- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.581
eysaih hoşgeldin
bjk liye yakışmaz döneklik kuzumm aman Allah korusun
sen nasıl oldun cnmcım iyileşebildinmi
ANLADIM BALIM BENİM AĞOLASIN CANIMINİÇİ YAA VALLA DUYGULANDIRDIN BENİ İNŞ HAYORLISI aLLAHTAN VALLAHA OLMAZSA ÜZÜLMİYCEM BU AYDA OLSUN HAYIRLISI BU DİYİCEM ÖNEMLİ OLAN BU BENCEDE FISTIĞIM BENİM BENDE ARADA ÖYLE SANCI OLUYO SABAHDA ÖYLE AĞRIYLA KALKTIM GEÇTİ DAHA ÇOK UYKUDA VURUYO AMA BELKİM YARADAN KAYNAKLANIYODUR BİLEMDİMKİ İŞTE:26:
HOŞGELDİN DEJAVUM SEN NERELERDEİSN AYRI DÜŞTÜK VALLA GÜNLERDİR BEN CUMARTESİ GELDİM SEN ÇIKTIN SEN GELDİN BEN GİTTİM EŞİMİN TELİYLE GİRMEYE ÇALIŞTIM AMA BU YOPİĞİ BULAMADIMKİ BİR TÜRLÜ SİNİR BASTIU GEZDİM VALLA KAÇ HAFTANIN ACIINI ÇIKARDIM AMA ÇOK YORULDUM EVE GELDİMKİ KASIKLARIM FALAN FECİ VURUYO HEMEN BANYO YAPTIM BİRAZ KNDİME GELDİM SONRADA LİMONLU ÇAY DEDİMKİ EVİM EVİM GÜZEL EVİM VALLAHA YAA SNEİN KANMAN NE HALDE BALIM GELİYOMU DAHA MOTRALİN BUNUN İÇİN BOZUL SANIRIM GİDİCEKMİSİN DOKTORA NE YALAN SÖYLİYİM BENİM EŞİMDE AYNI EKSİKLERİ VAR AMA ALMIYO BİR ŞEKİLDE BAHANE BULUYO VARDI 1-2 PANTOLUN AMA İŞTE PEK UYMADI TARZINA İŞTE KABİNE GİREMDİ Kİ BENDE ALAYIM GICIK BEND ALMADIM KENDİME DEİDMKİ SEN ALMIYOSAN BEN NEDEN ALAYIM İNAT ETTİM O ALDIĞINDA ALIRIM ÇOK GÜZEL ETEKLER VARDI ARTIKIN ONA BAĞLI YOKSA KATIR İNADIM VAR ÇIPLAK GEZERİM YİNEDE ALMAM YANİ BEN BULAŞIĞA GİDİYORUM ŞU ÇIKANLARI YIKAYIP GELİYORUM CANLARIM
anlıyorum seni cnm insan bazen tutuyo kendını o arada birikimler oluşuyo
ve sonra olmadık anda olmadık lafla gözyaşları sel oluyo
ağlamak iyidir gerçekten insan rahatlıyo
bide bu kanamalar alt üst etti seni
bencede bi an önce al randevu ve git kuzumm
bikereye mahsus değil çünkü sıklaştı bu ara kanamaların
artık gitmen şartın şartı oldu balımm
kaburga altı bence üşütmekten yorulmaktan ters hareketden olmus olabılır kuzum
sanmıyorum onunla ilgisi oldugunu
aynen kuzum babamdan dolayı devam ediyoz dönek olmayalım diye:)
sağol tatlım rabbim herkese nasip etsin tez eldn sana ve elifime
iyiyim kuzucum bende senle oğluşunun bir halini hatrını sorayım diye geldiydim. :)
tabi yakışmaz. ben birazdaha iyiyim azaldı bitmek üzere öksürük geçsinde tamamen rahatlıcaz cnm.
