- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.981
üşütmüşsündür kuzumm bu havalar hasta ediyo insanı
ne giysek olmuyo çünkü
benımde midem yanıyo bikaç gündür
ama idare ediyorum işte
hahha iyi yapmıssın kuzummm zaten o karışanlarada gıcık oluyorum
onlara neyse ister oynarım ister konusurum alla allaa
iyi yapmıssın balım sen oynamıycanda kim oynıcak
neyem canın sıkılıyo kuzum bi sebep varmı yoksam durduk yeremi
he valla rahatladım cnmcımm yüzüm gözüm açıldı valla
ohh mis gibi oldum
saçlımı olcak çağlayan yoksam kine hımmmm.
patlamış mısır ye biraz ama yağsız olanından alır midenin asidini iyi gelebiler
abime kızdım hemde acayip yanımda olsa parçalarım :) biz herkese diyoruz eşimin babasının adını asla vermicez güzel bir ismi yok diye dün eşimi aramış demiş bence yazık babamın adını ver bence yazık adam heveslenmiş ki bunu söyleyen benim abim abim yaşanan tüm sorunları biliyor , nasıl böyle birşey söyler diye acayip kızğğınım ona .annemi aradım teli kapalı dışarı çıkmışl.eşim diyor ısrarla ben babamın adını vermicem o diyor ver sanane ya ,zaten eşim kendi abisi gile kızıyor karışmayın diye benim abim böyle şey deyince acayip sinirlendim .
sende haklısın be gülüm ama ne diyelim Allahından bulsunlar inşah be gülüm anlatcam da ne olcek lafını etmeye bile değmezler ki bana kıyıyorlar, ne elimi ne belimi ne çenemi yoramam ben ölelerine hıh
enee adetmi olduydunn vah yazık herifineee
biz ilk geceden şey ettiydik
sende haklısın be gülüm ama ne diyelim Allahından bulsunlar inş
hee vallaha sormna o gün oldu ama tabi bizim düğün ordaki düğün 3 gün yol falan derken sonuna gelmiştik geldik eimize işte dimek ilk gece şey yapmıştınız vay hainler vay aceleniz neydi tüü size şaka şaka ohh iyi etmişiiniz bebeğim
valla bilmiyorum kuzumm bikaçgündür yanma var bariz bişekilde
hele yatınca baya rahatsız ediyo
adı çağatay kuzumm çağlayanda kim
çağlata çağlata senin veledi çağatay oldu çağlayan bende, hay Allah yahu
hee sahi sizin düğün uzun surmustu ay çok yorucu be kuzumm
hem uzak bide baya yorulmussunuzdur valla
hee iyi ettik kuzumm
sorma be balım vallaha bak canımız çıktı bitmiyo anam yap yap sanki ne oluyo işte her yerin adeti başka yapcek birşey ok
haklısın kuzum zaten bu adetler insanı öldürüyo yok şöyle yok böyle
ulen bırakın çiftleri kıysınlar nikahlarını gitsinler evlerine
yok illa yorcaklar
hehe bişecik olmazz kuzumm benım
karnımda acıktı bi yandan tıkınıyorum balım
ya haftayada şeker yüklemesi var bende hergün tatlı çikolata yıyorum
sanki inadına oluyo
ynen öyle oysaki başbaşa bir nikah sade bir elbise kıy nikahı hoppa balayına kafan nereye eserse birsürü saçmalıklar gelenin gidenin elini öpmekten başım döndü aynı kişiyi kaç kere öptüm Allah bilir karıştırdım tanımıyorum ya öptükten sonra bunu öpmüştüm diyodum öpmediğimi öptüm sanıyodum birde amma meraklılar 30-40 yaşlarındaki kadınlar bile hemen el uzatıyoşaer adetöiş başlarım adetineze dedim en son oyy sıkıcıydı valla o kısım
yasaklar her zaman caziptir, normalde yüzüne bakmayacağın şeyi kısıtlasınlar bak nasıl canın çeker, ah o şeytan var ya o şeytan hani kulağımıza devamlı fısıldıyan hep onun yüzünden
ynen öyle oysaki başbaşa bir nikah sade bir elbise kıy nikahı hoppa balayına kafan nereye eserse birsürü saçmalıklar gelenin gidenin elini öpmekten başım döndü aynı kişiyi kaç kere öptüm Allah bilir karıştırdım tanımıyorum ya öptükten sonra bunu öpmüştüm diyodum öpmediğimi öptüm sanıyodum birde amma meraklılar 30-40 yaşlarındaki kadınlar bile hemen el uzatıyoşaer adetöiş başlarım adetineze dedim en son oyy sıkıcıydı valla o kısım
eneeemh kaç gün geçti kuzumm test yapmadınmııı :18::18:
hehe haklısın valla kuzummm her geleni öp bilmem ne
çok sıkıcı hakketden
oyy karnımıda doyurdumm bu aralar iştah arttı bende kuzum
habire yiyorum valla sonum nolcak bilmayrum
senin rejim ne alemde kuzum bıraktın gittimi yoksam
ay özür dilerim kızlar yazdım kaçştım gibi oldu ama diger topikte de 2 bişi yazdım gene cıktım cünkü iş yerinde iş cıkıyo
ya resmi olarak 4 gün gecti ama bilmiyorum gecmemişde olabilir..
akşama test yapcam artıkk
ilaçlardandır dedim dedim ama
yok sanki değil
valla aklımı seveyim ben, ben öğlen nikah yaptım, nikaha herkesleri çağırdım, nikah sonrası üstümden ordu geçtikten sonra eve gittik. 1-2 saat dinlendik çay falan içtik, sonra düğün yemeği ve hoppala için ayırttığımız mekana gittik. sadece akşma eğlenceye 60 kişi davetli idi, Allah'ım nasıl iyi geçti, herkesle göbecikler attım, rahat rahat bunalmadan boğulmadan ilgilendim misafirlerimle. Çok keyifli idi o nedenle BENİM DÜĞÜN MERASİMİM. ayıplayıp kınayacak kimsecileri çağırmadım eğlenceye oldu bitti.
oh aifyet olsun gülüm yok yok bırakmadım valla hala mücadele devam 78 olmuşum 1 kilo daha gitti işte hedef 70 olmak inş bende yemeğimi yaptım bu arada geçen gece öyle açımki salı gecesi canım lahmacun çekti eşim dedi söliyim dedim git anacım bu saatte söle yarım saate gelir en az ye yat asla istemedimmm valla ben olsam tutamazdım dedi ama çok acım böyle yoğrt yedim yattım eşimde meğersem cıkmış bahaneye bakıyo benim üzeirmden faydalanacak akıllı ohh yemedik karımıza dimi
en güzelini yapmıssın cnm bende nikah yaptım ama bi gün öncesi kına gecesi yaptık
o düğün gibi oldu zati ertesi günde akşam 6 da nikah olsu ordan çıkışta yalnızca gençleri alıp
kocişle ilk buluştugumuz yer olan fethipaşa korusuna gittik bişeyler yedik sohbet ettik foto felen çekildik
sonra koyulduk yola
hehe ah şu kocişleeer ne uyanıklar dimivalla ben olsam bende dayanamazdım hemen verirdim sipariş gece mece dinlemezdim valla
aferin sana kuzucum iradene hakim olabiliyosun demek maşallahh sana kuzum
ellerine sağlık balımcımm ben kızartma yapcagım ıcın daha vaktim var oturuyorum oyuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?