Kaldığımız Yerden Her Telden..

ikiz ve ikiside kızsa biri benım diğeri moonun ona göre başkasına söz vereyim deme
ya varya cidden çok mutlu oldum kuzumm bak o enerjiyle bi ton temizlik yaptım

tamam canım ikiz kız olursa biri senn biri moonumun hayırlısı bakalım
hadi ya seni gazamı getirdim iyce bende nedense o gaz yok kız güya bgn evi temizliycektim
şimdiden pasaklı olmaya başladım :126::126::126:

dejavum iyyim bitti gibi öksürük çok az ara araöksürüyorum şimdi ıhlamur falan içicem gene bakalım inşallah tamemen biter sen nasılsn

güle güle canım cok teşekkürler aslkım

aynen öyle kuzum günün hbri hülyamızdan geldi çok şükür
devamınıda bekliyoruuuuz
he valla annem gelicek oyuzden temizlik çalışmalarına başladım
elim mahkum napam
baya net çizgisi kuzumm bide hem eşinde hem kendı tarafında ikizler varmış
öyle bi tahmınde bulunduk yani ama dediğin gibi değerdende görücez kuzum
senın o yanındaki kadınada gıcık oldum hem esk de gitceği yer ne var sanki sana ok dese
gerizekalı işte nolcak

evelki gün annecim geldi kızlar bana yardıma sabah uyanıp güzel bi kahvaltı yaptık sonra yazlıkları çıkardık kışlıkları topladık temizlik yaptık :128::128::128::128::128:

beni bir huzursuzluk tutmuştu geceden akşam işimiz bitince annemle polikliniğe gittik bebişi görmeye herşey çok iyiydi sırtüstü yayılmış yatıyodu valla annmede gördü çok sevindi

dün kaynanamla eltim geldi kosovodan akşmada oraya gittim böyle işte birazdan yine gidicem kaynanaya

bende 1 gün gelmeyince çok özlüyorum ama sizi

tabi güzel alır yavrum ama bak hemen naza başladı hülyam.

hehe naz yapıyo valla olsun yeriz biz onun nazınııı hele bi belli olsun herşey
ondan sonra nazınada katlanırız kuzumm

heh şimcik anlaştık balım kaymagım tatlı künefem benimmm

bizde özlüyoruz seni maşallah kuzuya :) rabbim nazardan korusun.

selam cnm ben de yeni katıldım aranıza sivas görünce hemen atladım bende sivaslıyım ama ist oturuyorum ALLAH BEBEGİNİ sağlıkla kucağna almayı nasip etsin yorma kendini işle falan darısıda bize inş

ayyyy duygulandırdın beni şimdi canım benm hissedilmiyo ama içimde hissetmeye
başlayınca duygularım değişecek asıl ozamn anne olduugumu hissederim belkide
bencede canım onun için herşeye deger gülüm saglıklı sihhatli hayırlı bi evlat olur ins
ben bol bol kocişime bakayım belki ona benzemesini cok istiyorum
hülyacım tebrik ederimm çok sevindim inşallah perşembe günü daha çok sevinicez
saol canım benm allah razı olsun ins dediğin gbi persembeyide bi halletseydik daha rahat sevinirdik
allahım hamişlere kolaylık isteyenlere önce sabır sonra hayırlı bi evlat nasip eder ins
ama daha önce 2 düüşüğüm olmuştu ins bu bebekte sorun yaşamam bide öyle bir endişem var canım hayırlısı olsun

selam cnm ben de yeni katıldım aranıza sivas görünce hemen atladım bende sivaslıyım ama ist oturuyorum ALLAH BEBEGİNİ sağlıkla kucağna almayı nasip etsin yorma kendini işle falan darısıda bize inş

canım hoşgeldin sende aramıza

ama sivatan o sivas değil ben sivaslı değilim malesef ama olsun burda hepimiz arkadaşız

güzel dileklerin için teşekkür ederim amin canım darısı sizlere inşallahhhh

hülyacım Allahın izniyle hiçbir sorun olmaz bebişin seninledir ve annesini üzmeden uslu uslu büyür

asembcim benimmmm annen geliyomuş gözün aydın canımcım valla benim annem yardıma geldi ev daha bi mis oldu çünki anne eli değdi onlar gibisi yok yaaa

hülyammmmmmmmmmmmm zio yok gali
sorma kııııı neççem gari herüfüm bi müddet ziodan mahrum kalacak gariiii olsun yeniden yaparız
hehe naz yapıyo valla olsun yeriz biz onun nazınııı hele bi belli olsun herşey
ondan sonra nazınada katlanırız kuzumm

heh şimcik anlaştık balım kaymagım tatlı künefem benimmm
askım benm canım dünür adayım benmkide erkek olursa üçüz bakak emi kalabalık aile oluruk askım
dejavum benm canım arkdasım cok saol idrarda cıktı suan kanı persembe alıcam ins onunla birlikte sevincim tavan yapar dur ben burdada paylaşıyım testimi
dualarımız hep sennle gülüm rabbim tez zamanda sizzede nasip etsi ins bitanem moralini düzeltmene sevindim bugün bendensin canımın içi

ohh ne güzel cnm yazlıklar kışlıklar hallaolmus bende az havalar ısınsın dıye bekliyorum
kocişle çıkarırız yerleştirirz bi güzel
maşallah bebişine cnmm yan gelip yatıyo dimek yirim benım onu
hıı sonunda geldı demek kaynanan
iyi bakalım kuzum git gel özletme kendını cnmcım

a.s hoşgeldin aramıza
kendinden bahsedermisin acep

insallah canım dualrınıza benide yer edin hayırlısıyla bunuda atlatırsam ne mutlu bana canım
benm yaz temizliğide artık annemin kız kardeşimin elerinden öpecek

:)))))))))) tabi şu 1,5 ayı atlatın dr diyor zaten yap yapma diye:) bebiş sağlıklı olsunda ziosuz kalsın azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…