kız senin gebelik takviminde neler yazıyor öyle
iyi yaptın kuzumm gel tabi hep gel cnm benım
çok şükür iyiyiz kuzum haftasonu alışverişle geçti
sen nasılsın naptın cnm ovucanlarda kızarma oldumu
aman o almasın boşver sen al kendine keyfi bilir bende pijama alıcam eşime çorap almam lazım gömlekleri olmuyor gömlek almak lazım varda var ama almazsa hiç valla alırım ben kendme İstanbul'a gidicez kazak giysme olmuyor sıcaklıyorum kısa kollu giysem üşüyorum baharlık bişiker bakıcasm bir de hırka falan istiyorum öle işte. Bebde işlere giriştim giriştimmi de duramıyorum anacım yemekti falan ancak attım kendimi banyoya akşam arahatladım bende bugnde kaynanaya gidicez gelicez biber aldım dolma yapcam dünden az ıspanak var onu yeriz bugün. Öyle işte kuzum şimdi randevu alcma doktora çünkü sabah yine kanamam geldi artık iyice sıklaştı gülüm 26 sındna beri 2-3 gün güm geliyor sonra kahvetengi akıntı geliyor arkasındna yine kanama öyle yanii.
evet aynen öyle rahatlıyor insan içe atmak daha da kötü gülüm. Evet çok sıklaştı hemde 26 sından beri 2-3 gün ara veriyor yine başkıyor az az sık geliyor yani. Alıcma şimdi ara randevu ne olursa beklersem de beklerim napyıı iş çkışık gidicem çarşamba gününe istiyorum. hormon falan yapılsın yaa..
30 dakka bir toplantı var gidip gelcem bekleyin beni. bu aradan herkeslere de selamlar :)
Kızlar sık kanamaların nedenlerine baktım netten rahim ağzında yada rahimde enfeksiyon yada polip, miyom olabilir diyıor yaa şubatta gittiğimde birşey yoktu ama luştumu sonradan acaba hormonal dengesizlikte neden oluyormuş ama öle aşırı birşey yoktu yanii neyse ben randevu işini halledeyim bacılar..
evet balım sorucam artık yarın çıkıyoda işte ben garanti olsun diye çarşambayı bekliyim diyorum boşa gitmeyeyim diyorum işteohh ne güzel otur bacım akşamada bana gel yemeğe işte kal bizde damadımla balım benim bende yarına temizliğimi yaparım yarında öğlene kadar bitiririm ynianladım balım benim ağolasın canımıniçi yaa valla duygulandırdın beni inş hayorlısı allahtan vallaha olmazsa üzülmiycem bu ayda olsun hayırlısı bu diyicem önemli olan bu bencede fıstığım benim bende arada öyle sancı oluyo sabahda öyle ağrıyla kalktım geçti daha çok uykuda vuruyo ama belkim yaradan kaynaklanıyodur bilemdimki işte:26:
Yaradan olurmu hiç bilmiyorum kuzumm çarşamba gitceksin ya ozaman dersin dr a
böyle böyle diye yaradanmı kaynaklanıyo felen diye
tmm kuzucumm bekliyoruz senii burdayım ben balımcım
bugun hiiç iş yapmıycam oyuzden pc başındayım
aman o almasın boşver sen al kendine keyfi bilir bende pijama alıcam eşime çorap almam lazım gömlekleri olmuyor gömlek almak lazım varda var ama almazsa hiç valla alırım ben kendme istanbul'a gidicez kazak giysme olmuyor sıcaklıyorum kısa kollu giysem üşüyorum baharlık bişiker bakıcasm bir de hırka falan istiyorum öle işte. Bebde işlere giriştim giriştimmi de duramıyorum anacım yemekti falan ancak attım kendimi banyoya akşam arahatladım bende bugnde kaynanaya gidicez gelicez biber aldım dolma yapcam dünden az ıspanak var onu yeriz bugün. öyle işte kuzum şimdi randevu alcma doktora çünkü sabah yine kanamam geldi artık iyice sıklaştı gülüm 26 sındna beri 2-3 gün güm geliyor sonra kahvetengi akıntı geliyor arkasındna yine kanama öyle yanii.
Evet aynen öyle rahatlıyor insan içe atmak daha da kötü gülüm. Evet çok sıklaştı hemde 26 sından beri 2-3 gün ara veriyor yine başkıyor az az sık geliyor yani. Alıcma şimdi ara randevu ne olursa beklersem de beklerim napyıı iş çkışık gidicem çarşamba gününe istiyorum. Hormon falan yapılsın yaa..
