- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.741
ayyyy duygulandırdın beni şimdi canım benm hissedilmiyo ama içimde hissetmeye
başlayınca duygularım değişecek asıl ozamn anne olduugumu hissederim belkide
bencede canım onun için herşeye deger gülüm saglıklı sihhatli hayırlı bi evlat olur ins
ben bol bol kocişime bakayım belki ona benzemesini cok istiyorum
saol canım benm allah razı olsun ins dediğin gbi persembeyide bi halletseydik daha rahat sevinirdik
allahım hamişlere kolaylık isteyenlere önce sabır sonra hayırlı bi evlat nasip eder ins
ama daha önce 2 düüşüğüm olmuştu ins bu bebekte sorun yaşamam bide öyle bir endişem var canım hayırlısı olsun
hülyacım Allahın izniyle hiçbir sorun olmaz bebişin seninledir ve annesini üzmeden uslu uslu büyür
asembcim benimmmm annen geliyomuş gözün aydın canımcım valla benim annem yardıma geldi ev daha bi mis oldu çünki anne eli değdi onlar gibisi yok yaaa
askım benm canım dünür adayım benmkide erkek olursa üçüz bakak emi kalabalık aile oluruk askım
işte benm küçük mucizemEki Görüntüle 392611 Eki Görüntüle 392612
:)))))))))) tabi şu 1,5 ayı atlatın dr diyor zaten yap yapma diye:) bebiş sağlıklı olsunda ziosuz kalsın azcık
canım hoşgeldin sende aramıza
ama sivatan o sivas değil ben sivaslı değilim malesef ama olsun burda hepimiz arkadaşız
güzel dileklerin için teşekkür ederimamin canım darısı sizlere inşallahhhh
işte benm küçük mucizemEki Görüntüle 392611 Eki Görüntüle 392612
yok kız durur benm kocam sonucta onun bebişi yani bişe olur diye korkusundan 9 ay bile yaklaşamaz ohhhhh bende azcukkk bayram ederim laf aramızda
herüfüm 2 şişede geciktirici almışdı elinde patlıycak zavallımın
amin canım benm tüm hamişlerin hayırlısıyla bi avazda dogurmasını nasip etsin ins bitanemamiiiiiiin kuzumm Rabbim bebişlerimize sağlıcakla kavuşmayı nasip eder inşallahh
tüm bekleyenlerede tez zamanda nasip eder inşallahh
hehe ozaman bol bol bak kocişine cnmcım
gerçi ister istemez insan en çok kocişlere bakıyo etrafda başka kimse olmayınca
bakalım bebişlerimiz kime benziycek
napalım canım bulamazsak kim önce kaparsa yarışı yaparız artıksağol cnmcım aynen öyle valla anne eli gibisi yok geçen geldi 1 ay kadr önce evi pakladı öyle gitti valla
bukez düğün için gelcekler oyuzden yormıycam onu ama mayıs sonu gene gelcek ozaman boya felen yaptırcaz
epey bi yardımı dokuncak bana
hee senınkide erkek olursa artık üçüz arayışlarına gireriz ama üçüzde bulmak çok zor be kuzumm
daha ne olsun yahuuu
ins gülüm bende bu teste okadar cok güvendimki ins hevesim kursagımda kalmazhülya baya bi var işte tatlım yaaaa maşallahhhhhhhhhhh
ben şimdi yapsam inan 12 haftalık hamileyim anca bukadar koyu olurdu eminim tebrik ederimmmmmmmmmm
perşembe de kanıtımız olsun bari napalım bekleyelim
c çizgisi t nin yanında sönük kalmış valla
amin canım benm tüm hamişlerin hayırlısıyla bi avazda dogurmasını nasip etsin ins bitanem
dogru diyosun canım hayatımda en cok onu görüyorum eee en cokta o hakediyo şimdi
saglıklı sihatli hayırlı olsunda canım ben baska bişe istemiyorum varsın kime benziyosa benzesin allahın taktirine kalmış
canım olaki ikiz olsa kan testinde anlaşılıyomu bu
napalım canım bulamazsak kim önce kaparsa yarışı yaparız artık
ben burdayım canım ama bende birazdan yelkenleri fora yaparım ne corbası yaptın ggıııııenemm bi çorba yapayım dedim herkes kaybolmus beyaa
nereye gittiniz huuuu
zioya hazırlık yapmış garibim ne yapsın:) maşallah amma kızarık benimde bu kadar kırmızı değildi senin bebe ben burdayım anne diye bağırıyor
ben burdayım canım ama bende birazdan yelkenleri fora yaparım ne corbası yaptın ggııııı
öyle oldu biraz ama olsun canım biz zaten bebek için yaptık herseyi
e oda sanırım teşrif ettine göre gerisi teferruattır
Eki Görüntüle 392643 ehe:))))))))))
ayyyyyyyy
güldüm ölmekten yaaa nereden bulursun böyle şeyleri yaaaaa cok komikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?