Kaldığımız Yerden Her Telden..

bende seni yirim kuzummmm
hehe iyi fikirmiş kuzumm ben genelde azcık cif dökerim balkona
ya da domestos dökerim kovaya
ee bugun menüde neler var kuzumm kutlamayı nasıl yapcaksınız bakem

belkim dünür oluruz yavrum hemen teyze yaptın sen beniya oldumu şimdi oldumu ama süperrrrrrrrrr ya darısı elifime
oluruz canım o mani değül bebek cogu kişi teyze cocuklarıyla evli pilavdan dönenin kaşığı kırılsın kızsa eger bakıcazzz artık bi kızı bin kişi ister 1kişi alır

tmm kuzumm gelince hbr et emi öpüyorum seni kocamaaan cnmm kuzum benımmm

bende seni yirim kuzummmm
hehe iyi fikirmiş kuzumm ben genelde azcık cif dökerim balkona
ya da domestos dökerim kovaya
ee bugun menüde neler var kuzumm kutlamayı nasıl yapcaksınız bakem

canım bu arada gözün aydın annenler geliyomuş doya dpya hasret gider emi bayadır görmüyodun burnunda tütüyolardır
bgn menü dısardan olsun sekerim kendime izin verdim
o değil zırt bırt idrarım gelio yahu daha bismillah yeni ögrendik ama ....

oluruz canım o mani değül bebek cogu kişi teyze cocuklarıyla evli pilavdan dönenin kaşığı kırılsın kızsa eger bakıcazzz artık bi kızı bin kişi ister 1kişi alır

ikiz ve ikiside kızsa biri benım diğeri moonun ona göre başkasına söz vereyim deme
ya varya cidden çok mutlu oldum kuzumm bak o enerjiyle bi ton temizlik yaptım

Benimoğlum13yaşında3yıldır tedavi görüyorum bir tane daha olsun di geçen ay aşılama yaptım tutmadı bu ay da başladık fakat hafta sonuna geldigi için doktorlar öbür aya bıraktı

Ev hanımıyım buraya üye oldum arkadaşlarım olsun istiyorum insan Solomon'da daralınca arkadaşları olunca. İyi oluyor

Benimoğlum13yaşında3yıldır tedavi görüyorum bir tane daha olsun di geçen ay aşılama yaptım tutmadı bu ay da başladık fakat hafta sonuna geldigi için doktorlar öbür aya bıraktı

Allah bağışlasın cnm peki herhangi bi sorun varmıymış yani tkr olmamasında

Ev hanımıyım buraya üye oldum arkadaşlarım olsun istiyorum insan Solomon'da daralınca arkadaşları olunca. İyi oluyor

hayırlı olsun üyeliğin iyi yapmıssın cnm bizde buraya bizamanlar yeni üye olmustuk
ve iyikide üye olmusum dedim çok candan tatlı arkadaşlarım oldu
şimdi hergün burdayız sende aramıza hoşgeldiiin

ikiz ve ikiside kızsa biri benım diğeri moonun ona göre başkasına söz vereyim deme

hadi ya seni gazamı getirdim iyce bende nedense o gaz yok kız güya bgn evi temizliycektim
şimdiden pasaklı olmaya başladım :126::126::126:

hadi ya seni gazamı getirdim iyce bende nedense o gaz yok kız güya bgn evi temizliycektim

hehe daha neler cıkcak kuzummm mide bulantıları başlıycak
rahım buyumesınden dolayı olan kasık ağrıları olcaak
sonra yavaş yavaş pıtpıtlarını hissetceksiin
sonra o pıtpıtlar güçlü tekmelere dönceek
anlatınca bile çok güzel gelıyo kuzummm
bebiş için herşeye değiyo valla kuzumm
hee sağol kuzum gelıyolar çok şükür gerçi yaklaşık 1 ay önce gelmişti annem
ama olsun yınede burnumda tütüyo
ohh en güzeli kuzumm bugun dışardan olsunn yarasın benım kuzuma ve onun kuzusunaa

hee gaza getirdin valla kuzumm mutlu oldum enerji doldum valla
olsun kuzum salla gitsin bugun senın özel günüün
hem bundan sonra dikkat etceksin ki özellikle ilk 3 ay çok önemli
ozamana kaa öyle temizlik memizlik yapmak yok kendını yormak hiç yok emi balım benım

hoşbulduk 1.5 senelik evliyim 6.5aylık bebeğim var k.maraşlıyım ama istanbula gelin geldim böyle tanıtim kendimi yeni üye oldum buraya

