Kaldığımız Yerden Her Telden..

oyy kıyamam ben sana balım yaa çok geçmiş olsun anlamsızlık var ama anlayamadım bitanem yaa ama iltihapla baş ağrısının olduğunu sanmıyorum alakasız geldi bana iltihap bendede var bak ssmear sonucu çıktı sadece yoğun iltihap çıktı ilacımı kullandım ama öncesinde yani iltihaplı zamanında öyle sıkıntım olmadı peki iltihap iin ilaç verdimi doktor:18:

ya sorma öyle sinirliydim ki yani elim ayağım titriyordu yol boyuı söylendim durdum neyse yemek yedik alışveriş merkezinde sonra mağazalara baktım iki babet aldım falan kafamı dağıttım yok eve gelsem dön dur eşime çatacaktım neyse işe ama öğrenmiş oldum bir daha asla hiçbir iznimi demem bu kadına hem de ne terbiyesiz ya bahaneye bak yönetim kurulu varmış ya her asalı oluyor yönetim kurulu ne alakası var. Sırf ben gidemiyim diye yaptı pazartesi tatil zaten gitsin gelsin dedi aklınca mayısta daha fazla izin kullanmasın olayına gitti Allah'a havale ediyorum ne diyim elifim yaaaa.. Kıdemli ya o yani benden, gitmemem için yaptı işte ah keşke deseymişim iznimi yaa. Olan oldu artık kişiliksiz olduğu da ortaya çıktı.

iltihaptan bişi olmaz canım antibiyotik falan geçer ama baş ağrısı yapmaz ki canım ne alakası var en fazla kasıklarda sancı falan yapar böbrek ağrısıymış gibi başka bişey olmaz çabuk geçer merak etme..

ya sorma öyle sinirliydim ki yani elim ayağım titriyordu yol boyuı söylendim durdum neyse yemek yedik alışveriş merkezinde sonra mağazalara baktım iki babet aldım falan kafamı dağıttım yok eve gelsem dön dur eşime çatacaktım neyse işe ama öğrenmiş oldum bir daha asla hiçbir iznimi demem bu kadına hem de ne terbiyesiz ya bahaneye bak yönetim kurulu varmış ya her asalı oluyor yönetim kurulu ne alakası var. Sırf ben gidemiyim diye yaptı pazartesi tatil zaten gitsin gelsin dedi aklınca mayısta daha fazla izin kullanmasın olayına gitti Allah'a havale ediyorum ne diyim elifim yaaaa.. Kıdemli ya o yani benden, gitmemem için yaptı işte ah keşke deseymişim iznimi yaa. Olan oldu artık kişiliksiz olduğu da ortaya çıktı.

iltihaptan bişi olmaz canım antibiyotik falan geçer ama baş ağrısı yapmaz ki canım ne alakası var en fazla kasıklarda sancı falan yapar böbrek ağrısıymış gibi başka bişey olmaz çabuk geçer merak etme..

saoll btaemm bende bilmiyorum kki evet 3 tane ilaç verdi..ya cnm bizim şimdi çocuk işlerine ara vermemmiz gerekiyo mu anlamadım eltim rahimde mantar varken hamile kaldı şası çok azken

saol cnm bnm ya ama bu baş ağrısı çok köt ya allahm kmseye hastalık vermesin çok zor ya

saoll btaemm bende bilmiyorum kki evet 3 tane ilaç verdi..ya cnm bizim şimdi çocuk işlerine ara vermemmiz gerekiyo mu anlamadım eltim rahimde mantar varken hamile kaldı şası çok azken

banada 3 tane verdiş iki fitil antibiyotik ben gittiğimde zaten adetimin4. günündeydim bitanem dolayısıyla kullandım tam yumurtlama zamanına geldiğimde ilaçlarım bitmiti ve korunmaya gerek kalmasdı hani adetine yakın olsa ilaçlar antibiyotik zararlı mı düşünürde insan ki zaten bebeğin olduğunu öğrenene kadar birşey olmuyomuş daha çok minik oldğu için fitilinde zararı yok bence senin için rhat olsun ki zaten zararı olsaydı kuzum doktorlar korunun derdi banada demedi sanada dememiş anladığım kadarıyla sıkıntı etme gitmişşin geldiğinde oku bunu yada beni bulk bebeğim sorucağın olursa bildiğim birşeyse söylerim canımıniçi öpüyorum kusuruma bakma işler yüzünden geç kaldım yazmakta:26::26:

günaydıııııııııııın canlarım ciğerleriiiim
elfimm kuzumm nasılsın canımın içiii
dejavum ben olsam o kadına kesınlıkle laf söylerdim hayatta susup duramazdım
hiç gelemem böyle şeylere çünkü istediği kadarda kıdemli olsun yani
ağzının payını verirdim ve bencede bundan sonra onla asla izin konusu konusma
çok gıcık bi tipmiş valla orda olaydım yolardım onu

günaydıııııııııııın canlarım ciğerleriiiim
elfimm kuzumm nasılsın canımın içiii
dejavum ben olsam o kadına kesınlıkle laf söylerdim hayatta susup duramazdım
hiç gelemem böyle şeylere çünkü istediği kadarda kıdemli olsun yani
ağzının payını verirdim ve bencede bundan sonra onla asla izin konusu konusma
çok gıcık bi tipmiş valla orda olaydım yolardım onu

