- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.381
hehe maşalllahhh senın karaböcüğüneee
çok tatlı gerçekten küçük olanda ayrı bi tatlı ayrı bi güzel maşallah ikisinede
sağoalsın gülüm Allah razı olsun sorma tatlı olmuşki maaşallah kiloda almış cukur cukkur emiyo maaşallah telden sesimi dinliyo böyle sessizce gözler fıldır fıldır diyo babam
oyy yirim ben onu yaaa maşallahhhh onaaa
Rabbim nazarlardan korusunn
yazın anca görceksin yakından dimi kuzumm ozamana kaa gidemezsiniz sanırsam
gerçi yazada az kaldı gider seversin bi güzel ısırırsın yanaklarınıııı
babam gelicekde haziranda balım onlar gelmiycek bir ihtimal küçük yaa arabayla gelseler çok uzak oluyo dayanamaz diye bizde gitmek istemiyoruz aslında ama babam öylesine bekliyoki gülüm mecburen gidicez gibi bayrama yada sonrasında hayrılısıyla balım benim
oyy yirim ben onu yaaa maşallahhhh onaaa
Rabbim nazarlardan korusunn
yazın anca görceksin yakından dimi kuzumm ozamana kaa gidemezsiniz sanırsam
gerçi yazada az kaldı gider seversin bi güzel ısırırsın yanaklarınıııı
ozaman ramazan bayramına felen gidersiniz kuzum ozaman ağustosa denk geliyo zati
senelik izindede kendınıze ayırırsınız balım benımm
oh ne güzel babacıgın gelcek demek çok iyi olur senın ıcın kuzumm
tabi bebiş daha küçücük epeyde yol var zor olur yavruya
öyle düşünüyoruz ama bakalım kuzucum nasipse ne olcak görücez babam uçakla gelriiz diyo yada otobüsle orda raba kiralarım diyo gezeriz boşuna arabayla gelip yollarda geçiremyelim diye mantıklıda işte iyi olmzmı kuzucum giderkende kardeşimi koyucak inş tabi ayrılabilirse geçen yılda koyucaktı güyada ayrılamadı işte fıstığğım
ozaman kaynanandan alırsın muhteşeme yakın yapar yersiniz kuzum
yol üstünde felendemi yok kuzum hem yemegınde yok bugun hazırcacık alır kızartırsın mis gibi
o kızarırkende çayı demlersin ohh daha ne olsun
dimi yaa onlar deyince iyi oluyo ama hakikaten almeda da yanii fıstık gibi gacı anam herkes ridi onun bacakları basenleri maalalh yerinde duruyone bileyim balım acaba öyle birşey mi oluyo tutunamıyomu diyicemde o kadar test olsun ovu olsun çift çıktıki hepsinde olduda tutunamadıysa maaşaaşlah kocama bana yani olsa herhalde bir basket ekibi kurardık bu hızla iyiki tutunamamış deridm yani kız sahi o kadar işlevimiz varıdır aceppp
hee anladım kuzucumm daha vakit var tabi nasipse gelirler nasipse siz gidersiniz balım kaymagımm
ben gari çıkayım cnmcım güzel kabarmış yapayım mamalarımı kociş gelene kaa
öptüm seni kocamaaaan cnm balım benımm yarın görüşürüz tatlı arkadaşım benımm
kız aklıma geldi bak evde vardı benim mısırım. Biz mısır patlatma makinesi almıştk ama beğenmedi,l yağ tuz koyamıyorsun ya o yüzden birde güzel patlatmadı kaynanama verdim onu ama mısırlar kalmıştı da baya baya zaman oldu kavanozda duruyordu birşey olmuş mudur ona canımm.. ay ivet hamur deyince aklıma geldi fırından hazır hamur alayım diye ama inşallah bulurum geç vakitte pek hamur olmuyor da kısmet sıcak sıcak yerim yaa..
