- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.861
hehe garantttii aşık olurduuo tiple bana aşık olsaydı şaşırırdım kuzumm tam bi komediydim
çorba piştimi balımmcım merak ettim tadını pişmiştir çorban bi bakıver bakem nasıl olmus
geldi geldi
ne getirdiii inci boncuuuk
böyle gider kuzumm
bende eski işe gitme maceralarımı anlatıyodum kuzum
moonnnnn hoşdeldin
heyt kaçırmışım ben:44::44::44:ben de mutlaka rimel sürerim en azından yoksa rahat edemem yamecmur yapıyoz yavvvvvvvvvvv ama güzel oluyor ben severim makyaj ama kocam sevmezzzzzzzzzzzzzzzzzz doğal daha iyi der
sende hoşgeldin yavrum nasılsınnnnnnnnnnnnnnn
heyt kaçırmışım ben:44::44::44:ben de mutlaka rimel sürerim en azından yoksa rahat edemem yamecmur yapıyoz yavvvvvvvvvvv ama güzel oluyor ben severim makyaj ama kocam sevmezzzzzzzzzzzzzzzzzz doğal daha iyi der
geldi geldi balım sanada heditye getirdi hoşgeldin kaçak nirdesin senhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuu komşi komşi oğlun geldimi
hehe garantttii aşık olurduuo tiple bana aşık olsaydı şaşırırdım kuzumm tam bi komediydim
çorba piştimi balımmcım merak ettim tadını pişmiştir çorban bi bakıver bakem nasıl olmus
hee balım bence olurdu garanti çünkü sen her halinle güzelsin beeğim çorbam pişti vallaha güzel oldu gibi bana göre güzel ama bakalım eşim ne diycek beğenir mi :18:
geldi geldi
ne getirdiii inci boncuuuk
böyle gider kuzumm
bende eski işe gitme maceralarımı anlatıyodum kuzum
bencede yalan söylüyooo benım kocişde doğal çok güzel sen herhalinle güzelsin der
ama bi makyaj yaptımmıda ağzı açık bakar sürekli bana bakar bayıla bayıla
bu erkek milleti çok fena anacım
iyiyim işte ne olsun 17:30'u bekliyorum eve gitcem yemek yapcam sonrada oturup hürrem izliycem
kesin yalan söylüyor kocişin, kıskançlıktan öle diyordur
ay kız yalan değil ben her halimle güzelim dermişim:) şaka bir yana benimki ruj sevmez hiç öpünce yanağına yapışıyormuş falan filankendini düşünüyor yani
:18:
geldi geldi balım sanada heditye getirdi hoşgeldin kaçak nirdesin sen
sorma şekercim hep öyleler, hoş benim adamcağızım öyle süse püse pek meraklı değildir. bekarkende değilmiş zaten ama şimdik sadece onun için süslendiğimi biliyor ya hoşuna gidiyor haspamın. kim ne derse desin erkekler kendine bakan özen gösteren hatun seviyor. haa birde benimkine güzel yemek yaparsan senden güzel kadın yok gözünde hihi
yaa nidediydim ben sana kuzum o şekildede güzel olur dimedimmi
boşa sıktın canını kuzumm benımm kocişinde beğenir
afiyet bal şeker olsun şimdiden kuzum benımmm
hehe benım kocişde öyle kuzum yanı yemek olayında senınki gibi
boğazına düşkündür zaten hamiş kaldıgım gunden beri benım yerıme o kilo alıyo
ve benım yerime o aşeriyo çok ilginç bi durum ama hemen hemen her akşam yemekten sonra
cnm bişeyler çekiyo diyip duruyo
tabi cnm erkek milleti böyle süslü hatunu bakımlı hatunu seviyolar
ve benım yerime o aşeriyo çok ilginç bi durum ama hemen hemen her akşam yemekten sonra
bende severim makyajı hemde güzel yaparım yahu:) hamile hamile devam makyajaben bir tost yapım gelim oğluşum acıktı galiba
bende severim makyajı hemde güzel yaparım yahu:) hamile hamile devam makyajaben bir tost yapım gelim oğluşum acıktı galiba
yap kuzucum afiyetler olsunn yarasın ikinizede
aynen üle dvm et kuzum hamilede olsak güzeliz biz
bende bi kendıme güzel yaparım makyajı başkasına yapamıyorum nıyeyse
gerçi fondöten pudra felen kullanmam far rimel ruj arada allık
geriye ne kaldı dimi
canımcım seninkide adetli hatunlar gibi tatlı aşeriyor mu? resmen çikolata aşeriyor ayol adam şoka giriyorum ben. 2 yıl oldu alışamadım valla. Birde beimki evlendiğimizde bir zayıftıki, şimdi kilosu iyi ama 4 aylık hamile hatun göbişi çıktı onda. göbük yarıştırıyoruz kocişimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?