- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.701
bende seni yirim kuzummmm
hehe iyi fikirmiş kuzumm ben genelde azcık cif dökerim balkona
ya da domestos dökerim kovaya
ee bugun menüde neler var kuzumm kutlamayı nasıl yapcaksınız bakem
oluruz canım o mani değül bebekbelkim dünür oluruz yavrum hemen teyze yaptın sen beniya oldumu şimdi oldumu ama süperrrrrrrrrr ya darısı elifime
hehe ne güzel olur ikiz kızı olursa kalabalık bir dünürler ordusu oluruz
evet kuzum c.tesi annem babam ve kardeşimin eşi gelicek
salı günü döncekler düğün varya oyuzden gelıyolar balım
bende yavaştan evi hallediyorum kuzum
onlar gelene kaa evi mis yapıcam
hoşgeldin bebeğim nasılsın fıstığımmmmmm
hoşgeldin canım aramıza
evet evet bencede ikiz
gelir dejavum birazdan ben çıkıyorum şmdi kızlar ben gelirim yine inş girerim hülyam tekrar tebrik ediyorum meleğim canlarım görüşürz eşim geldi öpüyorummmmmmmmm
Benimoğlum13yaşında3yıldır tedavi görüyorum bir tane daha olsun di geçen ay aşılama yaptım tutmadı bu ay da başladık fakat hafta sonuna geldigi için doktorlar öbür aya bıraktıRabbim sizin de gönlünüzde ne varsa onu versin siz evlimisinizcocuğunuz varmi
bende seni yirim kuzummmm
hehe iyi fikirmiş kuzumm ben genelde azcık cif dökerim balkona
ya da domestos dökerim kovaya
ee bugun menüde neler var kuzumm kutlamayı nasıl yapcaksınız bakem
oluruz canım o mani değül bebekcogu kişi teyze cocuklarıyla evli pilavdan dönenin kaşığı kırılsın kızsa eger bakıcazzz artık bi kızı bin kişi ister 1kişi alır
Benimoğlum13yaşında3yıldır tedavi görüyorum bir tane daha olsun di geçen ay aşılama yaptım tutmadı bu ay da başladık fakat hafta sonuna geldigi için doktorlar öbür aya bıraktı
Benimoğlum13yaşında3yıldır tedavi görüyorum bir tane daha olsun di geçen ay aşılama yaptım tutmadı bu ay da başladık fakat hafta sonuna geldigi için doktorlar öbür aya bıraktı
Bede iyiyim teşekkür ederim ben 17yıllık evliyim 1tane oğlum var istanbulda oturuyorum
Ev hanımıyım buraya üye oldum arkadaşlarım olsun istiyorum insan Solomon'da daralınca arkadaşları olunca. İyi oluyor
ikiz ve ikiside kızsa biri benım diğeri moonun ona göre başkasına söz vereyim deme
ya varya cidden çok mutlu oldum kuzumm bak o enerjiyle bi ton temizlik yaptım
ikiz ve ikiside kızsa biri benım diğeri moonun ona göre başkasına söz vereyim deme
ya varya cidden çok mutlu oldum kuzumm bak o enerjiyle bi ton temizlik yaptım
Allah bağışlasın cnmpeki herhangi bi sorun varmıymış yani tkr olmamasında
canım bu arada gözün aydın annenler geliyomuş doya dpya hasret gider emi bayadır görmüyodun burnunda tütüyolardır
bgn menü dısardan olsun sekerim kendime izin verdim
o değil zırt bırt idrarım gelio yahu daha bismillah yeni ögrendik ama ....
hadi ya seni gazamı getirdim iyce bende nedense o gaz yok kız güya bgn evi temizliycektim
şimdiden pasaklı olmaya başladım :126::126::126:
hoşbulduk 1.5 senelik evliyim 6.5aylık bebeğim var k.maraşlıyım ama istanbula gelin geldim böyle tanıtim kendimi yeni üye oldum buraya
hu huuu nerdesiniz milleeet ben geldiiim
canlarımmm hülyaemrah hamiiiiş süper bi çiftçizgisi var
bugun kan verdi sanırsam perşembe sonucları cıkcakmıs
sizede hbr edeyim dedim
ben geldimmmm
dejavummmmmmmmmmmmm nerelerdesin be gülüm görüşemiyouz artık nasılsın ne yapıyosun ben şimdi çıkıcam ev bulmuş eşim bakmaya gidicez geldiğğnde olmam muhtemele bebeğim
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm güzel hatunlarrrrrrrrrrrr napiyonuz bakem. hülya hamişmisin bacımmmmmmmmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay hadi inş
Slm nasıldınız arkadaşlar ben yeni uyeyim
bende varım bende varım
a.s kuzummmm napalım kuzucumm ben evi topladım çamşır astım ve katladım
bide ön balkonu yıkadm şimcik geldim cnmcım
birazdan da yemek yapıcam
sen nasılsın napıyosun kuzum
evvveet hülya hamiş cnm
elf ve bana göre ikiz hamiş
Oğlumda tedaviyle hamile kalmıştım 3yıl cocuğumuz olmadı bize doktorlar cocuğunuz olmaz demişti âma Allah dileğinde oluyor Allah herkese nasip etsin Allah olmayanlarada versin
canım arkadaşlarımmmm
ben geldiiiiiiiiii
özledik biz siziiiiiiiii
tabi güzel alır yavrum ama bak hemen naza başladı hülyam.hehe ne güzel olur ikiz kızı olursa kalabalık bir dünürler ordusu oluruz
evet kuzum c.tesi annem babam ve kardeşimin eşi gelicek
salı günü döncekler düğün varya oyuzden gelıyolar balım
bende yavaştan evi hallediyorum kuzum
onlar gelene kaa evi mis yapıcam
bende 7 yıllık evliyim hamileyim bebişimiz bekliyoruz.rabbim herkesin gönlüne göreversin.Rabbim sizin de gönlünüzde ne varsa onu versin siz evlimisinizcocuğunuz varmi
hoşbulduk balım.hoşgeldin bebeğim nasılsın fıstığımmmmmm
hoşgeldin canım aramıza
evet evet bencede ikiz
gelir dejavum birazdan ben çıkıyorum şmdi kızlar ben gelirim yine inş girerim hülyam tekrar tebrik ediyorum meleğim canlarım görüşürz eşim geldi öpüyorummmmmmmmm
naza baksen hele tabi biz kafamıza koyduğmuzu yaparız:)kısmet.oluruz canım o mani değül bebekcogu kişi teyze cocuklarıyla evli pilavdan dönenin kaşığı kırılsın kızsa eger bakıcazzz artık bi kızı bin kişi ister 1kişi alır
canım arkadaşlarımmmm
ben geldiiiiiiiiii
özledik biz siziiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?