- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.601
doğurana kadar dermişimm:)))))))))))))))))))hehe şaka biyana eltim doğurduğu gün bile yapmış rahat doğursun diye hehe manyak karı ya:) o sancıda nasıl aklına gelmiş pes yani valla 6 aya kadar yaparız sonra dr ne derse o ilk 3 ayda tehlikeli diyorlar ama bizim dr sağolsun yapın bişi olmaz ded gene o nederse o.
ay ne de güzel olurdu kuzummmm
allah razı olsun senden balım benımmm bunları demen bile çok güzel
tşk ederim cnm arkidişim benımmm
Hee ağır toplar geliyoAnnem babam ve kardeşimin eşi
gelsinlerde ben onları çalıştırayım azcık
selamın hello eyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cemalat nörüyonuz bakam
a.s cnm hoşgeldin
napalım halvetti haftasonuydu lak lak yapıp duruyoruz
sen napıyorsun acüp
sendende razı olsun balım laf olsun diye demiyorum vallaha yakın olsak hepsini yaparım bir kereleğine değil hep yaparım heleki bu son zamanlarında nasıl zorlar snei hep yapardım bitanem benim hee hee sen en iyisi çalıştır misafirmi geldik çalışmayamı desinler
enee dogurdugu gün yaptı he vay anasınaaa
çok ilginçmiş yahu pes yani
evet dr a bi sorarım bakalım 24. haftada gitcem zati şeker yüklemesine
ozaman derim napcez halvete dvm edekmi diycem
bende halıları yıkamaya verdim simdi dogru durmuyorum bahar temizligine baslamıs bulkunmaktayım yoruluyorum işlerden. adette olamadım öle bekliyom bakalım.
kudurmuş o ya :) dr demiştir ne kuduruk avrat doğurcak nirdeyse hale bak ehe:) evet en güzeli dr sormak bebeğin pozisyonu falan onlar biliyor yani ona göre diyi yap yapma
30 dakka bir toplantı var gidip gelcem bekleyin beni. bu aradan herkeslere de selamlar :)
aynen öyle cnm arkadaşım atma içine bize dök
gerçekten iyi gelir ağlamak bazen
bencede kuzumm mutlaka git dr a artık lamı cimi kalmadı yani
çok can sıkıcı bi durum sürekli kanama felen
arada al kuzumm hbr et bizede nezamana aldıgını
hadi bekliyorum balım
evet evet hallet kuzum randevuyu haydi bekliyoruk
evet balım sorucam artık yarın çıkıyoda işte ben garanti olsun diye çarşambayı bekliyim diyorum boşa gitmeyeyim diyorum işteohh ne güzel otur bacım akşamada bana gel yemeğe işte kal bizde damadımla balım benim bende yarına temizliğimi yaparım yarında öğlene kadar bitiririm yni
valla kuzucum öyle bir huy varki bende o almazsa yeminle almıyorum çorap olsa hoşuma gidiyo öyle bir bakışım varki abisi bile hayranlıkla bakar siz delisiniz der bak oturduğum yerden kalmak nasip olmasınki abartmıyorum tabiki kavglarmız oluyo mesela geçen cuma saçlarımı kuruturken yakın tuttu birzyaktı başımı burnundan getirdim niye dikkat etmiyosun diye bilerek olmdı hiç yaparmıyım dedi sonra öyle davranıyorum yaa ona deli ouyorum içim yanıyo sızlıyo bu sefer ben neden ona öyle davrandım diye üzülüyorum o bana sarılıyo ben ona kalıyoruz öyle çok manyakça bir ilişkimiz var bunu aileside biliyor yani çok dilleirne düşeriz yani ne bileyim amann neyse balım böreğim kuzucum bak bu sık kanamaların altında yatalar hiç iyi şeyler değil yani bence geicktrmeden gt nasısl olucak bilem.yrom ama bir şekilde gitmen lazım bitanem benişm bak kaç ay oldu yani kesilmiyo aksine üstüne geliyo daha sık
bende o konuda aynıyım canım küçücük birşeyde çatıyorum zaten hassasım ya sabahta çıngar çıkarttım pantolon aldı gömlek almadı kazak gicem diyo ya dedim olmaz öğle hava açar kısa kollu gömlekle de üşür bak gmlek alsaydın böyle olmazdı dedim birt çorap bakmıyorsun bana da aldırmıyorsun dedim baya söylendim. Ama yazık ağlayınca gece çok üzüldü adamcağız ne tyapacağını şaşırdı ben foliği bıraktım yenidem vitamine başladım acıktıyor ya yiyeyim diye gülüm randevu da aldım çarşamba gidicem..
