Kaldığımız Yerden Her Telden..

üşütmüşsündür kuzumm bu havalar hasta ediyo insanı
ne giysek olmuyo çünkü
benımde midem yanıyo bikaç gündür
ama idare ediyorum işte

saçlımı olcak çağlayan yoksam kine hımmmm.
patlamış mısır ye biraz ama yağsız olanından alır midenin asidini iyi gelebiler

abime kızdım hemde acayip yanımda olsa parçalarım :) biz herkese diyoruz eşimin babasının adını asla vermicez güzel bir ismi yok diye dün eşimi aramış demiş bence yazık babamın adını ver bence yazık adam heveslenmiş ki bunu söyleyen benim abim abim yaşanan tüm sorunları biliyor , nasıl böyle birşey söyler diye acayip kızğğınım ona .annemi aradım teli kapalı dışarı çıkmışl.eşim diyor ısrarla ben babamın adını vermicem o diyor ver sanane ya ,zaten eşim kendi abisi gile kızıyor karışmayın diye benim abim böyle şey deyince acayip sinirlendim .

moonum tatlı gebe hiç bakmıyorsun yüzüme gözden mi düştüm nedir?

yaa sinirlenme kimseye boşver, kocanda sinirlenmesin. nasılsa ikinizde kendiniz isme karar vermekte hem fikir olduğunuza göre 3. şahıslar ne derse desin kapatın bakem kulaklarınızı.

saçlımı olcak çağlayan yoksam kine hımmmm.
patlamış mısır ye biraz ama yağsız olanından alır midenin asidini iyi gelebiler

valla bilmiyorum kuzumm bikaçgündür yanma var bariz bişekilde
hele yatınca baya rahatsız ediyo
adı çağatay kuzumm çağlayanda kim

enee valla haklısın kuzum yanı durumları bilipte böyle demesi saçma olmus
sende söyle abine böyle böyle diye
hem siz karar vermişsiniz eşinde istemiyo
kimseye laf düşmez valla
bizimkininde amcası geçen diyo hasan koyun diye
kayınpederin adı hasan bide kendı adı yanı amcasının adı ali
diyo hasan ali güzel olur felen
bende dedim biz koyduk ismini onları koymıycaz dedim
eşimde dedi amca biz koyduk ismini felen sustu kaldı salaak heriff
işim yokda onların adını koycam yallaahhh

ah be gülüm anlatcam da ne olcek lafını etmeye bile değmezler ki bana kıyıyorlar, ne elimi ne belimi ne çenemi yoramam ben ölelerine hıh
sende haklısın be gülüm ama ne diyelim Allahından bulsunlar inş
enee adetmi olduydunn vah yazık herifineee
biz ilk geceden şey ettiydik

hee vallaha sormna o gün oldu ama tabi bizim düğün ordaki düğün 3 gün yol falan derken sonuna gelmiştik geldik eimize işte dimek ilk gece şey yapmıştınız vay hainler vay aceleniz neydi tüü size şaka şaka ohh iyi etmişiiniz bebeğim

hee sahi sizin düğün uzun surmustu ay çok yorucu be kuzumm
hem uzak bide baya yorulmussunuzdur valla
hee iyi ettik kuzumm

çağlata çağlata senin veledi çağatay oldu çağlayan bende, hay Allah yahu

hehe bişecik olmazz kuzumm benım
karnımda acıktı bi yandan tıkınıyorum balım
ya haftayada şeker yüklemesi var bende hergün tatlı çikolata yıyorum
sanki inadına oluyo

hee sahi sizin düğün uzun surmustu ay çok yorucu be kuzumm
hem uzak bide baya yorulmussunuzdur valla
hee iyi ettik kuzumm

sorma be balım vallaha bak canımız çıktı bitmiyo anam yap yap sanki ne oluyo işte her yerin adeti başka yapcek birşey ok

sorma be balım vallaha bak canımız çıktı bitmiyo anam yap yap sanki ne oluyo işte her yerin adeti başka yapcek birşey ok

haklısın kuzum zaten bu adetler insanı öldürüyo yok şöyle yok böyle
ulen bırakın çiftleri kıysınlar nikahlarını gitsinler evlerine
yok illa yorcaklar

haklısın kuzum zaten bu adetler insanı öldürüyo yok şöyle yok böyle
ulen bırakın çiftleri kıysınlar nikahlarını gitsinler evlerine
yok illa yorcaklar

ynen öyle oysaki başbaşa bir nikah sade bir elbise kıy nikahı hoppa balayına kafan nereye eserse birsürü saçmalıklar gelenin gidenin elini öpmekten başım döndü aynı kişiyi kaç kere öptüm Allah bilir karıştırdım tanımıyorum ya öptükten sonra bunu öpmüştüm diyodum öpmediğimi öptüm sanıyodum birde amma meraklılar 30-40 yaşlarındaki kadınlar bile hemen el uzatıyoşaer adetöiş başlarım adetineze dedim en son oyy sıkıcıydı valla o kısım

