Kaldığımız Yerden Her Telden..

evet sondaki daha kışlık gibi duruyo sen mevsimlik ve yazlık kullanmak istiyosun dimi kuzum
eğer öyleyse sondakini elemek lazım bacımm
aynen öyle balım onun daha incesi varsa eğer olabilir şık duruyo ama bakarız aman işte
hee ben dünürümü bilmezmiyim hiiç bende seni öpeyim cnmm kuzumm

yirim seni zati bir sen beni biliyosun bu melisdan heç hayır yok ancak kandırıyo güya ama ben kanmam bacım kanmam

aynen öyle balım onun daha incesi varsa eğer olabilir şık duruyo ama bakarız aman işte

yirim seni zati bir sen beni biliyosun bu melisdan heç hayır yok ancak kandırıyo güya ama ben kanmam bacım kanmam

ivet bakarsın denersin kuzumm içine sineni alıverirsin
bende seni yirimm kuzummm hee denemiş kandırmayı ama bilmiyoki elf yemez bunları

ivet bakarsın denersin kuzumm içine sineni alıverirsin
bende seni yirimm kuzummm hee denemiş kandırmayı ama bilmiyoki elf yemez bunları

aynen öyle bitanem bende hazırlanıyorum bir taraftan çok pis huyum var yaa yazdan çıkınca kışlık kıyafetleri giymek istemiyorum kıştan çıkıncada yazlıkları

sana laf attım uzun süre sessiz kaldın yemek yapıyıomussun ya ha dedim bunu yazıyım okuyunca hemen yazar gari dedim sonra siz inanmayınca bende uzattım resim isteeyip durdunuz resmide koydum işte. ben bi camasır asıyımda geleyim

aynen öyle bitanem bende hazırlanıyorum bir taraftan çok pis huyum var yaa yazdan çıkınca kışlık kıyafetleri giymek istemiyorum kıştan çıkıncada yazlıkları

hazırlan kuzucumm bende çamaşırım bitmiş onu astımda geldim balımcımm
hehe alışıyosun demekki ondan adapte olamıyosun mevsim giysilerine

hee anladım balım rsminide gördüm bacım seni tanıdım ben öyl hemen inanmam ama keşke gerçek olsada ben yine inanmasam ama gerçek olsa inş olur birdün göğsünü gere gere koyarsın resimlerinide

ben astım geldim sende as gel bakem

hazırlan kuzucumm bende çamaşırım bitmiş onu astımda geldim balımcımm
hehe alışıyosun demekki ondan adapte olamıyosun mevsim giysilerine

aynen öyle al şimdi el elde baş başta oturuyorum sinir basıyo valla bu arada kuzum öyle midem bulanıyki kalktığımdan beri anlatamam çıktı çıkıcak ve sanki adet olmuşumda sancı çekiyorum gibiyim fenayım yani nasıl gidicez bilemiyorum:18:

hazırlandın bitti kocişi bekliyosun dimi kuzum
amanııın gelmesin adet yaaa bana nee beng istemiyorum onuuu
gitsiin gelmesin hiiiiççç
çokmu ağrıyo kuzumm aman kalın gyin he üşütme bide dışarda cnm kuzumm

bir tek başım kaldı fıstığım yaaa gelmesin valla yaa çok erken ama olursam yani eğer çok erken olucak bebeğim yaaa giydim balım merak etme sağolasın meleğim benim

bir tek başım kaldı fıstığım yaaa gelmesin valla yaa çok erken ama olursam yani eğer çok erken olucak bebeğim yaaa giydim balım merak etme sağolasın meleğim benim

bencede gelmesin kuzumm ne erken ne geç hiiiç gelmesin
bebiş gelsiiiiiiiin
tabi bebiş yoksada vaktinde gelsin
öbür türlü daha sıkıntı oluyo
hava açtı gibi burda bende hemencik çamşırları astım balkona gidene kaa yağmazsa kalır
baktım yagcak gibi alıcam içeri

aman gidecekseniz dışarı topla fıstığım unutma sakın bencede balım yaa hayırlısı ne ise o olsun ama gelmesin yani istemiyorum

aman gidecekseniz dışarı topla fıstığım unutma sakın bencede balım yaa hayırlısı ne ise o olsun ama gelmesin yani istemiyorum

gitcez kuzumm eşime didim msn den o da tmm dedi
hele bi demesinn keserim adamı
önümüzdeki haftasonu annemler gelcek
oyuzden yarın temizlik yapcaz bugun çıktık çıktık kuzum
iveet hiç istemiyoruz kırmızılarıı kış kış kırmızılar kış kışşş

ohh ohh iyi bakalım fıstığım git sende gez burdada hava iyice kapandı valla 23 geleceklerdi dimi balım hadi gözün aydın diyeyim ozaman kaç gün kalırlar peki

ohh ohh iyi bakalım fıstığım git sende gez burdada hava iyice kapandı valla 23 geleceklerdi dimi balım hadi gözün aydın diyeyim ozaman kaç gün kalırlar peki

hee dimek orda kapandı burdada açıldı
23 ünde düğün kuzumm 21 inde gelcekler yanı önümüzdeki c.tesi burdalar kuzumm
hiç bilmiyorum nekaa kalcaklar
annem babam bide gelin gelcek kardeşim izin alabılırse işyerinden gelcek
muhtemelen babam gelin kardeşim erken döner ama annem kalabıler benle
olmadı ben giderim onlarla ist a

hee oldu eşinde öyle diyo bırakır seni oğluşuyla yalnı hımm iyi bee güüm annen baban gelecek ama gitmeleri olunca insanda bir burukluk oluyo yaa bu arada kusuruma bakma başımı kaptıyorum da geç yazdım fıstığım

yok kuzumm ne kusuru sen hazırlanmana bak balım benımmm
hee bırakmaz valla ama mayısın 2 sinde cezayire fuara gitcek 8 inde döncek
ozaman ya ben gitcem ist a yada annem gelcek
ama benım gidesim var muhtemelen benı ıst a bırakır öyle gider
dönüştede alır beni

hee anladım balım bence sen gel istanbula çünkü özledin hasret giderirsin meleğim ben çıkıyorum eşim geliyomuş ineyim aşağı seni çok öpüyorum balım böreğim kusuruma bakma böyle yalnız bırakmış oluyoryum senide ama pazartesi görüşürz artık yarında izinli yaa eşim ki sneinmkişde evde zati Allaha emanet ol kuzucum çok öpüyorum canımıniçi

tmm kuzumm benım bende hazırlanmaya başladım zati
ivet yarın bende gelemem kuzumm p.tesi görüşürük bolcana canımın içiii
iyi gezmelerr kuzum öptüm seni kocamaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…