Kaldığımız Yerden Her Telden..

kızlar naber
pek takılamıyorum yaaa
ben 1 saat önce kan testi verdik
akşam 7 de cıkcak sonuç
netten bakcam sonuca..
bu sabah test yaptım
fotoda cıkmayacak kadar silik çizgi cıktı yaaaa:18:
Resmen dudagım uçukladı sıkıntıdan stressteeen yuh yaaaa

canım kacıncı günün bugün?
maşallah ne kadar koyu 2. çizgi deee

benim hiç böyle cıkmadı ovulasyonda bile

sen 2-3 günü iyi degerlendir canım yaa maşallah valla ne güzelll

Eki Görüntüle 395857 slm canlar nasılsınız gününüğz aydın olsun

Eki Görüntüle 395858 günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydııın kuzummmmm
ya bu ovucanlar acayip kızarmış kuzummm
böyle olmaması lazım normalde yoksam bebişmi geliyo neee
balımm bunda var bişey çünkü böyle kızarmaması lazım
sankilim bebiş gibi buuuu

canım kacıncı günün bugün?
maşallah ne kadar koyu 2. çizgi deee

benim hiç böyle cıkmadı ovulasyonda bile

sen 2-3 günü iyi degerlendir canım yaa maşallah valla ne güzelll

gülüm bunlaradetime 4 gün kala yapılmış olan yani bugün yaptım 3 saatlik birikimle işte acaba bebek varmı diye yaptım 6 gün kala yapmıştım az çıktı birde bugün yaptım böyle çıktı gün sayıyorum işte:18:

günaydın bebeğim hoşlgeldin bilmiyorumki koyulaşmış dimi heyecan sardı ama korkuda var güvenemiyorum valla çünkü çok sancım var adet olmuşum gibi bilemiyorum of off
beyzglm canım tam olmamış ama 1-2 günün daha var gibi sanki heeee

bitanem yumurtlama değilki ama adetime az kaldı işte ne dersin sence bu arada sen kan verdinmi gitmiştin ama ne zaman çıkıcak:18::18:

aaaaaa o zamamn hiç normal değil kiiiii
ayyy canım inşallah gebeliktir bu 2. cizgi
normalde cıkmaması lazım

hadi inşallah bebişin seninledir cnmm
sanki bu ay patlama olcak gibi
sıkıntı yapma cnm benım sakince bekliyelim
inşallahhh istediğimiz sonuc cıkar
sonuc çıkınca mutlaka hbr et emi meraktan çatlarım yoksa

demek akşam 7 de ha kesin girip bakıcam sonucuna bitanem haber et olmadı özelden yaz emi ölürüm meraktan inş bebek vardır laboqikte yanılma yopk derler ve geç çıkarıyo diyorlar belki vardrı fıstığım

hoşbuldumm balımm benimmm
bence korku morku sarmasın kuzumm
bunlar baya bi net yani baya baya koyulaşmıs
o geçen gösterdiğin çok silikti mesela
hatta ozaman dedim ya sana bu çok normal böyle çıkması bişey ifade etmez diye
ama bugunki normal değil kuzumm bebiş olma ihtimali var
bence yarında ovucan yap sonra p.tesi gebelik testi yap kuzum
ayy çok heyecanlandım hee

aaaaaa o zamamn hiç normal değil kiiiii
ayyy canım inşallah gebeliktir bu 2. cizgi
normalde cıkmaması lazım

ahh ahh balım bilmiyorumki güvenemiyorum kalbim küt küt atıyo amayinede işte korku var adet belirtilerim çok baskın olucam diyorum ama buda normal değil 2 gün önce gün az çıktı şimdi koyulaştı adet döneminde işte bilemiyorum :18::18::18:

maşallahh diyelim dr una ve sana kuzum değmesin nazar felen
acıbadem çok çok iyi hastanedir nerde olursa olsun güzel ve ilgili oluyo
bencede kuzum gebelik düşünüpde başka alternatif varken d.k hapı veriyosa
o dr a bende güvenmezdim iyikide güvenmemişsin kuzumm
hadi inşalllaahh be kuzumm valla sen şu çalışmalara bi başla pek bi mutlu olcam ben

tabi kiiii sizi habersiz bırakırmıyım hiççç
bakalım hayırlısı bişiler var ama hayır mı şer mi bilemedim..:26:

ay zaten nefret ediyorum laboquikten resmen insana sabır duası cektiriyo sonucu vermek için.
zaten ona sinir oldugum için bi hışımla gittim kana..

