- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.861
canım benim ben çıkayım eşim şimdi çalar kapıyı sofrayı kurayım mçı var ya izliycek yesinde çayı yapayım keyile izleisn inş yenerde gs yoksa işimiz var yanikendie iyi bak bitanem yeni evin tekrardan hayırlı uğurlu olsun meleğim can sağlığıyla bebeklerinle otur inş öpüyorum Allaha emanet ol
selam elifim ,iyim tatlım sen neyapıyorsun evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun nicenice yıllara inşallah
sağolasın meleğim Allah razı olsun cümlemize nice mutlu yıllara olsun inş iyiyim ne olsun aynııyım işte kevserimle lafladık biraz ama çıkmak zorundayım eşim geldi namaza bekliyor gelirim yine inş balım öpüyorum kendine iyi bak emi kusuruma bakma görüşürüz Allaha emanet ol
kuzucum moralimi bozmuyorum ama sadece korkuyorum yani tedavi şart bebek olsa bile akciğer rahatsızlığı bilmem ne gibi vakalar çıkabiliyomuş bebeklerde o nedenle dondurmak istiyorum yaktırmak zormuş bakalım artık bilemiyorumda umut hem var hem yok ne düşüneceğimi bilemiyorum ama eskisi gibi değilim bir odunluk geldi tabiri caizse hissiszlik var bazen dalıp gidiyorum düşündüklerimi ise ne sen sor nede ben söyliyim be balısı aman canımız sağolsun nasip ne ise hayırlısı olsun hakkımızda yarın evlilik yıldönümüz yaa ona odaklandım vallaha eşim ne yapıcak nereye götürücek ben hediyemi aldım ama yanında cuma günü gittik ya hastaneye o gün soktum ayakkabıcıya ayakkabı istiyodu aldıkları spordu normalini aldı takım elbise altına falan işte aslında açıkçası bu ay biraz züğürt aga durumuz var ama özel gün diye eşim dinlemiyor akşam tam nikahımız kıyıldığında yemeğe gidicez dedi bakak görek nereye götürürcek sağolasın bitanem rabbim cümlemize uzun ömürlü mutlu mesut huzurlu sağlıklı evlikiller geçirmemizi nasip etsin inş sende bende tüm isteyenlerede inş dediğin gibi nasipse seneye hayırlısı ile bebeğimle girerim ömür vars tabi hayırlısı meleğimmmm kız bende izledim pasaportu aynen o yarışmacılar yedi ya bildiğin ağzımın suyu akktı vallaha yakın olsa bende kalk diyecektim eşime ya gidlelim yiyelim yada al gel hayatımda ilk defa canım çekti o şekilde güzellerdi yani ohh sen aldırmışşın afiyet bal şeker olsun gülüme
hee vallah gülüm hafta sonu yaa kmsecikler yok yarında ben olmıycam eşlim izinli evlilik yıldönümümüz diye gitmiycek tüm gün evde olıcı<z<zzzzzzve akşamada yimeğe gidiciz anacım 2 yılı geride bırkıyoruz nasıl geçti nasıl olduu vallaha 2 yıl önce bugün nişan alışverişi yapıyoduk dün gibi yaa o zamanda iki saptık şimdide dimek gelinliğini giyiceksin haa benim gelinliğim kiralıktı olsaydı aslında giyerdim diyicemde herhalde yarısı açık kalırdı biryerlerimin nişan elbisem var ama oda olmazki malesef resimlerime bakıyorumda icecik belim varmış hey gidi hey efkar bastı şimcik senin 34 beden maaşallah sıfır bedensin be canım vallaha Allahtan fiziğin öyle zayıf ama cılızlardan değilsin oturaklı fiziğin var kuzucum yakışıyo ama sağlığın için bece alıversen benden sana transfer etsek bir 5 kilo nasıl olur kız yabancıya gitmesin be :26:
amn bitanemm ya valla bacım bnde giremiyorum bayadırr..aşşa evle uğraşıyoruz çok gzl duyguymuş ya kendi evini düzmek mutfağı flan düzdüm şimdide parkeciler geldi parke yapıcaklar ayy çok mutlu oldummmm yaaa aşşada işler bitiyorr...yarınn eşim elektirik işleri var ufak şeyler onları yapcak bitcek sonra temizlikk tamamdır yaaaa
