Kaldığımız Yerden Her Telden..

İnşallah işe yarar canım ama benim önce psikolojimi düzeltmem lazım hava değişikliği iyi gelecek inşallahh.. İçime güzel şeyler doğuyor uzun zamandan sonra ilk defa. Doktoru da gözüm tuttu herşey iyi olacak inanıyorum inanmak zorundauım zaten balımm çok sağoll bitanemm.. Hepimiz bebelerimizi alıcaz kucağımıza Allah'ın izniyle.

ivet galiba sonunda doktorumu buldum nazar değmezse valla içime doğuyor ki doğumum bu doktordan olucak inşallah öyle olur artık hi. dr değiştiresim yok ayrıca hastaneyi sevdim donanımlı bir hastane acıbadem zaten. Valla eşime diyorum pratisyen olarak kadın doktoru olabilirim diyee.. Ya bir kere gebelik düşünen birine o kadar regl düzenleyici varlen d.k hapı verilir mi dimi dr da aynı şeyi dedi yanii.. Düzen sokacaksa da o hapı vermeyebilirdi neyse işte bekleyip görücez bu ay kanama gemezse yumurtlama da olursa ki olacak gibi çünkü folikül gördü doktor biliyosun 2. günü hemen gelişmeye başlıyor 3. günümdü dün ve folikül vardı kanamam olmazsa çalışma da olacak inşallahh..

amiin kuzumm inşallah yanılırsın
dejavumada sevindim sonunda iyi bi dr a denk geldi
ve tedavisi başladı çok sevındım gerçekten

Allah razı olsun bitanemm benimmm İnşalah bu sefer yanılmam da bu dr devam ederim.

ben daha hastalanmadımmmm

kaç gün geçti kız gebelik yapsana yarın ilk idrarla durma..

kan sonucum cıktı değerim 3066.31

abooowww kız bu değer ne böyle daha hiç böyle yüksek değer görmemiştim sanırım kız ikiz olabilir sahiden yaaa hadi bakalım bekleyip göreceğiz. Zaten keseyi görünce o da belli olur. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin tatlım. Çok çok sevindimmm topiğimin ikinci gebesi de geldiii açıldığından beri bir oflum iki sennn..

dejavum gelsin gösün mutlu olur balım

ivettt gördüm çok sevindim yokluğumu aratmıyorsunuz sağolun bu sayfaya kadar gelmemizde emeğiniz çok büyük. İyi ki varsınız iyi ki sizi tanımışım canım arkadaşlarımm uzakta da olsak gönüllerimiz bir ballarımm kaymaklarımmm

Dejavum seninde ellerine sağlık ,tatil vakti yaklaştı biraz kafa dağıt güzel olcak herşey

huuuuuuuuuuuuuuuuu komşi komşisuskunları izliyoooooommmmmm sen neyapıyon tatlum
ben hiç bişi izleyemiyorum vadi açık reklama girince suskunları açıyo işte balım
slm kızlar kurtlar vadisi sayesinde eşim pc yi bana devretti

a.slm balım hoşgeldin aynen öyle eşimde izliyo bende koştum buraya bulaşığımı yıkadım çayı yaptım oturdum gelin bana çaya

hoşbuldum canım tamam canım bana bi acık cay dök geldim sayılır askımmmm bişe istiyonmu yanına

bak orası keisn eminim anlaşırlar çünkü ortak noltaları 10 yıldır vadiyi izliyolar hemde nefessiz halde

haklısın canım daha ne olsun ben eşimi tanıdım tanıyalı sadece 1 kere bu diziyi kaçırdı
oda benm yüzümden ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…