- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.761
dejavum iyyim bitti gibi öksürük çok az ara araöksürüyorum şimdi ıhlamur falan içicem gene bakalım inşallah tamemen biter sen nasılsn
aynen öyle kuzum günün hbri hülyamızdan geldi çok şükür
devamınıda bekliyoruuuuz
he valla annem gelicek oyuzden temizlik çalışmalarına başladım
elim mahkum napam
baya net çizgisi kuzumm bide hem eşinde hem kendı tarafında ikizler varmış
öyle bi tahmınde bulunduk yani ama dediğin gibi değerdende görücez kuzum
senın o yanındaki kadınada gıcık oldum hem esk de gitceği yer ne var sanki sana ok dese
gerizekalı işte nolcak
evelki gün annecim geldi kızlar bana yardıma sabah uyanıp güzel bi kahvaltı yaptık sonra yazlıkları çıkardık kışlıkları topladık temizlik yaptık :128::128::128::128::128:
beni bir huzursuzluk tutmuştu geceden akşam işimiz bitince annemle polikliniğe gittik bebişi görmeye herşey çok iyiydi sırtüstü yayılmış yatıyodu valla annmede gördü çok sevindi
dün kaynanamla eltim geldi kosovodan akşmada oraya gittim böyle işte birazdan yine gidicem kaynanaya
bende 1 gün gelmeyince çok özlüyorum ama sizi
işte benm küçük mucizemEki Görüntüle 392611 Eki Görüntüle 392612
ohhh ohh ailede varsa olabilir bak. İnşallah tek seferde iki gelsin yaa süper olurr.. Sorma ya inadına yaptı işte sırf.. çekemiyor yaa..
ben eh işte yaa aynı odamda olan kadına atlıcam az kaldı kadına 1 mayısta ben gidicem dedim kaç zamandır dünde dedim annemin rahatsızlığınıda biliyor bugğn diyo ben gdiicem kaynım rahatsız ya birde o burada çok daha fazla zamandır çalışıyor yıllık izninden kullancak gidecek benim daha yıllık izin hakkım yok maaşımdan keslcekti ben alırdım öle böle ama hadii dedim papaz olmayayım bu hafta gdicez 23 nisa tatili var ya daha az kalcaz ama napıyım öbür türlü p.tesi izin alcaktım salı zati 1 mayıstı iyi olcaktı salı döncektik p.tesi akşama doğru dönücez.
ohhh ohh ailede varsa olabilir bak. İnşallah tek seferde iki gelsin yaa süper olurr.. Sorma ya inadına yaptı işte sırf.. çekemiyor yaa..
Ohhh iyi yapmışsınız canım annende varken halletmişsin. Bebeğinde iyiymiş bak telaş etme maşallahh onaa.. Kaynanan da gelmiş gözünaydın mı desem ne desem bilemedim ama artık gidip gelmeler başlar kaynanana. Özle tabii özle ki hep gell.
anam kız bu ne hayatımda bu kadar koyu gebelik testi görmedim nan hiç şüphe yok bal gibi gebesin işte kızım burdayım diye bağırıyor. Bak ikiz olabilir bende şüphelendim değer yüksek olmasa bu kaadr koyu çıkmaz gülüm hadi hayırlısı valla çok sevindim..
hoşgeldin cnmm ne güzel bebişinde varmış maşallahh yavruna
bende hamileyim ağustosa bekliyoruz bebişimi
senın kızmı erkekmi cnm
gıcık kadın nolcak ne var sanki yaa bide biliyo yanı senın mayıs planını kalkmıs ne diyo dingil
ay yolarımm ben onuuu
tam dengesizmiş o kadın ya , insan halıinden anlamıyor hem annen rahatsız senin hakkın gidip görmek millet kendini düşünüyor sırf ne kadar bencil oldu insanlar. neyse bi git gel kafan dağılsın tatlım.
o bayana ben ne desem bilemeim gülüm resmen sana engel olmuş ayıp etmiş ama sıkma be gülüm hayır vardır dyip geçelim bakalım ne olucak utanmasıda yok baksana senden sonr diyebiliyor yani iki ayağın bir papuca giricek ama yapıcakda birşey görüğnmüyo hayırlısıyla git gel banada haber edebilme imkanın olursa haber et emi kuzucum gittiğine geldiğine dair bitanemKızlarr valla bu kadının 1 maysıımı hiç etmesi yüzünden bu hafta gidiyorum İstanbul'a.Başka tatilim yok pazartesi 23 nisan iznimden yararlancam daha az kalcam ama napıyım cumartesi sabah erkenden çıkıcaz yola iki ayağım bir pabuca girdi dün alışverişe gittik eşime alınacaklar vardı falan.Bugün yarım saat erken çıkıcam 17.30 da dr randevum var ona gidicem çıkıcam yengemin doğumgünü şarzlı el süpürgesi istiyrmuş annem dedi onu alcam kendime birşeyler alıcam çorap falan. Eve gidicem dün bir posta çamaşır tyıkadım bir posta bu akşam atıcam yarın ütüleri yapıcam evi silip süpürcem cuma da bavul hazırlarım işim çok yanii. Ben daha bu haftasonumda var diye halsizde olunca geçen hafta alışverişime çıkamamıştım. Şimdi çarşıyada inemem alışveriş merkezinden ne bulursam artık..
Elifimmm gülüm balım kaymağımmm
günaydınnherkese dejavumm nasılsın balım burdasın şüklür kavuşturuna
ay ben bu yazdığını görmedim diyom bu kız neden yazmıyor. İyi olmaya çalışıyorum balım burada sekreteri boğup katil olmazsam eğer iyi. 1 maıs iznimi yedi söylediğim halde bir gün sonra dedi ki ben gitcem deli oldumm. Bu haftasınu gidiyorum c.tesi sabah çıkıcaz yola. Öyle işte alışveriş falan uğraşıyorum yaa.. sen nasılsın gülüm...
olsun gülüm sourn değil anladım ben gmörmediğini kafan dalgın baksana haklısında ama ne denilebilirki şansızlıklarından bişrtanesşbe meleğim sıkma canını bundada vardır hayır diyip geçiçez Allahından bulsun oda hakkını yedi yani rresmen:26:
Ben birşey demiyorum artık alıştım bu insanların çiğliğine. Bende şimdi bugün yarım saatlik iznimi söylerken cuma öğleden sonra içinde izinde isticem gidicem eve öğle tatili eşim bırakır gelir onun dersi var çünkü akşama kadar. Bende evimin işini, bavul hazırlamayı falan hallederim. Perşembe akşamı da ütüeri halledicem cuma akşmı işten gidip hem evişi hem bavul hazırlama banyo falan uğraşacağıma rahat rahat yaparım madem öyle yaptı bende böyle yaparım dimi amaa..
Öğleden sonra burdayım. Hoca derse gidecek kızlar.. Görüşürüz.. Şimdi yoğunuz çıkıyorum..
bencede verirlerse eğer bencede yap en azından eşin gelene kadar hazırlığını rahat rahat yaparsın bitanem ama işte insan yediremiyo sen kaç ay önce planlarını yapıyodun ama geldi içine etti ayıp yaptığıda ne gelir elden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?