Kaldığımız Yerden Her Telden..

BENDE AĞLADIMM VALLAHA BALIM YAAA ESKİLER GELDİ KAPATAYIM EN İYİSİ YOKSA MUSLUKLARI KAPATMAK İMAKANSIZ OLUCAK AMİN BİTANEM SAĞĞOLASIN aLLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM SALONUN ALTINI SİLDİMDE DİĞERLERİ KALDI GİDEYİM ONUDA SİLEYİMDE GELEYİM 10 DK BEKLERMİSİN BİTANEM SEN ÇOK YORMA KENDİNİ YAVAŞ YAVAŞ YAP EMİİİİ

Allah senden de razı olsun cnmm arkadaşım benımm
nedemek kuzumm benım beklerim tabi sen işini hallet gel cnm kuzummmm
yok yok yormadım bi ortalıgı topladım oda bitti zati gene oturuyorum şimdi

Allah senden de razı olsun cnmm arkadaşım benımm
nedemek kuzumm benım beklerim tabi sen işini hallet gel cnm kuzummmm
yok yok yormadım bi ortalıgı topladım oda bitti zati gene oturuyorum şimdi

ben geldimmmmmmmm ohh bitti sildim kahvemi yaptım geldim oturdum gülüm benim ee ne yapıyosun ne var bugün menüde bakemmmm

ben geldimmmmmmmm ohh bitti sildim kahvemi yaptım geldim oturdum gülüm benim ee ne yapıyosun ne var bugün menüde bakemmmm

ellerine sağlık kuzucummm
afiyet bal şeker olsun kuşumm benım
napam valla öyle netden hbrlere felen bakıyodum
bugun menüde bişey yok kuzum akşam avm ye gitcez orda yeriz gari
senın mamalar var dimi dünden bugun rahat edersin kuzum

ohh geziceksiniz haa bende geleyimi benimde hiç kıyafetim yok banada alırmısınız kazak etek mont ayakkabı artık ne olursa hepiciğinizden neolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr dün yemeklerim kaldı hiöç yemedik gülüm eşim yemiş gelmiş arkadaşı hastaneye götürmüş oda yemek ısmarlamış tok geldi bende dolmadan yedim yemeklerde kaldı ohh rahatımmmmmmmmm

gel kuzummm alırız hangisinden istersen
valla gezelim azcıkın kocişe bişeyler alırız bide bebişe alırız kendıme begenırsem tabi kendımede alırım
ohh iyi ozaman kuzumm bugun sende bende rahatız yemek yönünden

kız nasıl deli oldum artık dışarı çıkıp derin derin nefesler alıp girdim içeri yanii. Çübkü ben birşey dicem o diyecek uzayacak bir de müdürlük katındayım da yüksekoklu sekreteri müdür hepsi yanyanayız bizim müd.yard. yok ama onlar var yani. Bir de ben kütüphanede de bir öğrenci işçiyle baya tartışöıştık akşam geliyıordu 3 saat ama geç kalmıştı birde önceki gününde de birine bırakıp gitmiş işi bilmeyen birine baya hesap sormuştum üstüme yürümüştü o da bende kütüphane sorumluusu görevdeydi gelince ona aktarmıştım ama o çocuk yüksekokul sekreterini torpillisiydi hiç işten çıkarmak istemedi ama üzerime yürdüğünden ve eşimde şahit oldupğundan çıkardı mecbur işten ama hep gözü bende şimdi bu kadınla da tartışsam herkesle tartışıyorsu lacak haklı da olsam tandığının çocuğunu çıkarttırdığım için o zaman işten o yüzden sustum ben sonra iznimi alıp yapıcam yapacağımı Allah'ından bulsun..

ay canım kıyamam ya Allah babana uzun ömürler versin canım benim.. Valla hakkı ödenmez keşke benim babamda böyle biri olsaydı başımın üzerinde taşırdım onu. Çok şanslısın bebeğim anneni hiç aratmmış baban sana bana annem varken sadece babalık bile yapmadı maalesef biliyorsun işte.

ohhh süper canımm bende son çayımı içtim öğleden sonraki.Şimdi lavaboya gidicem daha akşama kadar lavabo yok bana az su içerim o kadar akşama kadr ovuyu kaçırmamam lazım tatlım..

