Kaldığımız Yerden Her Telden..

selam elifim ,iyim tatlım sen neyapıyorsun evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun nicenice yıllara inşallah

tmm hayatımmm sendee ii bak kendine çok saolll öptümm batenmmm

selam elifim ,iyim tatlım sen neyapıyorsun evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun nicenice yıllara inşallah

sağolasın meleğim Allah razı olsun cümlemize nice mutlu yıllara olsun inş iyiyim ne olsun aynııyım işte kevserimle lafladık biraz ama çıkmak zorundayım eşim geldi namaza bekliyor gelirim yine inş balım öpüyorum kendine iyi bak emi kusuruma bakma görüşürüz Allaha emanet ol

ne kusur bebem ben öylesine baktım ne yaptınız diye işim var benimde öpüyorum seni a.e.o.

canım tedavini ol güzelde sonra da bebiş gelecek inşallah yeter ki çözmü olacak şeyler olsun balım merak etme herşey yoluna girecek. Şimdi kafana takma bunları evlilik yıldönümünüze odaklan canım ohhh gezin tozun hem gündüz de evdeymiş canım artık ne olursa Bakalım kocişin ne aldı sana canım ama birşey almasa da olsun yemeğe götürüyor ya dimi hatırlaması da yeter yanii. Seneye ya hamiş olcan ya kucağında olacak bak görürsün bitanem ama şimdi sana moral lazım Allah beterinden korusun.. He valla hem de nasıl yediler ben de dün akşam yedim işte hem de ne yedim yaa valla sonrada üzerine 2.5 lt su içtim bir gece de şiştim valla iyice

olsun balımm özel gününüz sizin tabii ki kocanla ilgileneceksin canım en güzel şekilde geçirin gününüzü. Ahh ahhh 2 yıl geride kaldı, nasıl geçti anlamadım diyorsun da benim eylülde 5 bitiyor gülüm bende anlamadım nasıl geçti yeminlen insan mutlu huzurlu olunca hakikaten insan zamanı anlamıyor bir de hep meşgaleli geçti benim o kadar zamanım. Ehliyet kursuna gittim ehliyet aldım, muhasebe porgramları için kursa gittim, 2. senemizde açıköğretim de matematik kursuna gittim,3. senemizde de 3. sınıfın istatistik kursuna gittim, 2 sene çalıştım ayrıldım 2 seneye yakında evde oturdum ders çalıştım falan bir sürü işler becerdim üniyi bitirdim. 5 yıl dile kolay valla bak sen bebek diye üzülüyorsun benim 5 senem bitecek ya gülüm olur herşey olur hayırlı zamanda olsun Allah günlerinizi su gibi geçirsin hep beraber elele tatlımm.. Benim sağlığım iyi canım birşeyim yok ama bende almak istiyorum tabi bir 4-5 kilo almam lazım bir alabilsem anlamıyorum onca çerez falan nereye gidiyor acaba.

ohhh ne güzel hayırlı olsun yeni evin canım Allah sağlıkla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin insanın kendi oturduğu ev gibisi var mı ya istedğin gibi yaptırıyorsun, gönlüne göre hareket edeceksin istedğini istediğin yere yerleştireceksin maddi olarak biraz zorlansanızda aşarsınız hepsi biter yeter ki kendine ait evin olsun tatlım.. Kendi yuvanın hanımı ol.. bir de bebiş gelirsee nasıl da şenlenir inşallah uğur getirecek hepsi olacak canımm benim..

Kızlar bende bugün evimi sildim süpürdüm fün cam falan silmekten fırsat olmamıştı sonra akşam kaynama pazardan fasulye aldığımı söyemiştim onunda canı çekiyormuş yaptım, duş aldım gittik kayınvalideme. Oturduk veranda da çok güzel. Bahçesinde güller, saksılarda çiçekler. Hıdırellez dün gece başlamış bu geceye kadar sürecekmiş bir gün süreyleymiş kaynanam dedi biz de bu fırsatı kaçırmadık denk gelince, eşimle kağıda yazdık dileklerimizi küçücük yaptık gülün altına gömdük bir güzel. İnşallah gerçek olur. Muhabbet ettik kayınpeder, kayın validem ohhh o çiçeklerin arasında tüm yorgunluğum gitti çok güzeldi. Haftaya anneler günü, anneme hediyesini İstanbu'a gittiğimizde almıştık çamaşır makinesi bozulmuştu onu aldım birde kazanlı ütü aldım çok iyi indirimdeydi. Kaynanama ne alıcam diye düşünüyordum kadının herşeyi var alırım bir de olmaz evine de lazım olanları aldık hep hediye olarak falan diye düşünürken spor ayakkabı gösterdi daha önce istemişti numarasını bulamamıştık anneler günü için başka modeller gelmiş gösterdi katalogtan alıcaz spor rahat bez ayakkabı yazlık.. Haftaiçi bakıcaz öyle işte hareketli bir gündü yarında mesai var.. Arada girerim ballarım benimmm öpüyorum çok iyi akşamlar.

