- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.881
he didin balım ne bilem ilk defa olunca korkuyo indsan yazık diyo içilmezse diye teşrif etti paşm geldi içerde abdest alıyo gideyim sofrayı kurayım herif içeri girer girmez sofrayı kur ölüyorum acımdan diyo yemeklerde olamsa gözü ben görmüyo valla o kadarda hazırlnadım gıcık şimdi gelsin yanıma başka kapıya diyicem hıı küstüm kendinize iyi balkın canlarım hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun yarın görüşürüz dejavum gelirse söyleyinde özelden yazsın aban doktora gitti balım benim görürşüğz
hehe dimek çiko aşeriyo he o da güzelmiş kuzum
benımki ben hamile kaldıgımdan beri büle öncesi yoktu
ama kimi babalarda böyle oluyomus karısı ne yaşıyosa o da yaşıyomus
aynen ya benımkide evlendıgımızde çirozdu sonra bi şişti pir şişti
boyuna gerçi iyi hatta böyle olmasını istediğim için kilo aldı
seviyorum ben göbüş felen zayıf sevmıyorum nıyeyse
he didin balım ne bilem ilk defa olunca korkuyo indsan yazık diyo içilmezse diye teşrif etti paşm geldi içerde abdest alıyo gideyim sofrayı kurayım herif içeri girer girmez sofrayı kur ölüyorum acımdan diyo yemeklerde olamsa gözü ben görmüyo valla o kadarda hazırlnadım gıcık şimdi gelsin yanıma başka kapıya diyicem hıı küstüm kendinize iyi balkın canlarım hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun yarın görüşürüz dejavum gelirse söyleyinde özelden yazsın aban doktora gitti balım benim görürşüğz
bende iyi makyaj yaparım haaa, birde Allah'a şükür yüzümde kaldırır makyajı. Düğünümde bile kendi makyajımı kendim yaptım, benim yüzümü benden iyi kimse tanıyamaz diye, kendime haz taktiklerimde var.
güle güle kuzum bende kaçıyorum ufaktan ufaktan. sevgiyle kalın ballarım
zaten napcan zayıf adamı kemikleri batar sarılınca, böyle yumucuk yumucuk daha datlu. öptüm senide kuşum
ay canım okudumda zorluklarla dolu doğum yapmışşın bu anaların hakkkı ödenmez valla bizde istiyoruz ama çekiceğimiz acıyı bilmeden işte çok şükürki rabbim seni bebeğine bebeğinide sana bağışlamış balım[/QU
çok şükür sağ sağlim kurtuldum en az 5 yıl başka çocuk düşünmüyorum, sana katılıyorum ana hakkı ödenmez derler, bebeği kucağına aldıktan sonra çektiğin acıların fazla bir önemi kalmıyor cnm.
hee anladım cnm bende tırsıyorum normalden oyuzden sezeryan yapcam bende
banane bana nee
şuan kansızlık bendede var demire başladık
hayırlısı bakalım ozaman bi gelsin mecbur çıkcak içimden
sağol cnmıın içi görüürüz bizde öptük seniafiyet olsun paşaya, sen geldiğinde ben gitmiş olurum öptüm sizi
yap kuzucum afiyetler olsunn yarasın ikinizede
aynen üle dvm et kuzum hamilede olsak güzeliz biz
bende bi kendıme güzel yaparım makyajı başkasına yapamıyorum nıyeyse
gerçi fondöten pudra felen kullanmam far rimel ruj arada allık
geriye ne kaldı dimi
sana tavsiyem kansızlık sorununu gidermeye bak. Ben hiç iplemedim ama sonunda yediğim o iğnelerin acısını ben bilirim
sağol cnmıın içi görüürüz bizde öptük seni
afern sana bende fondotön sevmem :) yavrum
günaydın dejavumm tatlı kuzumm
kadın tam bi yüzsüz çıkmış aman salla herşeyde bi hayır vardır kuzum
belkim ozamana gitmeniz hayır olmıycaktı böyle düşün rahatla cnmcım
sen ist a gidiyosun bizimkilerde ordan gelicek
bu haftasonu aileler buluşuyo
hee anladım balım ne bileyim belkim dedim bir anlam olur ama artık neyse dün ne yaptım saçma sapan eve 650 diyo yamuk görsen yok dedim karanlık baskın bir ev girmemizle çıkmamız bşr oldu görmedim bianem resimlerle uğraştığım için kusuruma bakma sonuçlarda çıkmamış hala
dimi gülüm valla üstün yetenklere sahibim sanırsambende anlamıyorumki nasıl oluyo yani bence bana göre ovucanda şuan silik çıkması gerek bu adar net değil dimi balım ne derisn:26:
hehe çok komik oluyodum kuzumm görsen sende gülerdin
yüzümden gözümden uyku akıyo saçlar toplanmamış dağınık
ayakkabıların içinde cıbıldak ayaklar ve ayakkabıların topuklarına basıla basıla
servise koşan bi tip
