Kaldığımız Yerden Her Telden..

sen nezaman hissediyorum desen hep gelıyo adet
offf pofff bana ne yaa gelmesin
hee sorsun bakalım kuzum inşallah çıkmıstır sonuclar
inşallahda bişeycik yoktur balım benım

evet balım yaa hissediyosam geliyo buda gelicek inş yanıltır beni bu sefer hayırlısıysa eğer inş bakalım bende çok merak ediyorum ne çıkıcak doğrusu:18::18:

evet balım yaa hissediyosam geliyo buda gelicek inş yanıltır beni bu sefer hayırlısıysa eğer inş bakalım bende çok merak ediyorum ne çıkıcak doğrusu:18::18:

amiin kuzumm inşallah yanılırsın
dejavumada sevindim sonunda iyi bi dr a denk geldi
ve tedavisi başladı çok sevındım gerçekten

evet yaa şükür onada iyi doktor denk geldi valla nedir bu dengesiz doktorların elinden çektiğimiz son deme gelenede kadar bakmazlar iş işten geçiyo haklarımızı nasıl verecekler acaba çok merak ediyorum

evet yaa şükür onada iyi doktor denk geldi valla nedir bu dengesiz doktorların elinden çektiğimiz son deme gelenede kadar bakmazlar iş işten geçiyo haklarımızı nasıl verecekler acaba çok merak ediyorum

haklısın valla kuzum gerçekten dr un iyisine denk gelmek çok önemli
kuzum ben şimci kuaföre gitcem şu kaş maş işlerimi halledeyim
bugun temizlik yapasım yok bari bu çıksın aradan
temizliğimide yarın rahatcana yaparım
öptüm seni cnm kuzummm gelince yazarım balımm

tmm balım sana iyi üzelleşmeler diliyorum dikkat et kendine mucuk mucuk canımıniçi

hee ben süslüyüüüm
iyi oldu yahu çıktı aradan yarınada temizlikti yemekti ugraşırım rahatcana
sen naptın balım benım yoklugumda

ne olsun valla işte hilalimle yazıştık biraz sanırım oda hamile ovucan yapmış koyu sayılır işte kalın çizgi yaniii

ne olsun valla işte hilalimle yazıştık biraz sanırım oda hamile ovucan yapmış koyu sayılır işte kalın çizgi yaniii

oo süpermiş hadi inşallah hamiştir
hülya naptı acep bugun sonucları cıkcaktı varmı ondan bi hbr kuzumm

hadi bakalım hayırlı hbrle gelir inşallaaahhhh
gerçi o kıpkırmızıyı çizgiye göre hamiştir zatende kandada çıkınca netleşiyo

aminnn aminnnn yaniiiii o çizgiye kesin bence yaa çok erken hamille kaldı yada ikiz bana göre ama hayırlısı olsun gülüm

aminnn aminnnn yaniiiii o çizgiye kesin bence yaa çok erken hamille kaldı yada ikiz bana göre ama hayırlısı olsun gülüm

amiiiiiin kuzumm Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin cümlemize
kaçta gelcekmiş peki kuuzmm merak ettim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…