Kaldığımız Yerden Her Telden..

hehe alemsin sen kuzumm
bu şarkıda çok güzel balımm

güzel ama ben seçmemiştim dans bitti didik tam buçaldı uleyn ne olııyy didim baktım herkes piste saldırıyo didim gocacım ne olıy gaçır beni adam zati razı valla ciddiye aldı düğünden kaçıracaktı ee tabi işine geldi hainin

aa öyleyse ne mutlu bana zaten istemiyorum canım ins dediğin gbi bakmazlar durup dururken mercimeği rahatsız etmesinler dimi yani
saol canım benm gercekten cok destek oldunuz bura sayesinde bi cok konuda bilgi sahibi oldum herkes elinden geldiğince yardımcı oldu allah hepsinden razı olsun karınları cocukla dolsun isteyenlerin olanlarada hayırlı dogumlar nasip etsin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ELİFİM gercekten cok acım yerim kız seni
amin canım haftaya giderim canımcım zaten biii yarın var yarına randevu bulabilirmiyim blmiyorum
hele bi kociş gelsinde bi konuşalım bakalım

yok yok vallaha normal değilim bak hele sen beni görsen birgün geçirsen yanımda anlarsın şu düğünümde izliyorumda bir saniye bile susmazmı insan len hep konuşmuşum diyecekler geline bak geline nasıo oynuyorum bir görsen sanki gelin başkası beni uyarıyolar artık ayıptır iyide bilen biliyo dedim sevdim savaştım evleniyorum başlatmayın milletten bir dahamı yaşıycam ben bugünü benin düğünüm kimene sanki
iyiyiz kuzum siz ve paşazdemiz nasıllar sağlık afiyettesinizdir inşallah

canısı yaa normal olacaz da nolcak normal normal geçer mi bu hayat ben seviyorum bu anormal kafa durumlarını
hee vallaha haklısın balım ne demişler akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin dimi ama
ah be kuzusu nerde olcam ancak işleri toparladım damlayıverdim ama iyiyim. bu hafta sporda yapıyorum aksatmadan maşallah keyfim yerinde. sen nassın bakalım

oyy oyy yavru kuşum kıyamam ben sana yoğun geöçiyo zamanın aslında bir yandan iyi nasıl geçiyo zanamn anlamazsın bebeğim yani benim gibi kukuman kuşu gibi oturutp dğeil gün saniye sayıyorum yok yaa vallaha yidim iyicene kafayı:120::120::120::120:

rabbim gönlüne göre versin cnm hayırlı evlat olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah
cnm sıkılıyor ya bu gün hemide acayip .kaş aldırınca insan acayip rahatlıor
döv gğüülüm hakettim balım benim tmm yarın sabaha yapayım tabi gelmezse eğer

hoşgeldin kaçak melek seni yok be balım adet olmadım ama gelecekler didim sancı vuruyoda

hşbulduk kuzum ne yapıyım ya net kopup duruyor işlerimde var bi bakem dedim size

yii bcım yee kurban olsun bu elif seni yaradana kuzucummmmm yavyıımmm benim eyi bakem bak şimdiden söleyim oğluşun olursa eğer kızımı alıcaksın ona göre anlaştıkmı:26:

amin canım benm insallah hayırlı bi velet olur insallah

iyiyiz kuzum siz ve paşazdemiz nasıllar sağlık afiyettesinizdir inşallah

canısı yaa normal olacaz da nolcak normal normal geçer mi bu hayat ben seviyorum bu anormal kafa durumlarını

hehe afiyetteyiz çok şükür kuzumm
valla oturduk eski günlere dönüverdik balım
düğün şarkılarımızı yukledik onları dınledık
sende ne var yok cnmcım

bağlayak senin bu netini sıkıcana balıum kopmasın hain net
ayolcum elifcim hülyamı hilal mi gebe kalan uleyn kafam karıştı yahu :44:

sanırsam galiba herhalde yani inş biz sadece ovucana göre değerlendirdik şimdilik pazar günübe kadar bekliycizzzzzzzzzzzzzzzzz

kıyan kıyıyor kuşusu be sende kıy gitsin. yeme iç kafayı bitanesi, bebişin gelince tez elden Allah'ın izni ile zamanın kalmayacak kafayı yemeğe rahat ol sen :)

yii bcım yee kurban olsun bu elif seni yaradana kuzucummmmm yavyıımmm benim eyi bakem bak şimdiden söleyim oğluşun olursa eğer kızımı alıcaksın ona göre anlaştıkmı:26:
tamam gülüm kız olursa cok talibi varda oğlus olursa henüz kimse yanaşmadı öyle olursa senndir canım helali hoş olsun

hahah çok komik olurdu len düğünden seni kaçırması ahaha
millet şoka girerdi herhalde damat kudurmus derlerdi

amiiiiiiiiiiiiiiin kuzumm benimmm Allah senden de razı olsun cnmmm benımmmm
yok yok alttan bakılcak durumu yok kuzum 1000 in altındaysa alttan bakıyolar
ha olduki dr alttan bakalım derse sen üstten istiyorum de
gerçi bakmaz zati alttan cnmcım

hahha iyi yapmıssın kuzummm zaten o karışanlarada gıcık oluyorum
onlara neyse ister oynarım ister konusurum alla allaa
iyi yapmıssın balım sen oynamıycanda kim oynıcak

neyem canın sıkılıyo kuzum bi sebep varmı yoksam durduk yeremi
he valla rahatladım cnmcımm yüzüm gözüm açıldı valla
ohh mis gibi oldum

haklıyım tabeee

Kızlar kek yaptım sıcak fırına mı koycam yksa hemen atımı :)

sıcak fırına koy yavruşum 180 derece önceden ısıtılmış fırına

amin canım benm insallah hayırlı bi velet olur insallah

kuzucum bunlar delirtcek beni gebemisin sen bakem.

hehe afiyetteyiz çok şükür kuzumm
valla oturduk eski günlere dönüverdik balım
düğün şarkılarımızı yukledik onları dınledık
sende ne var yok cnmcım

valla hala bıraktığın yerdeyimde benim bu midemdeki gazlar ara ara reflüler ben üşütüyormuyum kendimi acaba yahu

kıyan kıyıyor kuşusu be sende kıy gitsin. yeme iç kafayı bitanesi, bebişin gelince tez elden Allah'ın izni ile zamanın kalmayacak kafayı yemeğe rahat ol sen :)
kim o kıyanlar söle bende onlara kıyayım sinir şeyler ahh ahh olsa oda benim gibi çatlak olur hatta doğumda gülerek çıkar bak dedmişti dersin
tamam gülüm kız olursa cok talibi varda oğlus olursa henüz kimse yanaşmadı öyle olursa senndir canım helali hoş olsun
tmmdır balım anlaştık kerttik bitti

valla hala bıraktığın yerdeyimde benim bu midemdeki gazlar ara ara reflüler ben üşütüyormuyum kendimi acaba yahu

üşütmüşsündür kuzumm bu havalar hasta ediyo insanı
ne giysek olmuyo çünkü
benımde midem yanıyo bikaç gündür
ama idare ediyorum işte

kim o kıyanlar söle bende onlara kıyayım sinir şeyler ahh ahh olsa oda benim gibi çatlak olur hatta doğumda gülerek çıkar bak dedmişti dersin

ah be gülüm anlatcam da ne olcek lafını etmeye bile değmezler ki bana kıyıyorlar, ne elimi ne belimi ne çenemi yoramam ben ölelerine hıh

tmmdır balım anlaştık kerttik bitti

enee adetmi olduydunn vah yazık herifineee
biz ilk geceden şey ettiydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…