Kaldığımız Yerden Her Telden..

tatlım ben cıkıyorum kocişe taylot içireyim hasta olacak galiba kib canım yarın görüşürüz

burdayım balım yemek yidim geldim
sen neyapıyorsun

hülyam cevp yazdım mesajına özelden geldimi.

burdayım balım yemek yidim geldim
sen neyapıyorsun

hee görünmedinde o açıdan diidm balım ne olsun bende işte oturuyorum midem bulanıyo kustum cıbıl cıbıl gezdim kaç gündür banyo sonrası başımada ağrı girdi soll kasığımda çok sancı var işte böyleeee:26:

dikkat et kendine yavrum cıbıldak gezme hasta olursun hayırlısı bakalım sen yarına test yap bat sa

dikkat et kendine yavrum cıbıldak gezme hasta olursun hayırlısı bakalım sen yarına test yap bat sa
havalar zıcık ısındı ya balım kapriler kısa kolar şortlar giyiorum üşüyorum ama giymiyorum kalın valla kasığıma vuruyoki anımı acıtıyo yaa gülüm gerçek batım 24 ama benim tam adetim hangi gün hesaplayabilirmisin sana zahmet unutoyrum asembde hesapladı falan 5-6-7-8 ama en hassas 6-7 günlerine denk geldi bitanem:18:

ELifim kaç günsürüyor kaç günde bir oluyon adet

bak bakem merak ettim
alım burda 25 nisanda diyo yani çarşamba gününe ama benim günüm 24 birde erken yumurtlamayı sayarsak işte bilemiyorum 11 nisanla 16 nisan arası riskin yüksek olduğunu yazıyo geçen ay 24 mart ondan önceki 19 şubat ondan önce 19 ocak balım tarihler

cnm aslında ayda bir gibi gözüküor yani 19 +19 olmuşsan gene 24 ünde olma ihtimalin yüksek

kızlar bu sabahki ovucanım 2 tanesi uzaktan çektim biraz puslu gibi geniş açı olsun istedim sizce nasıl koyulaşmış gibi bana göre ama bilemşyoırum çok fazla sancım var güvenemiyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…