Kaldığımız Yerden Her Telden..

ohh ohh keyifler gıcır olucak valla ama gittilkerinde üzülmek yok emi balım

hoşgeldin gülüm

sorma kuzum valla orasını hiiç düşünmek istemiyorum
ama gene tesellim var mayıs başında yanı 1 hafta sonrası ben gitcem ist a
oyuzden kendımı büle teselli ederim artıkın napam

hee şimcik anladım ne bilem bebeğin pozisyonu dyınce tırsttım bi an
şekere gittiğimde sorayım bakalım zaten göbüşler kocaman oldu
dün çorap giyerken baya zorlandım bide ayakkabı giyerken

EEEEEEEEE Olcek okadar :)

hoşbulduk be yaaa. sen ovuları sormuşsun bana kızardı canım kızardı, dünde bugünde kırmızılar kendileri bizde tam gaz çalışmaya devam. bu gecede uyku yok bize zio da zio zio

ohh ne güzel cnmcım ozaman dünden bi 14 gün koyuyoruz ve batını bekliyoruz
sevindim kuzumm tabii halvete dvm peşpeşe 3 gün yapın kuzum
ay hadi inşallahhhh güzel hbri alırız sendennn

gel tabi cnm kuzummm benımmm nede güzel olur valla gelsen
aynen öyle cnmcım değişiklik olcak hem düğündü hem onların gelmesiydi
iyi olcak valla
hee geleyim balım ben bunlara biraz önce de yazdım ama niriye kayboluverdiki acüp geleyim tüm yimekleri yiyim ohh size kalmasın ama damadıma veririm o özel yani
geldim ben tekrardan kine, ne ettiniz bakem
hoşgeldin güğlümmmm
sorma kuzum valla orasını hiiç düşünmek istemiyorum
ama gene tesellim var mayıs başında yanı 1 hafta sonrası ben gitcem ist a
oyuzden kendımı büle teselli ederim artıkın napam
hee iyi teselli bence güzel teselli fıstığım sende geliceksin ohh snein için daha iyi olur işteee
elifim benim bugünkü ovu da dünle aynı çalışmaya devam dimi?

tabi tabi balım bugünde devam şimdidün oldu bugünde olsun sen yarında ovucan yap bakalım ne olucak yine kırmızıysa yarında yaparsınız biraz üst üste olucak amma bizdede öyle oldu 3 gün en hassas zamanlarda ama tuttu ama tuttmadı yaşşayıp görücez meleğim:18::18:

ohh ne güzel cnmcım ozaman dünden bi 14 gün koyuyoruz ve batını bekliyoruz
sevindim kuzumm tabii halvete dvm peşpeşe 3 gün yapın kuzum
ay hadi inşallahhhh güzel hbri alırız sendennn

dünden mi koycaz 14günü bugünden mi yarından mı? Şimdik bu ovu kızarınca birkaç güne yumurtlama olcak demek değilmi? belki ben hala yumurtlamamışımdır?
valla 2 gün halvet oldu bugün 3 olcak bunun üstüne bir 2 gün daha koyarsak kardeş olmak yolunda emin adımlarla ilerler bizim evliliğimiz.

hee gel tabi kuzumm sil süpür hepsiciğini feda olsun sana cnm benım
tabii bi damadıma bi bana yapıp yersiniz herbişeyi
aynen üle kuzum iyi olcaki ist u özledim valla bide orda biraz alışveriş yaparım
hastaneçıkışı felen alırım bişecikler daha alırım annemle
iyi olcak yanı hem hava değişimi olur kuzum
işte düğünden sonra dr a gitcem ozaman sorcam
sakıncası varmı yokmu dıye yolculugun ona göre gitcem balım

kuzum şimdi ilk hangi gün tam kırmızıydı yani ilkiyle aynıydı o günü ele alıcaz
ve üzerine 14 15 gün koyucaz çünkü o kırmızıdan sonraki bir iki gün içerisinde yumurtlama olmus oluyo
misal dün 15 idi ve senın ilk kırmızı o günse üzerine bi 15 gün koy balım ozaman bat oluyo
hehe bugunle 3 oluyosa bi gün ara verin bari kuzumm peltiniz çıkcak yoksam

tmm gelirim ama bir şartla bağa sucuk alın mangalda yapın yoksa gelmem senin için çok iyi olur blım yaa tabi sor doktorun izin verirse yoksa otur oturduğun yerde uleyn beni sinir etme ne işin var yollarda damadımı yorma garışmam bağ sonraa

