Kaldığımız Yerden Her Telden..

canımm tabi ki moralini bozmayacaksın neyseki farkedilmiş yakaak bitecek ondan sonra sorun olsa da sorun kalmayacak zaten enfeksiyonda hala varsa antibiyotik falan halledilir canım bak duanı ediyorsun namazını kılıyorsun ne mutlu sana. Bende reglim bitsin başlıyorum tekrar meryem suresine canım Allah kabul etsn dualarımızı bitanem.. Ay kıyamam bak sende yorulmuşsun gezmekte yoruyor valla insanı yaa yemekte yapmışsın dimek p.tesi yıldönümü nice yıllara inşallah bir dahaki seneye kucağında bebişinle girersiniz balım benim.. dinlen güzelce yorma kendini hiç.

valla napıyım canım yavaş yavaş hallediyorum birşey yaptığım yoktu ki ne zamandır sil süpür aynı şeyler artık giriştim derin temizliğe. Camları ancak bitirdim başka işe bakamadım yeni oturdum. Pazara gittik gelik evi toparla falan ancak başladım zaten otrma odası ve salon bitti pimapenler çok zaman aldı kışın pisliği vardı üzwrine iç dış o yüzden uzun sürdü camlar kolay iş yoksa bundna sonra silsemde işim fazla olmaz ama var ya loc almıştım işyerinden bir arkadaş satışını tapıyor amway ürünü anam camlarda çok güzel derlerdi de inanmazdım ya süper yaptı hiç uğraştırmadı sildim gazete kağıdıyla kuruladım hiç ne iz ne birşey nornalde iki kere geçerdim üzerinden. Çk amaçlı olanı aldım ben mutfak dolaplarında denemiştim onda da memnun kalmıştım fırın temizleyicisi de ayrı var aldım da öle duruyor silemedim yarın fırına da deneyeyim.. Yemeğimde yok hazır tavuk alalım dedim canım istiyordu zaten birde pasaportta anam cam siliyorum görevde kızarmış piliç yeme vardı heh dedim tam da üstüne nasıl yediler ama yaa eşime aldırcam da yiyelim bir de patates kızartırım tamam sonra yayılcam oturcam süpürme silme falan yarın artık balımm..

Kızlarım haftasonu tabii kimsecikler yok valla acayip acıkmışım cam silmeden sonra bir de mutfak toparladım patates kızarttım kociş de hazır tavuk aldı yedik ama ne yedim yaaa. Aslında bu akşam hıdırellez bizimde daha geçen seneden niyetimiz bu seneki hıdırellezde dışarı çıkmaktı eğlenceler falan oluyor onlara gideriz kaynanamın gülleri var bahçesinde güş ağacı olmasa da oraya gider dilek dileriz falan diye düşünmüştük ama hava bozdu yağmurlayacak fena halde kaldık öyle işte. Ayy gelinliğimi çıkardım bugün dolapşarı düzenlerken öyle kutusunda duruyor çok güzel yaaa ben iki kere giydim bir kına gecemde istanbulda bir de düğünümde Ekişehir'de. Her akraba Eskişehir'e gelemeyecekti arkadaşlarımda öyle orada da görsünler diye gelinliği kınada da giymiştim ama kimseye olmaz 34 bedenden de küçük iyice zayıflamıştım hazırlıklardan zaten işim olduğundan giyemedim ama bir gün giyicem şöle geçicem aynanın karşısına hatıra işte ama naftalinlerini falan yenilemem lazım inşallah bişi olmaz durduğu yerde.. Baya paraya yaptırmıştım 5 sene olacak eylülde. Neyse güzellerimm benden haberler bunlar öpüyorum hepinizi..