oyy cnmmm benımm bitanecik kuzumm benımmm
Hee çalıştırayım gerçi c.tesi gelcekler o güne iş yapamazlar
bi pazar var ondada pikniğe götürelim diyoruz
e p.teside düğün var salı da dönüyolar tühh gene işler bana kaldı
selam canım git gel sen toplantıda konuşuruk.
dök dök olmuyor kuzum işte yine de birikiyor patlıyor sağolsun Elifimde çok dinliyor msn falan açtığımda ama bu başka birtşey canımm.. Aldım bitanem randevumu neyse gitmek istediğim hastanede bir dr gideceğim gün yani çarşamba günü boşmuş 17.30 a aldım yarım saat erken çıkıcam ancak gider işlemleri yaparız eşimin dersi de yok o gün. Normalde 17.45 te çıkıyoruz artık o zamana izin verirler sanırm..
aldım aldım gülüm çarşamba gidicem 17.30 da gelince haber veririm hormon çıkmaz ama rahimde falan bişi var mı yok mu sölerim canımcığım.Smear şubatta aldırmıştım o hastanede memnun olmadığım başka doktora temizdi bir muayene ve hormon yapılır zannımca..
bende o konuda aynıyım canım küçücük birşeyde çatıyorum zaten hassasım ya sabahta çıngar çıkarttım pantolon aldı gömlek almadı kazak gicem diyo ya dedim olmaz öğle hava açar kısa kollu gömlekle de üşür bak gmlek alsaydın böyle olmazdı dedim birt çorap bakmıyorsun bana da aldırmıyorsun dedim baya söylendim. Ama yazık ağlayınca gece çok üzüldü adamcağız ne tyapacağını şaşırdı ben foliği bıraktım yenidem vitamine başladım acıktıyor ya yiyeyim diye gülüm randevu da aldım çarşamba gidicem..
İYİ YAPTIN GÜLÜM RANDEVU ALMAKLA İYİ BAKALIM GİT BAKIL GEL İNŞ SORUNSUZ OLUR SADECE PSİKOLOJİKTİR BALIM YAA HAKLISIN NE KADAR SIKINTI ÇIKARSAKTA İŞTE ÜZÜLÜYORUZ SIRF ÜZDÜĞÜMÜZ İÇİN NE YAPALIM VALLA İŞTE BAZENDE PATLAMA NOKTAI OLUYO ELDE DEĞİL YANİ
oh iyi yapmıssın ben geçenlerde annem geldiğinde vermiştim halıları
sağolsun annecik yapmıstı dip köşe
kolay gelsin cnmcım hazır halılar yokkene iyicene yaparsın temizliği
kaç gün gecikti cnm sanki senın baya bi gecikti gibi
dr a gitmişmiydin acep
aa davranmammı heç nezaman isterse varım dermişim
bu arada biz nezaman kaa halvet yapabılcez 6. aydan sonra yapmamak lazım diye duymustum
sanki ama nerden duydum bilmayrum :44:
ay ne de güzel olurdu kuzummmm
Allah razı olsun senden balım benımmm bunları demen bile çok güzel
tşk ederim cnm arkidişim benımmm
hee ağır toplar geliyoannem babam ve kardeşimin eşi
gelsinlerde ben onları çalıştırayım azcık
doğurana kadar dermişimm:)))))))))))))))))))hehe şaka biyana eltim doğurduğu gün bile yapmış rahat doğursun diye hehe manyak karı ya:) o sancıda nasıl aklına gelmiş pes yani valla 6 aya kadar yaparız sonra dr ne derse o ilk 3 ayda tehlikeli diyorlar ama bizim dr sağolsun yapın bişi olmaz ded gene o nederse o.
