Kaldığımız Yerden Her Telden..

peki bu kadar yumurtlma dışında belli olması normalmi ben çok silik bekleidm ama hani çıktı sonuçta silk değil meleğim neysede adet sancılarım baskın bir umut yaptım zati dayanamadım

valla elifim sende gebelik testinde biile çift çizgi çıkıyor nasil beceriyosan balım ben çatlasam gebe kalmadan önce o ikinci çizgiyi çıkaramıyordum gebelik testinde batı bekle inşallah gelmez gebesindir tatlım

dimi gülüm valla üstün yetenklere sahibim sanırsam bende anlamıyorumki nasıl oluyo yani bence bana göre ovucanda şuan silik çıkması gerek bu adar net değil dimi balım ne derisn:26:

enee bide tanıdık oldugu için 650 hey yarabbim insan kazıklıycaklar akılları sıra
anladım kuzum sen yarın gene bi ararsın ona göre gidersin kuzucumm
ama adetinin 3. gününe çağırdı dimi kuzumm
inşallah adet madet olmazsın kuzumm benımm

dimi gülüm valla üstün yetenklere sahibim sanırsam bende anlamıyorumki nasıl oluyo yani bence bana göre ovucanda şuan silik çıkması gerek bu adar net değil dimi balım ne derisn:26:

acayipsin kuzum herkes yapamaz:) valla seni çok heveselnedirmek istemiyorum bebiş diye ama bende ovucan kullandığım ay hamiş kaldım:) ve bende adet günüme yakın ovucan yaptım böyle çizgi çıkmıştı adeti 3 gün geçirdim gebelik testi yaptım hamiştim belkim seninde öyle olcak.

sorma balım yaa aman kiracılık zor valla bakalım gideriz 3. gün gel demiti zati merak içindeyim ne çıkıcak diye

aynen öyle valla balım anlamsızlık var ama hayırlısı yok heveslenmyiorum bitanem zamanı gelmişşe vardır yokda hayıorlı ne yapalım adet sanım fazla ben eminiki adwt olucam hemde en geç yarına kalır kalmaz bak demişti dersiniz çizgiler kouyulaştı iyce bebeğim acep yumurtluyorummu nedir hilalde yapmış ama onun daha silkmiş işrte

sizce aynımı dahamı koyu gibi az daha beklersem boyanmış gibi olur ben bugidişleonuda beceririm bu tuhaflık varken bende

sorma balım yaa aman kiracılık zor valla bakalım gideriz 3. gün gel demiti zati merak içindeyim ne çıkıcak diye

bende merak ediyorum kuzum Allahın izniyle hiçbişey çıkmıycak
kiracılık zorki ne zor inşallah bizde bi gün ev sahibi oluruz kuzum
kuzum sanki koyulaşmış gibi gözlerim şaşı oldu bakmaktan ama sankim koyulaşmıs gibi geldi bana

vala balım elimdeki koyulaşmış baya canlı daha beli hani adet sonrası yaptığımda ilk çıkmıştı yaa onlar gibi oldu aman neyse şimdide kafayı bununla yemiyim balım adet gelmezse umut var demektir bekleyelim bakalım ama salı gnü yaa 6 gün var ormal güne dha şimdi yatsam sabah kalksam salı olmuş ohh ohhh

hehe alemsin sen kuzumm baka baka kızartcaksın dimek
aynen üle kuzum adet gelmezse umut var dediğin gibi
o yuzden batı bekliyelim balımm o arada ovu yapma bence boşa gitmesin
bat günü yaparsın balım böreğim
bende süpürge işini bitirdim şimcik
birazdan banyoya girerim ama azcık oturayım

