- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.821
Moonum gelemdim yaaa müdür yardımcımız bugün sabahtan yoktu dersi vardı öğleden sonra da görüşmesi vardı çıkışa yakın geldi fakülteye gidiyor ing. öğretmenliği dersine karşı kampüse bizim orada da hazırlık öğrencilerine dersi vardı çıkışa yakın geldi ama tüm gün yine de giremedim olmamasına rağmen çünkü bu seferde yüksekokul sekreteri iş verdi sabah evrakları ayırdık grupladık öğleden sonra da pc ye yazdım her kurda ve onların gruplarında kaç öğrenci var teker teker yazdım mesai bitimine ancak yetiştirdim istedi çünkü valla inan hiç bakamadım göz ucuyla bile pc ye yani kafam kazan gibi oldu gözlerim çift görüyor kadında hiç yardım etmedi işi varmış sözde 1 haftadır hocaların ders yüklerini yazıyor yaaa tın tınnn sırf yardım etmesin diye yani ohhh yetşiştirdim ama tek başıma da. Eşim de yolruldum diye yemeğe götürdü alışveriş merkezinde yedik dolaştık olası bebek ihtimaline karşı sessiz elektirik süpürgesi baktık benimkinden memnun değilim ölesine almıştık o zamanla almışken sesi çok az olanlardan alalım dedik gerçekten de sesi çok çok az çıkıyor aslında başka makine var hani reklamlar böyle tavana asılı kalıyor ya siemensin ama çok büyük o da ya mümkün değil taşıyamam rowenta alıcam sanırım.. Öyle işte gülüm yarın iş çıkarmazlarsa müdür yardımcımız odasında olacak ama yine de gelirim canımm öpüyorumm..
a.s.tatlm ben kaç gündür geliyom siz yoksunuz hıhh:) allah kolaylık versin işlerinde tatlım hayırlı cumalarslm kızlar herkese günaydın yine kimsecikler yok nitrdesiniz yaa benim bugün işim çok yemeğimi koydum doktora gidicem akşama kadar yokum yani bir günaydın diyeyim dedim dejavuma moonuma asemb yok ama olsun burda sayalım biz:)))) esraik ve diğerleri herkese hayırlı cumalr diliyorum görüşürüz inş
maşallah kuzum işleri bitirmişsin. tabi cnm bebiş ihtimalini de düşün bende hiç sevmiyorum gürültülü süpürge ama benim ki maşallah bağım bağım bağırıyor fena ses yapıyor bebişin kulağını tıkamam lazım:) çalıştırırken .gördüm evet tavanda asılı kalan baya güçlü bişey, biraz ufak ve kullanışlı sesiz bişi al bencede rahat olur taşıması cnm.
slm kızlar herkese günaydın yine kimsecikler yok nitrdesiniz yaa benim bugün işim çok yemeğimi koydum doktora gidicem akşama kadar yokum yani bir günaydın diyeyim dedim dejavuma moonuma asemb yok ama olsun burda sayalım biz:)))) esraik ve diğerleri herkese hayırlı cumalr diliyorum görüşürüz inş
slm kızlar dıyecem ama kımse yok yaaaa
evet bitirdim de öğrencilerin işleri bitmiyor başımız sabahta kalabalıktı uğrayamdım öğle tatiline bile çıkamadım burada tost yedim öbür bayanda çarşıya gitti işlerivarmış az geç gelecek inadına dün gitmedi aysel hoca yoktu bugün gitti yaa kaç gün önceden muhabbeti dönüyordu neysee...evet o siemens işte tavana yapışan çok çok büyük ya halı yıkama makinesi gibi. Çok ağır bel fıtığı olurum mazallah bunda da sessiz olması cezbetti beni sulu istiyordum ama kız tavsiye etmedi. Bu da torbalı değil de hazneli haznesine doluyor boşaltıyorsun ama orası da küçük gibi geldi bana ne kadar alır hmen dolarsa diye her çekişte boşaltmak temizlemek lazım birde kız dedi sulu olanlarda boşaltmak aparatlarını temizlemek zor dedi. Rowentanın olması hoşuma gitti güveniir marka ama daha çok var bakıcaz hamşlweyken alırım anak ya küçük benim elektirik süpürgem arçeliğin ölesine almıştık ama öyle ses yapıyor ki yani..
canımm sabah gelemedim başımız kalabalıktı öğle yemeğe bile gidemedim yaaa hoca öğle tatiline çıktı ama saat geçti artık bende burda yedim. Hayırlı haberlerle gel inşallah canımmm doktorundan. Hocanın toplantıya gire ihtimali var girerse gelirim sende gelir gelmez haberdar et.
geldik canım geldikk naberrr...
slm kızlar ben geldim geç oldu daha öncede girdim ama yazamadım acil çıktım doktora gittim diğer semar sonucum yoğun iltihaptan sonuç geçersizmiş tekrar aldı yaraya baktı büyük yara var dedi kesinlikle yakılması gerek dedi sonuçlara göre bakıcaz dedi işte bekliycez bir 15 gün daha iyiyim ama hiç bir şekilde sıkıntı yok bende ne üzüldüm ne birşey herşey olucağına varır diyorum eşim evde yarında giremem pazarada belki girebiilirim eşim göreve gidicek ama saati belli değil inş pazartesi tam kadro burda oluruz canlarım bayadır giremedim bende buluşmak üzere hayırlı geceler arkidişlerim
canım hayırlısı olsun bu da birşeydir en azından birşeyler yapılacal iltihapta gebeliğe engeldir canım bu sorun çözülsün Allah'ın izniyle sende bebişine kavuşacaksın yakma işlemi de zor bir işlem değil duyduğum kadarıyla zaten yeter ki sağlığına kavuş sen bitanem.. Benimde bugün çok işim var zaten canım pazar da az girerim pazartsi görüşürüz inşallah aman benimde moral bozuktu birazcık dün yaa. Öğrenciler geldi bizim müd. yard. sordu yoktu o anda yok dedim gitmiş yan tarafa müdürlüğe öğrenciler sonra yüksekokul sekreteri geldi sizinle konuşucam diye sinirle bizde müdürlüktekilere sorduk durum buymuş sanırım ama öğrenciler oraya gittiyse suçumuz ne yanii bir de yanımdaki bayan biraz sert konuşuyor not itirazı dilekçe sonuçlarını soranları müdürlüğe yönlendiriyoruz ama bunu söylerken bayan biraz sert konuşuyor ondna da şilayet varmış galiba ama bende hokka altına gidiyorum onun yüzünden neyse sonra gitti geldi birşey demedi bilmiyorum sonr birşey der mi. Öyle işte. Tabii sen ev arıyorsun ayrıca bu evde de işlern vardı girememen normal canım kırılmıyoruz biz.
Kızlar bugün çok işim var hiç giremem akşam yazılanlara bakarım ama moon geliyor zaten bir tek. Moonumm benim canımm umarım iyisindir bir türlü konuşamıyoruz balım yaa... Pazartesi muhabbet ederiz vakit buldukça ben inşallah. Bugün camlara girişicem odanın ve salonun camlarını silicem bugünlük arka odanın da sonra silerim eh süpürme silmede var ancak akşama kadar pert olurum ben birde yemek işi var şimdi pazara gidicez önce bitireyim bir an önce bari gözümde büyüyüor ama napalımm yapıcaz mecbur. Çok öpüyorum canımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?