Kaldığımız Yerden Her Telden..

bjk liye yakışmaz döneklik kuzumm aman Allah korusun
sen nasıl oldun cnmcım iyileşebildinmi

tabi yakışmaz. ben birazdaha iyiyim azaldı bitmek üzere öksürük geçsinde tamamen rahatlıcaz cnm.

kız senin gebelik takviminde neler yazıyor öyle

aman o almasın boşver sen al kendine keyfi bilir bende pijama alıcam eşime çorap almam lazım gömlekleri olmuyor gömlek almak lazım varda var ama almazsa hiç valla alırım ben kendme İstanbul'a gidicez kazak giysme olmuyor sıcaklıyorum kısa kollu giysem üşüyorum baharlık bişiker bakıcasm bir de hırka falan istiyorum öle işte. Bebde işlere giriştim giriştimmi de duramıyorum anacım yemekti falan ancak attım kendimi banyoya akşam arahatladım bende bugnde kaynanaya gidicez gelicez biber aldım dolma yapcam dünden az ıspanak var onu yeriz bugün. Öyle işte kuzum şimdi randevu alcma doktora çünkü sabah yine kanamam geldi artık iyice sıklaştı gülüm 26 sındna beri 2-3 gün güm geliyor sonra kahvetengi akıntı geliyor arkasındna yine kanama öyle yanii.

evet aynen öyle rahatlıyor insan içe atmak daha da kötü gülüm. Evet çok sıklaştı hemde 26 sından beri 2-3 gün ara veriyor yine başkıyor az az sık geliyor yani. Alıcma şimdi ara randevu ne olursa beklersem de beklerim napyıı iş çkışık gidicem çarşamba gününe istiyorum. hormon falan yapılsın yaa..

aynen kuzum babamdan dolayı devam ediyoz dönek olmayalım diye:)

sağol tatlım rabbim herkese nasip etsin tez eldn sana ve elifime

İnşallahhh kuzumm..

iyiyim kuzucum bende senle oğluşunun bir halini hatrını sorayım diye geldiydim. :)

iyi yaptın kuzumm gel tabi hep gel cnm benım
çok şükür iyiyiz kuzum haftasonu alışverişle geçti
sen nasılsın naptın cnm ovucanlarda kızarma oldumu

tabi yakışmaz. ben birazdaha iyiyim azaldı bitmek üzere öksürük geçsinde tamamen rahatlıcaz cnm.

kız senin gebelik takviminde neler yazıyor öyle

hahaha çok acayip şeyler yazıyo kuzumm
töbe töbe seks felen o da ne ki
heh iyi geçer ozaman bikaçgüne öksürükğün
ondan sonra ohh rahat edersin balımcımm

Kızlar sık kanamaların nedenlerine baktım netten rahim ağzında yada rahimde enfeksiyon yada polip, miyom olabilir diyıor yaa şubatta gittiğimde birşey yoktu ama luştumu sonradan acaba hormonal dengesizlikte neden oluyormuş ama öle aşırı birşey yoktu yanii neyse ben randevu işini halledeyim bacılar..

aynen öyle cnm arkadaşım atma içine bize dök
gerçekten iyi gelir ağlamak bazen
bencede kuzumm mutlaka git dr a artık lamı cimi kalmadı yani
çok can sıkıcı bi durum sürekli kanama felen
arada al kuzumm hbr et bizede nezamana aldıgını
hadi bekliyorum balım

evet evet hallet kuzum randevuyu haydi bekliyoruk

hahaha çok acayip şeyler yazıyo kuzumm
töbe töbe seks felen o da ne ki
heh iyi geçer ozaman bikaçgüne öksürükğün
ondan sonra ohh rahat edersin balımcımm
he kocana iyi davran diyi istedimi olsun diyi :)
cnm aklına kötüyü getirme ya inşallah bişi çıkmaz
30 dakka bir toplantı var gidip gelcem bekleyin beni. bu aradan herkeslere de selamlar :)

a.s. görşürüz kuzucuk kolay gelsin.

Son düzenleme:

ooo ağır misaiflerin var dimi o zaman ben sana geleyim dibini köşeni camını kapını sileyim yemeklerini yapayım annennde elinden öpeyim geleyim daha iyi olur sen yorulmamış olursun canımıniçi

ay ne de güzel olurdu kuzummmm
Allah razı olsun senden balım benımmm bunları demen bile çok güzel
tşk ederim cnm arkidişim benımmm
hee ağır toplar geliyo annem babam ve kardeşimin eşi
gelsinlerde ben onları çalıştırayım azcık

aa davranmammı heç nezaman isterse varım dermişim
bu arada biz nezaman kaa halvet yapabılcez 6. aydan sonra yapmamak lazım diye duymustum
sanki ama nerden duydum bilmayrum :44:

doğurana kadar dermişimm:)))))))))))))))))))hehe şaka biyana eltim doğurduğu gün bile yapmış rahat doğursun diye hehe manyak karı ya:) o sancıda nasıl aklına gelmiş pes yani valla 6 aya kadar yaparız sonra dr ne derse o ilk 3 ayda tehlikeli diyorlar ama bizim dr sağolsun yapın bişi olmaz ded gene o nederse o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…