- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.921
ne diyeyimki sen kaç senedir onunlasın evlendin evlenelmi hepmi böyleydi sonradanmı oldu gülümamn amn btanemmm hiç sorma glüm gunaydın diyoruz yüzümüze bile bakmıyo aman sallıcam artık napıyım evm ayrı olsunda başka bşey istemiyoumm salllaaa
sorma balım yaa zor oluyo kahve özellikle ama şimcik çay suyu koydum içicem vallaha bitti şükür ovu derdimvalla ne demeli o kaynanaya bilmem kendi hiç hamile olmamış mı insan utanır gelinleri yani kızları gibi sevmesi koruması lazım ki oğullarıma iyi baksınlar diye ama nerdee nasıl rahat ediyor bilmem benim kaynana iyidir hoştur da hiç düşünmez kayınpeder olmasa neler ister kimbilir bak çalışıyrum ve eve yetişiyorum bir de. Geçen fasulye aldım bize kadar söyleyince o da istedi ona da götürdüm yarısını o akşamda biz yedik bitti o neyse zaten kendimize de yapmıştım ama bak 5. kat camları ufacık halimle tek siliyorm eşime kadın aldırtmıyorum gizliden onu yollayıp siliyorum akşamına da konuştuk işte dedim cam sildim ohh iyi eline sağlık diyor hiç aman brşey olur kadın tut onun için demek yok zaten her işimi kendim yapıyorum almam zaten ama söyleyebilir yanii oğluja diyeyim de kadın tutsun silme diye ama nerdee.. Kendi 1.70 boyunda bir kere silmemiş çıkıp benim boy 1.50 bile değil valla nasıl çıkıyorum korkmam çok şükür.. birde dolma konusu açıldı sarma size de yaparım dedim hiç hayır demem dedi ya kadın geliyr eve paraları da var 2 gün yerine 3 gün gelsin yemekte yapsın zaten zor ywetş,yorm ne diyim ki yine de hoş tutuyorum işte..
efet balımm iki çizgide aynı koyulukta oluyor bir yada iki gün sonra ikinci çizgi silikleşiyor artık yumurtlama oldu demek. silikleştiği gün çatlıyor aslında yan çatlamadan koyulaşıyor ama koyulaşma olduğunda halvetleri sklaştırmak lazım içeride sperm olsun çatlayınca.
eevt yaa zor valla çiş tutmak değil de canım hep çay kahve çekiyor içemiyorum hele yazın çok zor fazal su içmeden beklemek yanii..
aman o kaaa yazdım gitmemiş yaaa bende gitmiştir diye kapadım sönüyor dönüyor gönderildi demiyor hadi iki kere olmasın dedğm offf neysee
sorma sorma vallaha bende o 3 saati tutucam diye ölüyorum bugün üçbuçuk saat tuttum son olur daha da yapmam ben snein adetine ne kadar kaldı kaçıncı gündesin hele de bakım ben sana diyim ne oldupunu birde resimleri varmı koy bakalım ne durumdalar seninkiler 2.çizgi açılıyo ya gülüm ordan anlıyorum koyu olunca yumurtlama günleri oluyo ama adet gününde işte günün geçtiğinde yapınca böyle koyu çıkarsa hamilelik diyolarda benim öyle koyu çıktı geçenn ay ama adet oldum bence sende aldırmaa
valla ne demeli o kaynanaya bilmem kendi hiç hamile olmamış mı insan utanır gelinleri yani kızları gibi sevmesi koruması lazım ki oğullarıma iyi baksınlar diye ama nerdee nasıl rahat ediyor bilmem benim kaynana iyidir hoştur da hiç düşünmez kayınpeder olmasa neler ister kimbilir bak çalışıyrum ve eve yetişiyorum bir de. Geçen fasulye aldım bize kadar söyleyince o da istedi ona da götürdüm yarısını o akşamda biz yedik bitti o neyse zaten kendimize de yapmıştım ama bak 5. kat camları ufacık halimle tek siliyorm eşime kadın aldırtmıyorum gizliden onu yollayıp siliyorum akşamına da konuştuk işte dedim cam sildim ohh iyi eline sağlık diyor hiç aman brşey olur kadın tut onun için demek yok zaten her işimi kendim yapıyorum almam zaten ama söyleyebilir yanii oğluja diyeyim de kadın tutsun silme diye ama nerdee.. Kendi 1.70 boyunda bir kere silmemiş çıkıp benim boy 1.50 bile değil valla nasıl çıkıyorum korkmam çok şükür.. birde dolma konusu açıldı sarma size de yaparım dedim hiç hayır demem dedi ya kadın geliyr eve paraları da var 2 gün yerine 3 gün gelsin yemekte yapsın zaten zor ywetş,yorm ne diyim ki yine de hoş tutuyorum işte..