Kızlar bende bugün evimi sildim süpürdüm fün cam falan silmekten fırsat olmamıştı sonra akşam kaynama pazardan fasulye aldığımı söyemiştim onunda canı çekiyormuş yaptım, duş aldım gittik kayınvalideme. Oturduk veranda da çok güzel. Bahçesinde güller, saksılarda çiçekler. Hıdırellez dün gece başlamış bu geceye kadar sürecekmiş bir gün süreyleymiş kaynanam dedi biz de bu fırsatı kaçırmadık denk gelince, eşimle kağıda yazdık dileklerimizi küçücük yaptık gülün altına gömdük bir güzel. İnşallah gerçek olur. Muhabbet ettik kayınpeder, kayın validem ohhh o çiçeklerin arasında tüm yorgunluğum gitti çok güzeldi. Haftaya anneler günü, anneme hediyesini İstanbu'a gittiğimizde almıştık çamaşır makinesi bozulmuştu onu aldım birde kazanlı ütü aldım çok iyi indirimdeydi. Kaynanama ne alıcam diye düşünüyordum kadının herşeyi var alırım bir de olmaz evine de lazım olanları aldık hep hediye olarak falan diye düşünürken spor ayakkabı gösterdi daha önce istemişti numarasını bulamamıştık anneler günü için başka modeller gelmiş gösterdi katalogtan alıcaz spor rahat bez ayakkabı yazlık.. Haftaiçi bakıcaz öyle işte hareketli bir gündü yarında mesai var.. Arada girerim ballarım benimmm öpüyorum çok iyi akşamlar.
hamarat dejavum benim. ne güzelhediye işinide çözmüşsün ohhh darısı bize artık ta hiç almak istemiyorum aslında kayananaya hediye aldığımızı beğenmiyor gidiyor değiştiriyor:) kocam geçen yıl altın yüzük aldı gitti değiştirdi hemen:) acayip bir huyu var bakalım kısmet artık .annemde mayıısın 20.sinden sonra geliyor yanıma onada ozaman alırım.
moonum nasılsın gülüm ben varım ama çıkıcaz yemeğe gidicez evdeydik tüm gün işte hazırlandım ama ikindi namazını kılıpda çıkıcaz geçikiriz kaçmasın diye bekliyoruz kimse yok dejavum girmemiş sanırsam artık yarına hep birlikte oluruz inş asemb de gelir yarın haftası doluyo belkim geliranlaşılan bugün hatunla gelmemişşşşşşşşşşşşşşşşşşş:neyse hepiciğinizi öpüyorummmmmmm
moonum nasılsın gülüm ben varım ama çıkıcaz yemeğe gidicez evdeydik tüm gün işte hazırlandım ama ikindi namazını kılıpda çıkıcaz geçikiriz kaçmasın diye bekliyoruz kimse yok dejavum girmemiş sanırsam artık yarına hep birlikte oluruz inş asemb de gelir yarın haftası doluyo belkim gelir
anlaşılan bugün hatunla gelmemişşşşşşşşşşşşşşşşşşş:neyse hepiciğinizi öpüyorummmmmmm
moonum nasılsın gülüm ben varım ama çıkıcaz yemeğe gidicez evdeydik tüm gün işte hazırlandım ama ikindi namazını kılıpda çıkıcaz geçikiriz kaçmasın diye bekliyoruz kimse yok dejavum girmemiş sanırsam artık yarına hep birlikte oluruz inş asemb de gelir yarın haftası doluyo belkim gelir
selam kızlar
aynı tas aynı hamam ben geldim
dejavum tedavi iyiye gidiyor ne güzel yaaa
bide sen o doktora cok inandın Allah gönlümüze göre versin yaa
ayyyy sen işini bitirmişsin temizlik ben daha yeni başlıyom:26:
benim doktor da bi garip valla
adam beni öyle bi gönderdi ki o anda hamile kalcam sandım
öyle rahat rahat sen şimdi git su günler ilişki olsun
adetn 2-3 gün test yapınca çift cizgi cıkınca gelirsin diyooooo
selam kızlar
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?