- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.961
hehe alemsin sen kuzumm
bu şarkıda çok güzel balımm
aa öyleyse ne mutlu bana zaten istemiyorum canım ins dediğin gbi bakmazlar durup dururken mercimeği rahatsız etmesinler dimi yanikuzum alttana hiiiç gerek yok 1000 li 2000 li değerde üstten gözüküyo zaten
sen simdi gitsen şimdi bile üstten gözkür cnmcımm
katmazmıyız kuzum hiç seni elfi ve dejavumu hep katıyorum dualarıma
ve diğer bebek bekleyen arkadaşlarıda
ayy ne güzel yaa ne iyi kaynanan varmış kuzum maşallah
Allah razı olsun ondan ne mutlu sana balım benım
ELİFİM gercekten cok acım yerim kız senianacım aç gözlü bu gacı biz birinide bulamıyoz bu 3 diyo şaka balım şaka rabbim hakkında hayırlısını versin ama bence bekleme git değerin yüksek kesen gözükür gitde bizide merakta bırakma emi
yok yok vallaha normal değilim bak hele sen beni görsen birgün geçirsen yanımda anlarsın şu düğünümde izliyorumda bir saniye bile susmazmı insan len hep konuşmuşum diyecekler geline bak geline nasıo oynuyorum bir görsen sanki gelin başkası beni uyarıyolar artık ayıptır iyide bilen biliyo dedim sevdim savaştım evleniyorum başlatmayın milletten bir dahamı yaşıycam ben bugünü benin düğünüm kimene sankivalla alemsin sen kuzumm sen çok akılllııı
çok tatlııı güzeler güzelisin cnm kuzumm benımm
geçmişteki neye bakarsak bakalım insan bişey buluyo kuzumm
özellikle lise fotolarına felen saçlar acayip felen giyimler bi tuhaf
oyuzden çok normal balım benım
hee vallaha haklısın balım ne demişler akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin dimi amaiyiyiz kuzum siz ve paşazdemiz nasıllar sağlık afiyettesinizdir inşallah
canısı yaa normal olacaz da nolcak normal normal geçer mi bu hayat ben seviyorum bu anormal kafa durumlarını
ah be kuzusu nerde olcam ancak işleri toparladım damlayıverdim ama iyiyim. bu hafta sporda yapıyorum aksatmadan maşallah keyfim yerinde. sen nassın bakalım
rabbim gönlüne göre versin cnm hayırlı evlat olsun sağ salim kucağına alırsın inşallahdatlum kızlar öyle tahmin ediyolar ama bakalım hayırlısı olsun gülüm sen nasılsın
bilmiyorumki canım ikizede razıyım tekizede hatta üçüzede
alttan baktırmasam kese gözükürmü canımnım
pek yanaşmak istemiyorum ins karnımdan belli olur
allah sizdende razı olsun canım belki dualrınıza kattınız bani rabbimde nasip etti
ins hayırlısıyla devam ettirrir canım kayınvalideme söyledim sarıldı sevinçen agladı artık bişe yapma
ben herseyini hallederim dedi canım ya cok seviyorum onu
bu ay benm için hayırlı bi evladım olsun diye yasin toplatmış ben bu kadını yerim yaaa
cnm sıkılıyor ya bu gün hemide acayip .kaş aldırınca insan acayip rahatlıora.s tatlı güzeller güzelii gebişimmm hoşgeldiiin
valla hülyanın değerler baya iyi maşallah kuzmm ya ikiz ya da erken döllenme gibi
hee gittim geldim kuaföre aradan cıksın istedim
aslında bugun temizlik yapıp yarın gitcektim ama bugun pek bi üşengecim
temizlik yapasım gelmedi didim bari kuaför işini halledeyim
yüzüm açıldı valla
sen napıyosun cnmcım merak ettim seni
döv gğüülüm hakettim balım benim tmm yarın sabaha yapayım tabi gelmezse eğer
hoşgeldin kaçak melek seni yok be balım adet olmadım ama gelecekler didim sancı vuruyoda
aa öyleyse ne mutlu bana zaten istemiyorum canım ins dediğin gbi bakmazlar durup dururken mercimeği rahatsız etmesinler dimi yani
saol canım benm gercekten cok destek oldunuz bura sayesinde bi cok konuda bilgi sahibi oldum herkes elinden geldiğince yardımcı oldu allah hepsinden razı olsun karınları cocukla dolsun isteyenlerin olanlarada hayırlı dogumlar nasip etsin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ELİFİM gercekten cok acım yerim kız seni
amin canım haftaya giderim canımcım zaten biii yarın var yarına randevu bulabilirmiyim blmiyorum
hele bi kociş gelsinde bi konuşalım bakalım
rabbim gönlüne göre versin cnm hayırlı evlat olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah
cnm sıkılıyor ya bu gün hemide acayip .kaş aldırınca insan acayip rahatlıor
hşbulduk kuzum ne yapıyım ya net kopup duruyor işlerimde var bi bakem dedim size
iyiyiz kuzum siz ve paşazdemiz nasıllar sağlık afiyettesinizdir inşallah
canısı yaa normal olacaz da nolcak normal normal geçer mi bu hayat ben seviyorum bu anormal kafa durumlarını
Kızlar kek yaptım sıcak fırına mı koycam yksa hemen atımı :)
