- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.561
canlar cinsiyeti öğrendiğimiz gün babamız Doutan Fenerbaheli Hastane k bu takımı almış :) ben beşiktaşlıyım ama aceyip tatlı ,oğluş fenerli olcak anlaşma öyle kız olsaydı beşiktaşlı olcaktı
evet cnm çok güzel isimlerimiz:))) isimleriyle yaşasınlaryirim onun tepiğini
hayırlısı tatlım herkeste belirtiler farklı oluyor biliyorsun cnm inşallah bebedir.
SAĞOL minişim ya benim eşim fanatik ya maçlara falan stada gidyor :) oğlum giderim diyor artık:)o yüzden fatihin bjk olma ihtimali yok . ben fan değilm zaten babamın takımı diye tutuyorum.çook tatlıymıs kuzumm güle güle giysin yegenimm
bende bjk liyim kociş gs liydi ben daha çıkarkenden bjk li yaptım onu
bide sarı lacivert böyle giysilerde çok güzel oluyo
çok tatlılar cidden kuzumm
HAYIRLISI TABİ GÜLÜM UMUDUM YOK ASLINDA YİNE GEÇEN AYLARDAKİ GİBİ BAŞLADI BİLİRSİNİZ BEN ANLIYORUM DİYOSAM Kİ ADET KESİN ADET OLUYO ELİ KULAĞINDA AMA TABİ RABBİM BİLİR İNŞ HAYIELISIYSA OLMAZDA GELİR BEBEĞİM BU ARADA FENERLİMİSİNZ SİZ BACIM ÇOK GÜZEL BENDE FB LİYİM GÜLE GÜLE KULLANSIN SAĞLIKLA GİYSİN İNŞ MELEĞİM
SAĞOL minişim ya benim eşim fanatik ya maçlara falan stada gidyor :) oğlum giderim diyor artık:)o yüzden fatihin bjk olma ihtimali yok . ben fan değilm zaten babamın takımı diye tutuyorum.
olsun kırmızı kart gelmeden umut kesmek yok. eşim fenerli cnm inşallah tatlım bir doğsunda giydirip gösteririz size teyzoşları.
SAĞOL minişim ya benim eşim fanatik ya maçlara falan stada gidyor :) oğlum giderim diyor artık:)o yüzden fatihin bjk olma ihtimali yok . ben fan değilm zaten babamın takımı diye tutuyorum.
olsun kırmızı kart gelmeden umut kesmek yok. eşim fenerli cnm inşallah tatlım bir doğsunda giydirip gösteririz size teyzoşları.
slm kızlarrr ben geldim nasılsınız evde yoktum valla çarşuı pazar diye çıktık gezdik yatılı nisfirliğe gittik geldik çok yorgunum yerimden kalkamıyorum ayaklarımın altı yara oldu artık ee hade geliin garii nirdesiniz
ben geldiiiiimmm
ay pazar günü ne yorucu olmuş herkes için
iyi olmuş değişklik yapmışsın canım
bende evde yordum kendimi
ayagımın üstüne bastıkça belim mi desem böbreklerim mi desem agrı giriyo...
Eki Görüntüle 391674 canlarrrrrrrrrr iyi haftalar
amanda amann ne şeker şeyler bunlar.. Allah sağlıkla iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin tatlım..ahanda kuzucuguma aldıklarım
nnirdeeeeeeeeee balım nirde kendiside almadı birşey yeminle herşeye bir bahane buldu gıcık bende alamadımm başka yerlere gidicez yenibosna tarafına gidelim büyük orlarldki çeşitşler fazladır dedi bu hafta sonuda gideriz oraya nasip olursa cumartesi çıktık avm diye eltimlere gittik yatılı misafirliğe ge tozduk pazar günüde akşama kadar gezdik valla şuan yemek yağpıcak gücüm yok o derece
büyüyor teyzesi neyapsın :) bizde ismimize kararverdik fatih olacak:) bu ara senin oğluş nasıl.
hu huuu elfimm sana yazdım görmedinmi acüp :44:
anam yoruldun mu sen balım benim.. Olsun ya gezmişsiniz iyi olmuş dinlenirsin haftaiçi. Ben valla yağmurkuydu hava hiçbir yerlere çıkamadım alışveriş edecektim sözde kursağımda kaldı zati o kadar halsizdim ki c.tesi kolum kalkmadı hiçbir işyapmadım yemek dışında pazarda öğlene kadar oturdum sonra işlere kalkıştım yine yemek yaptım banyo falan akşam oldu işe geldim gözümden uyku akıyor gece çok geç uyudum moralim bozuktu ağlaya ağlaya uyumuşum aman işte öylee..