hamarat dejavum benim. ne güzelhediye işinide çözmüşsün ohhh darısı bize artık ta hiç almak istemiyorum aslında kayananaya hediye aldığımızı beğenmiyor gidiyor değiştiriyor:) kocam geçen yıl altın yüzük aldı gitti değiştirdi hemen:) acayip bir huyu var bakalım kısmet artık .annemde mayıısın 20.sinden sonra geliyor yanıma onada ozaman alırım.

valla cam sildim ortalığı sildim süpürdüm tamam daha çok iş var evde haftaiçi bitirmeyi düşünüyorum akşamları çünkü haftasonu cumartesi gezmek istiyorum yaa.. Daha 3 seper ütüm var perdelerim narin sıkmada olmasına rağmen buruşmuş onlarda ütülenecek bu akşam ütü akşamım ayrıca yemek yapmam lazım. Yarın da salona girerim vitrinlerimi silerim sonra küvet, kapılar bazanın altı falan hepsini akşamdan akşama yapıcam işte. İyi oldu yaa anneme aldım kaynanama düşünüyordum o beğenmemezlik yapmaz bize karşı ama zor beğenir hani o yüzden kıyafet takı tarzı pek almam evine istediği birşeyi almışımdır ya da kendi dediyse ya şunu beğendim diye ancak öyle bu seferde ayakkabı gösterdi gerçi yok parasını veririm anneler günü için demedim sadece anneler gününde çeşitler gelmiş anlamında dedim dedi yok dedim benim aklımdaydı zaten iyi oldu dedim daha öncede o ayakkabılardan istemişti ama numarası kalmamıştı.Amann öyle de çok zor yaa.. beğenmiyor bir de değiştiryor hem de altın yüzük insna hatıra diyr takar yaa aman boşver en iyisi beraber çıkacaksınız ne isterse alacak sürpriz ollmayacak öyle insana.. hatırlamak bile yeter canım ne demek beğenmemek dimi..

anlaşılan bugün hatunla gelmemişşşşşşşşşşşşşşşşşşş:neyse hepiciğinizi öpüyorummmmmmm

anlaşılan bugün hatunla gelmemişşşşşşşşşşşşşşşşşşş:neyse hepiciğinizi öpüyorummmmmmm
moonum nasılsın gülüm ben varım ama çıkıcaz yemeğe gidicez evdeydik tüm gün işte hazırlandım ama ikindi namazını kılıpda çıkıcaz geçikiriz kaçmasın diye bekliyoruz kimse yok dejavum girmemiş sanırsam artık yarına hep birlikte oluruz inş asemb de gelir yarın haftası doluyo belkim gelir

vaov hadi bakalım çifte kumrular sizi:)görüşürüz yarına inşallah gelir büyük ihtimal özletti kendini miniş gebe,

ivet gülüm gelmedim ya iş vardı falan aa yarın tüm gn burdayım balım hoca ev taşıdı yerleştirecekmiş eşyaları gelmeyecek siz de geli coşalımm

canımm benimmm balımm, afyon kaymağımm nice nice senelere inşallahh canımmm her gününüz ilk günkü gibi geçsin birtanemm afiyet şeker olsun size bizde de yemek yoktu olacaktı da dünkü yemekten kaynanama da götürdük kalanı akşam yedik biz iş çıkışı dışarıda yedik bu akşam şimdi biber dolması yapcam yarına kalsın diye daha tüllerimi ütülücem üç tane neyse arka odanın camlarını silmemiştim onun tülleri yok çok buruştu bu sefer mecbur ütülücem üç sepette kıyafet var haftasonu ütü yapamaynca akşamım ütü yaparak geçecek ama olsun bitsin aradan çıksın balımm öpüyorum yarın burdayım hoca yok yarın tüm gün ev taşıdı eşya yerleştirecekmiş gülüm..