Inşallahhh kuzumm..
valla kuzucum öyle bir huy varki bende o almazsa yeminle almıyorum çorap olsa hoşuma gidiyo öyle bir bakışım varki abisi bile hayranlıkla bakar siz delisiniz der bak oturduğum yerden kalmak nasip olmasınki abartmıyorum tabiki kavglarmız oluyo mesela geçen cuma saçlarımı kuruturken yakın tuttu birzyaktı başımı burnundan getirdim niye dikkat etmiyosun diye bilerek olmdı hiç yaparmıyım dedi sonra öyle davranıyorum yaa ona deli ouyorum içim yanıyo sızlıyo bu sefer ben neden ona öyle davrandım diye üzülüyorum o bana sarılıyo ben ona kalıyoruz öyle çok manyakça bir ilişkimiz var bunu aileside biliyor yani çok dilleirne düşeriz yani ne bileyim amann neyse balım böreğim kuzucum bak bu sık kanamaların altında yatalar hiç iyi şeyler değil yani bence geicktrmeden gt nasısl olucak bilem.yrom ama bir şekilde gitmen lazım bitanem benişm bak kaç ay oldu yani kesilmiyo aksine üstüne geliyo daha sık
he kocana iyi davran diyi istedimi olsun diyi :)hahahaçok acayip şeyler yazıyo kuzumm
töbe töbe seks felen o da ne ki
heh iyi geçer ozaman bikaçgüne öksürükğün
ondan sonra ohh rahat edersin balımcımm
cnm aklına kötüyü getirme ya inşallah bişi çıkmazKızlar sık kanamaların nedenlerine baktım netten rahim ağzında yada rahimde enfeksiyon yada polip, miyom olabilir diyıor yaa şubatta gittiğimde birşey yoktu ama luştumu sonradan acaba hormonal dengesizlikte neden oluyormuş ama öle aşırı birşey yoktu yanii neyse ben randevu işini halledeyim bacılar..
30 dakka bir toplantı var gidip gelcem bekleyin beni. bu aradan herkeslere de selamlar :)
evet balım sorucam artık yarın çıkıyoda işte ben garanti olsun diye çarşambayı bekliyim diyorum boşa gitmeyeyim diyorum işteohh ne güzel otur bacım akşamada bana gel yemeğe işte kal bizde damadımla balım benim bende yarına temizliğimi yaparım yarında öğlene kadar bitiririm yni
iyi yapıyosun cnm çıktıydı çıkmadıydı ugraşmasın
hee gelelim kuzumm ne de güzel olur valla hem seni görmek
hem hazırcana yemege konmak
bende yarın yaparım temizlik toz felen alıcam
bu c.tesi bizimkiler geliyo hazırlıklarımı yapmam lazım yavaştan
he kocana iyi davran diyi istedimi olsun diyi :)
iyi yapıyosun cnm çıktıydı çıkmadıydı ugraşmasın
hee gelelim kuzumm ne de güzel olur valla hem seni görmek
hem hazırcana yemege konmak
Bende yarın yaparım temizlik toz felen alıcam
bu c.tesi bizimkiler geliyo hazırlıklarımı yapmam lazım yavaştan
ooo ağır misaiflerin var dimi o zaman ben sana geleyim dibini köşeni camını kapını sileyim yemeklerini yapayım annennde elinden öpeyim geleyim daha iyi olur sen yorulmamış olursun canımıniçi
ooo ağır misaiflerin var dimi o zaman ben sana geleyim dibini köşeni camını kapını sileyim yemeklerini yapayım annennde elinden öpeyim geleyim daha iyi olur sen yorulmamış olursun canımıniçi
aa davranmammı heç nezaman isterse varım dermişim
bu arada biz nezaman kaa halvet yapabılcez 6. aydan sonra yapmamak lazım diye duymustum
sanki ama nerden duydum bilmayrum :44:
selamın hello eyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cemalat nörüyonuz bakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?