Kaldığımız Yerden Her Telden..

güle güle kuzum bende kaçıyorum ufaktan ufaktan. sevgiyle kalın ballarım

zaten napcan zayıf adamı kemikleri batar sarılınca, böyle yumucuk yumucuk daha datlu. öptüm senide kuşum

tmm kuzucum çıkmadan rastlarsam derim ama randevusu geçti geçgelir zannımca
hadi kur sofranı kuzumm ondan sonra dogru halvete
öptüm seni kocamaaaan cnm kuzummm görüşürüz yarın

kız sende bendensin hee bende hiç sevmem başkasını yapmasını
bide kuafördekiler çok ağır yapıyo düğünde mecbur onlar yaptı ama
onun haricinde hep kendım yaparım bende
içim daha rahat ediyo dahahçok begenıyorum

güle güle kuzum bende kaçıyorum ufaktan ufaktan. sevgiyle kalın ballarım

zaten napcan zayıf adamı kemikleri batar sarılınca, böyle yumucuk yumucuk daha datlu. öptüm senide kuşum

hehe aynen kuzumm sarıldımmı yumusak olcak
aklıma başka şey geldi ay ne terbiyesizim yumusak olcak dıyınce haha
bende seni öptümm kuzumm göürşürük yarın

hee anladım cnm bende tırsıyorum normalden oyuzden sezeryan yapcam bende
banane bana nee
şuan kansızlık bendede var demire başladık
hayırlısı bakalım ozaman bi gelsin mecbur çıkcak içimden

sana tavsiyem kansızlık sorununu gidermeye bak. Ben hiç iplemedim ama sonunda yediğim o iğnelerin acısını ben bilirim

afiyet olsun paşaya, sen geldiğinde ben gitmiş olurum öptüm sizi
sağol cnmıın içi görüürüz bizde öptük seni

afern sana bende fondotön sevmem :) yavrum

sana tavsiyem kansızlık sorununu gidermeye bak. Ben hiç iplemedim ama sonunda yediğim o iğnelerin acısını ben bilirim

valla kuzum pekmez yiyorum bide ilaç alıyorum işte
çok aşırı değil benımki sınırda ama yinede elimden geleni yapıyorum cnm

sağol cnmıın içi görüürüz bizde öptük seni

afern sana bende fondotön sevmem :) yavrum

nerde kaldın len ben çıkcam ya gelırsın
ne tostmuş beyaa
kuzum ben gari çıkıyorumm senide öpüyorum kocamaan
yarın görüşürz tatlişkom

öyle canım vardır bunda da bir hayır napalım valla haftasonu yapmam gereken alışverişleri iş çıkışlarında yapınca bittim resmen gülüm dr randevum da vardı çok yoruldum ya eve şimdi geldm daha yemek yemedim size bakayım dedim öğleden sonra hoca yoktu aksi gibi nette yktu çok fırtına vardı net gitti gelmedi akşama kadar yaa..

ayy canım yaa valla iyice paragöz olmuş bu ev sahipleri valla ne sanıyorlarsa evlerini. Sonuçlar çıkmadı demek çıkar canım iyi de çıkar merak etme.

dimi gülüm valla üstün yetenklere sahibim sanırsam bende anlamıyorumki nasıl oluyo yani bence bana göre ovucanda şuan silik çıkması gerek bu adar net değil dimi balım ne derisn:26:

canım ovucanlarını gördüm bence baya geçti yumurtlamanın üstünden baya silik olması lazımdı zor görülür cinsinden en azından bende yumurtlamadan sonra bu kadar koyu çıkmıyordu ama yanıltabiliyor tabii.. Sen regl günü yap canım iki çizgide aynı koyulukta olursa var diyebiliriz inşallahhh vardır gülüm..

ayyy süperr yaaa. Napcan yetişemeyince canım ama olsu o halinde ne güzeldir kimbilir..