kuzucum moralimi bozmuyorum ama sadece korkuyorum yani tedavi şart bebek olsa bile akciğer rahatsızlığı bilmem ne gibi vakalar çıkabiliyomuş bebeklerde o nedenle dondurmak istiyorum yaktırmak zormuş bakalım artık bilemiyorumda umut hem var hem yok ne düşüneceğimi bilemiyorum ama eskisi gibi değilim bir odunluk geldi tabiri caizse hissiszlik var bazen dalıp gidiyorum düşündüklerimi ise ne sen sor nede ben söyliyim be balısı aman canımız sağolsun nasip ne ise hayırlısı olsun hakkımızda yarın evlilik yıldönümüz yaa ona odaklandım vallaha eşim ne yapıcak nereye götürücek ben hediyemi aldım ama yanında cuma günü gittik ya hastaneye o gün soktum ayakkabıcıya ayakkabı istiyodu aldıkları spordu normalini aldı takım elbise altına falan işte aslında açıkçası bu ay biraz züğürt aga durumuz var ama özel gün diye eşim dinlemiyor akşam tam nikahımız kıyıldığında yemeğe gidicez dedi bakak görek nereye götürürcek sağolasın bitanem rabbim cümlemize uzun ömürlü mutlu mesut huzurlu sağlıklı evlikiller geçirmemizi nasip etsin inş sende bende tüm isteyenlerede inş dediğin gibi nasipse seneye hayırlısı ile bebeğimle girerim ömür vars tabi hayırlısı meleğimmmm kız bende izledim pasaportu aynen o yarışmacılar yedi ya bildiğin ağzımın suyu akktı vallaha yakın olsa bende kalk diyecektim eşime ya gidlelim yiyelim yada al gel hayatımda ilk defa canım çekti o şekilde güzellerdi yani ohh sen aldırmışşın afiyet bal şeker olsun gülüme

hee vallah gülüm hafta sonu yaa kmsecikler yok yarında ben olmıycam eşlim izinli evlilik yıldönümümüz diye gitmiycek tüm gün evde olıcı<z<zzzzzz ve akşamada yimeğe gidiciz anacım 2 yılı geride bırkıyoruz nasıl geçti nasıl olduu vallaha 2 yıl önce bugün nişan alışverişi yapıyoduk dün gibi yaa o zamanda iki saptık şimdidedimek gelinliğini giyiceksin haa benim gelinliğim kiralıktı olsaydı aslında giyerdim diyicemde herhalde yarısı açık kalırdı biryerlerimin nişan elbisem var ama oda olmazki malesef resimlerime bakıyorumda icecik belim varmış hey gidi hey efkar bastı şimcik senin 34 beden maaşallah sıfır bedensin be canım vallaha Allahtan fiziğin öyle zayıf ama cılızlardan değilsin oturaklı fiziğin var kuzucum yakışıyo ama sağlığın için bece alıversen benden sana transfer etsek bir 5 kilo nasıl olur kız yabancıya gitmesin be :26:

huu hhuu bizim tayfa nirelerdesiniz beee ama olmadıki şimcik bekle bekle bir hal oldum gelin gari iki çift laf edek yaa yarında ben okum yine ayrı düşücez asemb ne zaman gelicek aceppppp

selamm elifimm bn geldim neydiyon kız bu arada evlilik yıldömünüz kutlu olsunnn allah mutluluğunuzu daim etsin bitanemmm allah kmseyi sevdiği insandan ayırmasın szide

selamm elifimm bn geldim neydiyon kız bu arada evlilik yıldömünüz kutlu olsunnn allah mutluluğunuzu daim etsin bitanemmm allah kmseyi sevdiği insandan ayırmasın szide

hoşgeldin canım benim nerlerdesin bacım sen özlemişim vallaha gerçi bende çok giremiyorum bu aralar sağolasın gülüm benim Allah razı olsun cümlemizi ayırmasın rabbim hepimizi mutlu huzurlu sağlıklı hayat nasip etsin canımıniçi sen nasılsın ne yaptınız ev işini falan

amn bitanemm ya valla bacım bnde giremiyorum bayadırr..aşşa evle uğraşıyoruz çok gzl duyguymuş ya kendi evini düzmek mutfağı flan düzdüm şimdide parkeciler geldi parke yapıcaklar ayy çok mutlu oldummmm yaaa aşşada işler bitiyorr...yarınn eşim elektirik işleri var ufak şeyler onları yapcak bitcek sonra temizlikk tamamdır yaaaa

