Kaldığımız Yerden Her Telden..

aman o kaaa yazdım gitmemiş yaaa bende gitmiştir diye kapadım sönüyor dönüyor gönderildi demiyor hadi iki kere olmasın dedğm offf neysee

amn amn btanemmm hiç sorma glüm gunaydın diyoruz yüzümüze bile bakmıyo aman sallıcam artık napıyım evm ayrı olsunda başka bşey istemiyoumm salllaaa
ne diyeyimki sen kaç senedir onunlasın evlendin evlenelmi hepmi böyleydi sonradanmı oldu gülüm
sorma balım yaa zor oluyo kahve özellikle ama şimcik çay suyu koydum içicem vallaha bitti şükür ovu derdim
aman o kaaa yazdım gitmemiş yaaa bende gitmiştir diye kapadım sönüyor dönüyor gönderildi demiyor hadi iki kere olmasın dedğm offf neysee

hee yaa bendede oluyo ama ben gitmemiştir diye kopyalamadan kapatmıyorum

ben iki en fazla i,ki bucuk saat tutabiliyorum. ama bu arada içiyorum bişiler cay su kahve zor tutuyorum. vallahi. simdilik koyu canım bakalım 17. günümdeyim. yumurtam cumartesi catladı ondan eminim catlatma ignesi vuruldum cünkü
dün aksam on gibi yaptım en son ikinci bayagı koyuydu bakalım bugün ne olcek. dün aksam 3.5 saat tutmustum ama bugün o kadar tutamam dayandı vallahi.

aman be cnm e yapsak kaynanalara yaranamıyoruzz anca kendimizi üzüyoruz sıkılıyoruzz

sana birşey diyim mi benim de hislerim o yönde kendi adıma. Böyle ne bileyim umutsuzluğum kalmadı heralde kanamalarda kesildi yaaa bana da yakında olacak gibi geliyor bakalım hayırlısı canım kaç aydır işlerim düzgün gitmiyor hep sorun annemin rahatsızlığı, iş yerinde görev yerimin değişmesi ki ne rahattı aşağıda burada mutsuzum işte ama idare ediyoruz doğum iznindeki bayan geldi dilekçe yazdı 6 ay da ücretsiz iznini aldı aralıka kadar burdayım anayacağın ama herşeuyde bir hayır vardır diyorum hiç olmazsa çalışıyorum anneme yardım edebiliyorum evde olsam daha çok takardım kafaya o yüzden akışına bıraktım herşeyi canımm olacak hem de yakında..

cnm bn temmuzda 2 sene olcak evleneli evlendiğimden beri beraber oturuyoruz geln geldim 1.ay sonra gerçek yüzüünü gösterdii..önceden sessizdimm ama şimdi öle değil hakkımı arıyorum sanki ne oldu sesisiz oldum da kendimi ezdirdim glüm

aman be cnm e yapsak kaynanalara yaranamıyoruzz anca kendimizi üzüyoruz sıkılıyoruzz

valla öyle yalakalıkta kaynanamın üstüne yok zaten öbür oğlu yurtdışında yaşıypr orada evlendi ya tek benden hayır var biliyor takılar hediyeler verir iltifatlar eder sanki ben bilmiyrum boşa olmadığını yine de yuvarlanıpğ gidiyoruz anlaşıyoruz napıcaz 70 yaşında kadın yapmaya çalışıyorum yorulsam da..

hee vallaha artık olduğu kadar be fıstığım tutamayınca ne yapıcan koyvericeniyi bakalım koyuysa sorun yok çatlama iğneside olmuşun hade hayırlısı ama bak ben biraz önce baktım netten kahve içen çok tüketen çok çay kola içen bayanlarda yumurtlamayı engelliyomuş haberin olsun ben kaç gündür kahve içmiyorum canım çekmiyo diye ama çay maaşallah gidiyo löpürlöpür bu arda resimleri koyabilirmin bakak görek

aman be cnm bnde aynı artık sallıyorum kızlar burada oturma grubu alcazda inş..köşe koltuk takmlarını kullanan varmı

evet gülüm sanırım sorunlarmız son buldukça doğru yolu buldukça umutlarda daha kuvvetli oluyo bilemiyorum ama sonuçta umudumuz var stres yok olmasında zaten o mahvediyo ya bizi inş rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin herşeyde hayır var evet iş aslında bakmasında bakıpda görmesinde her adımızız bir sınav ve çok şükürki tökezlemiyoruz bebeğim
tıkındımda o sıra sessizlestim cay içiyom gülüm.
hıımm bende acıktım yaa atıştırayım bari gülüm afiyet olsun

hıım anladım sarımsağı gelin yapmışlarda kırk gün sonra kokusu çıkmış ya demekki oda sakladı kendini pislik Allahından bulsun ne anlıyolar anlamıyorum eziyet edince herkeste ana kuzusu yaa kimin ne mecburiyeyi var sanki eşin ne diyo peki iyi yapıyosun ezdirme sakın boşver edenin yeri vardır derler bitanem

amanugrastırma simcik beni elifim bosver resimleri gülüm ya. zati cişi zor tutuyom beni hareket ettirme koyvercemsimcik haaaaaaaaaaaaaa.

kevserim bunlar nasıl kullanmadım ama şimdiki aklım olsa alırdım çok rahatlar bece benimkilerde bunun koltuk takımı olanındaannn

len oglum nettin tasınma işini kıs. yaranı ne yaptırdın dondurdunmu.fazla ilişkiye girmektende oluyomus yara rahim agzında olusuyomus.
kuzum taşınma işi beklemede 2ev var ama ikiside bakımda birisi bu sitede diğeride normal apartman daireleri bakalım babamı bekliyoruz çıkmayın diyo ben gelmeden 1 aya gelicek nasipse gelsinde bilmiyoruz valaha ne halt yiyeceğimizi açıkçası iş yapıyorum eşim kızıyo çıkıcaz ortada fol yok yumurta yok bekelemde olmakda insanı sinir ediyoyara işimide tahlil sonucunu bekliyorum işte yeniden smear aldı yolladı abaya büyük yara var dedi ilişkiden değil gülüm işliki normal ama afedersin saçma sapan bir huyum var temizliğe titizim diye el sabunlarıyla her tuvalet sonrası yıkıyorum zararlıymış bırak sabunu içine su kaçması bile yaraya nedenmiş bende yıkaya yıkaya cıcığını çıkardım sonunda yedim ..... oturdum
en son hilal hamile kalmıs öbür topicte. kızıda tebrik etmedim ya görmemişim listeyi yeni baktım ayıp oldu.:26::26:

ever hilalde hamile hamileyim dedi dedi çıktı vallaha çok şlükür hamile oda uvucan yaptı onunda koyu oldu benimde koyu ama ben adet oldum

hmm güzellmişşş evet olablri...glm eşim çok iyi bin insan beni asla ezdirmiyo annesine yada başkasına savunur haksız olsam bile annesinin yanında kızmaz odada kızar eşimi bu hularını çok sevyorumm

o zaman eşine burdan tebriklerimi iletiorum maaşallah çok güzel bir huyu var seni rencide etmiyo aferin ona rabbim ağzınızın tadını bozmasın erkeklerinde işi zor vallaha eş anne kolay değil ama annelerde böyle olunca ne yapmlaım durmamalı yanlarında iyi ediyosunuz gülüm ayeılmakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…