Son düzenleme:
Günaydınn kızlarrr açılışı ben yapayım barii

Nasılsınız bekemm bede herzaman ki gibi işe geldim müd. yardımcmız yok ev taşıdı eşya yerleştirecek bugün. Bende uykusuzum akşam 9 dah tülleri ütülemeye başladım koca 3 tül 11.30 da bitti kollarım koptu ama çok güzel oldular. bu hafta erken geliyoruz işe eşiminn eğitimi var itfaiyecilik ilk yardım eğitimiymiş hocalara gitme zorunluluğu koymuşlar labaratuarda çalıştığı için kimya mühendisi olunca, eğitime gönderdiler aslında daha önce mesleğe başlarken zaten alınan eğitim almışlardı ama neyse işte o yüzden erken kalkıyoruz beni bırakıp karşı kampüse gidiyor kahvaltısı falan yetişmesi lazım o yüzden bende yorulmuşum zaten zor kalktım yaa.. Neyse ki hoca yıok. Yemeğimi de yaptım dün akşamdan ama bu akşam üç sepet kıyafet ve beyazlar var ütülücem de tüller kadar yormaz işte benden haberler bunlar. Bu arada ilaç işe yaradı bugün sonuncusunu içiyorum kutu bitiyor ve kanamam gelmedi Allah'a şükürler olsun kurtuldum o lanet ara kanamalardan. 1 hafta ara verip o arada ki sanırım cuma günü falan regl olup sonra ikinci, kutuya başlıcam gebelik olmazsa bu ay, bitince dr gidicem yinee başka ilaca başlatır belki.

selam kızlar
aynı tas aynı hamam ben geldim

dejavum tedavi iyiye gidiyor ne güzel yaaa
bide sen o doktora cok inandın Allah gönlümüze göre versin yaa

ayyyy sen işini bitirmişsin temizlik ben daha yeni başlıyom:26:

benim doktor da bi garip valla
adam beni öyle bi gönderdi ki o anda hamile kalcam sandım
öyle rahat rahat sen şimdi git su günler ilişki olsun
adetn 2-3 gün test yapınca çift cizgi cıkınca gelirsin diyooooo

evet canım bu doktora çok güvendim açıkçası inşallah boşa gitmez umutlarım bakalım. Valla kız daha cam sildim yatak odasınıni mutfağın camı da duruyıor daha. Evde daha öyle çok iş var ki. dün tüm akşam tül ütüledim b akşam 3 seper kıyafet beyazlar falan ütülücem. Salşona girilcek vitrinler silinecek, duvar silincek, fayans araları, küvet, balkonu kapattırmıştık hep cam onlar silinecek, halılar yıkamaya gidecek çok iş var çok ama valla haftaiçi yaptğımı yapıcam cumartesi gezicem geçen hftasonu kaynanam dışında bir yere gitmedim bunaldım. Ne güzel işte canım gereksiz tedaviler ilaçlar vermiyor sana en güzeli öyle sorunun yoksa az daha dene sonra yardımcı tdavi istersin canım benim ki inşallah gerek kalmaz gelecek bebeğin bitanemm merak etmee..

evet canım bu doktora çok güvendim açıkçası inşallah boşa gitmez umutlarım bakalım. Valla kız daha cam sildim yatak odasınıni mutfağın camı da duruyıor daha. Evde daha öyle çok iş var ki. dün tüm akşam tül ütüledim b akşam 3 seper kıyafet beyazlar falan ütülücem. Salşona girilcek vitrinler silinecek, duvar silincek, fayans araları, küvet, balkonu kapattırmıştık hep cam onlar silinecek, halılar yıkamaya gidecek çok iş var çok ama valla haftaiçi yaptğımı yapıcam cumartesi gezicem geçen hftasonu kaynanam dışında bir yere gitmedim bunaldım. Ne güzel işte canım gereksiz tedaviler ilaçlar vermiyor sana en güzeli öyle sorunun yoksa az daha dene sonra yardımcı tdavi istersin canım benim ki inşallah gerek kalmaz gelecek bebeğin bitanemm merak etmee..

huu huuunasılsınız kızlar ben geldim azıcık dinleneyim dedim baktım burdasınız damladım hemen işlerim bitmedi bir tek yerler kaldı işte silinicek tabi sonrası yemek var daha off off nasılsınız bakem

huu huuunasılsınız kızlar ben geldim azıcık dinleneyim dedim baktım burdasınız damladım hemen işlerim bitmedi bir tek yerler kaldı işte silinicek tabi sonrası yemek var daha off off nasılsınız bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…