Kaldığımız Yerden Her Telden..

enee dogurdugu gün yaptı he vay anasınaaa
çok ilginçmiş yahu pes yani
evet dr a bi sorarım bakalım 24. haftada gitcem zati şeker yüklemesine
ozaman derim napcez halvete dvm edekmi diycem

sendende razı olsun balım laf olsun diye demiyorum vallaha yakın olsak hepsini yaparım bir kereleğine değil hep yaparım heleki bu son zamanlarında nasıl zorlar snei hep yapardım bitanem benim hee hee sen en iyisi çalıştır misafirmi geldik çalışmayamı desinler

oyy cnmmm benımm bitanecik kuzumm benımmm
hee çalıştırayım gerçi c.tesi gelcekler o güne iş yapamazlar
bi pazar var ondada pikniğe götürelim diyoruz
e p.teside düğün var salı da dönüyolar tühh gene işler bana kaldı

enee dogurdugu gün yaptı he vay anasınaaa
çok ilginçmiş yahu pes yani
evet dr a bi sorarım bakalım 24. haftada gitcem zati şeker yüklemesine
ozaman derim napcez halvete dvm edekmi diycem

kudurmuş o ya :) dr demiştir ne kuduruk avrat doğurcak nirdeyse hale bak ehe:) evet en güzeli dr sormak bebeğin pozisyonu falan onlar biliyor yani ona göre diyi yap yapma

bende halıları yıkamaya verdim simdi dogru durmuyorum bahar temizligine baslamıs bulkunmaktayım yoruluyorum işlerden. adette olamadım öle bekliyom bakalım.

oh iyi yapmıssın ben geçenlerde annem geldiğinde vermiştim halıları
sağolsun annecik yapmıstı dip köşe
kolay gelsin cnmcım hazır halılar yokkene iyicene yaparsın temizliği
kaç gün gecikti cnm sanki senın baya bi gecikti gibi
dr a gitmişmiydin acep

kudurmuş o ya :) dr demiştir ne kuduruk avrat doğurcak nirdeyse hale bak ehe:) evet en güzeli dr sormak bebeğin pozisyonu falan onlar biliyor yani ona göre diyi yap yapma

valla tam kudurmus kuzumm
hee benımki ters duruyo hep bana demedi ama yapmayın felen dıye
duruşuyla ilgisi varmıki kuzumm :18:

30 dakka bir toplantı var gidip gelcem bekleyin beni. bu aradan herkeslere de selamlar :)

selam canım git gel sen toplantıda konuşuruk.

dök dök olmuyor kuzum işte yine de birikiyor patlıyor sağolsun Elifimde çok dinliyor msn falan açtığımda ama bu başka birtşey canımm.. Aldım bitanem randevumu neyse gitmek istediğim hastanede bir dr gideceğim gün yani çarşamba günü boşmuş 17.30 a aldım yarım saat erken çıkıcam ancak gider işlemleri yaparız eşimin dersi de yok o gün. Normalde 17.45 te çıkıyoruz artık o zamana izin verirler sanırm..

evet evet hallet kuzum randevuyu haydi bekliyoruk

aldım aldım gülüm çarşamba gidicem 17.30 da gelince haber veririm hormon çıkmaz ama rahimde falan bişi var mı yok mu sölerim canımcığım.Smear şubatta aldırmıştım o hastanede memnun olmadığım başka doktora temizdi bir muayene ve hormon yapılır zannımca..

tühh gordunmu bak kaldı yine sana gelisnler gülüm sanada iyi gelicek iş güç boş görmek vakit geçirmek önemli hele pikniğe gitmk en güzelibende gelemmi

cok canım 27 subat son adet tarihim. söktürücüde içtim ya o bitelide bayagı oldu dktora gitcem öle gözüküyo

aa davranmammı heç nezaman isterse varım dermişim
bu arada biz nezaman kaa halvet yapabılcez 6. aydan sonra yapmamak lazım diye duymustum
sanki ama nerden duydum bilmayrum :44:

ben son iki ay diye biliyorum ama yapanlarda var yanii valla ben 9 ay yapmayı düşünmeyenlerdenim..

ooo baya apır top bende annem yengem geleceği zaman dip bucak yaparım valla bakar ölee çünkü. Birşey görsün azarı işitirim. Çalıştır ya boş durmasınlar hamilesin sen.. Onlar yapsın.. Ama bilirim duramazsın sen..

hadi yaa yuhhh o anda asla aklıma gelmez eşim istemez bir kere ya sancılı sancılı amanın.. Korkarım ben bee..

selamın hello eyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cemalat nörüyonuz bakam

oşgeldin beyaaa..

bende halıları yıkamaya verdim simdi dogru durmuyorum bahar temizligine baslamıs bulkunmaktayım yoruluyorum işlerden. adette olamadım öle bekliyom bakalım.

amanyavaş yavaş yap gülüm. Bir ihtimal var mı gebelik için gülüm kaç gün gecikti.

Bizde1 mayıs tatilini haftasonu ile birleştirip izin alabilirsem p.tesi günü de İstanbul2a gidicez yapıcaz piknik inşallah ailecek hava yamuk yapmazsa..

ohh çok şükür kuzum sevindim şu randevuyu halletmene
hadi hayırlısıyla çözümlenir bu ara kanamalar cnm kuzum
anam okadarda izin veriversinler bi zahmet yuh derim yani
tmm kuzum mutlaka hbrini bekliyoruz bi git gelde

tühh gordunmu bak kaldı yine sana gelisnler gülüm sanada iyi gelicek iş güç boş görmek vakit geçirmek önemli hele pikniğe gitmk en güzelibende gelemmi

gel tabi cnm kuzummm benımmm nede güzel olur valla gelsen
aynen öyle cnmcım değişiklik olcak hem düğündü hem onların gelmesiydi
iyi olcak valla

valla tam kudurmus kuzumm
hee benımki ters duruyo hep bana demedi ama yapmayın felen dıye
duruşuyla ilgisi varmıki kuzumm :18:
hayır tatlım öyle değil ilk 3ay ken rahim ağzına yakınsa tavsiye edilmiyor kese düzgünse problem yok diyorlar mesala

insan dışı varlık onlar cnm normal değiller.

cok canım 27 subat son adet tarihim. söktürücüde içtim ya o bitelide bayagı oldu dktora gitcem öle gözüküyo

hee gecikmiş baya kuzum ozaman git sende dr a söktürücüde fayda etmediyse
dediğin gibi dr yolu gözküyo kuzum

hehe bizde ilk 3 ay yapmadık korkudan sonra peşine kıl dönmesi ameliyatı çıkınca 1 ayda öyle uzadı
anca anca yapıyoruz kuzum ama öyle sık aralıklarla felen değil
ister istemez bi endişe oluyo insanda çünkü
aynen üle kuzum duramam valla bu kez kısa kalcaklar zati c.tesi gelcekler salı gitcekler
bende mayıs başı gidiyorum ist a kuzum
eşimin fuarı var cezayirde mayıs 2 den 8 ine kadr o süreç içinde bende ist da olcam

hayır tatlım öyle değil ilk 3ay ken rahim ağzına yakınsa tavsiye edilmiyor kese düzgünse problem yok diyorlar mesala

insan dışı varlık onlar cnm normal değiller.

hee şimcik anladım ne bilem bebeğin pozisyonu dyınce tırsttım bi an
şekere gittiğimde sorayım bakalım zaten göbüşler kocaman oldu
dün çorap giyerken baya zorlandım bide ayakkabı giyerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…