- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.721
hayırlı olsun üyeliğin iyi yapmıssın cnm bizde buraya bizamanlar yeni üye olmustuk
ve iyikide üye olmusum dedim çok candan tatlı arkadaşlarım oldu
şimdi hergün burdayız sende aramıza hoşgeldiiin
ikiz ve ikiside kızsa biri benım diğeri moonun ona göre başkasına söz vereyim deme
ya varya cidden çok mutlu oldum kuzumm bak o enerjiyle bi ton temizlik yaptım
hoşgeldin bebeğim nasılsın fıstığımmmmmm
hoşgeldin canım aramıza
evet evet bencede ikiz
gelir dejavum birazdan ben çıkıyorum şmdi kızlar ben gelirim yine inş girerim hülyam tekrar tebrik ediyorum meleğim canlarım görüşürz eşim geldi öpüyorummmmmmmmm
ayy ayyy süper bir haber bu canımm..
ohh hamarat hatun seni durdurak yok sana ee anne geliyor tabii.. İkize nerden varıdınız kız çizgileri net diyr mi kan sonucuna göre karar verin değeri biraz belli eder ama tekte de yüksek olabiliyor.
tabi güzel alır yavrum ama bak hemen naza başladı hülyam.
tamam canım ikiz kız olursa biri senn biri moonumun hayırlısı bakalım
hadi ya seni gazamı getirdim iyce bende nedense o gaz yok kız güya bgn evi temizliycektim
şimdiden pasaklı olmaya başladım :126::126::126:
Tanıştığıma memnun oldum teşekkür ederim
Arkadaşlar ben çıkıyorum eltin gelecek bı yemek yapayım sonra görüşürüz allaha emanet olun
evelki gün annecim geldi kızlar bana yardıma sabah uyanıp güzel bi kahvaltı yaptık sonra yazlıkları çıkardık kışlıkları topladık temizlik yaptık :128::128::128::128::128:
beni bir huzursuzluk tutmuştu geceden akşam işimiz bitince annemle polikliniğe gittik bebişi görmeye herşey çok iyiydi sırtüstü yayılmış yatıyodu valla annmede gördü çok sevindi
dün kaynanamla eltim geldi kosovodan akşmada oraya gittim böyle işte birazdan yine gidicem kaynanaya
bende 1 gün gelmeyince çok özlüyorum ama sizi
evelki gün annecim geldi kızlar bana yardıma sabah uyanıp güzel bi kahvaltı yaptık sonra yazlıkları çıkardık kışlıkları topladık temizlik yaptık :128::128::128::128::128:
beni bir huzursuzluk tutmuştu geceden akşam işimiz bitince annemle polikliniğe gittik bebişi görmeye herşey çok iyiydi sırtüstü yayılmış yatıyodu valla annmede gördü çok sevindi
dün kaynanamla eltim geldi kosovodan akşmada oraya gittim böyle işte birazdan yine gidicem kaynanaya
ayyyy duygulandırdın beni şimdi canım benm hissedilmiyo ama içimde hissetmeyehehe daha neler cıkcak kuzummm mide bulantıları başlıycak
rahım buyumesınden dolayı olan kasık ağrıları olcaak
sonra yavaş yavaş pıtpıtlarını hissetceksiin
sonra o pıtpıtlar güçlü tekmelere dönceek
anlatınca bile çok güzel gelıyo kuzummm
bebiş için herşeye değiyo valla kuzumm
hee sağol kuzum gelıyolar çok şükür gerçi yaklaşık 1 ay önce gelmişti annem
ama olsun yınede burnumda tütüyo
ohh en güzeli kuzumm bugun dışardan olsunn yarasın benım kuzuma ve onun kuzusunaa
saol canım benm allah razı olsun ins dediğin gbi persembeyide bi halletseydik daha rahat sevinirdikhülyacım tebrik ederimm çok sevindim inşallah perşembe günü daha çok sevinicez
selam cnm ben de yeni katıldım aranıza sivas görünce hemen atladım bende sivaslıyım ama ist oturuyorum ALLAH BEBEGİNİ sağlıkla kucağna almayı nasip etsin yorma kendini işle falan darısıda bize inş
sorma kııııı neççem gari herüfüm bi müddet ziodan mahrum kalacak gariiii olsun yeniden yaparızhülyammmmmmmmmmmmm zio yok gali
askım benm canım dünür adayım benmkide erkek olursa üçüz bakak emi kalabalık aile oluruk askımhehe naz yapıyo valla olsun yeriz biz onun nazınııı hele bi belli olsun herşey
ondan sonra nazınada katlanırız kuzumm
heh şimcik anlaştık balım kaymagım tatlı künefem benimmm
dejavum benm canım arkdasım cok saol idrarda cıktı suan kanı persembe alıcam ins onunla birlikte sevincim tavan yapar dur ben burdada paylaşıyım testimiMaşallah canım Allah sağlık uzun ömür versin bebeğine canım.Bende İstanbul'dan Eskişehir'e gelin geldim 4.5 senelik evliyim, çalışıyorum bebeğim yok çalışmalarda bulunucaz inşallah.. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm..