bugün geçmezzz

gülüm öyle sancım varki adet gibi ama dün akşam da sol kasığımda sancı batmalar sızılar oldu ama çıplak geziyorum üşütüyorum dedim 3 saat sırf sancı çektim dün ki benim solda kolay kolay sancım olmaz hep sağda olurdu şimdi karşılıkı ama üşütmekte olabilir bilemiyorum çizgiler koyu hele elde görsen aynı gibi neredeyse baya baya hatta telin ön kameresından çektim arka tarafından bile belli oldu uzaktan olanlar net değil ama çizgiler belli oluyo bilemyiorumki eşim evde olursa yarına yapmam görmesin umut bağlamasın olmazsa yaparım yoksa pazara yaparım eğerki adet olmazsam :18::18::18::18:

ben hiç kullanmadım ilklerde kullandım gibi geliyo ama net değil kafamdaki balım ilk defa bu ay kullanıcam tabi günüm geçerse ama valaha sancım çok benimde senin gibi kafam çorba oldu resmen sanki şuan adet olucam gibiyim ben yinede kaptırmıyorum yıkılmamak için ama bu adet öncesinde bu kadar koyuda normal değil gibi off bilmiyorum seninde inş güzel haberlerini alırız çünkü kaç gün geçikti daha önce geciktiği oluymuydu balım bu kadar:44:

çizgi çıktıysa bencede var cnm bişeyler
o bişeylerde tatlı saglıklı bi bebiş
bak eğer bebişin senleyse hiç öyle şer mer kötü şeyler düşünme
bebişim benımle olcak benım yavrum çok sağlıklı de
iyiyi çağırırsan iyi kötüyü çağırırsan kötü oluyo kuzumm
bende düşük yaptım ve bu hamileliğimde hiç kötü şeyler getirmedim aklıma
hep iyi düşündüm rahat davrandım sende öyle yaparsan görceksinki
sonuna kadar herşey güzel gidicek Allahın izniyle

kuzumm benım şunu hiç unutma gebelik ve adet aynı oluyo hemen hemen
oyuzden adet fikrini çıkar kafandan cnm kuzum benım
bukadar koyu ovucanda anca gebelerde gözüktü ki onlarda hep batlarında yapıyolardı
kaldıki sen daha batın gelmeden yaptın ve baya baya koyu kuzumm
bu bi ümit bizim için bebiş olması çooook yüksek cnm kuzum benım
tmm kuzumm eşinin durumuna göre yaparsın ama yaptıgında hbrim olsun balım
malum annemler yarın burda hatta bu gece kınadan cıkıp gelceklermiş sabah karşı bende olurlar
oyuzden topiğe giremeyebilirm düğün telaşesinden felen
bana mutlaka hbr et emi balımm

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzz

elifim ya nediyiym baya koyu kızz ama konu sen olunca bişi diyemiyorum tatlım senki gebelik testini bileçift çizgi çıkarıyon :) ama inşallah bebiştir diye ümit ediyorum.batı bekle yapma artık ovucan daha çok stres yapma kendine

ayy kuzum ağzından bal damlıyo resmen bilemiyorum aynısı ama işte benim adet belirtilerim çok net olur ağır başlar aynı öyle belki bebek var ki eğerki hayılısıysa olsun ama çizgi gününden önce olmasına rağmen koyu diyorum yaa hele elde sanki yumurtlama zamanındaki gibi çıkmuış ama yanıltma payıda oluyo diyolar ya ben yinede kaptırmıyım bekliyim çok önemli 2 gün var önümde pazara kadar gelmezse umut edebilirim ama gelirse ne yaparım bilemiyorum sen merak etme bitanem ben özeldende yazarım bir şekilde haber ederim sana ya kırmızılar yaa bebek inş canımıniçi dua edin bu ay tutmuş olsun gelmiş olsun artık:18::18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…