Kaldığımız Yerden Her Telden..

oyy yirim ben seni kuzummmm duygusal kuzum benım
çok severim bu şarkıyıda sanat müziğini severim ben
bizimde nişan şarkımız erkin koray inanki senden başka kimse yok içimdeydi
kına gecesındede özcan deniz niran ünsalın birlikte söylediği şarkıydı bulursam koyayım bende
bizim nikah oldugu için düğün müzüğümüz yok

[video=youtube;DD-iZ2jzeLg]http://www.youtube.com/watch?v=DD-iZ2jzeLg[/video]

kınamızdaki dans müziğimiz :123::123:

[video=youtube;jLTQ-6jYYbs]http://www.youtube.com/watch?v=jLTQ-6jYYbs[/video]

bu daa nişandaki dans müziğimizdi bide aynı zamanda bizim çıkarkendenki şarkımızdır kendileri

döv gğüülüm hakettim balım benim tmm yarın sabaha yapayım tabi gelmezse eğer

hoşgeldin kaçak melek seni yok be balım adet olmadım ama gelecekler didim sancı vuruyoda

cık dövememki ben seniii sen benim bitanecik kuzumsunn
gelmiycekler kuzumm gelmiycekler istemiyoruz biz onu
tmm kuzum sabah yap bakalım inşallah koyu çıkar

hee vallaha duydulandım gülüm yaa evet çok güzel parçalar erkin korayda süper fıstığım benim dimek özcan deniz klım sende kalırmı yoksam

hee vallaha duydulandım gülüm yaa evet çok güzel parçalar erkin korayda süper fıstığım benim dimek özcan deniz klım sende kalırmı yoksam

oyy yirim ben seni duygusal balım benımmm
insan o günlere dönünce tuhaf oluyo gerçekten
ne heyecanlı gunlerdi peh peh
zaman su gibi akıp geçiyo valla
evet kuzum aklım hep sendeymiş adı

datlum kızlar öyle tahmin ediyolar ama bakalım hayırlısı olsun gülüm sen nasılsın

yazdım gördümde diğer tarafa balım gözümüz aydın ben dmeiştim zati herkesde demişti ee şimdi ne oluyo ikizmi oluyo tekizmi ne :44:
bilmiyorumki canım ikizede razıyım tekizede hatta üçüzede

alttan baktırmasam kese gözükürmü canımnım
pek yanaşmak istemiyorum ins karnımdan belli olur
allah sizdende razı olsun canım belki dualrınıza kattınız bani rabbimde nasip etti
ins hayırlısıyla devam ettirrir canım kayınvalideme söyledim sarıldı sevinçen agladı artık bişe yapma
ben herseyini hallederim dedi canım ya cok seviyorum onu
bu ay benm için hayırlı bi evladım olsun diye yasin toplatmış ben bu kadını yerim yaaa

aynen öyle balım yaa dur düğün cdsini takayımda bari izleyeyim yaahu özledim o günleribebek deridm yoktu ne güzel rahattım off off aklım hep sende evet hemen anladım sen deyince severimde sülümesi ayıp:26:

kuzum alttana hiiiç gerek yok 1000 li 2000 li değerde üstten gözüküyo zaten
sen simdi gitsen şimdi bile üstten gözkür cnmcımm
katmazmıyız kuzum hiç seni elfi ve dejavumu hep katıyorum dualarıma
ve diğer bebek bekleyen arkadaşlarıda
ayy ne güzel yaa ne iyi kaynanan varmış kuzum maşallah
Allah razı olsun ondan ne mutlu sana balım benım

anacım aç gözlü bu gacı biz birinide bulamıyoz bu 3 diyo şaka balım şaka rabbim hakkında hayırlısını versin ama bence bekleme git değerin yüksek kesen gözükür gitde bizide merakta bırakma emi

aynen öyle balım yaa dur düğün cdsini takayımda bari izleyeyim yaahu özledim o günleribebek deridm yoktu ne güzel rahattım off off aklım hep sende evet hemen anladım sen deyince severimde sülümesi ayıp:26:

tak kuzum izle bende arada bi çıkarıp izlerin düğünü nişanı kınayı felen
çokda hoşuma gidiyo o anları izlemek
he valla şıp diye anladım balımcımm
güzel şarkı sözleri epey anlamlı

[video=youtube;UI36NJ7WSF4]http://www.youtube.com/watch?v=UI36NJ7WSF4[/video] gülüm birde buydu iki parçada dans etmiştik biz birincide yalnızdık pistte ikincide babamlar amcamlar halamalr cümleten gelmiş geçmiş herkesle ettik anasını satayım sanki evlenen onlar yahu

hehe alemsin sen kuzumm
bu şarkıda çok güzel balımm

:120::120::120::120::120::120::120::120::122::122::122::120:
hee heee ben birde kendimi eleştiryorum neden böyle yaptırmışım keşke şöle olsaydı gelinliğim daha güzel yok o yok bu derken konuşuyorum kendimce manyağım dimi yok yok çatlağım yaa ben diyomda inanmıonuz anamın karnındayken narkoz ters etki yapmış bende ben normal değilim arkadaş yaaa

valla alemsin sen kuzumm sen çok akılllııı
çok tatlııı güzeler güzelisin cnm kuzumm benımm
geçmişteki neye bakarsak bakalım insan bişey buluyo kuzumm
özellikle lise fotolarına felen saçlar acayip felen giyimler bi tuhaf
oyuzden çok normal balım benım

açıldııık uleyyyn gel bakemmm
hoşgeldin kuzumm nasılsın bugun

iyiyiz kuzum siz ve paşazdemiz nasıllar sağlık afiyettesinizdir inşallah

canısı yaa normal olacaz da nolcak normal normal geçer mi bu hayat ben seviyorum bu anormal kafa durumlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…