kız aklıma geldi bak evde vardı benim mısırım. Biz mısır patlatma makinesi almıştk ama beğenmedi,l yağ tuz koyamıyorsun ya o yüzden birde güzel patlatmadı kaynanama verdim onu ama mısırlar kalmıştı da baya baya zaman oldu kavanozda duruyordu birşey olmuş mudur ona canımm.. ay ivet hamur deyince aklıma geldi fırından hazır hamur alayım diye ama inşallah bulurum geç vakitte pek hamur olmuyor da kısmet sıcak sıcak yerim yaa..
evet valla süper hatun esmer güzeli. Fizik süper makyajsız bakımsız olmasına rağmen çok duru güzelliği var ama çok saf ya o gıcık merve sürekli onu dolduruyor herkese karşı.Bir Mustafaya karşı doldurdu bir Doğulşa karşı doldurdu başkalarına ben Mustafa abiyi yazıcam demiş ama Almedayı da kışkırttı sağ gösterip sol vurdu Doğuş'u yazdı sonrada ben mi dedim dedi. Her oyunu kazanıyormuşta çok yardım ediyormuşta birde Almeda2ya diyor ki ben gidersem sen naparsın falan yazık Almeda'da nereye çekerse oraya gidiyor. canım kısmet bu işler valla bak hiç aklına gelmeyen bit anda beklemediğin zamanda oluverir sen içini ferah tut temiz kalpli arkadaşım.
Günaydın çıtırlarım,ballarım,kaymaklarım güzel bir gün geçirmemiz dileğiyleee günü açıyorumm...
moralim bozuk gelin iki kaynatalım kafa dağıtalım yoksa dalabilirim birilerinee..
meleğim neden moralin bozuk ne oldu kuzum benim yoksa yine kanamanmı oldu yada ovucanda birşey çıkmadımı:18::44:
selam elifim bdenem nasılsın
yook canı çok şükür kanamam yok ovulasyon da yaptım ama yemeği dışarda yedik az kola içtim yine de yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı ama daha önceki aylara göre de iyi çıktı devam edicem yapmaya yalnız akşam hapımı almayı unutmuşum sabah içtim de olay o değil balım yaa.. Şimdi bu beraber çalıştığımız sekreter 1 mayısa ben izin kullancam kaynım rahatsız ona gidicez dedi de ben 23 nisanda gitmek zorunda kaldım ya dün de sordum çünkü hoca bugün yarın yok ya pazartesi gelecek dün iznini almış olması lazımdı iniyoruz asansörle dedim aldın mı iznini bana dedi ki yok almadım işte bu aralar yoğun, yok yönrtim kurulu işleri var hoca gergin sonra alıcam ay o an delirdim yaa.. Zor tuttum kendimi kavga etmemek için. Ya ben eğer 1 myaıts gitseydim pazartesi izin alcaktım salı zaten tatildi pazartesi döneceğime salı dönecektim daha çok kalacaktım ayrıca pazartesi işlerimiz vardı 1 saat git 1 saat gel birde dolandık epey eve geldik az oturduk yola çıktık nasıl yorulduk kaldı ki salı günü sabah annemin dr randevusu vardı dr ile konuşacaktım ne diyor ne ediyor diye çünkü normalde iki gün izin alıp salı günü denk getripte konuşmam mümkün değil bana annem iyi herşey diyor ama kuşkulanıyorum yani o yüzden salı sabah hastaneye beraber gidecektik gelecektik sonra yola çıkacaktık. Hem madem kaynı rahatsızdı neden almadı iznini resmen yalan söyledi blöf yaptı özelikle 23 nisan olmadan dedi ki o zaman gideyim fazladan izin almayayım diye. Ama gitmedi neyse çok sinirliydim öle olunca eşimle yemeği dışarda yedik aslında gelip tartıacaktım ama değmez dedim yaa yine de dicem sözümü ama hala sakinleşemedim yaa delirdim aklımı oynatacaktım balım yaaa bu kadar da olmaz yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?