- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.041
canım aksam 7 den sonra randevu alamadık salı gününe randevu alıcaz
yarın sabah alır eşim
tatlım bu gebelik takvimini nasıl yaptın de hele
tmm balım geçmiş olsun eşine bebeğim iyi geceler görüşürüztatlım ben cıkıyorum kocişe taylot içireyim hasta olacak galiba kib canım yarın görüşürüz
burdayım balım yemek yidim geldim
sen neyapıyorsun
hee görünmedinde o açıdan diidm balım ne olsun bende işte oturuyorum midem bulanıyo kustum cıbıl cıbıl gezdim kaç gündür banyo sonrası başımada ağrı girdi soll kasığımda çok sancı var işte böyleeee:26:
havalar zıcık ısındı ya balım kapriler kısa kolar şortlar giyiorum üşüyorum ama giymiyorum kalın valla kasığıma vuruyoki anımı acıtıyo yaa gülüm gerçek batım 24 ama benim tam adetim hangi gün hesaplayabilirmisin sana zahmet unutoyrum asembde hesapladı falan 5-6-7-8 ama en hassas 6-7 günlerine denk geldi bitanem:18:dikkat et kendine yavrum cıbıldak gezme hasta olursun hayırlısı bakalım sen yarına test yap bat sa
balım bir ay 35 gün bir ay 32 gün işte yumurtlamaya göre değişiyo ama genelde 32 -33 yani bitanemELifim kaç günsürüyor kaç günde bir oluyon adet
burdan hesaplat bakalım ne çıkacak REGL DÖNEMİ HESAPLAYICI - Ertesi Gün
alım burda 25 nisanda diyo yani çarşamba gününe ama benim günüm 24 birde erken yumurtlamayı sayarsak işte bilemiyorum 11 nisanla 16 nisan arası riskin yüksek olduğunu yazıyo geçen ay 24 mart ondan önceki 19 şubat ondan önce 19 ocak balım tarihlerbak bakem merak ettim
cnm aslında ayda bir gibi gözüküor yani 19 +19 olmuşsan gene 24 ünde olma ihtimalin yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?