kuzum o zaman siz bugün ara verin zati içerde 2gün kalıyo dün olanlar canlı içerde savaşıyo inş galip gelirle yarına kadar dururlar szide dinleniverin yarın bir daha yapın zati sonrasındada 2 günde bir devam edin bizde olmadı ama 2 günde biri çünmküm nedense valla kızzolmadı 1 haftanın üzerine olucak bugün tabi o kadar halvetin sonu bu kadar arayla sonuçlanır ne bekliyorumki dimi amaa

oluyo valla kuzum zaman geçtikce bazı hareketler kısıtlanmaya başlıyo
bakalım ilerki vakitlerde nasıl olcak
acep biz çokmu şişcez kuzum şuanda bile epey var göbüş

olabülür kuzum:) ama bu önümüzdeki iki ay büyürüz sonra biraz yavşlar artık her ay 1,5 kilo normal oluyor .işte benim hesabıma göre totolda 10 kilo falan alıcam ben

yaparız kuzumm şöyle en güzelinden %100 danasından bi güzel sucuk mangal yaparık kuzumm
bide köfte yaparız ohh mis gibiii oy acıktım valla azcık tıkınayım ben
hee sorcam kuzum yok derse annem gene gelır yalnız kalamam cunkulum kociş yokken tırsarım :18:
tmm kuzumm sinir edermiyım ben hiç senii yormam damadınıda merak etme sen cnm kuzum benım

kuzucum ben cumartesi fırsat bulupta test yapamamıştım 14. gün yani ama ilişki oldu kendiliğinden plansız bir şekilde belkimde cumartesi kızardı da benim haberim yok ama dün akıntımda oldu, hemde ne akıntı çifter çiftermi yumurtluyorum nedir? Ben adeti 28- 29 Nisan gibi olur diye tahmin ediyordum. en son 1 nisandı 28 ekleyince 29.unda olurum dedim. Herhalde yine tam ozamana denk gelecek batasıca. gelemez inşallah.

halvetlere gelince, ayaklarıda yarım saat havaya diktiğimden kociş diyorki yeter düz yat ağzından gelecek ne varsa, giden gitmiştir. adamda manyadı bu işe, bakalım isyan bayrağını ne zaman çekecek ama ben ona dedim pazartesi ve salıda devam edcez diye psikolojisini ayarlasın salıdan sonra mayısın 5ine kadar yok daha da halvet hihi

olabülür kuzum:) ama bu önümüzdeki iki ay büyürüz sonra biraz yavşlar artık her ay 1,5 kilo normal oluyor .işte benim hesabıma göre totolda 10 kilo falan alıcam ben

valla kuzum umarım 10 kilo ile tmmlarız öyle olursa ben 80 olcam
banada herkes son aylarda çok alırsın diyo yaşayıp görcz cnmcım
acıktım az tıkıncam gelcem cnm reçel çekti dalcam şimdi reçele

inşallah balım bakıcaz birşeyler artık kanama yoluan girse klomen falan alırım çaresine bakarım yanii yeter ki bitsin düzene grsin ya helak oldum inan ocaktan beri bu ay daha da sıklaştı anacımm.. Verir ya yarım saatcik zati o gün öğleden sonra hoca yok alt tarafı yarım saat erken çıkaciğimm..

tabii olur olmaz mı erkekte endişe eder rahat olmaz yani. Olsun hasret gidereceksiniz cnm kısa olsa da bende 1 mayıs tatilinde c.tesi giedicem p.tesi izin kullancam salı 1 mays zati dönüş yapıcaz az görücem ama aolsun annemde gelir sonra diyorum. Daha taşındılar yeni evlerini görmedim kız. Ohh iyi sende İstanbul'a gidicem demek kurban olurum havasına suyuna İstanbul'umun burnumda tütüyor. Pazar piknik planımız var pazarteside annnemide alcaz gezicez ohh..

geldim ben tekrardan kine, ne ettiniz bakem

ne edek muhabbet işte..

elifim benim bugünkü ovu da dünle aynı çalışmaya devam dimi?

ivet devam silikleşene kadan zaten yarın silik olur herhal artıkın..

oyy oyy sucukta mangalda ne olur be.. Survivorda ödül mangal sucuktu bir yediler ama bir yediler. Övür gün sabaha sucuk yaptım ateşte de yedik valla canımız çekti beaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…