Kaldığımız Yerden Her Telden..

hehe maşalllahhh senın karaböcüğüneee
çok tatlı gerçekten küçük olanda ayrı bi tatlı ayrı bi güzel maşallah ikisinede

sağoalsın gülüm Allah razı olsun sorma tatlı olmuşki maaşallah kiloda almış cukur cukkur emiyo maaşallah telden sesimi dinliyo böyle sessizce gözler fıldır fıldır diyo babam

sağoalsın gülüm Allah razı olsun sorma tatlı olmuşki maaşallah kiloda almış cukur cukkur emiyo maaşallah telden sesimi dinliyo böyle sessizce gözler fıldır fıldır diyo babam

oyy yirim ben onu yaaa maşallahhhh onaaa
Rabbim nazarlardan korusunn
yazın anca görceksin yakından dimi kuzumm ozamana kaa gidemezsiniz sanırsam
gerçi yazada az kaldı gider seversin bi güzel ısırırsın yanaklarınıııı

babam gelicekde haziranda balım onlar gelmiycek bir ihtimal küçük yaa arabayla gelseler çok uzak oluyo dayanamaz diye bizde gitmek istemiyoruz aslında ama babam öylesine bekliyoki gülüm mecburen gidicez gibi bayrama yada sonrasında hayrılısıyla balım benim

ozaman ramazan bayramına felen gidersiniz kuzum ozaman ağustosa denk geliyo zati
senelik izindede kendınıze ayırırsınız balım benımm
oh ne güzel babacıgın gelcek demek çok iyi olur senın ıcın kuzumm
tabi bebiş daha küçücük epeyde yol var zor olur yavruya

babam gelicekde haziranda balım onlar gelmiycek bir ihtimal küçük yaa arabayla gelseler çok uzak oluyo dayanamaz diye bizde gitmek istemiyoruz aslında ama babam öylesine bekliyoki gülüm mecburen gidicez gibi bayrama yada sonrasında hayrılısıyla balım benim

öyle düşünüyoruz ama bakalım kuzucum nasipse ne olcak görücez babam uçakla gelriiz diyo yada otobüsle orda raba kiralarım diyo gezeriz boşuna arabayla gelip yollarda geçiremyelim diye mantıklıda işte iyi olmzmı kuzucum giderkende kardeşimi koyucak inş tabi ayrılabilirse geçen yılda koyucaktı güyada ayrılamadı işte fıstığğım

hee anladım kuzucumm daha vakit var tabi nasipse gelirler nasipse siz gidersiniz balım kaymagımm
ben gari çıkayım cnmcım güzel kabarmış yapayım mamalarımı kociş gelene kaa
öptüm seni kocamaaaan cnm balım benımm yarın görüşürüz tatlı arkadaşım benımm

kız aklıma geldi bak evde vardı benim mısırım. Biz mısır patlatma makinesi almıştk ama beğenmedi,l yağ tuz koyamıyorsun ya o yüzden birde güzel patlatmadı kaynanama verdim onu ama mısırlar kalmıştı da baya baya zaman oldu kavanozda duruyordu birşey olmuş mudur ona canımm.. ay ivet hamur deyince aklıma geldi fırından hazır hamur alayım diye ama inşallah bulurum geç vakitte pek hamur olmuyor da kısmet sıcak sıcak yerim yaa..

evet valla süper hatun esmer güzeli. Fizik süper makyajsız bakımsız olmasına rağmen çok duru güzelliği var ama çok saf ya o gıcık merve sürekli onu dolduruyor herkese karşı.Bir Mustafaya karşı doldurdu bir Doğulşa karşı doldurdu başkalarına ben Mustafa abiyi yazıcam demiş ama Almedayı da kışkırttı sağ gösterip sol vurdu Doğuş'u yazdı sonrada ben mi dedim dedi. Her oyunu kazanıyormuşta çok yardım ediyormuşta birde Almeda2ya diyor ki ben gidersem sen naparsın falan yazık Almeda'da nereye çekerse oraya gidiyor. canım kısmet bu işler valla bak hiç aklına gelmeyen bit anda beklemediğin zamanda oluverir sen içini ferah tut temiz kalpli arkadaşım.

dejavumm ben çıkıyorum cnmcımm hamurları kızartcam sonrasına kociş gelir zati
öpüyorumm senide kocamaaan cnmm kuzummm
yarın görüşürüz bolcana

öyle balım hayırlısı tmm bende çıkıyorum eşim geliyomuş çıkmış marketten sofraya geçeyim balım hazırlıyım sana kolay gelsin afiyet bal şeker olsun canımıniçi öpüyorum Allaha emanet ol görşürz

aa süper kuzumm yok yok hiçbişecik olmaz hemide kavonozda yani hiç bişey olmamıştır
ohh iyi bari mısırda aklın kalmıycak hamuruda bulursun ınsallah yaparsın cnmcımm
şimdi ben çıkıyorum cnmcımm öptüm seniii

aynen öyle gülüm vallaha yaa sormq saf gidiyo nereye çekerlerse kendisi kararlı değil olan doğuşa oldu şu mustafayı bedavadan yük ediyolar ne işe yaryı anlamıyorumki neden tutuyolar yada ne için katılmış sinir yaa çok güzel evet duru güzelliği var meleğim sergene bağışlasın Allahım adaya gitmiş görmüş bilem düşün neyse gülüm bende çöıkıyorum yarına görüşömek dileğiyle kendine çok iyi bak birtanem öpüyorum Allaha emanet ol canım benim