hehe bişecik olmazz kuzumm benım
karnımda acıktı bi yandan tıkınıyorum balım
ya haftayada şeker yüklemesi var bende hergün tatlı çikolata yıyorum
sanki inadına oluyo

yasaklar her zaman caziptir, normalde yüzüne bakmayacağın şeyi kısıtlasınlar bak nasıl canın çeker, ah o şeytan var ya o şeytan hani kulağımıza devamlı fısıldıyan hep onun yüzünden

hehe haklısın valla kuzummm her geleni öp bilmem ne
çok sıkıcı hakketden
oyy karnımıda doyurdumm bu aralar iştah arttı bende kuzum
habire yiyorum valla sonum nolcak bilmayrum
senin rejim ne alemde kuzum bıraktın gittimi yoksam

yasaklar her zaman caziptir, normalde yüzüne bakmayacağın şeyi kısıtlasınlar bak nasıl canın çeker, ah o şeytan var ya o şeytan hani kulağımıza devamlı fısıldıyan hep onun yüzünden

he valla aynen öyle oluyo kuzumm inadına yiyorum sanki
gerçi en başından beri tatlıya düşkünüm
habire çikolatalı şeyler yiyorumm
amaan napam yirim banane

valla aklımı seveyim ben, ben öğlen nikah yaptım, nikaha herkesleri çağırdım, nikah sonrası üstümden ordu geçtikten sonra eve gittik. 1-2 saat dinlendik çay falan içtik, sonra düğün yemeği ve hoppala için ayırttığımız mekana gittik. sadece akşma eğlenceye 60 kişi davetli idi, Allah'ım nasıl iyi geçti, herkesle göbecikler attım, rahat rahat bunalmadan boğulmadan ilgilendim misafirlerimle. Çok keyifli idi o nedenle BENİM DÜĞÜN MERASİMİM. ayıplayıp kınayacak kimsecileri çağırmadım eğlenceye oldu bitti.

eneeemh kaç gün geçti kuzumm test yapmadınmııı :18::18:

ay özür dilerim kızlar yazdım kaçştım gibi oldu ama diger topikte de 2 bişi yazdım gene cıktım cünkü iş yerinde iş cıkıyo

ya resmi olarak 4 gün gecti ama bilmiyorum gecmemişde olabilir..
akşama test yapcam artıkk
ilaçlardandır dedim dedim ama
yok sanki değil

oh aifyet olsun gülüm yok yok bırakmadım valla hala mücadele devam 78 olmuşum 1 kilo daha gitti işte hedef 70 olmak inş bende yemeğimi yaptım bu arada geçen gece öyle açımki salı gecesi canım lahmacun çekti eşim dedi söliyim dedim git anacım bu saatte söle yarım saate gelir en az ye yat asla istemedimmm valla ben olsam tutamazdım dedi ama çok acım böyle yoğrt yedim yattım eşimde meğersem cıkmış bahaneye bakıyo benim üzeirmden faydalanacak akıllı ohh yemedik karımıza dimi

hayııır akşama olmaz kuzumm sabah ilk idrarla yap daha dogru sonuc veriyo
ay hadi inşallahh hülyadan sonra senden de şu güzel hbri alırıız inşallahhh

en güzelini yapmıssın cnm bende nikah yaptım ama bi gün öncesi kına gecesi yaptık
o düğün gibi oldu zati ertesi günde akşam 6 da nikah olsu ordan çıkışta yalnızca gençleri alıp
kocişle ilk buluştugumuz yer olan fethipaşa korusuna gittik bişeyler yedik sohbet ettik foto felen çekildik
sonra koyulduk yola

hehe ah şu kocişleeer ne uyanıklar dimi valla ben olsam bende dayanamazdım hemen verirdim sipariş gece mece dinlemezdim valla
aferin sana kuzucum iradene hakim olabiliyosun demek maşallahh sana kuzum
ellerine sağlık balımcımm ben kızartma yapcagım ıcın daha vaktim var oturuyorum oyuzden

aynen öyle balım tutmak zorundayım ama kuzucum gündüz ne yerse yesşn insan bir şekilde erityo ama akşam heleki gece yok olmaz yiye yie bu hale geldim ama ağzımın suyu akıyo birde dizide gördüm yaa ama tuttum pişman olmaktansa iradeyi kullanalım dedim gocacım sağolsın balım papates yemeği kolyay ikidakida attım pğişti seninde menün süpre kızartma hergün yesem bıkamam valla bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…