Kızlarr öğleden sonra hoca yotu ve gelecektim ama fırtına yüzünden öğleden sonra internet yoktu bir sinir oldum ki. Neyse zamanı geçirdim oflaya puflaya. Sonra işten çıktık doktora gittim bu gittiğim geçen gittiğim hastane yine ama erkek doktor kadındna memnun kalmadım ya. Adam çok sakin falan biri. Anlattım zaten kayıtlarında öbür kadına gittiimde gözüktü. Dedim lh çok az yüksek çıkmasına rağmen pco dedi doğum kontrol hapı verdi bende o değerlerle pco olacağını düşünmediğimden kullanmadım dedim. O da evet pco değil dedi ayrıca olsa bile bebek isteyen birine doğu kontrol verilmez başka düzenleyiciler verilir gebeliği engellemeyecek dedi. Ama kötülemek istemem iş arkadaşımı o da iyi doktordur hatta benden de iyidir dedi hoşuma da gitti karalamaması. Sonra muayene etti etmez diyordum kanamam var diye ama hiçbirşey yok miyom, kist hiçbişi yok hatta mis gibi folikülüm bile var. Tertemiz dedi rahimde güzel dedi. Ben prolaktin az yüksek çktı dostınex verdi iki tane dedim ben onuda vermezdim o değer yüksek bir değer değil dedi. Yanii o kadına inanmamakta haklıymışım. Çok güzel konuştu eşimde ben de çok beğendik adamı. Bana düzenleyiic hem de gebeliği kolaylaştırıcı başka ilaç verdi. Onu bilmiyorum hiç kullancam iki ay kullan dedi eğer kanamalar buna rağmen devam ederse 2 ay olmadan gel, kanaman olmazsa düzene girerse 2 ay sonra gel gebelik olursa bu arada ayrıca gelirsiniz tabii dedi anlayacağınız şimdilik memnun kaldım. Sonra oradan alışveriş merkezine gittik yengeme d.günü için şarjlı el süpürgesi aldım kendime ciciler aldım çok güzel ama toğuklu vardı ayağımda tabi tüm gün işyerinde olunca birde gezinde mahvoldum tabanlarım sızladı oturdum az öle çıktık geldik acayip açım yemek yicem. Çamaşır atıcam makineye. Maalesef hava muhalefetindne digiturk çalışmıyor muhteşemi izleyemicem galiba işlerimi halletcem ve erkenden yatıcam sanırım.. Cuma öğlede sonraya izin aldım evimin işlerini bavul hazırlamayı o zaman yapcma yarında ütü var bugün dinleneyim biraz.
Kızlarr öğleden sonra hoca yotu ve gelecektim ama fırtına yüzünden öğleden sonra internet yoktu bir sinir oldum ki. Neyse zamanı geçirdim oflaya puflaya. Sonra işten çıktık doktora gittim bu gittiğim geçen gittiğim hastane yine ama erkek doktor kadındna memnun kalmadım ya. Adam çok sakin falan biri. Anlattım zaten kayıtlarında öbür kadına gittiimde gözüktü. Dedim lh çok az yüksek çıkmasına rağmen pco dedi doğum kontrol hapı verdi bende o değerlerle pco olacağını düşünmediğimden kullanmadım dedim. O da evet pco değil dedi ayrıca olsa bile bebek isteyen birine doğu kontrol verilmez başka düzenleyiciler verilir gebeliği engellemeyecek dedi. Ama kötülemek istemem iş arkadaşımı o da iyi doktordur hatta benden de iyidir dedi hoşuma da gitti karalamaması. Sonra muayene etti etmez diyordum kanamam var diye ama hiçbirşey yok miyom, kist hiçbişi yok hatta mis gibi folikülüm bile var. Tertemiz dedi rahimde güzel dedi. Ben prolaktin az yüksek çktı dostınex verdi iki tane dedim ben onuda vermezdim o değer yüksek bir değer değil dedi. Yanii o kadına inanmamakta haklıymışım. Çok güzel konuştu eşimde ben de çok beğendik adamı. Bana düzenleyiic hem de gebeliği kolaylaştırıcı başka ilaç verdi. Onu bilmiyorum hiç kullancam iki ay kullan dedi eğer kanamalar buna rağmen devam ederse 2 ay olmadan gel, kanaman olmazsa düzene girerse 2 ay sonra gel gebelik olursa bu arada ayrıca gelirsiniz tabii dedi anlayacağınız şimdilik memnun kaldım. Sonra oradan alışveriş merkezine gittik yengeme d.günü için şarjlı el süpürgesi aldım kendime ciciler aldım çok güzel ama toğuklu vardı ayağımda tabi tüm gün işyerinde olunca birde gezinde mahvoldum tabanlarım sızladı oturdum az öle çıktık geldik acayip açım yemek yicem. Çamaşır atıcam makineye. Maalesef hava muhalefetindne digiturk çalışmıyor muhteşemi izleyemicem galiba işlerimi halletcem ve erkenden yatıcam sanırım.. Cuma öğlede sonraya izin aldım evimin işlerini bavul hazırlamayı o zaman yapcma yarında ütü var bugün dinleneyim biraz.
gülüm hoşgeldin bitanem nasılsın bakemkuzumm çok sevindim böylesine iyi bi dr a denk gelmene
gerçi seninde dr dan aşağı kalır yanın yok
öbür dr a inanmamıştın pco olamam diyip kullanmamıştın ilacı
ve iyikide öyle yapmıssın kuzum
oh sonunda gönlüne göre bi dr buldun
şimdi onun verdiği ilacı düzenli kullan kuzum ve inşallah o arada kanamalar duzene girer
ve aynı zamanda bebiş gelır
gülüm hoşgeldin bitanem nasılsın bakem
hoşbuldumm tatlı kuzumm
iyiyim çok şükür cnmm benımm sen nasılsın kaymaklı künefemmm
bende aynı işte ne olsun sancılar vurdukça canım sıkılıyo adet oldum olucam diye saniyeleri yaşıyorum işte bebeğim:26:
cak cuk yok adet felen hiiiç adını anmayalım o da gelmesin kuzumm
hastaneyı aradınmı kuzum şu sonuclar için :44:
bende anca kalktım ortalıgı toplamadım daha
kahvaltı yaptım birazdan toplıycam ortalıgı
bakalım kuzum yaa bazen öyle sancım oluyoki tamamane umudumu kesiyorum kuzum hayırlısı olsun ama işte gerçkten geliyobenimkiler anlıouyrum yok balım aramadık eşim gidicek bugün bakıcak inş sorucak ne diyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?