- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.001
hayııır akşama olmaz kuzumm sabah ilk idrarla yap daha dogru sonuc veriyo
ay hadi inşallahh hülyadan sonra senden de şu güzel hbri alırıız inşallahhh
aynen öyle balım tutmak zorundayım ama kuzucum gündüz ne yerse yesşn insan bir şekilde erityo ama akşam heleki gece yok olmaz yiye yie bu hale geldim ama ağzımın suyu akıyo birde dizide gördüm yaa ama tuttum pişman olmaktansa iradeyi kullanalım dedim gocacım sağolsın balım papates yemeği kolyay ikidakida attım pğişti seninde menün süpre kızartma hergün yesem bıkamam valla bak
aynen öyle balım tutmak zorundayım ama kuzucum gündüz ne yerse yesşn insan bir şekilde erityo ama akşam heleki gece yok olmaz yiye yie bu hale geldim ama ağzımın suyu akıyo birde dizide gördüm yaa ama tuttum pişman olmaktansa iradeyi kullanalım dedim gocacım sağolsın balım papates yemeği kolyay ikidakida attım pğişti seninde menün süpre kızartma hergün yesem bıkamam valla bak
ay özür dilerim kızlar yazdım kaçştım gibi oldu ama diger topikte de 2 bişi yazdım gene cıktım cünkü iş yerinde iş cıkıyo
ya resmi olarak 4 gün gecti ama bilmiyorum gecmemişde olabilir..
akşama test yapcam artıkk
ilaçlardandır dedim dedim ama
yok sanki değil
ama yaa bu gebelik testi gecesi gündüzü de mi varr
zaten o yüzden ovulasyon testlerini hiç sevemedimmhiç ciş tutamıyorum da beeen
ya ben yapıcaam ister çıksııın ister çıkmasııınn
400 sayfamız hayırlı uğurlu olsun cnlar ballar yağlarrrrrrrrrrrrrr
sağolasın bebeğim tşk ediyorum geliyim valla bayılıyorum kızartmaya hele yazın sebzeleri domattesleri ohh ellerine sağlık kuzucumbravo valla sana kuzum en güzelini yapıyosun öbürtürlü ye ye şiş yani
e bide yaz gelıyo insan daha fit olmak istiyo eferim benım kuzumaa
ellerine sağlık kuzuumm gel ozaman beraber yiyelim tatlı kuşumm
nice nice güzel yazılarla dolu sayfalara inşallahhh
400 sayfamız hayırlı uğurlu olsun cnlar ballar yağlarrrrrrrrrrrrrr
ama kuzum bak şimdi misal ben o düşük yaptıgımda gece yapmıstım ve çıkmamıştı ertesi gün sabahı yaptım
ve hemen cıkmıstı yanı baya yanıltıcı oluyo
oyuzden sabah ilk idrarla yap derim kuzum
tm blım benim Allaha emanet ol bende çıkıyorum eşim geldi akşam burdayım gelriseniz görüşürüz öpüyorummmmmmmkızlar çıkmak durumundayım, sizi seviyorum
he vallaha balım sorma aynen öyle maaşallah çene var ki :120:vauuv ne çabuk yaaa
koca çeneli oldugumuzu burda da belli ettik brawooo bizeee
şuanda ne yiyorum inanamazsınız....
patlayan şekeeerrrrrrrr
sağolasın bebeğim tşk ediyorum geliyim valla bayılıyorum kızartmaya hele yazın sebzeleri domattesleri ohh ellerine sağlık kuzucum
aminnnn meleğimmmmmmmmmmmmmm
gel kuzummm benımm nedemek oturur yeriz bi güzel
bugunude akşam ettik be kuzumm vakit geçti valla
kızlar çıkmak durumundayım, sizi seviyorum
şuanda ne yiyorum inanamazsınız....
patlayan şekeeerrrrrrrr
Allalalaaallaaa
cok enteresann:44:
olsun yarın sabah yine yaparım
22 tane test aldım nasılsaaahahahaaa
tmmbalım sen aç kapıyı tık tık kimo dilenci elifvallaha ettik eşimde geldi çıkıyorum kızlar hepinizi öpüyorum sizi çok seviyorum kendinize iyi bakın Allaha emanet olun canlarım
tm blım benim Allaha emanet ol bende çıkıyorum eşim geldi akşam burdayım gelriseniz görüşürüz öpüyorummmmmmm
he vallaha balım sorma aynen öyle maaşallah çene var ki :120:
tebrik ediyorum nerden geldi aklına kuzum afiyt olsun benim yerimede ye canımı çektirdin vallaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?