selamın hello eyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cemalat nörüyonuz bakam
bende halıları yıkamaya verdim simdi dogru durmuyorum bahar temizligine baslamıs bulkunmaktayım yoruluyorum işlerden. adette olamadım öle bekliyom bakalım.
oyy cnmmm benımm bitanecik kuzumm benımmm
hee çalıştırayım gerçi c.tesi gelcekler o güne iş yapamazlar
bi pazar var ondada pikniğe götürelim diyoruz
e p.teside düğün var salı da dönüyolar tühh gene işler bana kaldı
dök dök olmuyor kuzum işte yine de birikiyor patlıyor sağolsun Elifimde çok dinliyor msn falan açtığımda ama bu başka birtşey canımm.. Aldım bitanem randevumu neyse gitmek istediğim hastanede bir dr gideceğim gün yani çarşamba günü boşmuş 17.30 a aldım yarım saat erken çıkıcam ancak gider işlemleri yaparız eşimin dersi de yok o gün. Normalde 17.45 te çıkıyoruz artık o zamana izin verirler sanırm..
aldım aldım gülüm çarşamba gidicem 17.30 da gelince haber veririm hormon çıkmaz ama rahimde falan bişi var mı yok mu sölerim canımcığım.Smear şubatta aldırmıştım o hastanede memnun olmadığım başka doktora temizdi bir muayene ve hormon yapılır zannımca..
tühh gordunmu bak kaldı yine sana gelisnler gülüm sanada iyi gelicek iş güç boş görmek vakit geçirmek önemli hele pikniğe gitmk en güzelibende gelemmi
hayır tatlım öyle değil ilk 3ay ken rahim ağzına yakınsa tavsiye edilmiyor kese düzgünse problem yok diyorlar mesalavalla tam kudurmus kuzumm
hee benımki ters duruyo hep bana demedi ama yapmayın felen dıye
duruşuyla ilgisi varmıki kuzumm :18:
ben son iki ay diye biliyorum ama yapanlarda var yanii valla ben 9 ay yapmayı düşünmeyenlerdenim..
ooo baya apır top bende annem yengem geleceği zaman dip bucak yaparım valla bakar ölee çünkü. Birşey görsün azarı işitirim. Çalıştır ya boş durmasınlar hamilesin sen.. Onlar yapsın.. Ama bilirim duramazsın sen..
hadi yaa yuhhh o anda asla aklıma gelmez eşim istemez bir kere ya sancılı sancılı amanın.. Korkarım ben bee..
oşgeldin beyaaa..
amanyavaş yavaş yap gülüm. Bir ihtimal var mı gebelik için gülüm kaç gün gecikti.
Bizde1 mayıs tatilini haftasonu ile birleştirip izin alabilirsem p.tesi günü de İstanbul2a gidicez yapıcaz piknik inşallah ailecek hava yamuk yapmazsa..
cok canım 27 subat son adet tarihim. söktürücüde içtim ya o bitelide bayagı oldu dktora gitcem öle gözüküyo
ben son iki ay diye biliyorum ama yapanlarda var yanii valla ben 9 ay yapmayı düşünmeyenlerdenim..
ooo baya apır top bende annem yengem geleceği zaman dip bucak yaparım valla bakar ölee çünkü. Birşey görsün azarı işitirim. Çalıştır ya boş durmasınlar hamilesin sen.. Onlar yapsın.. Ama bilirim duramazsın sen..
Bizde1 mayıs tatilini haftasonu ile birleştirip izin alabilirsem p.tesi günü de İstanbul2a gidicez yapıcaz piknik inşallah ailecek hava yamuk yapmazsa..
hayır tatlım öyle değil ilk 3ay ken rahim ağzına yakınsa tavsiye edilmiyor kese düzgünse problem yok diyorlar mesala
insan dışı varlık onlar cnm normal değiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?