Bende çıkıyorum ballarımmm mesaim bitti öpüyorum yarın burada olun görüşelim.. Çokta acıktım valla kaynanama kapıdan uğrauyacağım birşey verecekmişiz ordan doğru eve hiç oturamıcam valla onlarda hem bu akşama aperatif birşeyler yapıcam hem de yarının yemeğini koyucam bir de digiturkü iptal ettirdik fırtına da anten kırılınca iyice attı kafamız kablolu yayına geçtşk onu bağladılar sabah eşim beni bırakıp eve gitti tabi delmişler falan kablo geçen yerleri eşim süpürdüm ettim köşeler kaldı bir dedi ama süpürmek silmek lazım. Neyse iki gün hoca yok işte rahat olcam barii yaa muhteşeme kadar her işimi bitireyim ben kendinize ciic bakın güllerim goncalarım..

Günaydın çıtırlarım,ballarım,kaymaklarım güzel bir gün geçirmemiz dileğiyleee günü açıyorumm...

moralim bozuk gelin iki kaynatalım kafa dağıtalım yoksa dalabilirim birilerinee..

Günaydın çıtırlarım,ballarım,kaymaklarım güzel bir gün geçirmemiz dileğiyleee günü açıyorumm...

moralim bozuk gelin iki kaynatalım kafa dağıtalım yoksa dalabilirim birilerinee..

meleğim neden moralin bozuk ne oldu kuzum benim yoksa yine kanamanmı oldu yada ovucanda birşey çıkmadımı:18::44:

meleğim neden moralin bozuk ne oldu kuzum benim yoksa yine kanamanmı oldu yada ovucanda birşey çıkmadımı:18::44:

yook canı çok şükür kanamam yok ovulasyon da yaptım ama yemeği dışarda yedik az kola içtim yine de yaptım ikinci çizgi silikte olsa çıktı ama daha önceki aylara göre de iyi çıktı devam edicem yapmaya yalnız akşam hapımı almayı unutmuşum sabah içtim de olay o değil balım yaa.. Şimdi bu beraber çalıştığımız sekreter 1 mayısa ben izin kullancam kaynım rahatsız ona gidicez dedi de ben 23 nisanda gitmek zorunda kaldım ya dün de sordum çünkü hoca bugün yarın yok ya pazartesi gelecek dün iznini almış olması lazımdı iniyoruz asansörle dedim aldın mı iznini bana dedi ki yok almadım işte bu aralar yoğun, yok yönrtim kurulu işleri var hoca gergin sonra alıcam ay o an delirdim yaa.. Zor tuttum kendimi kavga etmemek için. Ya ben eğer 1 myaıts gitseydim pazartesi izin alcaktım salı zaten tatildi pazartesi döneceğime salı dönecektim daha çok kalacaktım ayrıca pazartesi işlerimiz vardı 1 saat git 1 saat gel birde dolandık epey eve geldik az oturduk yola çıktık nasıl yorulduk kaldı ki salı günü sabah annemin dr randevusu vardı dr ile konuşacaktım ne diyor ne ediyor diye çünkü normalde iki gün izin alıp salı günü denk getripte konuşmam mümkün değil bana annem iyi herşey diyor ama kuşkulanıyorum yani o yüzden salı sabah hastaneye beraber gidecektik gelecektik sonra yola çıkacaktık. Hem madem kaynı rahatsızdı neden almadı iznini resmen yalan söyledi blöf yaptı özelikle 23 nisan olmadan dedi ki o zaman gideyim fazladan izin almayayım diye. Ama gitmedi neyse çok sinirliydim öle olunca eşimle yemeği dışarda yedik aslında gelip tartıacaktım ama değmez dedim yaa yine de dicem sözümü ama hala sakinleşemedim yaa delirdim aklımı oynatacaktım balım yaaa bu kadar da olmaz yani..

ee yuhh yani yazık beee terbiyesiz oru ne ki bunun bu şekilde yaptı peki bence tartışma falan bırakda gülüm güzelce söle söyleyeceğini altta kalma bence yaptığı ayıp terbiyesizlik başka birşey değil meleğim sinirlenmekte çok haklısın yani bence söyle söyle sert bir dille bir daha aynısını yada benzerini yapmaya cesaret edemesin sana karşı tutumunda dikkatli olsun terbiyesiz ne geçti eline acaba bu şeklide anlayamıyorummmm

yok be elifim nerde dün annemlere gittik ordan dr.gittik annemle eşim dediki kadın doğuma gidek dediler neyse özele gittik muane oldum rahm kalınlığı var dedi iltihap var dedi ilaç verdi..kaynanam diyoki rahmde iltihap olduğu zaman baş ağrır mış.napacam bilemedimm bi iltihap çıktı bşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…