- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.421
oyy kuzumm yaa ağlatcaksın benı valla
Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun anneciğinin
Rabbim babanada uzun hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin kuzumm benimmm
naptın bakem temizliği bitirdinmibende bi ortalıgı topladım oturuyorum valla :82:
BENDE AĞLADIMM VALLAHA BALIM YAAA ESKİLER GELDİ KAPATAYIM EN İYİSİ YOKSA MUSLUKLARI KAPATMAK İMAKANSIZ OLUCAK AMİN BİTANEM SAĞĞOLASIN aLLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM SALONUN ALTINI SİLDİMDE DİĞERLERİ KALDI GİDEYİM ONUDA SİLEYİMDE GELEYİM 10 DK BEKLERMİSİN BİTANEM SEN ÇOK YORMA KENDİNİ YAVAŞ YAVAŞ YAP EMİİİİ
Allah senden de razı olsun cnmm arkadaşım benımm
nedemek kuzumm benım beklerim tabi sen işini hallet gel cnm kuzummmm
yok yok yormadım bi ortalıgı topladım oda bitti zati gene oturuyorum şimdi
ben geldimmmmmmmm ohh bitti sildim kahvemi yaptım geldim oturdum gülüm benim ee ne yapıyosun ne var bugün menüde bakemmmm
ellerine sağlık kuzucummm
afiyet bal şeker olsun kuşumm benım
napam valla öyle netden hbrlere felen bakıyodum
bugun menüde bişey yok kuzum akşam avm ye gitcez orda yeriz gari
senın mamalar var dimi dünden bugun rahat edersin kuzum
ohh geziceksiniz haa bende geleyimi benimde hiç kıyafetim yok banada alırmısınız kazak etek mont ayakkabı artık ne olursa hepiciğinizden neolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrdün yemeklerim kaldı hiöç yemedik gülüm eşim yemiş gelmiş arkadaşı hastaneye götürmüş oda yemek ısmarlamış tok geldi bende dolmadan yedim yemeklerde kaldı ohh rahatımmmmmmmmm
günaydıııııııııııın canlarım ciğerleriiiim
elfimm kuzumm nasılsın canımın içiii
dejavum ben olsam o kadına kesınlıkle laf söylerdim hayatta susup duramazdım
hiç gelemem böyle şeylere çünkü istediği kadarda kıdemli olsun yani
ağzının payını verirdim ve bencede bundan sonra onla asla izin konusu konusma
çok gıcık bi tipmiş valla orda olaydım yolardım onu
öyle kuzum yaa başkadır vallaha şu adet mevzununda bile konuşmuşuzdur annem ölmeden demiştiki sürekli sancılı geçerdişi yaa sancıyla babama götürelim çocuğu falan lmazda niye böyle diye ölmeden demişti öldü gitti hemen ilk işi benii götrdü annen demişti dedi gidelim dedi özele götürdü baktırdı işte sonra azmı kucağında taşıdı adet sancım yüüznden acil göütürdü hastaneye annem ölürken gözüm arkada kalmaz dedi senin gibi babaları var dedi balım öylede oldu çok şükür
ben geldimmmmmmmm ohh bitti sildim kahvemi yaptım geldim oturdum gülüm benim ee ne yapıyosun ne var bugün menüde bakemmmm
kız nasıl deli oldum artık dışarı çıkıp derin derin nefesler alıp girdim içeri yanii. Çübkü ben birşey dicem o diyecek uzayacak bir de müdürlük katındayım da yüksekoklu sekreteri müdür hepsi yanyanayız bizim müd.yard. yok ama onlar var yani. Bir de ben kütüphanede de bir öğrenci işçiyle baya tartışöıştık akşam geliyıordu 3 saat ama geç kalmıştı birde önceki gününde de birine bırakıp gitmiş işi bilmeyen birine baya hesap sormuştum üstüme yürümüştü o da bende kütüphane sorumluusu görevdeydi gelince ona aktarmıştım ama o çocuk yüksekokul sekreterini torpillisiydi hiç işten çıkarmak istemedi ama üzerime yürdüğünden ve eşimde şahit oldupğundan çıkardı mecbur işten ama hep gözü bende şimdi bu kadınla da tartışsam herkesle tartışıyorsu lacak haklı da olsam tandığının çocuğunu çıkarttırdığım için o zaman işten o yüzden sustum ben sonra iznimi alıp yapıcam yapacağımı Allah'ından bulsun..
