- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.841
bilemiyorum canım yaa yara büyük aslında sıkıntı ama doktora sordum hiç birşekilde engel değil dedi gebeliğe testleri sordum gebelik testleri güvenilir değil ama ovulasyon testleri yardımcıdır dedi işte ne bileyim bakalım birtanem bir şekilde olucak ama eşim diyoki sonuçlar gelsinde olmadı yaa çapaya yada bakırköydeki üniversite hastanesine görtürürüm baktırrız bir doktorla hareket etmyelim diye hayırlısı Allahtan valallaha takmıyorum hiç üzülmüyorum başka zaman olsa çıkardım o hastaneden ağlayarak ya alıştım yada artık doğru yolu buluyorum bilemiyorum hepimizin hakkında hayırlısı be meleğim demek dün yoğundun vallaha bende sabaha kalktım yemeğimi koydum bu pazartesi evlikilk yıldönümümüz dışarı götürücek eşim dünde dışarda yemeyelim yazık masraf diye yemeğimi yaptım gttik sonrada lcw gittik etek falan aldım eşimede aldık birşeyler ama öyle yürümüşüzki hala daha ayaklarımın üzerine duramıyorum geç geldik namazları kıldık yattık koltuğa ferihayı izledik tövbe bir dahamı öyle gezmek kasıklarımın ağrısından ölüyorum şuan canımıniçi yaaa:26::26:
kızım sen elektirikle mi benzinlemi çalışıyon ne diye bu kadar işi yapıyosun kıyamam ben sana yaa hafta sonu oluyoda şöle bir uzanayım keyif yapayım dediğin yok yaa çalışan olunca böylede sıkıntılar oluyo hem pazar hem camlar aman dikkat et ne yor kendini nede ağır iş yap baktın yoruldun bırak kalsın daha yarın var be meleğim sana kolay gelsin diyorum inş kendini yormazsın gülüm bende arada girerim yarında girebilirim sanırım uzun kalamasamda girerim yani moonumda gelebilirmi sanmıyorum pek hafta sonu yaa gelsede oda çok duramaz gibime geliyo canım benim öpüyorum kızlar gelirseniz eğer hepinizi öpüyorum görüşmek üzere canlarımmmmmmmm
canımm tabi ki moralini bozmayacaksın neyseki farkedilmiş yakaak bitecek ondan sonra sorun olsa da sorun kalmayacak zaten enfeksiyonda hala varsa antibiyotik falan halledilir canım bak duanı ediyorsun namazını kılıyorsun ne mutlu sana. Bende reglim bitsin başlıyorum tekrar meryem suresine canım Allah kabul etsn dualarımızı bitanem.. Ay kıyamam bak sende yorulmuşsun gezmekte yoruyor valla insanı yaa yemekte yapmışsın dimek p.tesi yıldönümü nice yıllara inşallah bir dahaki seneye kucağında bebişinle girersiniz balım benim.. dinlen güzelce yorma kendini hiç.
valla napıyım canım yavaş yavaş hallediyorum birşey yaptığım yoktu ki ne zamandır sil süpür aynı şeyler artık giriştim derin temizliğe. Camları ancak bitirdim başka işe bakamadım yeni oturdum. Pazara gittik gelik evi toparla falan ancak başladım zaten otrma odası ve salon bitti pimapenler çok zaman aldı kışın pisliği vardı üzwrine iç dış o yüzden uzun sürdü camlar kolay iş yoksa bundna sonra silsemde işim fazla olmaz ama var ya loc almıştım işyerinden bir arkadaş satışını tapıyor amway ürünü anam camlarda çok güzel derlerdi de inanmazdım ya süper yaptı hiç uğraştırmadı sildim gazete kağıdıyla kuruladım hiç ne iz ne birşey nornalde iki kere geçerdim üzerinden. Çk amaçlı olanı aldım ben mutfak dolaplarında denemiştim onda da memnun kalmıştım fırın temizleyicisi de ayrı var aldım da öle duruyor silemedim yarın fırına da deneyeyim.. Yemeğimde yok hazır tavuk alalım dedim canım istiyordu zaten birde pasaportta anam cam siliyorum görevde kızarmış piliç yeme vardı heh dedim tam da üstüne nasıl yediler ama yaa eşime aldırcam da yiyelim bir de patates kızartırım tamam sonra yayılcam oturcam süpürme silme falan yarın artık balımm..