hee anladım kuzumm ozaman dogru olanı yapmıssın bi tartışma yaşayıp o olay oldugu için
bu kez senden bilirler boşver ozaman Allaha havale
ciddi anlamda uyuz bi kadın tam böyle ağzı burnu dağıtılcak bi tip
neyse aman salla gitsin kuzumm sende işini biliyosun sonuçta
bundan sonra ona hiç demessin o da bi halt yiyemez oh olsun ona

tmm o zmaan fırlıyorum geliyorum hemen ohh ohh sağolasın gülüm benim alırım demen bile almış kadar mötlu etti meleğim evet rahatız bugün sorma işler yordu ama en azından yemek derdi yok işteeee

sorma gülüm yaaa çok şükür babamın hakkını ödeyemem geröçeten bliyorum bilmezmiyim sen sıkma canını bebeğim ben biliyorum seni inan taktığına değmez balım dimek son çayın aman nasıl zor oluyo oda adamın psikolojisini dağıtıyo bitanem yaaa nasoıl iyi çıkıyomu bari resimlerini koysn da baksak:26:

kociş geçen eve gelirken oyuncak almış çağataya pepee oyuncagı pilli bişey
oğluşumuzun ilk oyuncağı

bunlarda annemin ördüğü battaniye patik ve çoraplar
bide ağız mendili yaptırmış bikaçtane

nedemekkk cnm benımmmm sen gel yeterki cnm kuzummm
hee sen temizlik yaptın tabi o yordu senı ben onuda yapmadıgım için
sadece ortalık topladım oyuzden hiiiç yorgun değilim

anam maaşallah çok güzel hem oyuncak hemde battaniyeye bayıldım yeminle ellerine kollarına sağlık bebeğim annenin yaaa can sağlığıyla kullansın çağatay fıstığımmmmmmmmm

evet canım öbür olayda da ben haklıydım mesela sözlük dışarı ödünç yasak kütüphanede çalışabiliyorlar onları veriyordu vaktinde gelmiyordu onu da geç hatasını söylerdim diye üzerime yürüdü hakaretler etti bende çalışamam onunla dedim kütüphane sorumlusu da memnun olmadığı için çıkartıldı yapacak başka birşay kalmamıştı şimdi bununla da tartışsam haklı da olsam ben haksız olacaktım o yüzden sustum neyse işte boşvrr zaten paratoner gibi çekiyorum yaa bennn böyle razıza tipleri anlamadım ki. Bir daha asla söylemem gideceğim gün hadi ben gidiyorum izne eyvallah budur yanii bana neden haber vermedin diyemez haa deerse o zaman alır cevabını. Ben çok sinirliyimdr gülüm o konulma açılsa inan büyürdü yanii..

valla ben daha öncelerden alışık olduğum için kasmıyor beni geçen sene çalışalar varkende yapmıştım bu senede çok yaptım ara kanamaya rağmen belki yumurtlama olur diyerekten. Canım çizgi baya gözükür şekilde çıktı ama daha silik. Koyulaşır mı bilmem ama daha önce yaptıklarıma göre baya iyi gibi geldi birkaç güne koyulaşması lazım çünkü bu hapkla zaten erken regl olcam 21 gün içiliyor hap 7 gün ara veriliyor 3 gün sonra falan regl oluyorsun o 7 gün içinde işte benim zaten bir hafta oldu başlayalı hapa erken regl getireceği için yumurtlama da erken olmalı ama bilmiyorum daha akıntı da yok meydanda. Biraz daha koyulaşsın iyice koyu olursa eklerim balım gözükmeyebeilir çünkü.

anam maaşallah çok güzel hem oyuncak hemde battaniyeye bayıldım yeminle ellerine kollarına sağlık bebeğim annenin yaaa can sağlığıyla kullansın çağatay fıstığımmmmmmmmm

nedemekkk cnm benımmmm sen gel yeterki cnm kuzummm
hee sen temizlik yaptın tabi o yordu senı ben onuda yapmadıgım için
sadece ortalık topladım oyuzden hiiiç yorgun değilim

heevallaha yaa yorduki birde teldeydim yaa sürekli biri kappatıyo diğeri arıyo artık kapatmadan sıradki der oldum vallaha yaaa

anamm anamm çok tatlı bunlar yaaa güle güle kullansın Çağatay bebek. Ay bizde geçen hafta gidince annem yengem pazara çıktık ay neler vardı neler offf içim gitti hamiş olaydım alırdım valla dedim yaaa çok güzelerdi alışveriş merkezine gittik yine öyle burada olmayan ne güzel şeyler vardı. Burada bir alışveriş merkezinde idil baby var of geçtikçe yanından ölüyorum. Cama yapışıyorum eşimde hadi hadii diyor ahdım olsun giricem oradan içeri tezgahtara dicem hastane çkışı bakacaktım takım bakacaktım falan diye diyorum olacak olacak diyor eşim ama bir anda içimi umutsuzluk kaplıyor ya hiç o anları yaşayamazsam diye.

anladım seni kuzumm durumuda gayet iyi anladım bu durumda en mantıklısını yapıyosun balım kaymagım
salla gitsin ne hali varsada görsün o terbiyesizliğyle kalsın
tabi konu açılsa büyür elbet karşılıklı atışmaya döner boşver gitsin
herkes yaptıgıyla kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…