Kaldığımız Yerden Her Telden..

huu huuunasılsınız kızlar ben geldim azıcık dinleneyim dedim baktım burdasınız damladım hemen işlerim bitmedi bir tek yerler kaldı işte silinicek tabi sonrası yemek var daha off off nasılsınız bakem

huu huuunasılsınız kızlar ben geldim azıcık dinleneyim dedim baktım burdasınız damladım hemen işlerim bitmedi bir tek yerler kaldı işte silinicek tabi sonrası yemek var daha off off nasılsınız bakem

yaa dejvum sen beni görmüyon ama bak yazdım çıktın ama küstüm işte bende gidiyorum hııışaaggaaga şaggga yerleri silmeye gidiyorum sende yemektesin gelince görüşrüz artık afiyet olsun meleğim görüşürüz

ivvvettt taze taze yeni çııkmış kızarmış ovucanlar geliyo kızlar bunlar dün yaptıklarım zati 7 yumurtlamam oluyodu sülümesi ayıp dün yedisi yani evlilik yıldönümü değerlendirdik ana yıldönümü diye sabah oldu kendiliğinden inş bana uğur geitrir dünün önemine hediyesi bu ay gelir hani umudum yok diyodum yaa bir tuhaf his var bende sankiben hamile kalıcam ama ikizlerim olucak nedendir bilemiyorum istediğimden değil ikiz banaçok ağır gelir sırtımdan dolayı ama sadece his rabbim hayırlısını nasip etsin tabiki verdikten sonra kurban olurum yok demem ama düşününce zorlukları olur diyorum ama hisleriminde önüne geçemiyorum hayırlısı bakalım

geldmm yafrimm aman iş bitmiyor ki bende kaç saat tül ütüledim 3 tane kocaman bir de yemek yaptım valla akşam olsa.Bir de akşam çarlşıya inicez kaynanama ayakkabı bakıcaz spor anneler günü için istemişti. Eve gidicem daha 3 sepette ütüm var bitmiyor valla. Ama genel olarak iyiyim kuşumm nasıl geçti akşamınız anlat bakemm..

Canımm gelecek inşallah hemi de sabah olmuş şans daha fazla gülüm siz deneyin yapın da gerisi Allah'a kalmış tevekkülden başka çaremiz yok ovucanların bağırıyor valla yumurta çatlıyor diye 3 gün üst üste değerlendir balım imkanın olursa. Ohh ikizde iyi olur canım sağlığın için iyi değil belki ama tek seferde iki tane güzel yani ama ben istemem çalışmam gerektiği için tabii Allah bilir. Hislerin doğru çıkar inşallah meleğim.. Valla benim İstanbul'a gitmeden önce ve birgün sonra çok belim ağrımıştı akıntı görmedim ama o ara çatladı benim yumurta gakliba ovu da yapamadım o ara neyse artık regl olayım erkenden ovu başlıcam bende dualarını eksit etme balımm bende reglim bitsin meryeme başlıcam...

offf sorma gülüm yaa iş bitmöiyo sabah 8 kalktım bak yazlık ayakkabılardan tut da yatağa kadar değiştirdm yazllıkları çıkardım banyolar yıka sil süpür toz al yerleri sil yemeğimide yaptım çıkanları yıkadım buzdolabımı sildim eşimin yastığınınattım yıkandı işte kurusun çırpıcam birtek mutfak dolaplarım kaldı onuda nasipse akşama silicem daha öğleni kılıcam ama yoruldum dinleneyimde meleğim dün ne yaptık akşama kadar evde keyif yaptık gün içinde kahvaltıdır halvettir sonra beşbuçuk gibi çıktık dışarı yemek yedik tatlısından falan sonra sahile gittik el ele gezdik derken bu kadar işte akşamda geldik çay yaptım içtik sorvıvorü izleidk yattık bu kadar bitanem geçen sene gittiğimiz yere gittik dedimki eşime geçen yıl burda otururken bebek dilemmemiştim ama bu sene diliyorum inş rabbim biezede nasip ederde seneyede burda 3 kii otururz dedim eşimde inş dedi bende ikiz hissediyorum dedim inş diyor tek seferde daha yapmayız ne güzel olur dedi ama ya sırtım diyince durakladı garibim olsunda aman hayırlısı yaa evet ovucanlar bu şekilde şimdide yaptım ama silik çıktı dün ve ondan önceki günlerde bu şeilkde çıktı bugün son gün demekki ama şu var balım akıntı dünle bugün geliyo anlamadım ki bitiyomu başlıyomu işte valla gülüm öyle hergün yapmıyoruz ama 2 günde adetimin 6.günü başladık sürekli 2 günde oldu cumarteside sabah oldu dünde sabah oldu işte bugün ara veririz yarında eşime diyicemki sabaha olsun benbirde yatırorum saatlerce 3-4 saat hiç geri gelmiyo inanki senin için ve diğerleri için inanki ediyorum duamı balım merak etme kurban olduğum rbbim inş dularımızı kabul eder inş bitanem

h.bulduk cnm bnde aynı sabahtan beri aşşa katın camları yerleri parkeler bittiya orları eltim le sildimm ahh o kaynam varya yatcak yeri yokk o eltim hamle hamile bana yardım etmek için elnden geleni yaptı..kaynanam iş bitince geldiii :99:

oo temizlik oldu haa ohh ohh ama o kaynanana laf derdimde şimdi neyse dengesiz hamile hamile akadını görüncedemi utanmadımı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…