amn bitanemm ya valla bacım bnde giremiyorum bayadırr..aşşa evle uğraşıyoruz çok gzl duyguymuş ya kendi evini düzmek mutfağı flan düzdüm şimdide parkeciler geldi parke yapıcaklar ayy çok mutlu oldummmm yaaa aşşada işler bitiyorr...yarınn eşim elektirik işleri var ufak şeyler onları yapcak bitcek sonra temizlikk tamamdır yaaaa

oy kıyamam ben sana canım benim inş o ev size uğur geitrirde bebeğinizde gelir ve tam bir aile olarak mutlu olursunuz bitanem inş rabbim hakkınızda hayırlısını versin fıstığım bende senin adına sevindim sen öyle mutlu olmuşşun yaa inanki bende çok mutlu oldum kayınvalideyle oturmadım ama inan bana sende 10 günlüğk bile daraltıyo inasın kendi evi gibi yok hayırlı uğurlu olsun Allahım can sağlığıyla oturmayı nasip etsin inş AMİNNNNNNNNNNNNNNNN

inş..btanemm herşey yolunda gidyooallahımm bozmasınn aminn btanemm kocişimmideee çokk seviyorum evimidee ayyonla baş başa olcağımı düşününce çok mutlu oluyorumm yaaaa dediğin gibi inş..uğur gtirir evet bde bebeğimiz oldunmu tmmdırr..allahın izniyle herşeyin hayırlısı yaa ne kadar bi kaç aydan beri sıkışık olsakda kaynanamlardan ayrılmak istiyoruzz bide maddi açıdan rahatlasak kadar mutlu olurum kii hayırlısı inşş ya

rabbim inş tüm dualarını isteklerini kabul eder canım benim sıkma canını her şey zamanla bak eviniz oluyo maddi durumu saymöıyorum o aten ne zaman yolunda gidiyoki insanların hayatında ama yinede çok şükür fıstığım dilerim Allahtan yeni evinizde çok mutlu olursıunuz bitanem benim kıyamam ben sana rabbim bozmasın mutluluğunuzu AMİNNNNNNNN

AMNNN AMNNN BİTANEMMMEE sennn nasılsın bakalımm

AMNNN AMNNN BİTANEMMMEE sennn nasılsın bakalımm

bende nasıl olayım aynıyım uzak kalıyorum mümkün mertebe arada giryorum öyle kafam dağılsın diye cuma kontrolum vardı baya böyle büyük kafam kadar yaram varmış rahimde dondurucm ama tırsıyorummmmmmmmmm:18::18::18::18::18:

aaa çok üzldmm ya sıkma canını hakkında hyırlısı btanem üzülme herşey yoluna gicek boşwer btanemm demek 2.seneye girceksiniz ha evliliğinizde bize temmuzda gircez 2.senemize

aaa çok üzldmm ya sıkma canını hakkında hyırlısı btanem üzülme herşey yoluna gicek boşwer btanemm demek 2.seneye girceksiniz ha evliliğinizde bize temmuzda gircez 2.senemize

üzülmüyorum be balısı ama tırsıyorum ne yalan söyliyim benim canım azıcık azdırdaama kaçışı yok bebek olsa bile engel değilmiş ama osada doğduktan sonra hastalıklar çıkıyomuş ciğerlerde flan mecburi tedviya bakıciğimmmmmmm

anladım bitanemmm

anladım bitanemmm

canım benim ben çıkayım eşim şimdi çalar kapıyı sofrayı kurayım mçı var ya izliycek yesinde çayı yapayım keyile izleisn inş yenerde gs yoksa işimiz var yanikendie iyi bak bitanem yeni evin tekrardan hayırlı uğurlu olsun meleğim can sağlığıyla bebeklerinle otur inş öpüyorum Allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…