Kaldığımız Yerden Her Telden..

kızlar namaza geçiyorum gelicem hemen bekleyin emi

tamam canım Allah kabul etsin bitanem...

selam kızlar nasılsınız ,biz sağlık ocağından geliyoz tetonoz aşımızı olduk geldik,2 kilo almışım bu arada kilo almadım fala filan diyordum bakalım kaç kilo ile bitircem.

ohh iyi canımm biraz acır belki ama duş alma bugün tatlım.. Olsun boşverr kilolar verilir canım bebeğin sağlıklı olsun yeter ki bence sen fitsindir o kadar da kilo al artık canımm.. Hepsi gider zamanla..

siz severekmi evlendiniz balım

bizimkisi braz karşık balım ben bi alışveriş merkezinde çalışırken eşimn annesi babası geldi dükkana konıştk shbet ettik bu arada(eşimde çankırılı bende)neyse konuşurken dayımı tanıdıkları çıktı ortaya neyse bunlar beni çok beğenmişler..eşimde ozama evlenmek istemiyo işyerinde ustalarıyla sohbet ederken demiş böle böle bni evlendimeye çalışıyorlar fln onlarda demişler git bak beğenmezsen söle demişler neyse eşim tamm demiş..ertesi akşam işten eve geldim dayım dedi böle böle istemeye gelcekler bnde dedimki yakışıklıysa kabul ederim dedimneyse sbh oldu 14 ekim çarşamba günüydü saat..17:00 da eşim dükkana geldi annesi yollamış böle böle karakız fln demiş neyse eşim le karşılaştık baya bi bakıştık o anı anlatamam ya sanki zaman durmştu nnyse eşim dükkandan çıkarken ben de dışarım çıktım onun arkasından eşimde hep arkasına bakarak gittim onu görünce içime bişeyler doğmuşştu..hep ou düşündm neyse annesini aramış anne demiş bn orda btane kız gördüm kara fln değil onu alırsanız evlenirim yoksa evlenmem neyse
istemeye gelcekleri akşam işten çıktım saat 20:30 da eve geldim baktım kapının önünü dolu bn heycandan öldümm neyse yengem açtı kapıyı bni süslediler fln erkekler kadınlar ayrı oturuyorlardı erkeklerin olduğu yere kafamı uzatıp h.geldiniz dedim bi baktım en kööşe de bakıştığım çocuk orda aşık olduğum dünyalar bnm oldu neyse yalnız konuşturldular bizi eşim odadan içeri girince dedim tamm budur..eşimde düşünmüş bu kız bni beğenmezdiye neyse herşey böyle çk güzeldi..o akşam 2 tane dünür vadı öbür külerini yolladık eşimle evlendm vede mutluyuzzz

selam kızlar nasılsınız ,biz sağlık ocağından geliyoz tetonoz aşımızı olduk geldik,2 kilo almışım bu arada kilo almadım fala filan diyordum bakalım kaç kilo ile bitircem.
hoşgeldin bitanem a.slm ohh ohh maaşallah sen almıyorsun gibe geliyo demekki balım olsun kilo işimni sakın dert etme önemli olan bebişimiz annesi

iver ivet hatıeladım ben bunu konuşmuştuk yine ama unutmuşum balım çok güzel ve romantik hkaye rabbim nice nice senelerinizide böyle sevgiyleaşkla geçirmeyi nasip etsin dizilerdeki gibi resmen ne diyelim maaşallah size ilk bakışta aşk

aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü nireye gittiniz bee gelin ama ben geldim siz yoksunuz olmıyyy ama

[video=youtube;HShnDFw3fz8]http://www.youtube.com/watch?v=HShnDFw3fz8&feature=related[/video]

[video=youtube;LFSB5oI0xqg]http://www.youtube.com/watch?v=LFSB5oI0xqg&feature=related[/video]