efet balımm iki çizgide aynı koyulukta oluyor bir yada iki gün sonra ikinci çizgi silikleşiyor artık yumurtlama oldu demek. silikleştiği gün çatlıyor aslında yan çatlamadan koyulaşıyor ama koyulaşma olduğunda halvetleri sklaştırmak lazım içeride sperm olsun çatlayınca.
eevt yaa zor valla çiş tutmak değil de canım hep çay kahve çekiyor içemiyorum hele yazın çok zor fazal su içmeden beklemek yanii..
ne yapayım gülüm eşim 3 gün evdeydi gerçi pazar göreve gitti ama olsun battı resmen yapayım dedim işte bitti şükür ama vallaha karnımda alt tarfta çok sancı var bazayı falan kaldırdım hiç umursamıyorum diğer aylarda adımıa bile dikkatettimde ne oldu sildim attım artık tabiki aklımda istiyorum o ayrı ama eskisi gibi psikopata bağlamıycam ki eşimde farkında topikten çıktın çıkalı iyisin hayatın omuştu diyo onlar burda olduğumuda biliyo ama bebek toiği değil geyik topiği iyi geliyosa dozunda iyidir diyo işte cidden iyi geldi be meleğim sorma dün sahildede vardı bebekleri izliyorum ama içimde nasıl mutluluk var bilsen farklı duygular yaşıyorum ve ilk defa bu kadar sağlam hislerim var neden bilmiyorum ama gerçekten var u ay olmaz ama olucak eminim hayırlısı inş cümlenmize nasip eder rabbim hıım anladım meleğim bende sanıyorumki çatladığunda boşa demiyolar kırmızıyı gördükten bir gün sonrasına ilikki diye erttesi güne çatlıyo diye dimi hıım iyi bakem o zaman bugün olmazda vallaha yarın sabaha inş eşim gider be vurur kafayı yatarım
melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne diyeyimki sen kaç senedir onunlasın evlendin evlenelmi hepmi böyleydi sonradanmı oldu gülüm
sorma balım yaa zor oluyo kahve özellikle ama şimcik çay suyu koydum içicem vallaha bitti şükür ovu derdim
hee yaa bendede oluyo ama ben gitmemiştir diye kopyalamadan kapatmıyorum
aman be cnm e yapsak kaynanalara yaranamıyoruzz anca kendimizi üzüyoruz sıkılıyoruzz
ben iki en fazla i,ki bucuk saat tutabiliyorum. ama bu arada içiyorum bişiler cay su kahve zor tutuyorum. vallahi. simdilik koyu canım bakalım 17. günümdeyim. yumurtam cumartesi catladı ondan eminim catlatma ignesi vuruldum cünkü
dün aksam on gibi yaptım en son ikinci bayagı koyuydu bakalım bugün ne olcek. dün aksam 3.5 saat tutmustum ama bugün o kadar tutamam dayandı vallahi.
valla öyle yalakalıkta kaynanamın üstüne yok zaten öbür oğlu yurtdışında yaşıypr orada evlendi ya tek benden hayır var biliyor takılar hediyeler verir iltifatlar eder sanki ben bilmiyrum boşa olmadığını yine de yuvarlanıpğ gidiyoruz anlaşıyoruz napıcaz 70 yaşında kadın yapmaya çalışıyorum yorulsam da..
