Kaldığımız Yerden Her Telden..

heyt kaçırmışım ben:44::44::44:ben de mutlaka rimel sürerim en azından yoksa rahat edemem ya mecmur yapıyoz yavvvvvvvvvvv ama güzel oluyor ben severim makyaj ama kocam sevmezzzzzzzzzzzzzzzzzz doğal daha iyi der

heyt kaçırmışım ben:44::44::44:ben de mutlaka rimel sürerim en azından yoksa rahat edemem ya mecmur yapıyoz yavvvvvvvvvvv ama güzel oluyor ben severim makyaj ama kocam sevmezzzzzzzzzzzzzzzzzz doğal daha iyi der

kesin yalan söylüyor kocişin, kıskançlıktan öle diyordur

bencede yalan söylüyooo benım kocişde doğal çok güzel sen herhalinle güzelsin der
ama bi makyaj yaptımmıda ağzı açık bakar sürekli bana bakar bayıla bayıla
bu erkek milleti çok fena anacım

:18:
hhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuu komşi komşi oğlun geldimi
geldi geldi balım sanada heditye getirdi hoşgeldin kaçak nirdesin sen

bencede yalan söylüyooo benım kocişde doğal çok güzel sen herhalinle güzelsin der
ama bi makyaj yaptımmıda ağzı açık bakar sürekli bana bakar bayıla bayıla
bu erkek milleti çok fena anacım

sorma şekercim hep öyleler, hoş benim adamcağızım öyle süse püse pek meraklı değildir. bekarkende değilmiş zaten ama şimdik sadece onun için süslendiğimi biliyor ya hoşuna gidiyor haspamın. kim ne derse desin erkekler kendine bakan özen gösteren hatun seviyor. haa birde benimkine güzel yemek yaparsan senden güzel kadın yok gözünde hihi

iyiyim işte ne olsun 17:30'u bekliyorum eve gitcem yemek yapcam sonrada oturup hürrem izliycem

kesin yalan söylüyor kocişin, kıskançlıktan öle diyordur

ay kız yalan değil ben her halimle güzelim dermişim:) şaka bir yana benimki ruj sevmez hiç öpünce yanağına yapışıyormuş falan filankendini düşünüyor yani

ay kız yalan değil ben her halimle güzelim dermişim:) şaka bir yana benimki ruj sevmez hiç öpünce yanağına yapışıyormuş falan filankendini düşünüyor yani

bence ruju seven erkek yok zaten, eee haksızda sayılmazlar hani, öyle süslü hatunu öpmek istiyorlar, ruj huzurlarını kaçırıyor ay bu muhabbet böle giderse çok edepsiz hatun olcem ben galiba

:18:
geldi geldi balım sanada heditye getirdi hoşgeldin kaçak nirdesin sen

yaa nidediydim ben sana kuzum o şekildede güzel olur dimedimmi
boşa sıktın canını kuzumm benımm kocişinde beğenir
afiyet bal şeker olsun şimdiden kuzum benımmm

hehe benım kocişde öyle kuzum yanı yemek olayında senınki gibi
boğazına düşkündür zaten hamiş kaldıgım gunden beri benım yerıme o kilo alıyo
ve benım yerime o aşeriyo çok ilginç bi durum ama hemen hemen her akşam yemekten sonra
cnm bişeyler çekiyo diyip duruyo
tabi cnm erkek milleti böyle süslü hatunu bakımlı hatunu seviyolar

bende severim makyajı hemde güzel yaparım yahu:) hamile hamile devam makyaja ben bir tost yapım gelim oğluşum acıktı galiba

canımcım seninkide adetli hatunlar gibi tatlı aşeriyor mu? resmen çikolata aşeriyor ayol adam şoka giriyorum ben. 2 yıl oldu alışamadım valla. Birde beimki evlendiğimizde bir zayıftıki, şimdi kilosu iyi ama 4 aylık hamile hatun göbişi çıktı onda. göbük yarıştırıyoruz kocişimle

elifim bu ara işlerim yoğun tatlım kurumlar vergisi , kdv stopaj yapiyom en nefret ettiğim ay bu ya nisannnnnnnnnnnnnnnnnn çok yoğun oluyozzondan yoktum bugün

bende severim makyajı hemde güzel yaparım yahu:) hamile hamile devam makyaja ben bir tost yapım gelim oğluşum acıktı galiba

yap kuzucum afiyetler olsunn yarasın ikinizede
aynen üle dvm et kuzum hamilede olsak güzeliz biz
bende bi kendıme güzel yaparım makyajı başkasına yapamıyorum nıyeyse
gerçi fondöten pudra felen kullanmam far rimel ruj arada allık
geriye ne kaldı dimi

he didin balım ne bilem ilk defa olunca korkuyo indsan yazık diyo içilmezse diye teşrif etti paşm geldi içerde abdest alıyo gideyim sofrayı kurayım herif içeri girer girmez sofrayı kur ölüyorum acımdan diyo yemeklerde olamsa gözü ben görmüyo valla o kadarda hazırlnadım gıcık şimdi gelsin yanıma başka kapıya diyicem hıı küstüm kendinize iyi balkın canlarım hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun yarın görüşürüz dejavum gelirse söyleyinde özelden yazsın aban doktora gitti balım benim görürşüğz

bende iyi makyaj yaparım haaa, birde Allah'a şükür yüzümde kaldırır makyajı. Düğünümde bile kendi makyajımı kendim yaptım, benim yüzümü benden iyi kimse tanıyamaz diye, kendime haz taktiklerimde var.

hehe dimek çiko aşeriyo he o da güzelmiş kuzum
benımki ben hamile kaldıgımdan beri büle öncesi yoktu
ama kimi babalarda böyle oluyomus karısı ne yaşıyosa o da yaşıyomus
aynen ya benımkide evlendıgımızde çirozdu sonra bi şişti pir şişti
boyuna gerçi iyi hatta böyle olmasını istediğim için kilo aldı
seviyorum ben göbüş felen zayıf sevmıyorum nıyeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…