Kaldığımız Yerden Her Telden..

çook tatlıymıs kuzumm güle güle giysin yegenimm
bende bjk liyim kociş gs liydi ben daha çıkarkenden bjk li yaptım onu
bide sarı lacivert böyle giysilerde çok güzel oluyo
çok tatlılar cidden kuzumm

hayırlısı tatlım herkeste belirtiler farklı oluyor biliyorsun cnm inşallah bebedir.

HAYIRLISI TABİ GÜLÜM UMUDUM YOK ASLINDA YİNE GEÇEN AYLARDAKİ GİBİ BAŞLADI BİLİRSİNİZ BEN ANLIYORUM DİYOSAM Kİ ADET KESİN ADET OLUYO ELİ KULAĞINDA AMA TABİ RABBİM BİLİR İNŞ HAYIELISIYSA OLMAZDA GELİR BEBEĞİM BU ARADA FENERLİMİSİNZ SİZ BACIM ÇOK GÜZEL BENDE FB LİYİM GÜLE GÜLE KULLANSIN SAĞLIKLA GİYSİN İNŞ MELEĞİM

çook tatlıymıs kuzumm güle güle giysin yegenimm
bende bjk liyim kociş gs liydi ben daha çıkarkenden bjk li yaptım onu
bide sarı lacivert böyle giysilerde çok güzel oluyo
çok tatlılar cidden kuzumm
SAĞOL minişim ya benim eşim fanatik ya maçlara falan stada gidyor :) oğlum giderim diyor artık:)o yüzden fatihin bjk olma ihtimali yok . ben fan değilm zaten babamın takımı diye tutuyorum.

olsun kırmızı kart gelmeden umut kesmek yok. eşim fenerli cnm inşallah tatlım bir doğsunda giydirip gösteririz size teyzoşları.

ANLADIM BALIM TMM GELİSNDE DĞNYAYA ŞEHSEDEMİZ İNŞ BAKICAZ TABİ BİTANEM

bencede Fatih i şimdiden fenerli ilan edelim
bende öyle fan değilim bekarken biraz vardı fanlık evlenince kalmadı kuzum
şimdi kimler oynuyo bjk de sor bilmem yani
bende babam bjkli diye küçüklükten bjk liyim
aynı durum yanı
bi kere fb stada gitmiştim maç izlemeye
ama daha bjk inönüye gitmedim

anam yoruldun mu sen balım benim.. Olsun ya gezmişsiniz iyi olmuş dinlenirsin haftaiçi. Ben valla yağmurkuydu hava hiçbir yerlere çıkamadım alışveriş edecektim sözde kursağımda kaldı zati o kadar halsizdim ki c.tesi kolum kalkmadı hiçbir işyapmadım yemek dışında pazarda öğlene kadar oturdum sonra işlere kalkıştım yine yemek yaptım banyo falan akşam oldu işe geldim gözümden uyku akıyor gece çok geç uyudum moralim bozuktu ağlaya ağlaya uyumuşum aman işte öylee..

ay canım yaa üşüttün mü acaba canımm.. Ya da ağır falan mı kaldırdın dikkat et kendine her işi bir anda yapam benimde sol tarafta kaburg altımda bir ağrı var ama çözemedim hafiften sızlıyor.

ahanda kuzucuguma aldıklarım
amanda amann ne şeker şeyler bunlar.. Allah sağlıkla iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin tatlım..

ya benim eşimde kendine hiçbirşey almıyor şuyun yok buyun yok diyorum tamam bakarız diyor kalıyor neyse haftasonu hem kendime hem ona alıcam pazartesi de tatil bize 23 nisan baya bişi hallederiz. 1 mayıs tatiline de inşallah bir gün öncesinde izin alırım 23 nisan tatili geçsin öle alıcam.. İstanbul'u çok özledim. Gezmekten yoruldun demek hatun valla yaruyor yaa ama. Dinlen bugün sende hafif birşeyler ye.

büyüyor teyzesi neyapsın :) bizde ismimize kararverdik fatih olacak:) bu ara senin oğluş nasıl.