ayy ayyy süper bir haber bu canımm..
canımm tazee gibemmm nassılsınn.Heyecan varmı heyecan.. Gebelikte mi gördün kız kanı almadın mı daha..çizgileri gördüysem net, tamamdır bu iş kuzum ohh Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Bzii de katın dualarınıza hamşlerin duası kabul olurmuş ohh bee moralim de bir bozukti ki açıldımm..
gülüm sabahtan hoca içerideydi hep yokkende zati benim moral yerlerdeydi gelemedim. Canım istemedi konuşmak. Ya ben burdaki sekretere dün dedim 1 mayısa izin alcam gitcem annem rahatsız biliyosun diye konusu geçti yani eşiminde salı günü normalde dersivar ama 1 mayıd tatili dersi olmayacak p.teside izin alcma gitcem dedim bugün sanki dün onu diyen ben değilim gibi, ben alıcam izin kaynım rahatsız bayadır ona gidicez diyor manalı manalı bir dee. 23 nisanda gidecemezmiş oğlunun gösteriis varmış gideceği yerde şehir dışı değil eskişehirin bir ilçesi. Neyse tabii o burada daha fazladır çalışıyor yıllık izninden de ayırmuış direk alır ben öle böyle söke söke alırdım da tatsuzlık olur.. Başıma ağrılar girdi eşimde 23 nisanda gideriz dedi. Pazartesi akaşam doğru döneriz sabahta halledecek işlerimiz var erkenden halledip çıkıcaz yola salı dersi var napalım iki ayağım bir pabuca girecek şimdi eşime alışveriş yapmamız lazım çamaşırları yıkamam ütülemem lazım bir sürü iş. Neyse bu akşam çıkıp bakıcaz birşeyler. Çok kötü oldu ama çok kızgınım öle işte bir işim de rast gitmez ki.
canımm nasılsınnn bakalımm..
hoşgeldinnn...
ohh hamarat hatun seni durdurak yok sana ee anne geliyor tabii.. İkize nerden varıdınız kız çizgileri net diyr mi kan sonucuna göre karar verin değeri biraz belli eder ama tekte de yüksek olabiliyor.
İnşallah bir çocuğun daha olur canım biz 4.5 senelik evliyiz daha teki de yok avunalım. Aşılama da haftasonu diye iptal olması ilginç. İğneleri falan vurundun öle mi ipğtal ettiler yoksahiç başlamadan mı. Sağlık olsun biri gelmiş biri daha gelir elbet..
selam cnm ben de yeni katıldım aranıza sivas görünce hemen atladım bende sivaslıyım ama ist oturuyorum ALLAH BEBEGİNİ sağlıkla kucağna almayı nasip etsin yorma kendini işle falan darısıda bize inş
hülyacım Allahın izniyle hiçbir sorun olmaz bebişin seninledir ve annesini üzmeden uslu uslu büyür
asembcim benimmmm annen geliyomuş gözün aydın canımcım valla benim annem yardıma geldi ev daha bi mis oldu çünki anne eli değdi onlar gibisi yok yaaa
sorma kııııı neççem gari herüfüm bi müddet ziodan mahrum kalacak gariiii olsun yeniden yaparız
askım benm canım dünür adayım benmkide erkek olursa üçüz bakak emi kalabalık aile oluruk askım
dejavum benm canım arkdasım cok saol idrarda cıktı suan kanı persembe alıcam ins onunla birlikte sevincim tavan yapar dur ben burdada paylaşıyım testimi
dualarımız hep sennle gülüm rabbim tez zamanda sizzede nasip etsi ins bitanem moralini düzeltmene sevindim bugün bendensin canımın içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?