- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.941
[video=youtube;bgTHu-l5RoQ]http://www.youtube.com/watch?v=bgTHu-l5RoQ[/video]ahh ahh düğün müziğimizdi balım bununla girişöyapmıştık kafamızdan aşağı patlayan şu fişek gibi pullar varya onlardan patladım şimdi ağladım valla yaa keşke o zamanalr olsa
döv gğüülüm hakettim balım benim tmm yarın sabaha yapayım tabi gelmezse eğer
hoşgeldin kaçak melek seni yok be balım adet olmadım ama gelecekler didim sancı vuruyoda
oyy yirim ben seni kuzummmm duygusal kuzum benım
çok severim bu şarkıyıda sanat müziğini severim ben
bizimde nişan şarkımız erkin koray inanki senden başka kimse yok içimdeydi
kına gecesındede özcan deniz niran ünsalın birlikte söylediği şarkıydı bulursam koyayım bende
bizim nikah oldugu için düğün müzüğümüz yok
hee vallaha duydulandım gülüm yaa evet çok güzel parçalar erkin korayda süper fıstığım benim dimek özcan deniz klım sende kalırmı yoksam
datlum kızlar öyle tahmin ediyolar ama bakalım hayırlısı olsun gülüm sen nasılsınEki Görüntüle 395043 canlar
hülyaaaaaaam ikiz gibemisin sen maşallah:)
miniş gibem kuaföre gitmiş ohhhhh iyi yapmış
elif seinn kırmızılar mı gelmişşşşşşşşşşşş pu onlara
dejavum iyi bir dr bulduğuna sevindim hayırlısı olsun.
bilmiyorumki canım ikizede razıyım tekizede hatta üçüzede
yazdım gördümde diğer tarafa balım gözümüz aydın ben dmeiştim zati herkesde demişti ee şimdi ne oluyo ikizmi oluyo tekizmi ne :44:
amiiiiiiiin kuzumm benımmmm
aslında haftayayı beklemene bile gerek yok
bu degerle rahat rahat kese felen gözükür balımm
valla çokkk sevindimm cnm arkadaşım benımmmm
tabi kuzumm sağlıklı sıhhatli olsunlar gerisi boş balımm
datlum kızlar öyle tahmin ediyolar ama bakalım hayırlısı olsun gülüm sen nasılsın
alttan baktırmasam kese gözükürmü canımnım
pek yanaşmak istemiyorum ins karnımdan belli olur
allah sizdende razı olsun canım belki dualrınıza kattınız bani rabbimde nasip etti
ins hayırlısıyla devam ettirrir canım kayınvalideme söyledim sarıldı sevinçen agladı artık bişe yapma
ben herseyini hallederim dedi canım ya cok seviyorum onu
bu ay benm için hayırlı bi evladım olsun diye yasin toplatmış ben bu kadını yerim yaaa
datlum kızlar öyle tahmin ediyolar ama bakalım hayırlısı olsun gülüm sen nasılsın
alttan baktırmasam kese gözükürmü canımnım
pek yanaşmak istemiyorum ins karnımdan belli olur
allah sizdende razı olsun canım belki dualrınıza kattınız bani rabbimde nasip etti
ins hayırlısıyla devam ettirrir canım kayınvalideme söyledim sarıldı sevinçen agladı artık bişe yapma
ben herseyini hallederim dedi canım ya cok seviyorum onu
bu ay benm için hayırlı bi evladım olsun diye yasin toplatmış ben bu kadını yerim yaaa
aynen öyle balım yaa dur düğün cdsini takayımda bari izleyeyim yaahu özledim o günleribebek deridm yoktu ne güzel rahattım off off aklım hep sende evet hemen anladım sen deyince severimde sülümesi ayıp:26:
ben geldim açılın uleyn
[video=youtube;UI36NJ7WSF4]http://www.youtube.com/watch?v=UI36NJ7WSF4[/video] gülüm birde buydu iki parçada dans etmiştik biz birincide yalnızdık pistte ikincide babamlar amcamlar halamalr cümleten gelmiş geçmiş herkesle ettik anasını satayım sanki evlenen onlar yahu
tak kuzum izle bende arada bi çıkarıp izlerin düğünü nişanı kınayı felen
çokda hoşuma gidiyo o anları izlemek
he valla şıp diye anladım balımcımm
güzel şarkı sözleri epey anlamlı
ben geldim açılın uleyn
:120::120::120::120::120::120::120::120::122::122::122::120:
hee heee ben birde kendimi eleştiryorum neden böyle yaptırmışım keşke şöle olsaydı gelinliğim daha güzel yok o yok bu derken konuşuyorum kendimce manyağım dimi yok yok çatlağım yaa ben diyomda inanmıonuz anamın karnındayken narkoz ters etki yapmış bende ben normal değilim arkadaş yaaa
açıldııık uleyyyn gel bakemmm
hoşgeldin kuzumm nasılsın bugun
:120::120::120::120::120::120::120::120::122::122::122::120:
hee heee ben birde kendimi eleştiryorum neden böyle yaptırmışım keşke şöle olsaydı gelinliğim daha güzel yok o yok bu derken konuşuyorum kendimce manyağım dimi yok yok çatlağım yaa ben diyomda inanmıonuz anamın karnındayken narkoz ters etki yapmış bende ben normal değilim arkadaş yaaa
hoşgeldin uleyn nidiyon bacım nirelerideisn naılsın bakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?