günaydın gülüm hoşgeldin nasılsın bakalım bende iyiyim çok şükür işlerimi yapıyorum vallaha ikide bir bakıp yazıyorum hemen işlere irtek yerler kaldı sildimmi tememdıraynen öyle çok gıcıkmış bende deidm tartışma olmasın ama hadidinide bildirsin haketmiş çünkü

hoşbuldumm balım kaymagımmmm
bugun uyumusum 12,30 da uyandım kuzumm anca kahvaltı yaptım
hemencecık damladım buraya
kolay gelsın kuzucummm çoğunu haketmişsin bi yerler kaldıgına göre
onuda yaparsın bitincede bi kahve yapar oturursun rahatcana
hee yaa haketmiş gerçekten ne biçim iş nekadar saygısız bişey
ben laf demeden duramazdım kadına bak yanı ona ne oluyosa
mal işte

ohhh iyi etttin gülüm maaşalah sana şaka maka birşey kalmamış bitanem dikkat ettimde 105 günün kalmış canımıniçi rabbim hayırlı doğum nasip etsin gelsin çağatayım gelsin artık aramıza yaptım gülüm balkonu yıkadım süürdüm sildim banyoları yıkadım da yerleri silemmedim bubamla konuşuyorum fıstığımmm

vay anam vaay bende diyorum yerleri siliyo ondan gecikti meğersem teldeymiş gene :102::102:
konus kuzumm benımm :102:
hee valla kalmadı bişey kuuzmm vakit yaklaşıyo valla yaklaştıkca tırsayrum bi yandan da çabucak dogum vakti gelsinde
çağatayımıza kavusalım dıyorum

heeeh nirdee babamla konşamdım bugün hiç o yüzden aradım biraz uzun sirüyo vlalha baba kız dertleşiyoruz her gün yarım saaimizvardır günün krıtiğidir konulrdır ne yapsam sorarım yemeğe kadar he fıstığım öpüyorum der kapatır canım babam yaa hiç dayanamıyorum canım o benim kuzum yaa özledimki burdnumda tütüyo 10 yıldır gülüm tam annelik babalıkö yapıyo öncesinde bile annemdi yani hala öyle rabbim babalarımıza anneleimize uzun sağlıklı huzuurlu hayırlı ömürler nasip etsin başımızdan eksik etmesin bitanem korkma bak kolay değil işte ne zorluklarla alıcaksın kucağına çok iyi anne olucaksın sen canımıniçi

amiiiiiiiin kuzummm benımmm ne güzel valla baban yetmiş size kuzumm annenin yoklugunda
öyle babalar varki bırak hem annelik hem babalıgı yalnızca babalık görevlerini bile yapmıyolar
çok şükür bizimkilere kuzumm hiç bişeyimizi eksik etmiyolar
hee inşallah kuzumm hayırlısıyla o günlere bi gelelim bakalım
inşallah sağsağlim kavuşurum yavruma

öyle kuzum yaa başkadır vallaha şu adet mevzununda bile konuşmuşuzdur annem ölmeden demiştiki sürekli sancılı geçerdişi yaa sancıyla babama götürelim çocuğu falan lmazda niye böyle diye ölmeden demişti öldü gitti hemen ilk işi benii götrdü annen demişti dedi gidelim dedi özele götürdü baktırdı işte sonra azmı kucağında taşıdı adet sancım yüüznden acil göütürdü hastaneye annem ölürken gözüm arkada kalmaz dedi senin gibi babaları var dedi balım öylede oldu çok şükür

oyy kuzumm yaa ağlatcaksın benı valla
Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun anneciğinin
Rabbim babanada uzun hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin kuzumm benimmm
naptın bakem temizliği bitirdinmi bende bi ortalıgı topladım oturuyorum valla :82:

BENDE AĞLADIMM VALLAHA BALIM YAAA ESKİLER GELDİ KAPATAYIM EN İYİSİ YOKSA MUSLUKLARI KAPATMAK İMAKANSIZ OLUCAK AMİN BİTANEM SAĞĞOLASIN aLLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM SALONUN ALTINI SİLDİMDE DİĞERLERİ KALDI GİDEYİM ONUDA SİLEYİMDE GELEYİM 10 DK BEKLERMİSİN BİTANEM SEN ÇOK YORMA KENDİNİ YAVAŞ YAVAŞ YAP EMİİİİ

BENDE AĞLADIMM VALLAHA BALIM YAAA ESKİLER GELDİ KAPATAYIM EN İYİSİ YOKSA MUSLUKLARI KAPATMAK İMAKANSIZ OLUCAK AMİN BİTANEM SAĞĞOLASIN aLLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM SALONUN ALTINI SİLDİMDE DİĞERLERİ KALDI GİDEYİM ONUDA SİLEYİMDE GELEYİM 10 DK BEKLERMİSİN BİTANEM SEN ÇOK YORMA KENDİNİ YAVAŞ YAVAŞ YAP EMİİİİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…