ay canım yaa üşüttün mü acaba canımm.. Ya da ağır falan mı kaldırdın dikkat et kendine her işi bir anda yapam benimde sol tarafta kaburg altımda bir ağrı var ama çözemedim hafiften sızlıyor.
amanda amann ne şeker şeyler bunlar.. Allah sağlıkla iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin tatlım..
ya benim eşimde kendine hiçbirşey almıyor şuyun yok buyun yok diyorum tamam bakarız diyor kalıyor neyse haftasonu hem kendime hem ona alıcam pazartesi de tatil bize 23 nisan baya bişi hallederiz. 1 mayıs tatiline de inşallah bir gün öncesinde izin alırım 23 nisan tatili geçsin öle alıcam.. İstanbul'u çok özledim. Gezmekten yoruldun demek hatun valla yaruyor yaa ama. Dinlen bugün sende hafif birşeyler ye.
çok güzelmiş ismiyle yaşasın inşallah canımm..
dualarım seninle kuzumm Allahın izniyle bişeycik çıkmıycak kuzumm
içimizi ferah tutalım emi balımm kaymagım tatlı dilli güzel arkidişim benimm
bana öyle bişey olmadı kuzum yanı alt tarafa sancı kramp girmedi
sadece kasıklarımda oluyodu balımm
görmedim balım bende seni bekliyorum neden yazmadı didim ama ben kaçırmışım sanırsam
amiiin cnm sağolasın sen neyem ağladın dün akşam anlat hele kuzumm
ANLADIM BALIM BENİM AĞOLASIN CANIMINİÇİ YAA VALLA DUYGULANDIRDIN BENİ İNŞ HAYORLISI aLLAHTAN VALLAHA OLMAZSA ÜZÜLMİYCEM BU AYDA OLSUN HAYIRLISI BU DİYİCEM ÖNEMLİ OLAN BU BENCEDE FISTIĞIM BENİM BENDE ARADA ÖYLE SANCI OLUYO SABAHDA ÖYLE AĞRIYLA KALKTIM GEÇTİ DAHA ÇOK UYKUDA VURUYO AMA BELKİM YARADAN KAYNAKLANIYODUR BİLEMDİMKİ İŞTE:26:dualarım seninle kuzumm Allahın izniyle bişeycik çıkmıycak kuzumm
içimizi ferah tutalım emi balımm kaymagım tatlı dilli güzel arkidişim benimm
bana öyle bişey olmadı kuzum yanı alt tarafa sancı kramp girmedi
sadece kasıklarımda oluyodu balımm
anam yoruldun mu sen balım benim.. Olsun ya gezmişsiniz iyi olmuş dinlenirsin haftaiçi. Ben valla yağmurkuydu hava hiçbir yerlere çıkamadım alışveriş edecektim sözde kursağımda kaldı zati o kadar halsizdim ki c.tesi kolum kalkmadı hiçbir işyapmadım yemek dışında pazarda öğlene kadar oturdum sonra işlere kalkıştım yine yemek yaptım banyo falan akşam oldu işe geldim gözümden uyku akıyor gece çok geç uyudum moralim bozuktu ağlaya ağlaya uyumuşum aman işte öylee..
ay canım yaa üşüttün mü acaba canımm.. Ya da ağır falan mı kaldırdın dikkat et kendine her işi bir anda yapam benimde sol tarafta kaburg altımda bir ağrı var ama çözemedim hafiften sızlıyor.
amanda amann ne şeker şeyler bunlar.. Allah sağlıkla iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin tatlım..
ya benim eşimde kendine hiçbirşey almıyor şuyun yok buyun yok diyorum tamam bakarız diyor kalıyor neyse haftasonu hem kendime hem ona alıcam pazartesi de tatil bize 23 nisan baya bişi hallederiz. 1 mayıs tatiline de inşallah bir gün öncesinde izin alırım 23 nisan tatili geçsin öle alıcam.. İstanbul'u çok özledim. Gezmekten yoruldun demek hatun valla yaruyor yaa ama. Dinlen bugün sende hafif birşeyler ye.
