Kaldığımız Yerden Her Telden..

genel oldum aslında benim doğum normaldi ama normal doğumdan korktuğumdan sezeryanı kendim istedim biraz zorlukları oluyo ama mecbur katlanıyoruz doktarlar falan kızdı normal doğum yap diyede ben biraz inatçı çıktım :) bide ben çok kansızdım iki ünite kan verdiler yani doğumum riskliydi

şımar balım yağım olsun sen iste yiterki biz seni şımartırık hep

hehe olurmuu kuzum sizede şımarıveririm nolcek
hee çapkınım benn
esra eroluda açayım bi yandan onada bakam bari
sen iştesin demi kuzum

evet yaaa işteyim ama Allahtan ben öyle deli gibi yoğun çalışmıyorum. keyifli işim tek gıcık yani sabah 06:30 da kalkmak

ay canım okudumda zorluklarla dolu doğum yapmışşın bu anaların hakkkı ödenmez valla bizde istiyoruz ama çekiceğimiz acıyı bilmeden işte çok şükürki rabbim seni bebeğine bebeğinide sana bağışlamış balım

hee anladım cnm bende tırsıyorum normalden oyuzden sezeryan yapcam bende
banane bana nee
şuan kansızlık bendede var demire başladık
hayırlısı bakalım ozaman bi gelsin mecbur çıkcak içimden

evet yaaa işteyim ama Allahtan ben öyle deli gibi yoğun çalışmıyorum. keyifli işim tek gıcık yani sabah 06:30 da kalkmak

vuuu vuuuuuuuuuuuuuvvvvvvv 6 mı buçukmu oyy gülüm bizim o saatlerde totoşta pireler uçuşuyo valla yavrum kıyamam sana

bekarken bende çalışıyodum kuzum işe giderken 1 saat yol sürüyodu ki servisle gidiyodum
uzak değildi ama ist un trafiginden dolayı hergün 1 saat gidiş 1 saat dönüş oluyodu
bende erken kalkıyodum ozamanlar çoğu zaman saç baş birbirine girmiş bi şekilde servise binerdim
çoraplarımı bile servisde giydiğim olurdu

Allah seni iyi etsin balım yaa dimek arabada giyerdin hiç inmeseydin yat kalk orda boşa zahmet

vuuu vuuuuuuuuuuuuuvvvvvvv 6 mı buçukmu oyy gülüm bizim o saatlerde totoşta pireler uçuşuyo valla yavrum kıyamam sana

ah sorma kuzucum yaa, yazın yine bir derece sorun olmuyorda kışın hava daha aydınlanmamış biz yollara düşüyoruz. napalım her güzelliğin bir bedeli oluyor buda bu işin bedeli katlanacağız. ama çok iyi insanlarla çalışıyorum, birde 6 yıl olunca artık herşey iyice rahatlıyor.

valla ilk işe girdiğimde bir kokoştum bir kokoştum sorma ama artık kalkmamla evden çıkmam 20 dakka, ne makyaj ne bir şey. Ben sadece hafta sonları kocişime süsleniyorum artıkın :) hafta içi paspaye takılıyorum hihi

Allah seni iyi etsin balım yaa dimek arabada giyerdin hiç inmeseydin yat kalk orda boşa zahmet

hehe napam kuzumm zor oluyodu hergün sabahın köründe kalkmak 7,30 da servis geliyodu
ben hep geç kalkıyodum son beş dakka kala uyanınca anca üstümü giyip çıkıyodum
ayakkabılar çoraplar servisde giyiyodum saç felen Allaha emanetti zati
işyerine girer girmez wc ye gider saçımı başımı hallederdim
servisci felen gülerdi zaten bana

oy yavrum benim emeksiz yemek olmuyo malesef canın sağolsunda tek git gel bitanem rabbime emnat ol git gel

hep öyle oluyo zati kuzumm ilk zamanlar bakımlı zaman geçtikçe bakımsızlık başlıyo
beş dakka daha uyuyayım dıye yapmıyo ınsan makyaj felen
iş hayatı hem güzel hem zor en gıcık yanıda sabah kalkmak
hele dediğin gibi kışın anamm o yatak yastık yorgan ne tatlı geliyo ınsanaa
hiç çıkası gelmiyo insanın

ne yapıcan tabi balım haklısın ama canlandırdımda gözümde şimcik baya baya seni öyle görmek isterdim balım yaaa

hep öyle oluyo zati kuzumm ilk zamanlar bakımlı zaman geçtikçe bakımsızlık başlıyo

ne yapıcan tabi balım haklısın ama canlandırdımda gözümde şimcik baya baya seni öyle görmek isterdim balım yaaa

hehe çok komik oluyodum kuzumm görsen sende gülerdin
yüzümden gözümden uyku akıyo saçlar toplanmamış dağınık
ayakkabıların içinde cıbıldak ayaklar ve ayakkabıların topuklarına basıla basıla
servise koşan bi tip

ben değilde eşin görmeliydi seni öyle bitanem kesin bir daha aşık olurdu çünkü seni öyle düşnünce ne kadar tatlı sempatik şirin geldin göüme aşık olurdum yani erkek olsam

hhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuu komşi komşi oğlun geldimi

ben değilde eşin görmeliydi seni öyle bitanem kesin bir daha aşık olurdu çünkü seni öyle düşnünce ne kadar tatlı sempatik şirin geldin göüme aşık olurdum yani erkek olsam

hehe garantttii aşık olurduu o tiple bana aşık olsaydı şaşırırdım kuzumm tam bi komediydim
çorba piştimi balımmcım merak ettim tadını pişmiştir çorban bi bakıver bakem nasıl olmus

hhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuu komşi komşi oğlun geldimi

geldi geldi
ne getirdiii inci boncuuuk
böyle gider kuzumm
bende eski işe gitme maceralarımı anlatıyodum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…