- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.821
snein meünde çok güzel balım değiştirelim diyebilirim yni kuzum mercimeği ben normal hvuçlu patatesli yardım bugün yağda soğanı bhatratını salçasını tuzunu kavurdum mercimeği ekledim kaynayo pişincede mikserlede çekicem işte bakalım nasıl tadı olur abuk subuk yaptım ziyan oldu valla nerden geldiyse aklıma valla manyağım ben yaa
wuuuu bir geldim herkesler kaçıştı enteresan
inş gülüm yaa aklıma birşey düşmeye görsün denemedim diyorum yok sanki benden iki kişi var töbe yarrabbi yaa neyse artık güzel kötü oludu tadı önemli bakıcizz bebeğim yaaakuzum öylede güzel olur bence bişecik olmaz balım zaten genelde bu ikisi yapılıyo
eminim güzel olcak bacım benımm mikserden geçirdikten sonrada karabiber pulbiberini at iki tıkırdat
ondan sonra kapat altını mis gibi olur kuzumm sıkma canını sen
wuuuu bir geldim herkesler kaçıştı enteresan
hiçde bikerem ben burdayımm kuzumm
nasılsın ne var yok cnmcım
inş gülüm yaa aklıma birşey düşmeye görsün denemedim diyorum yok sanki benden iki kişi var töbe yarrabbi yaa neyse artık güzel kötü oludu tadı önemli bakıcizz bebeğim yaaa
hoşgeldin gülüm biz varız ya yitmemzmi kızz
hehe sıkma canını tatlişkom benım elbet güzel olcak bak görürsün
pişer pişmez bi tadına bak bana süle nasıl oldugunu kuzum
hee biz yetmiyoz esraya ühüüü
hehe aşağıda göremeyince kimseyi kaçtınız sandımdı. İyi diyelim iyi olsun kuşum. Dün gece bir gaz sancısı başladı hala devam ediyor. Çıkanda yok öyle kendi kendine sıkıştırıyor beni içeride. Onun dışında iyiyim, ovularda soldu. 3 gün üst üste halvette oldu. maratonu bitirdik hamdolsun, darısı Rabbimin takdiri. Benim çağlayacak tosuncuğum nasıl sen nasılsın bakem
tmm balım keisnlikle diyicem sana gideyim bir kahve alayımda geleyim yorulmuşum belimi sanki karşılıklı çekiyolar anacım nsıl ağrı bencede yitmiyoz küselim bacım biz onaa
yorulursun tabi kuzumm dünde epey iş yaptın bide ev bakmaya felen gittiniz
e bugunde öyle normal yanı bacımm ohh yap kahveni azcık keyfıne bak balım benim
hee küselim kuzumm ama gerçi farketti bizi neyse bu defalık küsmeyelim kuzum
Aşk olsun kızlar yetmez olurmusunuz heç ayıp ama, ben gelipte son sayfayı okuyana kadar aşağıda adım tek kalınca eyveh dedim beni görüp kaçtılar sevmiyorlar bunlar beni die üzüldüydüm.
Ay pek bir şımarma modundayım bugün, ilgiye ihtiyacım var sanırsam
ayy sorma balım dün gittim yorulmuşum yetmiyo buraya kadar gelmişiz gidelim sahile dedim birde sahilde gezdikmi hiç aklım yok bazen kuzum yaa bugünde bel ağrım yoruyo yoksa iyide malesef geliyo benimkiler vallaha bak geliyo ben anlıyorum bitanem tmm tmm bu seferlik affedek bakem bir daha olmasın ama
ayy sorma balım dün gittim yorulmuşum yetmiyo buraya kadar gelmişiz gidelim sahile dedim birde sahilde gezdikmi hiç aklım yok bazen kuzum yaa bugünde bel ağrım yoruyo yoksa iyide malesef geliyo benimkiler vallaha bak geliyo ben anlıyorum bitanem tmm tmm bu seferlik affedek bakem bir daha olmasın ama
hehe şaka yapıyoruz kuzummm biz seni hiç sevmezmiyiiiiz
cnmmm kuzum benımmmmm
Eki Görüntüle 393876
şımar kuzumm biz katlanırız her türlü cnm arkadaşım
sen ilgi iste yeterkiiii
kovv gitsin kovv ahh ahh komayla gelmesen günlük kovarımda alım hayırlısı amann ne yapalım elden gelmez birşey evett sahilde gezmek bir başka ama dünkü hava iğrençti boğunak kapalı ter döktürüyo böyle balım yaa pişman olduk yaniyaa gelmesin yaa bana neeee kabul etmiyorum ben onuuu
hain kırmızı git elfimdeeeeeen
sahilde gezmekde bi başka olur kuzumm aslında iyi yapmıssınız ama yorgunluk oluyo işte
hergüzel şeyin bi sıkıntısı oluyo balımm
gelmeyecek gelmeyecek gelmeyecek işte.... bebek gelcek onun yerine
ay yanacığınıxzdan öpeyim bea gelmesin valla ama bebek yoksada bekletmesin gelsin bacım yaa bire onun sıkıntısını çekmeyek
bende sizi seviyom ama öyle çok yüz verirseniz bana tepenize çıkarım haberiniz ola terazi hatunuyum ben hem esas sen şımarcan bir senin nazını çekcez yahu
bende sizi seviyom ama öyle çok yüz verirseniz bana tepenize çıkarım haberiniz ola terazi hatunuyum ben hem esas sen şımarcan bir senin nazını çekcez yahu
enee demek terazisin en yakınn can dostumda terazidir ayy çok severim ben terazileri
çok iyi kalpli olurlar boşuna değilmiş sana kanım ısınması
olsun kuzumm istediğin kaa çıkabılırsın tepemizee
hee benim şımarmam lazım demi
ama hiç şımaramıyorum ben bi kocişe şımarıyorum
kovv gitsin kovv ahh ahh komayla gelmesen günlük kovarımda alım hayırlısı amann ne yapalım elden gelmez birşey evett sahilde gezmek bir başka ama dünkü hava iğrençti boğunak kapalı ter döktürüyo böyle balım yaa pişman olduk yani
tabi canım kociş varken bize şımarıpta ne edcen ama dimiçapkın gacı seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?