- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.521
hee maşallah bana hergün 12-1 de uyanan ben bugun erkenden uyancagım tuttu
afiyet bal şeker olsun kuzumm alışverişede çık valla kuzum bugunden temziliğide halledersen yarına rahat edersin
inşallah verirler izin kuzmm çok iyi olur hem hava değişikliği olur hem aileni görürsün
hee bizimde keyifli olcak inşallah
bugun elfim yok kocişi evde sanırsam ya da öğlene gelir
valla canım pazara gittik geldik ama öyle halsizim ki anlatamam yani kanamdan dolayı mı moralim bozuk ondan mı bilemicem.. Kolumu kaldırmaya meclim yok ama en azından bir sürüp silmeye çalışıcam.. Alışverişe gidemiyorum hava inanılmaz kapalı eve karanlık çöktü pazara giderken de atıştırıyordu zaten kapalı paraza gittik. Yatmak istiyorum ama gündüz uyuyunca başım ağrıyor benim..
ah kuzumm yaa nedir bu kanamalardan çektiğinn bencede git kuzum ya senın sağlığın önemli
işyeride bi zahmet izin versin yani herkes biyerlere gidiyo sen hep ordasın al izni git kuzumm
tmm cnmcım görüşürüz müsait oldugunda öptüm seni kocamaan
valla gidicem bakalım böyle tuvalet kağıdına silince geldi sanki bir yerim kesilmiş gibiydi kanama ama devamı yok gibiydi sonbra girdiğimde baıcam yine normald evam ederse pazartesi 3. günü ona göre gidicem yaa yeter artık bıktım valla yaa.. Çocuktan geçtim şu kanamalar kesilsin yemin ederim ped koymaktan artık bacağımın kenarları acıyor ya tahriş oldu.
Allah Allah ilk defa senden duyyorum ilk defa bu kadar kanamayı çok enteresan.
Canım gidicez eninde sonunda doktora böyle olmuyo gerçekten sıkı tutucam bundan sonra elimi
gerci ben temmuz agustos gibi hamile kalmak istiyorum keşke elimden gelse....
bende kendimde ilk defa görüyorum hani senede bir iki kere olurdu geçerdi düzene girerdi yine ama bu sefer aylardır bitmedi bitmediği gibi bu ay sıklaştı halsizleştim iyice ben ya görev yerimde değişti onunda sıkıntı var başka sıkıntılarım var psikolojikmi anlamadım.. Bence de sıkı tut artık git doktora bitkiyle şurupla olmayacak bu iş. Neden olmasın kalabilirsin temmuz ağustos gibi dr yardımcı olsun diye klomen verirse falan olabilir gülüm.. Umutsuz olma ama zamanda koyma kendine hayırlısı olsun de ben çok zaman koydum hiçbiri olmadı şimdi hiçbir plan yapmıyorum.
sankim biri beni konuştu hissettim ve geldim hiçte bilem asemb hanım kocam evde ama gidecek yarın izinli gülüm herkese günaydınlar olsun kız dejavum melepğim snein yine kanamanmı var hay o kanamayı ben........adı batasıca
yaa sormaa elifim sabah öle gördüm devamı gelmedi gibi ama bakıcam yie gelirse devamı pazartesi gidicem doktora nasıl başım dönüyor nasıl halsizim anlatyamam gülüm.
ya dejavum bende sinir oluyorum bu duruma gelip seni alıp doktora götürcem haaa o iş yerine de slm söyliycem neden böyle oluyo yaaa?
elibeses cnm iyi gidiyor senin nasıl gidiyor test ne zmn?
herkesciklere slm
ya valla birde yer yok balım regl günüm belli olmadığıdan sık sık dolduğumdan regl olunca arayınca 3. gününe yer yok diyorlar kalıyorum ortada ama öle böyle ara randevu falan alıcam yanii baskı yapıcam başka çarem yok.
hamarat hamiş senii erkencikten kalkmışsın
ufff benim bugünüm kabuslarla başladı.. hem rüyalarımda dün gece resmen rüyamda test yaptım ve çift çizgi cıktı yaa resmen o heyecanı yaşadım deli gibiydiii
ve bu sabah bi hamilelik haberi aldım.. deli oldum sinirden neyse çok fazla üstünde durmak istemiyorum ..
bendeki de gariplik hem ona yardım ediyorum hamile kalsın diye hemde hamileliğine sinir oluyorum böyle saçma sapan bişey...:44::44:
asemb cim bende senin gibi oldum sürekli wc deyim yaaa uffff
canımm inşallah rüyan hayra çıkar sende kendi haberini alırsın güzelim.. Allah herkese verdiği gibi bize de verecek Allah onlarınkini de bağışlasın bize de versin.. Kşmseyi bebeksiz bırtakmasın. Biz dün Özdileke gittik anneme havlu takımı aldım aman ne güzel bebek bornozları var yaa süperdi.
valla bizde avm gidicez balım yaa evlilik yıldönümüz geliyo tek başıma çıkamıyorum yaa eşime hediye düşünüyorum yani o kıyafetleri denerken beğendiğiklerini kasadab geçirebilirsem çantama atabilirsem ne mutlu bana bakalım bavul gibi çantam var onu alıcam atıcam içine artıkın bana dua edin sende git kuzum burdada yağışlı hava ama kapalıya gidicez zati dolmuş avm nin önünde indiriyo hem azıcıkda ıslanıverelim sanki ne olmuş
yaparsın yaparsın gülüm beğendiği birşeyi almayayım derse onu sen alır atarsın çantana hemencik o kabindeyken. Bende çıkayım dedim ama çarşıda dolaşacaktım hava kpalı bastırdı basatıracak avm de de güzel birşey bulamadım geçen baktığımda kaldı yarın ya da haftaya bakarım artık..
ne olsun balım yaa öyle bakayım dedim bu hafta sonu görev yok yaa eşimde yattı geç gitti erkende kaçıcak laf aramızda gerçi haft sonu görev olmayınca gitmeyebiiyolar işte gexicez bizde hamileyim canım olmazmıyım hemde en şugarından bea
evet canım hamilesin sen hamilesin...
Eki Görüntüle 390328 Eki Görüntüle 390329 Eki Görüntüle 390330 Eki Görüntüle 390331 kızlar sizce hangisi güzel bana yardımcı olurmusunuz kararsızımki valla sizce hangisi:44::44::44:
bende lacivert olabilir kapalı olduğun için ama en sondaki krem rengi de olabilir. İlkbahar ve sonbaharda giyilir trenkot ama sen kapalı olduğun için yazında giyeceksen ince olması lazım bir yakından bakman lazım bunlara ona göre karar ver canım ama sonbaharda da giyilebilecek birşey olsun o zamanda seni üşütmesin.
kızlar ben çıkıyorum evi toparlayayım daha poğaça yapıcam
ohhh kolay gelsinn ellerine sağlık balımm.. Bende iyi olursam yarına yapıcam işyerşne götürcem. Müdür yardımcısı bayan hep bişiler yapıyor getiriyor dünde kahvaltılık getirmiş haşhaşlı poğaça normal poğaça simit beynir zeytin domates herkese azar azar dağıtıldıl bizim katta daha öncede kekler falan yapıp getirmişti sıra bizde artık.. Elmalı kurabiye ve poğaça yapayım diyorum.