Kızlarr öğleden sonra hoca yotu ve gelecektim ama fırtına yüzünden öğleden sonra internet yoktu bir sinir oldum ki. Neyse zamanı geçirdim oflaya puflaya. Sonra işten çıktık doktora gittim bu gittiğim geçen gittiğim hastane yine ama erkek doktor kadındna memnun kalmadım ya. Adam çok sakin falan biri. Anlattım zaten kayıtlarında öbür kadına gittiimde gözüktü. Dedim lh çok az yüksek çıkmasına rağmen pco dedi doğum kontrol hapı verdi bende o değerlerle pco olacağını düşünmediğimden kullanmadım dedim. O da evet pco değil dedi ayrıca olsa bile bebek isteyen birine doğu kontrol verilmez başka düzenleyiciler verilir gebeliği engellemeyecek dedi. Ama kötülemek istemem iş arkadaşımı o da iyi doktordur hatta benden de iyidir dedi hoşuma da gitti karalamaması. Sonra muayene etti etmez diyordum kanamam var diye ama hiçbirşey yok miyom, kist hiçbişi yok hatta mis gibi folikülüm bile var. Tertemiz dedi rahimde güzel dedi. Ben prolaktin az yüksek çktı dostınex verdi iki tane dedim ben onuda vermezdim o değer yüksek bir değer değil dedi. Yanii o kadına inanmamakta haklıymışım. Çok güzel konuştu eşimde ben de çok beğendik adamı. Bana düzenleyiic hem de gebeliği kolaylaştırıcı başka ilaç verdi. Onu bilmiyorum hiç kullancam iki ay kullan dedi eğer kanamalar buna rağmen devam ederse 2 ay olmadan gel, kanaman olmazsa düzene girerse 2 ay sonra gel gebelik olursa bu arada ayrıca gelirsiniz tabii dedi anlayacağınız şimdilik memnun kaldım. Sonra oradan alışveriş merkezine gittik yengeme d.günü için şarjlı el süpürgesi aldım kendime ciciler aldım çok güzel ama toğuklu vardı ayağımda tabi tüm gün işyerinde olunca birde gezinde mahvoldum tabanlarım sızladı oturdum az öle çıktık geldik acayip açım yemek yicem. Çamaşır atıcam makineye. Maalesef hava muhalefetindne digiturk çalışmıyor muhteşemi izleyemicem galiba işlerimi halletcem ve erkenden yatıcam sanırım.. Cuma öğlede sonraya izin aldım evimin işlerini bavul hazırlamayı o zaman yapcma yarında ütü var bugün dinleneyim biraz.

dejavum çok şüküğr sıkıntı çıkmamış ne güzel doktorunda ilgili çıkmış bu en iyisi bence çok önemli inş verdiği ilaç işe yararda şu lanet kanamaların geçer kuzum yaaa akşam giremedim hiç balım ama sevindim valla bak işlerin düzene giriyo gibi Allahın izniyle inş git annenide gör gel inş daha iyi olur moralin hediyeler almışşın ciciler almışşın güle güle sağlıkla giy iyi günlerde giy canım arkadaşım

kuzumm çok sevindim böylesine iyi bi dr a denk gelmene
gerçi seninde dr dan aşağı kalır yanın yok
öbür dr a inanmamıştın pco olamam diyip kullanmamıştın ilacı
ve iyikide öyle yapmıssın kuzum
oh sonunda gönlüne göre bi dr buldun
şimdi onun verdiği ilacı düzenli kullan kuzum ve inşallah o arada kanamalar duzene girer
ve aynı zamanda bebiş gelır

gülüm hoşgeldin bitanem nasılsın bakem

bende aynı işte ne olsun sancılar vurdukça canım sıkılıyo adet oldum olucam diye saniyeleri yaşıyorum işte bebeğim:26:

cak cuk yok adet felen hiiiç adını anmayalım o da gelmesin kuzumm
hastaneyı aradınmı kuzum şu sonuclar için :44:
bende anca kalktım ortalıgı toplamadım daha
kahvaltı yaptım birazdan toplıycam ortalıgı

bakalım kuzum yaa bazen öyle sancım oluyoki tamamane umudumu kesiyorum kuzum hayırlısı olsun ama işte gerçkten geliyobenimkiler anlıouyrum yok balım aramadık eşim gidicek bugün bakıcak inş sorucak ne diyeee

sen nezaman hissediyorum desen hep gelıyo adet
offf pofff bana ne yaa gelmesin
hee sorsun bakalım kuzum inşallah çıkmıstır sonuclar
inşallahda bişeycik yoktur balım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…