[video=youtube;B16eXkmqDh0]http://www.youtube.com/watch?v=B16eXkmqDh0&feature=related[/video]

tamam tatlım sabah alırım artık. tabi cnm sağlıklı olsun yeter ben gene az aldım ya 5 ayda iki kilo. veririz kuzum sağlıkla gelsinde sıpam.
hoşgeldin bitanem a.slm ohh ohh maaşallah sen almıyorsun gibe geliyo demekki balım olsun kilo işimni sakın dert etme önemli olan bebişimiz annesi

hoşbulduk kuzum iyiyim ben sen nasılsın toplamda iki kilo aldım ama önümüzdeki aylarda alıncak ebede dedi aferin dedi çok almıyorsun balık etli olmanın faydası ilk 3 ay bebe depodan yiyor:)alsamda çatlasamda sağlıklı olsun hiç birşey önemli değil kuzum.

daha başındasın ama 2 kiloda maaşallah gülüm az almışın nazarım değmesinde kırkbinkere maaşallahbazı bebekler içten alıyo ne bileyim türlü türli olanı var hayırlısı olsun yeterki gerisi boş bende nasıl olayım yorgunum birde tabi kasıklarım fena yumurtlama zamanı yaa inanılmaz ama böyle olduğum yerde kalıyorum şu lanet yarada etki ediyo sanırımmmmmmmmmm

evet yumurtlama zamanı sancı oluyor kuzucuk.yorma kendini bu ara karar verdinmi tedavi ne zaman yara için.

nasıl geçti evlilik yıl dönümüzz?

haa tamam bak hatırladım anlatmıştın tam türk filmlerindeki gibi valla çok güzell Allah her daim mutlu etsin bitanemm... bizimde çok kadersel birşey eskişehir nereee İstanbul neree 5 sene olacak eylülde eskişehirli oldum artıkın..

ahh ahh gülüm kaçırdım o ağrılı zamanları ben ya tam İstanbul için hazırlanırken tuttu o ağrılar ovu da yapamadım yapsam da çalışma olamıcaktı gideceğimiz için zaten daha öle ağrım olmadı 1-1.5 gün oldu bitti dimek erken yumurtlamışım.. neyse bu aya artık kısmet.

evet yumurtlama zamanı sancı oluyor kuzucuk.yorma kendini bu ara karar verdinmi tedavi ne zaman yara için.

nasıl geçti evlilik yıl dönümüzz?

vallaha bugün kendimi aştım zaten baya iş yaptım işte sonuçlar çıksında gülüm adet sonrası dondurucam nasipse bebek olsa bile zararlıymış yaa yaptırayımda hamile kalırsamda bebeğim sağlıklı olsun bu ay geçsinde sonrasında zaten 1 ay korunma falan derken benim bebeiş baya uzak görünüyo bana balısı nasıl geçisin akşama kadr evdeydik sonra çıktık yemek yedik sahilde gezdik el ele geldik güzeldi ama ne bileyim farklı oluyo her zamankinden adı verdı yaa bitanem

ne yapıyorsunuz yahuuuu
a.slm hoşeldin canım ne yapalım muhabbet işte sne ansılsınnn

olsun gülüm dertlenme en azından ara kanmalardan kurtuldun meleğim yaa belki tutmuştur olmasa bile diğer aylara umudumuz var artık .çok şükür bitanem gerçi benim adetimin 5. gününden beri koyu çıkıyodu tam net 1. çizgi gibi olmasada koyuydu koymuştum hatta hatırlarsan balım:44::44::44:

iyiyim kuşum özlemişim seni, ne tedavisi kuşum olcan sen ben kaçırmışım sanırsam.

iyiyim kuşum özlemişim seni, ne tedavisi kuşum olcan sen ben kaçırmışım sanırsam.

bende özlemişim gülüm yaa rahime büyükçe bir yaram varmış onu dondurucam yara varıda iltihaptan oyutu görünmüyodu yeniden smear aldı gönderdi ite bekliyorum sonuçlarını çıksında bakıcız artık aslında çok tırsıyorum ama :18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…