evet gülüm sanırım sorunlarmız son buldukça doğru yolu buldukça umutlarda daha kuvvetli oluyo bilemiyorum ama sonuçta umudumuz var stres yok olmasında zaten o mahvediyo ya bizi inş rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin herşeyde hayır var evet iş aslında bakmasında bakıpda görmesinde her adımızız bir sınav ve çok şükürki tökezlemiyoruz bebeğimsana birşey diyim mi benim de hislerim o yönde kendi adıma. Böyle ne bileyim umutsuzluğum kalmadı heralde kanamalarda kesildi yaaa bana da yakında olacak gibi geliyor bakalım hayırlısı canım kaç aydır işlerim düzgün gitmiyor hep sorun annemin rahatsızlığı, iş yerinde görev yerimin değişmesi ki ne rahattı aşağıda burada mutsuzum işte ama idare ediyoruz doğum iznindeki bayan geldi dilekçe yazdı 6 ay da ücretsiz iznini aldı aralıka kadar burdayım anayacağın ama herşeuyde bir hayır vardır diyorum hiç olmazsa çalışıyorum anneme yardım edebiliyorum evde olsam daha çok takardım kafaya o yüzden akışına bıraktım herşeyi canımm olacak hem de yakında..
hıımm bende acıktım yaa atıştırayım bari gülüm afiyet olsuntıkındımda o sıra sessizlestim cay içiyom gülüm.
cnm bn temmuzda 2 sene olcak evleneli evlendiğimden beri beraber oturuyoruz geln geldim 1.ay sonra gerçek yüzüünü gösterdii..önceden sessizdimm ama şimdi öle değil hakkımı arıyorum sanki ne oldu sesisiz oldum da kendimi ezdirdim glüm
hee vallaha artık olduğu kadar be fıstığım tutamayınca ne yapıcan koyvericeniyi bakalım koyuysa sorun yok çatlama iğneside olmuşun hade hayırlısı ama bak ben biraz önce baktım netten kahve içen çok tüketen çok çay kola içen bayanlarda yumurtlamayı engelliyomuş haberin olsun ben kaç gündür kahve içmiyorum canım çekmiyo diye ama çay maaşallah gidiyo löpürlöpür bu arda resimleri koyabilirmin bakak görek
amanugrastırma simcik beni elifim bosver resimleri gülüm ya. zati cişi zor tutuyom beni hareket ettirme koyvercemsimcik haaaaaaaaaaaaaa.
hee eyi bakem gülm temam otur aman sıkı tut kaçırma sakın aman koyuverme tutuver haaa
Eki Görüntüle 409937 Eki Görüntüle 409938 Eki Görüntüle 409939 kevserim bunlar nasıl kullanmadım ama şimdiki aklım olsa alırdım çok rahatlar bece benimkilerde bunun koltuk takımı olanındaannn
kuzum taşınma işi beklemede 2ev var ama ikiside bakımda birisi bu sitede diğeride normal apartman daireleri bakalım babamı bekliyoruz çıkmayın diyo ben gelmeden 1 aya gelicek nasipse gelsinde bilmiyoruz valaha ne halt yiyeceğimizi açıkçası iş yapıyorum eşim kızıyo çıkıcaz ortada fol yok yumurta yok bekelemde olmakda insanı sinir ediyolen oglum nettin tasınma işini kıs. yaranı ne yaptırdın dondurdunmu.fazla ilişkiye girmektende oluyomus yara rahim agzında olusuyomus.
en son hilal hamile kalmıs öbür topicte. kızıda tebrik etmedim ya görmemişim listeyi yeni baktım ayıp oldu.:26::26:
hmm güzellmişşş evet olablri...glm eşim çok iyi bin insan beni asla ezdirmiyo annesine yada başkasına savunur haksız olsam bile annesinin yanında kızmaz odada kızar eşimi bu hularını çok sevyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?