çok güzelmiş ismiyle yaşasın inşallah canımm..

amiiin cnm sağolasın sen neyem ağladın dün akşam anlat hele kuzumm

bunu yazmıştım kuzumm

amiiin cnm sağolasın sen neyem ağladın dün akşam anlat hele kuzumm

ya moralim bozuldu birden ilte herşey üst üste geldi be canım annemin rahatsızlığı, benim kanamalarım tuttu öyle işte birden yatmıştık artık başkadı öyle tutamadım kendimi ama iyi oldu açıldım biraz erşimde üzüldü yazık ama napıyım yine kanamam var yien var sabah başladı gelmeye artık ciddi şüphelenmeye başladım kist mi vardır yoksa psikolojik midir bilmiyırum dr öyle böyle randevu ayarlayıp gidicem.. Sol kaburga altımda da sızı var alakası var mdıır bilmiyorum..

ANLADIM BALIM BENİM AĞOLASIN CANIMINİÇİ YAA VALLA DUYGULANDIRDIN BENİ İNŞ HAYORLISI aLLAHTAN VALLAHA OLMAZSA ÜZÜLMİYCEM BU AYDA OLSUN HAYIRLISI BU DİYİCEM ÖNEMLİ OLAN BU BENCEDE FISTIĞIM BENİM BENDE ARADA ÖYLE SANCI OLUYO SABAHDA ÖYLE AĞRIYLA KALKTIM GEÇTİ DAHA ÇOK UYKUDA VURUYO AMA BELKİM YARADAN KAYNAKLANIYODUR BİLEMDİMKİ İŞTE:26:

HOŞGELDİN DEJAVUM SEN NERELERDEİSN AYRI DÜŞTÜK VALLA GÜNLERDİR BEN CUMARTESİ GELDİM SEN ÇIKTIN SEN GELDİN BEN GİTTİM EŞİMİN TELİYLE GİRMEYE ÇALIŞTIM AMA BU YOPİĞİ BULAMADIMKİ BİR TÜRLÜ SİNİR BASTIU GEZDİM VALLA KAÇ HAFTANIN ACIINI ÇIKARDIM AMA ÇOK YORULDUM EVE GELDİMKİ KASIKLARIM FALAN FECİ VURUYO HEMEN BANYO YAPTIM BİRAZ KNDİME GELDİM SONRADA LİMONLU ÇAY DEDİMKİ EVİM EVİM GÜZEL EVİM VALLAHA YAA SNEİN KANMAN NE HALDE BALIM GELİYOMU DAHA MOTRALİN BUNUN İÇİN BOZUL SANIRIM GİDİCEKMİSİN DOKTORA NE YALAN SÖYLİYİM BENİM EŞİMDE AYNI EKSİKLERİ VAR AMA ALMIYO BİR ŞEKİLDE BAHANE BULUYO VARDI 1-2 PANTOLUN AMA İŞTE PEK UYMADI TARZINA İŞTE KABİNE GİREMDİ Kİ BENDE ALAYIM GICIK BEND ALMADIM KENDİME DEİDMKİ SEN ALMIYOSAN BEN NEDEN ALAYIM İNAT ETTİM O ALDIĞINDA ALIRIM ÇOK GÜZEL ETEKLER VARDI ARTIKIN ONA BAĞLI YOKSA KATIR İNADIM VAR ÇIPLAK GEZERİM YİNEDE ALMAM YANİ BEN BULAŞIĞA GİDİYORUM ŞU ÇIKANLARI YIKAYIP GELİYORUM CANLARIM

anlıyorum seni cnm insan bazen tutuyo kendını o arada birikimler oluşuyo
ve sonra olmadık anda olmadık lafla gözyaşları sel oluyo
ağlamak iyidir gerçekten insan rahatlıyo
bide bu kanamalar alt üst etti seni
bencede bi an önce al randevu ve git kuzumm
bikereye mahsus değil çünkü sıklaştı bu ara kanamaların
artık gitmen şartın şartı oldu balımm
kaburga altı bence üşütmekten yorulmaktan ters hareketden olmus olabılır kuzum
sanmıyorum onunla ilgisi oldugunu

aynen kuzum babamdan dolayı devam ediyoz dönek olmayalım diye:)
sağol tatlım rabbim herkese nasip etsin tez eldn sana ve elifime

aynen kuzum babamdan dolayı devam ediyoz dönek olmayalım diye:)
sağol tatlım rabbim herkese nasip etsin tez eldn sana ve elifime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…