Kaldığımız Yerden Her Telden..

amiiiiiiin kuzumm Rabbim bebişlerimize sağlıcakla kavuşmayı nasip eder inşallahh
tüm bekleyenlerede tez zamanda nasip eder inşallahh
hehe ozaman bol bol bak kocişine cnmcım
gerçi ister istemez insan en çok kocişlere bakıyo etrafda başka kimse olmayınca
bakalım bebişlerimiz kime benziycek

sağol cnmcım aynen öyle valla anne eli gibisi yok geçen geldi 1 ay kadr önce evi pakladı öyle gitti valla
bukez düğün için gelcekler oyuzden yormıycam onu ama mayıs sonu gene gelcek ozaman boya felen yaptırcaz
epey bi yardımı dokuncak bana

askım benm canım dünür adayım benmkide erkek olursa üçüz bakak emi kalabalık aile oluruk askım

hee senınkide erkek olursa artık üçüz arayışlarına gireriz ama üçüzde bulmak çok zor be kuzumm

Son düzenleme:
:)))))))))) tabi şu 1,5 ayı atlatın dr diyor zaten yap yapma diye:) bebiş sağlıklı olsunda ziosuz kalsın azcık

yok kız durur benm kocam sonucta onun bebişi yani bişe olur diye korkusundan 9 ay bile yaklaşamaz ohhhhh bende azcukkk bayram ederim laf aramızda
herüfüm 2 şişede geciktirici almışdı elinde patlıycak zavallımın

canım hoşgeldin sende aramıza

ama sivatan o sivas değil ben sivaslı değilim malesef ama olsun burda hepimiz arkadaşız

güzel dileklerin için teşekkür ederim amin canım darısı sizlere inşallahhhh

:)) hemen atlarsam böyle olur:)tabiki hepimiz arkadaşız canım benim. bizlerede bol bol dua ette bizde kavuşalım artık bebişlerimize hemencecik gelsinler artık yaaa

zioya hazırlık yapmış garibim ne yapsın:) maşallah amma kızarık benimde bu kadar kırmızı değildi senin bebe ben burdayım anne diye bağırıyor

amin canım benm tüm hamişlerin hayırlısıyla bi avazda dogurmasını nasip etsin ins bitanem
dogru diyosun canım hayatımda en cok onu görüyorum eee en cokta o hakediyo şimdi
saglıklı sihatli hayırlı olsunda canım ben baska bişe istemiyorum varsın kime benziyosa benzesin allahın taktirine kalmış
canım olaki ikiz olsa kan testinde anlaşılıyomu bu
napalım canım bulamazsak kim önce kaparsa yarışı yaparız artık
daha ne olsun yahuuu

ins gülüm bende bu teste okadar cok güvendimki ins hevesim kursagımda kalmaz
ama hafif bişe olsa varla yok arası derdim ama bu bas bas bağırıyo sanki
cok kuvvetli bi t cizgim var hakkaten atak yapmış resmen
güzel dileklerin için saol canım arkadasım rabbim bebişini korusun kollasın ins aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amiiiiiiiiiiin kuzumm benımmm
aynen öyle valla cnmcım yeterki sağlıklı olsunlar
ama zaman yaklalşınca insan bi merak ediyo acep nasıl bişey diye
kan değeri çok yüksek çıkıyo ikizlerde ama tabi tam net bi sonuc vermiyo
yanı tahmın ediyoruz kuzumm asıl usg de belli oluyo kuzum
valla heyecan yaptım hee şu sonuc çıksada usg ye girsen

hehe öyle yaparız kuzumm kızları kapmaya çalışırız

enemm bi çorba yapayım dedim herkes kaybolmus beyaa
nereye gittiniz huuuu
ben burdayım canım ama bende birazdan yelkenleri fora yaparım ne corbası yaptın ggııııı
zioya hazırlık yapmış garibim ne yapsın:) maşallah amma kızarık benimde bu kadar kırmızı değildi senin bebe ben burdayım anne diye bağırıyor

öyle oldu biraz ama olsun canım biz zaten bebek için yaptık herseyi

e oda sanırım teşrif ettine göre gerisi teferruattır

söyliyimmi kuzumm sen daha taze hamişsin canın felen çekmesin
neysem diyim hadi arpa şehriyeli yeşil mercimek çorbası yaptım kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…