bağlayak senin bu netini sıkıcana balıum kopmasın hain netrabbim gönlüne göre versin cnm hayırlı evlat olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah
hşbulduk kuzum ne yapıyım ya net kopup duruyor işlerimde var bi bakem dedim size
ayolcum elifcim hülyamı hilal mi gebe kalan uleyn kafam karıştı yahu :44:
oyy oyy yavru kuşum kıyamam ben sana yoğun geöçiyo zamanın aslında bir yandan iyi nasıl geçiyo zanamn anlamazsın bebeğim yani benim gibi kukuman kuşu gibi oturutp dğeil gün saniye sayıyorum yok yaa vallaha yidim iyicene kafayı:120::120::120::120:
tamam gülüm kız olursa cok talibi varda oğlus olursa henüz kimse yanaşmadı öyle olursa senndir canım helali hoş olsunyii bcım yee kurban olsun bu elif seni yaradana kuzucummmmm yavyıımmm benim eyi bakem bak şimdiden söleyim oğluşun olursa eğer kızımı alıcaksın ona göre anlaştıkmı:26:
güzel ama ben seçmemiştim dans bitti didik tam buçaldı uleyn ne olııyy didim baktım herkes piste saldırıyo didim gocacım ne olıy gaçır beni adam zati razı valla ciddiye aldı düğünden kaçıracaktı ee tabi işine geldi hainin
aa öyleyse ne mutlu bana zaten istemiyorum canım ins dediğin gbi bakmazlar durup dururken mercimeği rahatsız etmesinler dimi yani
saol canım benm gercekten cok destek oldunuz bura sayesinde bi cok konuda bilgi sahibi oldum herkes elinden geldiğince yardımcı oldu allah hepsinden razı olsun karınları cocukla dolsun isteyenlerin olanlarada hayırlı dogumlar nasip etsin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
yok yok vallaha normal değilim bak hele sen beni görsen birgün geçirsen yanımda anlarsın şu düğünümde izliyorumda bir saniye bile susmazmı insan len hep konuşmuşum diyecekler geline bak geline nasıo oynuyorum bir görsen sanki gelin başkası beni uyarıyolar artık ayıptır iyide bilen biliyo dedim sevdim savaştım evleniyorum başlatmayın milletten bir dahamı yaşıycam ben bugünü benin düğünüm kimene sanki
rabbim gönlüne göre versin cnm hayırlı evlat olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah
yok yok vallaha normal değilim bak hele sen beni görsen birgün geçirsen yanımda anlarsın şu düğünümde izliyorumda bir saniye bile susmazmı insan len hep konuşmuşum diyecekler geline bak geline nasıo oynuyorum bir görsen sanki gelin başkası beni uyarıyolar artık ayıptır iyide bilen biliyo dedim sevdim savaştım evleniyorum başlatmayın milletten bir dahamı yaşıycam ben bugünü benin düğünüm kimene sanki
hee vallaha haklısın balım ne demişler akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin dimi ama
oyy oyy yavru kuşum kıyamam ben sana yoğun geöçiyo zamanın aslında bir yandan iyi nasıl geçiyo zanamn anlamazsın bebeğim yani benim gibi kukuman kuşu gibi oturutp dğeil gün saniye sayıyorum yok yaa vallaha yidim iyicene kafayı:120::120::120::120:
Kızlar kek yaptım sıcak fırına mı koycam yksa hemen atımı :)
amin canım benm insallah hayırlı bi velet olur insallah
hehe afiyetteyiz çok şükür kuzumm
valla oturduk eski günlere dönüverdik balım
düğün şarkılarımızı yukledik onları dınledık
sende ne var yok cnmcım
kim o kıyanlar söle bende onlara kıyayım sinir şeyler ahh ahh olsa oda benim gibi çatlak olur hatta doğumda gülerek çıkar bak dedmişti dersinkıyan kıyıyor kuşusu be sende kıy gitsin. yeme iç kafayı bitanesi, bebişin gelince tez elden Allah'ın izni ile zamanın kalmayacak kafayı yemeğe rahat ol sen :)
tmmdır balım anlaştık kerttik bittitamam gülüm kız olursa cok talibi varda oğlus olursa henüz kimse yanaşmadı öyle olursa senndir canım helali hoş olsun
hahah çok komik olurdu len düğünden seni kaçırması ahaha
millet şoka girerdi herhalde damat kudurmus derlerdi
hee vallaha kudurmuş derlerdi geröi o günden sonra çok bekledi çünkü düğünümün gününde hastalanmıştım hıı hııı
amiiiiiiiiiiiiiiin kuzumm benimmm Allah senden de razı olsun cnmmm benımmmm
yok yok alttan bakılcak durumu yok kuzum 1000 in altındaysa alttan bakıyolar
ha olduki dr alttan bakalım derse sen üstten istiyorum de
gerçi bakmaz zati alttan cnmcım
valla hala bıraktığın yerdeyimde benim bu midemdeki gazlar ara ara reflüler ben üşütüyormuyum kendimi acaba yahu
kim o kıyanlar söle bende onlara kıyayım sinir şeyler ahh ahh olsa oda benim gibi çatlak olur hatta doğumda gülerek çıkar bak dedmişti dersin
kim o kıyanlar söle bende onlara kıyayım sinir şeyler ahh ahh olsa oda benim gibi çatlak olur hatta doğumda gülerek çıkar bak dedmişti dersin
tmmdır balım anlaştık kerttik bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?