Kızlarım haftasonu tabii kimsecikler yok valla acayip acıkmışım cam silmeden sonra bir de mutfak toparladım patates kızarttım kociş de hazır tavuk aldı yedik ama ne yedim yaaa. Aslında bu akşam hıdırellez bizimde daha geçen seneden niyetimiz bu seneki hıdırellezde dışarı çıkmaktı eğlenceler falan oluyor onlara gideriz kaynanamın gülleri var bahçesinde güş ağacı olmasa da oraya gider dilek dileriz falan diye düşünmüştük ama hava bozdu yağmurlayacak fena halde kaldık öyle işte. Ayy gelinliğimi çıkardım bugün dolapşarı düzenlerken öyle kutusunda duruyor çok güzel yaaa ben iki kere giydim bir kına gecemde istanbulda bir de düğünümde Ekişehir'de. Her akraba Eskişehir'e gelemeyecekti arkadaşlarımda öyle orada da görsünler diye gelinliği kınada da giymiştim ama kimseye olmaz 34 bedenden de küçük iyice zayıflamıştım hazırlıklardan zaten işim olduğundan giyemedim ama bir gün giyicem şöle geçicem aynanın karşısına hatıra işte ama naftalinlerini falan yenilemem lazım inşallah bişi olmaz durduğu yerde.. Baya paraya yaptırmıştım 5 sene olacak eylülde. Neyse güzellerimm benden haberler bunlar öpüyorum hepinizi..
selamm elifimm bn geldim neydiyon kız bu arada evlilik yıldömünüz kutlu olsunnn allah mutluluğunuzu daim etsin bitanemmm allah kmseyi sevdiği insandan ayırmasın szide
hoşgeldin canım benim nerlerdesin bacım sen özlemişim vallaha gerçi bende çok giremiyorum bu aralar sağolasın gülüm benim Allah razı olsun cümlemizi ayırmasın rabbim hepimizi mutlu huzurlu sağlıklı hayat nasip etsin canımıniçi sen nasılsın ne yaptınız ev işini falan
hoşgeldin canım benim nerlerdesin bacım sen özlemişim vallaha gerçi bende çok giremiyorum bu aralar sağolasın gülüm benim Allah razı olsun cümlemizi ayırmasın rabbim hepimizi mutlu huzurlu sağlıklı hayat nasip etsin canımıniçi sen nasılsın ne yaptınız ev işini falan
amn bitanemm ya valla bacım bnde giremiyorum bayadırr..aşşa evle uğraşıyoruz çok gzl duyguymuş ya kendi evini düzmek mutfağı flan düzdüm şimdide parkeciler geldi parke yapıcaklar ayy çok mutlu oldummmm yaaa aşşada işler bitiyorr...yarınn eşim elektirik işleri var ufak şeyler onları yapcak bitcek sonra temizlikk tamamdır yaaaa
oy kıyamam ben sana canım benim inş o ev size uğur geitrirde bebeğinizde gelir ve tam bir aile olarak mutlu olursunuz bitanem inş rabbim hakkınızda hayırlısını versin fıstığım bende senin adına sevindim sen öyle mutlu olmuşşun yaa inanki bende çok mutlu oldum kayınvalideyle oturmadım ama inan bana sende 10 günlüğk bile daraltıyo inasın kendi evi gibi yok hayırlı uğurlu olsun Allahım can sağlığıyla oturmayı nasip etsin inş AMİNNNNNNNNNNNNNNNN
inş..btanemm herşey yolunda gidyooallahımm bozmasınn aminn btanemm kocişimmideee çokk seviyorum evimidee ayyonla baş başa olcağımı düşününce çok mutlu oluyorumm yaaaa dediğin gibi inş..uğur gtirir evet bde bebeğimiz oldunmu tmmdırr..allahın izniyle herşeyin hayırlısı yaa ne kadar bi kaç aydan beri sıkışık olsakda kaynanamlardan ayrılmak istiyoruzz bide maddi açıdan rahatlasak kadar mutlu olurum kii hayırlısı inşş ya
rabbim inş tüm dualarını isteklerini kabul eder canım benim sıkma canını her şey zamanla bak eviniz oluyo maddi durumu saymöıyorum o aten ne zaman yolunda gidiyoki insanların hayatında ama yinede çok şükür fıstığım dilerim Allahtan yeni evinizde çok mutlu olursıunuz bitanem benim kıyamam ben sana rabbim bozmasın mutluluğunuzu AMİNNNNNNNN
AMNNN AMNNN BİTANEMMMEE sennn nasılsın bakalımm
aaa çok üzldmm ya sıkma canını hakkında hyırlısı btanem üzülme herşey yoluna gicek boşwer btanemm demek 2.seneye girceksiniz ha evliliğinizde bize temmuzda gircez 2.senemize
üzülmüyorum be balısı ama tırsıyorum ne yalan söyliyim benim canım azıcık azdırdaama kaçışı yok bebek olsa bile engel değilmiş ama osada doğduktan sonra hastalıklar çıkıyomuş ciğerlerde flan mecburi tedviya bakıciğimmmmmmm
anladım bitanemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?