Kaldığımız Yerden Her Telden..

canım 2 hafta oynayabilir o da sat ile yumurtlama günü arasındaki farktan kaynaklanıyor normalde sattan yani son regl olduğun günden hesaplarlar gebeliği belki geçen sefer gittiğinde ultrasona göre demişlerdir şimdi de sata göre demişlerdir sen hazırlıklı ol 1 ay demişler ama 2 hafta önceden gelebilir canım hep bu ihtimal vardır zaten. uyumsuzluk çok sorun olsaydı doktorun derdi genelde uymumsuz çıkıyor ama öyle sorun yaratacak brşey değil canım merak etme..

valla ben de anlamadım iş de senin dedigine göre erken de geleblr dimi ama annemler gelecekti doguma gününü bilmeden nasıl gelecekler ki offffffffff

bincede gülüm ya yok ovucan yok ateş ölçmeler falan hep stres yapıyor inan olacağı varsa da olmuyor bende iki ay kullancam bu ilaç harbiden yumurtlama dağlayacak mı diye test edicem yanii. Üzerinde korunma amaçlı değldir yazıyor dr gebe kalabilirsin yumurtlama olur dedi ama garanti olsun dye işte gerçi olmazsa da kullanmak zorundayım kanamam düzene girsi,n diye.. Yoksa daha bende tedavim bitsin yapmıcam ovulasyon falan..

canımcığımm sen onu düşümme sağlıkla gelsin doğsun gelirler sen dah hastanedeyken merak etme zaten sancı çekerken falan kimseyi almazlar yanına canım doğum olup herşey bitip odana çıkıpta kendine gelene kadar oluverir yanıdna çok mu uzaksınız canımm..

vallaha yaa yakuşuklı neden güzele bakmak varda yakışıklıya yokmu kıyafetler cukk outruyo beeb meleğim vallaha benim eşmde kıskanç bakma yanında demiyorum arada ama oda almeda yokmu yarışmada onu seviyo güzel kızmış neden diyoda gıcıklıkmış benimkide şaka altında olsun gıcıklık olsun niyetim bana kalsın demüü

valla cok uzagız annem manisa da ben diyarbaır gurbet ellerde

aynen öyle gülüm umut bağlıyosun gitgide koyulaştı gördün yaa testleri Allaha havale ediyorum artık nasıl oluyo anlamıyorum boşver balım yaa senin nedenin var yap ama ben sildim giitti artık

teldeydim de yneeeeeeeeee

aman Allah sahibine bağışlasın gülüm benim kocam ondan bin kat güzl hem göbeksiz erkekmi olar ohh döşek gibi yerim ben tmm balım yoğurda gel kolay gelsin bitanem

seni konuskan kuzu senii bende diyorum neyem kimseden ses çıkmıyo
hee aynen üle kuzumm bizim kocişlerimiz yakışukluu göbekliii oyuzden tam bize göreler
yogurdum şimcik dinlenmeye bıraktım kabarsın sonra yallah yağın içine

Benim kızım oldu benim, 9 ay sakladım sizden sonunda pc başında doğurdum kızımıı olacağı da o zatiii

ay alemsın sen dejavumm dimek pc başında doğurdun he
sizde bizim gibisiniz dimek muhteşemin karşısında pür dikkat izliyoruz valla
annemler bile arasa ki artık o saatlerde aramıyolar olduki unutup aradılar
ozaman muhteşem vaaar diyorum onlarda he tmm diyolar
babam bazen lafa tutuyo bilerek diyo bizden önemli felen damardan giriyo
sonra şaka şaka hadi izleyin diyip kapatıyo teli :102:
kuzumm eve giderkene al akşamada patlatın yıyın mis gibi
inşaalllah kuzum gebelik olursa süppper olur hemde
yogurdum yapıp yollıycam sana kuzum

hee vallaha küçük kardeşim aradı abba msn açda görüşek diyo bücür ohh yoğurduysan gerisi kolay balım hemencik kızarır mis kimin ohhhh
ben anneme cok baglıyım dogumda yanımda olsun istiyorum iş de yaaaa

yaa tabiki annenin olması çok iyi olur ama denk gelmezse ne yapıcan sonuçta sezeryan değil ki günü günüü olsun normal artık yeterki hayırlısı olsun da tek

tesekkür edrm neyse ben cıkıyorum olaylardan haberdar ederm seni alaha emanet

hee anladım kuzumm açıver ozaman görüşün cnm kuzum benımm
ivet yogurdum hemencık kıvamı tmmdır şimdi kabarsın bakalım
gerisi kolay dediğin gibi kuzumm yapıveririm hemencık

benim eşimde yapıyor onu yaa sen onu seviyorsan bnende şu kızı seviyorum diyor uyuz nolcak diyorum bende ama napıyım canım göze de yasak yok ya dimi yanii beğeniyoruz napalm sahibimz ayrı kocalarımız baş tacımız ama şimdi yakışıklı olana da çirkin demek olmaz ki tatlım Allah yaratmış izliyoruz.

