- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.621
ohh ohh keyifler gıcır olucak valla ama gittilkerinde üzülmek yok emi balımgel tabi cnm kuzummm benımmm nede güzel olur valla gelsen
aynen öyle cnmcım değişiklik olcak hem düğündü hem onların gelmesiydi
iyi olcak valla
geldim ben tekrardan kine, ne ettiniz bakem
ohh ohh keyifler gıcır olucak valla ama gittilkerinde üzülmek yok emi balım
hoşgeldin gülüm
hoşgeldin beyaa
napalım aynen dvm çene çalmaya
sen naptın beya
hee şimcik anladım ne bilem bebeğin pozisyonu dyınce tırsttım bi an
şekere gittiğimde sorayım bakalım zaten göbüşler kocaman oldu
dün çorap giyerken baya zorlandım bide ayakkabı giyerken
hoşbulduk be yaaa. sen ovuları sormuşsun bana kızardı canım kızardı, dünde bugünde kırmızılar kendileri bizde tam gaz çalışmaya devam. bu gecede uyku yok bize zio da zio zio
hee geleyim balım ben bunlara biraz önce de yazdım ama niriye kayboluverdiki acüp geleyim tüm yimekleri yiyim ohh size kalmasın ama damadıma veririm o özel yanigel tabi cnm kuzummm benımmm nede güzel olur valla gelsen
aynen öyle cnmcım değişiklik olcak hem düğündü hem onların gelmesiydi
iyi olcak valla
hoşgeldin güğlümmmmgeldim ben tekrardan kine, ne ettiniz bakem
hee iyi teselli bence güzel teselli fıstığım sende geliceksin ohh snein için daha iyi olur işteeesorma kuzum valla orasını hiiç düşünmek istemiyorum
ama gene tesellim var mayıs başında yanı 1 hafta sonrası ben gitcem ist a
oyuzden kendımı büle teselli ederim artıkın napam
elifim benim bugünkü ovu da dünle aynı çalışmaya devam dimi?
EEEEEEEEE Olcek okadar :)
ohh ne güzel cnmcım ozaman dünden bi 14 gün koyuyoruz ve batını bekliyoruz
sevindim kuzumm tabii halvete dvm peşpeşe 3 gün yapın kuzum
ay hadi inşallahhhh güzel hbri alırız sendennn
hee geleyim balım ben bunlara biraz önce de yazdım ama niriye kayboluverdiki acüp geleyim tüm yimekleri yiyim ohh size kalmasın ama damadıma veririm o özel yani
hee iyi teselli bence güzel teselli fıstığım sende geliceksin ohh snein için daha iyi olur işteee
dünden mi koycaz 14günü bugünden mi yarından mı? Şimdik bu ovu kızarınca birkaç güne yumurtlama olcak demek değilmi? belki ben hala yumurtlamamışımdır?
valla 2 gün halvet oldu bugün 3 olcak bunun üstüne bir 2 gün daha koyarsak kardeş olmak yolunda emin adımlarla ilerler bizim evliliğimiz.
hee gel tabi kuzumm sil süpür hepsiciğini feda olsun sana cnm benım
tabii bi damadıma bi bana yapıp yersiniz herbişeyi
aynen üle kuzum iyi olcaki ist u özledim valla bide orda biraz alışveriş yaparım
hastaneçıkışı felen alırım bişecikler daha alırım annemle
iyi olcak yanı hem hava değişimi olur kuzum
işte düğünden sonra dr a gitcem ozaman sorcam
sakıncası varmı yokmu dıye yolculugun ona göre gitcem balım
dünden mi koycaz 14günü bugünden mi yarından mı? Şimdik bu ovu kızarınca birkaç güne yumurtlama olcak demek değilmi? belki ben hala yumurtlamamışımdır?
valla 2 gün halvet oldu bugün 3 olcak bunun üstüne bir 2 gün daha koyarsak kardeş olmak yolunda emin adımlarla ilerler bizim evliliğimiz.
oluyo valla kuzum zaman geçtikce bazı hareketler kısıtlanmaya başlıyo
bakalım ilerki vakitlerde nasıl olcak
acep biz çokmu şişcez kuzum şuanda bile epey var göbüş
tmm gelirim ama bir şartla bağa sucuk alın mangalda yapın yoksa gelmemsenin için çok iyi olur blım yaa tabi sor doktorun izin verirse yoksa otur oturduğun yerde uleyn beni sinir etme ne işin var yollarda damadımı yorma garışmam bağ sonraa
kuzum şimdi ilk hangi gün tam kırmızıydı yani ilkiyle aynıydı o günü ele alıcaz
ve üzerine 14 15 gün koyucaz çünkü o kırmızıdan sonraki bir iki gün içerisinde yumurtlama olmus oluyo
misal dün 15 idi ve senın ilk kırmızı o günse üzerine bi 15 gün koy balım ozaman bat oluyo
hehe bugunle 3 oluyosa bi gün ara verin bari kuzumm peltiniz çıkcak yoksam
olabülür kuzum:) ama bu önümüzdeki iki ay büyürüz sonra biraz yavşlar artık her ay 1,5 kilo normal oluyor .işte benim hesabıma göre totolda 10 kilo falan alıcam ben
ohh çok şükür kuzum sevindim şu randevuyu halletmene
hadi hayırlısıyla çözümlenir bu ara kanamalar cnm kuzum
anam okadarda izin veriversinler bi zahmet yuh derim yani
tmm kuzum mutlaka hbrini bekliyoruz bi git gelde
hee gecikmiş baya kuzum ozaman git sende dr a söktürücüde fayda etmediyse
dediğin gibi dr yolu gözküyo kuzum
hehe bizde ilk 3 ay yapmadık korkudan sonra peşine kıl dönmesi ameliyatı çıkınca 1 ayda öyle uzadı
anca anca yapıyoruz kuzum ama öyle sık aralıklarla felen değil
ister istemez bi endişe oluyo insanda çünkü
aynen üle kuzum duramam valla bu kez kısa kalcaklar zati c.tesi gelcekler salı gitcekler
bende mayıs başı gidiyorum ist a kuzum
eşimin fuarı var cezayirde mayıs 2 den 8 ine kadr o süreç içinde bende ist da olcam
elifim benim bugünkü ovu da dünle aynı çalışmaya devam dimi?
tmm gelirim ama bir şartla bağa sucuk alın mangalda yapın yoksa gelmemsenin için çok iyi olur blım yaa tabi sor doktorun izin verirse yoksa otur oturduğun yerde uleyn beni sinir etme ne işin var yollarda damadımı yorma garışmam bağ sonraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?