Maşallah canım Allah sağlık uzun ömür versin bebeğine canım.Bende İstanbul'dan Eskişehir'e gelin geldim 4.5 senelik evliyim, çalışıyorum bebeğim yok çalışmalarda bulunucaz inşallah.. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm..

hu huuu nerdesiniz milleeet ben geldiiim
canlarımmm hülyaemrah hamiiiiş süper bi çiftçizgisi var
bugun kan verdi sanırsam perşembe sonucları cıkcakmıs
sizede hbr edeyim dedim

ayy ayyy süper bir haber bu canımm..

canımm tazee gibemmm nassılsınn.Heyecan varmı heyecan.. Gebelikte mi gördün kız kanı almadın mı daha..çizgileri gördüysem net, tamamdır bu iş kuzum ohh Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Bzii de katın dualarınıza hamşlerin duası kabul olurmuş ohh bee moralim de bir bozukti ki açıldımm..

dejavummmmmmmmmmmmm nerelerdesin be gülüm görüşemiyouz artık nasılsın ne yapıyosun ben şimdi çıkıcam ev bulmuş eşim bakmaya gidicez geldiğğnde olmam muhtemele bebeğim

gülüm sabahtan hoca içerideydi hep yokkende zati benim moral yerlerdeydi gelemedim. Canım istemedi konuşmak. Ya ben burdaki sekretere dün dedim 1 mayısa izin alcam gitcem annem rahatsız biliyosun diye konusu geçti yani eşiminde salı günü normalde dersivar ama 1 mayıd tatili dersi olmayacak p.teside izin alcma gitcem dedim bugün sanki dün onu diyen ben değilim gibi, ben alıcam izin kaynım rahatsız bayadır ona gidicez diyor manalı manalı bir dee. 23 nisanda gidecemezmiş oğlunun gösteriis varmış gideceği yerde şehir dışı değil eskişehirin bir ilçesi. Neyse tabii o burada daha fazladır çalışıyor yıllık izninden de ayırmuış direk alır ben öle böyle söke söke alırdım da tatsuzlık olur.. Başıma ağrılar girdi eşimde 23 nisanda gideriz dedi. Pazartesi akaşam doğru döneriz sabahta halledecek işlerimiz var erkenden halledip çıkıcaz yola salı dersi var napalım iki ayağım bir pabuca girecek şimdi eşime alışveriş yapmamız lazım çamaşırları yıkamam ütülemem lazım bir sürü iş. Neyse bu akşam çıkıp bakıcaz birşeyler. Çok kötü oldu ama çok kızgınım öle işte bir işim de rast gitmez ki.

selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm güzel hatunlarrrrrrrrrrrr napiyonuz bakem. hülya hamişmisin bacımmmmmmmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay hadi inş

canımm nasılsınnn bakalımm..

Slm nasıldınız arkadaşlar ben yeni uyeyim

hoşgeldinnn...

ohh hamarat hatun seni durdurak yok sana ee anne geliyor tabii.. İkize nerden varıdınız kız çizgileri net diyr mi kan sonucuna göre karar verin değeri biraz belli eder ama tekte de yüksek olabiliyor.

İnşallah bir çocuğun daha olur canım biz 4.5 senelik evliyiz daha teki de yok avunalım. Aşılama da haftasonu diye iptal olması ilginç. İğneleri falan vurundun öle mi ipğtal ettiler yoksahiç başlamadan mı. Sağlık olsun biri gelmiş biri daha gelir elbet..

Oğlumda tedaviyle hamile kalmıştım 3yıl cocuğumuz olmadı bize doktorlar cocuğunuz olmaz demişti âma Allah dileğinde oluyor Allah herkese nasip etsin Allah olmayanlarada versin

amiiiiiiiiiiiin cnm inşallah yine olur ve daha fazla bekletmeden hemencik gelir bebişin
peki ozamanki sorunla aynımı şimdide sorun yanı problem ne acaba

tabi güzel alır yavrum ama bak hemen naza başladı hülyam.
Rabbim sizin de gönlünüzde ne varsa onu versin siz evlimisinizcocuğunuz varmi
bende 7 yıllık evliyim hamileyim bebişimiz bekliyoruz.rabbim herkesin gönlüne göreversin.
hoşbulduk balım.
naza baksen hele tabi biz kafamıza koyduğmuzu yaparız:)kısmet.
canım arkadaşlarımmmm

ben geldiiiiiiiiii

özledik biz siziiiiiiiii

hoşgeldin şekerim ne yapıyorsunnnnnnnnnn nerdesin sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…