yazmammı heç balımm aradan kaçıvermiş
ya moralim bozuldu birden ilte herşey üst üste geldi be canım annemin rahatsızlığı, benim kanamalarım tuttu öyle işte birden yatmıştık artık başkadı öyle tutamadım kendimi ama iyi oldu açıldım biraz erşimde üzüldü yazık ama napıyım yine kanamam var yien var sabah başladı gelmeye artık ciddi şüphelenmeye başladım kist mi vardır yoksa psikolojik midir bilmiyırum dr öyle böyle randevu ayarlayıp gidicem.. Sol kaburga altımda da sızı var alakası var mdıır bilmiyorum..
aynen kuzum babamdan dolayı devam ediyoz dönek olmayalım diye:)bencede Fatih i şimdiden fenerli ilan edelim
bende öyle fan değilim bekarken biraz vardı fanlık evlenince kalmadı kuzum
şimdi kimler oynuyo bjk de sor bilmem yani
bende babam bjkli diye küçüklükten bjk liyim
aynı durum yanı
bi kere fb stada gitmiştim maç izlemeye
ama daha bjk inönüye gitmedim
sağol tatlım rabbim herkese nasip etsin tez eldn sana ve elifimeanam yoruldun mu sen balım benim.. Olsun ya gezmişsiniz iyi olmuş dinlenirsin haftaiçi. Ben valla yağmurkuydu hava hiçbir yerlere çıkamadım alışveriş edecektim sözde kursağımda kaldı zati o kadar halsizdim ki c.tesi kolum kalkmadı hiçbir işyapmadım yemek dışında pazarda öğlene kadar oturdum sonra işlere kalkıştım yine yemek yaptım banyo falan akşam oldu işe geldim gözümden uyku akıyor gece çok geç uyudum moralim bozuktu ağlaya ağlaya uyumuşum aman işte öylee..
aynen kuzum babamdan dolayı devam ediyoz dönek olmayalım diye:)bencede Fatih i şimdiden fenerli ilan edelim
bende öyle fan değilim bekarken biraz vardı fanlık evlenince kalmadı kuzum
şimdi kimler oynuyo bjk de sor bilmem yani
bende babam bjkli diye küçüklükten bjk liyim
aynı durum yanı
bi kere fb stada gitmiştim maç izlemeye
ama daha bjk inönüye gitmedim
sağol tatlım rabbim herkese nasip etsin tez eldn sana ve elifimeanam yoruldun mu sen balım benim.. Olsun ya gezmişsiniz iyi olmuş dinlenirsin haftaiçi. Ben valla yağmurkuydu hava hiçbir yerlere çıkamadım alışveriş edecektim sözde kursağımda kaldı zati o kadar halsizdim ki c.tesi kolum kalkmadı hiçbir işyapmadım yemek dışında pazarda öğlene kadar oturdum sonra işlere kalkıştım yine yemek yaptım banyo falan akşam oldu işe geldim gözümden uyku akıyor gece çok geç uyudum moralim bozuktu ağlaya ağlaya uyumuşum aman işte öylee..
ANLADIM BALIM BENİM AĞOLASIN CANIMINİÇİ YAA VALLA DUYGULANDIRDIN BENİ İNŞ HAYORLISI aLLAHTAN VALLAHA OLMAZSA ÜZÜLMİYCEM BU AYDA OLSUN HAYIRLISI BU DİYİCEM ÖNEMLİ OLAN BU BENCEDE FISTIĞIM BENİM BENDE ARADA ÖYLE SANCI OLUYO SABAHDA ÖYLE AĞRIYLA KALKTIM GEÇTİ DAHA ÇOK UYKUDA VURUYO AMA BELKİM YARADAN KAYNAKLANIYODUR BİLEMDİMKİ İŞTE:26:
yakaladım yakaladım o kaçanı mirak etme balım geliyorum ben 10dk çıknalrı yıkayıp gelicem birde ocak tabi silinicek geliyorum bekleyin gariii
yaradan olurmu hiç bilmiyorum kuzumm çarşamba gitceksin ya ozaman dersin dr a
böyle böyle diye yaradanmı kaynaklanıyo felen diye
tmm kuzucumm bekliyoruz senii burdayım ben balımcım
bugun hiiç iş yapmıycam oyuzden pc başındayım
aynen kuzum babamdan dolayı devam ediyoz dönek olmayalım diye:)
sağol tatlım rabbim herkese nasip etsin tez eldn sana ve elifime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?