tmm o zmaan fırlıyorum geliyorum hemen ohh ohh sağolasın gülüm benim alırım demen bile almış kadar mötlu etti meleğim evet rahatız bugün sorma işler yordu ama en azından yemek derdi yok işteeeegel kuzummm alırız hangisinden istersen
valla gezelim azcıkın kocişe bişeyler alırız bide bebişe alırız kendıme begenırsem tabi kendımede alırım
ohh iyi ozaman kuzumm bugun sende bende rahatız yemek yönünden
kız nasıl deli oldum artık dışarı çıkıp derin derin nefesler alıp girdim içeri yanii. Çübkü ben birşey dicem o diyecek uzayacak bir de müdürlük katındayım da yüksekoklu sekreteri müdür hepsi yanyanayız bizim müd.yard. yok ama onlar var yani. Bir de ben kütüphanede de bir öğrenci işçiyle baya tartışöıştık akşam geliyıordu 3 saat ama geç kalmıştı birde önceki gününde de birine bırakıp gitmiş işi bilmeyen birine baya hesap sormuştum üstüme yürümüştü o da bende kütüphane sorumluusu görevdeydi gelince ona aktarmıştım ama o çocuk yüksekokul sekreterini torpillisiydi hiç işten çıkarmak istemedi ama üzerime yürdüğünden ve eşimde şahit oldupğundan çıkardı mecbur işten ama hep gözü bende şimdi bu kadınla da tartışsam herkesle tartışıyorsu lacak haklı da olsam tandığının çocuğunu çıkarttırdığım için o zaman işten o yüzden sustum ben sonra iznimi alıp yapıcam yapacağımı Allah'ından bulsun..
ay canım kıyamam ya Allah babana uzun ömürler versin canım benim.. Valla hakkı ödenmez keşke benim babamda böyle biri olsaydı başımın üzerinde taşırdım onu. Çok şanslısın bebeğim anneni hiç aratmmış baban sana bana annem varken sadece babalık bile yapmadı maalesef biliyorsun işte.
ohhh süper canımm bende son çayımı içtim öğleden sonraki.Şimdi lavaboya gidicem daha akşama kadar lavabo yok bana az su içerim o kadar akşama kadr ovuyu kaçırmamam lazım tatlım..
tmm o zmaan fırlıyorum geliyorum hemen ohh ohh sağolasın gülüm benim alırım demen bile almış kadar mötlu etti meleğim evet rahatız bugün sorma işler yordu ama en azından yemek derdi yok işteeee
sorma gülüm yaaa çok şükür babamın hakkını ödeyemem geröçeten bliyorum bilmezmiyim sen sıkma canını bebeğim ben biliyorum seni inan taktığına değmez balım dimek son çayın aman nasıl zor oluyo oda adamın psikolojisini dağıtıyo bitanem yaaa nasoıl iyi çıkıyomu bari resimlerini koysn da baksak:26:
kociş geçen eve gelirken oyuncak almış çağataya pepee oyuncagı pilli bişey
oğluşumuzun ilk oyuncağı
Eki Görüntüle 400464
bunlarda annemin ördüğü battaniye patik ve çoraplar
bide ağız mendili yaptırmış bikaçtane
Eki Görüntüle 400466 Eki Görüntüle 400467 Eki Görüntüle 400468
hee anladım kuzumm ozaman dogru olanı yapmıssın bi tartışma yaşayıp o olay oldugu için
bu kez senden bilirler boşver ozaman Allaha havale
ciddi anlamda uyuz bi kadın tam böyle ağzı burnu dağıtılcak bi tip
neyse aman salla gitsin kuzumm sende işini biliyosun sonuçta
bundan sonra ona hiç demessin o da bi halt yiyemez oh olsun ona
tmm o zmaan fırlıyorum geliyorum hemen ohh ohh sağolasın gülüm benim alırım demen bile almış kadar mötlu etti meleğim evet rahatız bugün sorma işler yordu ama en azından yemek derdi yok işteeee
sorma gülüm yaaa çok şükür babamın hakkını ödeyemem geröçeten bliyorum bilmezmiyim sen sıkma canını bebeğim ben biliyorum seni inan taktığına değmez balım dimek son çayın aman nasıl zor oluyo oda adamın psikolojisini dağıtıyo bitanem yaaa nasoıl iyi çıkıyomu bari resimlerini koysn da baksak:26:
oğluşumuzun ilk oyuncağı
Eki Görüntüle 400464
oğluşumuzun ilk oyuncağı
Eki Görüntüle 400464
oğluşumuzun ilk oyuncağı
Eki Görüntüle 400464
anam maaşallah çok güzel hem oyuncak hemde battaniyeye bayıldım yeminle ellerine kollarına sağlık bebeğim annenin yaaa can sağlığıyla kullansın çağatay fıstığımmmmmmmmm
nedemekkk cnm benımmmm sen gel yeterki cnm kuzummm
hee sen temizlik yaptın tabi o yordu senı ben onuda yapmadıgım için
sadece ortalık topladımoyuzden hiiiç yorgun değilim
oğluşumuzun ilk oyuncağı
Eki Görüntüle 400464
evet canım öbür olayda da ben haklıydım mesela sözlük dışarı ödünç yasak kütüphanede çalışabiliyorlar onları veriyordu vaktinde gelmiyordu onu da geç hatasını söylerdim diye üzerime yürüdü hakaretler etti bende çalışamam onunla dedim kütüphane sorumlusu da memnun olmadığı için çıkartıldı yapacak başka birşay kalmamıştı şimdi bununla da tartışsam haklı da olsam ben haksız olacaktım o yüzden sustum neyse işte boşvrr zaten paratoner gibi çekiyorum yaa bennn böyle razıza tipleri anlamadım ki. Bir daha asla söylemem gideceğim gün hadi ben gidiyorum izne eyvallah budur yanii bana neden haber vermedin diyemez haa deerse o zaman alır cevabını. Ben çok sinirliyimdr gülüm o konulma açılsa inan büyürdü yanii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?