hee hee baka baka kızarsın ne olmuşki kızz sevaptır sevinirim işte yok balım yapmam daha öyle dayanamadım merak ettim daha silik bekledim ama koyulaştı baya öte tarftan sancım çok iyice aklım karıştı ama bunu ciddiye almamak gerek sonuçta erken yapılmış hayırlısı olsun belkliyim de hangi günü bekliyim bilemiyorumki asıl günümü en geç pazarımı ne bileyim en iyisi oflu bir gümn önce yapmıştı yaa eğerki adet olmazsam pazartesi sabahı ilk idrarla ovucanı yaparım belli olur zaman bence sence ne dersin canımıniçi işlerimi yapıyosun aman yorma kendini bende yemeğe kalkıcm işte şimdi bitanem

sende öyle yap ozaman kuzum p.tesi yapıver aslında pazar gunu bat günün gibi ama
2 de bizden olsun salı sayalım biz zaten salıya kaa adet gelmezse bebişten şüpheleniriz bacım
sende oflu gibi yapıver p.tesi ovucanı yaparsın o da az buçuk belli ediyo balım
peki ilk idrarlamı yapmıs ovucanı oflu çünlü ovucan normalde ilk idrarla yapılmıyo
onuda bi soraydın kuzum
dimek yemek yapcaksın ozaman bende gireyim banyoya sen yemek yaparken bende duşumu alır çıkarım kuzum

aynen öyle yapalım fıstığım bu ayda boşa gibi geliyo bana göre ama umudumda çok fazla korkular fazla hayırlısı olsun bşilmiyorum ouvcan ilkle olmuyomu sorarım oflşuma 4 saat tuutluyo diye bilşyorum ama bunu bir saatlikle yptım ben neyse artık ben yemeğe giriştim bile ben yapayım sende bitir gel bebeğim görüşürüz kolay gelsin dikkat et ama duş alırken falan emi

bebekten dolayı değilde bahar temizliği yapıyorum o yüzden giremiyorum işim biter bitmez başına oturacağım o heycanıda hiç sorma gitsin benimkide ilk olduğundan doğumu korkarak bekledim ama sezeryanlı doğum yaptığımdan zorlanmadım beklediğim gibi olmadı kolay oldu rahat bi doğum yaparsın inşallah sende canım

amiiiin cnm kolay gelsin cnm bahar geldi temizlikler hatsafhada
bi ay önce annem gelmişti istdan ben ankaradayım bu arada
ozaman dip köşe girmişti annem bide halıları vermiştik yıkamaya
mayıs sonu bidaha gelcek ozamanada badana felen yapcaz
bebişe hazırlık
demek sezeryan yaptın bende öyle istiyorum
genelmi oldu yoksa epidural felenmi anlatsana nasıl oldugunu

hu huu geri geldiiim banyomuda yaptım ohh rahatladım valla
dünden arpa şehriyeli yeşil mercimekim var yanına yalancı mantı yaparım
yani makarnadan mantı yaparım olur biter
sen naptın kuzumm bittimi yemeklerin ne yemek yaptın bakem

bende geldim balım koydum emeklerimi pişiyolar mercimek çorbası yaptım balım ama biraz değişik denedim acep nasıl olurki diyede pişman oldum biber dolması yaptım buşlaşıklarımıda yıkadım geldim bebeğim sen ne yapıyosun bekem duşuınuda aldın ohh bende akşama inş yani şey anla işteee

hehe demekki akşama halvet vaaar
ohh ellerine sağlık balımm mis gibide olmustur valla
aslında bende kuru biber dolması yapcaktım üşendim banyodan çıkınca vazgeçtim
makarna yapcam yogurtlu salça soslu
nasıl yaptın mercimeği kuzumm

snein meünde çok güzel balım değiştirelim diyebilirim yni kuzum mercimeği ben normal hvuçlu patatesli yardım bugün yağda soğanı bhatratını salçasını tuzunu kavurdum mercimeği ekledim kaynayo pişincede mikserlede çekicem işte bakalım nasıl tadı olur abuk subuk yaptım ziyan oldu valla nerden geldiyse aklıma valla manyağım ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…