valla cok uzagız annem manisa da ben diyarbaır gurbet ellerde

baya uzakmış canım ya öyle bir durumda belki uçakla falan gelirler uğraşmazlar onca yolla hemencik olurlar yanında. Benimde annem İstanbul'da ben Eskişehirde aramız 4-5 saat normal olursa yetişebilir uzun sürerse sancı falan tarih belli olmayınca zor ama sezeryan olursam dr gün verince hemencecik gelir. Dediğim gibi tatlım sağlığı iyi olsun zaten hastanede hemşireler falan nasıl emzirilecek falan hepsini gösterir sana meraklanma annende yetişir canımm.

aynen öyle gülüm umut bağlıyosun gitgide koyulaştı gördün yaa testleri Allaha havale ediyorum artık nasıl oluyo anlamıyorum boşver balım yaa senin nedenin var yap ama ben sildim giitti artık

vall sende oldu bir durumlar ama anlam veremedim ben tutunamıyor mu ne oluyor aklım sırrım ermedi çünkü mümkün değil tegl yakınken falan öle koyu çıkması ya bende sıfır olurdu hep. sen akışına bırak bundnas sonra balım benim... İçime doğuyor bak valla az kaldı ikimiz içinde son dönemeçler bunlar.

vall alıp yapsam iyi olur aslında da bakalım. Kaynanama uğrucam kapıdna onda olur genelde ondan da alabilirim az. Bir kuruyrmişçi var evin karşısında ama eşim kavglı markete bakarım belki. Yolla kız bende kızartayım ay evin yakınında frında yok hamur alsam da bende hazır kızartsam ne güzel olardı..

ozaman kaynanandan alırsın muhteşeme yakın yapar yersiniz kuzum
yol üstünde felendemi yok kuzum hem yemegınde yok bugun hazırcacık alır kızartırsın mis gibi
o kızarırkende çayı demlersin ohh daha ne olsun

tesekkür edrm neyse ben cıkıyorum olaylardan haberdar ederm seni alaha emanet
sende Alllaha emanet ol kendine iyi bak görüşrüz canım
hee anladım kuzumm açıver ozaman görüşün cnm kuzum benımm
ivet yogurdum hemencık kıvamı tmmdır şimdi kabarsın bakalım
gerisi kolay dediğin gibi kuzumm yapıveririm hemencık

akşam açarız balım açınca susmak bilmiyoki öğrenmiş birde herşeyi açıyo izliyo bana gönderiyo netten birşey öndericem aba diyo çok bilmiş elleirne sağlık kuzum vallaha canımı çektirdin haa çok uzun zaman oldu yemeyeli hıımm hımmm

eneem çektirdim demi bana gel kuzumm olmadı yarına yapıver balımm
maşallah ona kuzumm akşama görüşüverirsiniz ama ozamanda mustafayı kaçırırsın

dimi yaa onlar deyince iyi oluyo ama hakikaten almeda da yanii fıstık gibi gacı anam herkes ridi onun bacakları basenleri maalalh yerinde duruyo ne bileyim balım acaba öyle birşey mi oluyo tutunamıyomu diyicemde o kadar test olsun ovu olsun çift çıktıki hepsinde olduda tutunamadıysa maaşaaşlah kocama bana yani olsa herhalde bir basket ekibi kurardık bu hızla iyiki tutunamamış deridm yani kız sahi o kadar işlevimiz varıdır aceppp

eneem çektirdim demi bana gel kuzumm olmadı yarına yapıver balımm
maşallah ona kuzumm akşama görüşüverirsiniz ama ozamanda mustafayı kaçırırsın
o saate kalmıyo zati balım 7-8 gibi ncak olur işte ffet beniyi izleriz açat-rım aman ona kalsa hergün görüşücez kız kıza aba diyo oyy oyy yiyesim geliyo kara böcügüm o benimm

[video=youtube;rcewJyw1qfg]http://www.youtube.com/watch?v=rcewJyw1qfg&feature=related[/video]

o saate kalmıyo zati balım 7-8 gibi ncak olur işte ffet beniyi izleriz açat-rım aman ona kalsa hergün görüşücez kız kıza aba diyo oyy oyy yiyesim geliyo kara böcügüm o benimm

hehe maşalllahhh senın karaböcüğüneee
çok tatlı gerçekten küçük olanda ayrı bi tatlı ayrı bi güzel maşallah ikisinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…