Kaldığımız Yerden Her Telden..

olsun gülüm bizede sıra gelecek kıcımızı yırtsakta bisi degişmiyo beklicez bakalım canı ne zaman isterse o zaman gelcek bizim eşşek sıpaları.
lan oglum bende dusta iyice su sokuyodum içi temizlensin diye ya genital dus cok zararlıymıs bilmeyince. sen iyice abartmıssın ama sabun he. delü sün len sen.

he vallah sıpaki ne sıpa hayırlısı kıçımızı ytırtsakda yırtmasakda nasip olduğu zaman gelmeden olmuyo işte ne yapıcaz bekliycek he sorma balım yaa ben abarttım ki ama ne yapayım içimme sinmiyo duşda zararlı yıkamakta diyoki yazan yazıda öyle birşeyki kendii temizliğini kendi yapıyo sakın tutmayın gebelik şansını yok ediyo ben ilişkiden sonra hemen kalkıyodum irde duşa girince elimden gelse elimi sokup tüpleride yıkıycam yani o derce e düşün birde ebek bekliyorum bu kafayla

çok saolll btanemm allah razı olsu nn eşimden ama gerçekten işi zor amn bitanm kmsenin ağzıının tadını bozmasın rabbm cnmm aklıma ne geldi dur anlatıyım

geçen gece eşim işten geldi yemek fln yedik neyse tam yatcakken sinek gördüm aşkım dedim bak sinek var uyuyamayız gene dedim snek oldunmu ikimizde sinir oluyoruz neyse bu başladı sinek kovalamaya aldı bnm penyemii yok sinekten korkuyo bnm kinin böceklere karşı huyuvardır sevmez..neyse baktım olcak gibi değil bnde alım elime bi penye neyse beklioz sinek bi yere konsun diye neyse lambaya kondu eşim parfüm sıktı dedi o ölür şimdii
yokk ölmedi daha çok canlandı bu sefer hiç biryere konmuyo nese yüzüme sinek gelmiş haberim yok eşim penyeyi yüzüme kütten vurunca feleğim şaştı beynm sallandı eşim bi özür diliyo korktu bi şey oldu diye nese bn kendime geldim başladımm gülmeye oda bn kızarım diye gülmedi bn gülünce başladımı oda gülmeye neyse tekrar snek avına en sonda eşim öldürdü sineği yattıkkdün gecede eşim yatağa oturdu yastığını dzeltcek bana yastığı atacak diye uykulu bi halde eşime vurdumsabah eşim aradı sen diyo dün gece niye bana vurdun diyee

e yapma barim artıkın . kıs hayıt hapına devam ediyomusun. neler yaptın bu ay bi degişik bişi kullandınmı.

manyeksiniz olum siz Allah sizi emi güldüm sinek yerine seni vurdu haaa ben olsam burnundan getiridim sen iyi gülmüşün beynin sallandı haa oy kıyamam ben fıstığıma ama bak intikamını almışşın işte sende onu dövmüşün ayy şaka bir tarafa Allahım hiç bozmasın ağzınızn tadını huzurunuzu o kaynanaya rağmen sen eşini böyle seviyosun yaa ne dieyeyim maaşallah sanaa

e yapma barim artıkın . kıs hayıt hapına devam ediyomusun. neler yaptın bu ay bi degişik bişi kullandınmı.

yok gülüm bıraktım yıkamayıda hapıda o ay içtim dahada içmedim mahvetti beni göğüsleirmi görsen tarla sanki yeşil yeşil ne alakaysa inandık içtik her insana bir olmuyo demekki ben doktorada sordum o ne dedi biz her ilacı tavsiye etmiyoruz bitkisel diyip geçmeyin dedi yan etkiler kötü oluyo dedi işte duymamış bile düşün adını bu ay hiç birşey yapmadım sadece adetim bitti 6. gün başladık 2 günde bir ilişki oluyo 2 kerde sabah oldu işte sonra 3-4 saat yattım hiç geri gelmiyo gülüm yaa normalde kalkıyodum yaa altıma işemişim gibi akıyodu şimdi kupkuru oluyo

allah allah nasıl geri gelmiyo kıs tuvalete oturunca patır patır dökülüyo benimki. ya bende yataga gecmesin diye her ilişki sonrası kutuma pecete koyuyorum cogunu cekiyo pecete. yanlıs yapıyorum demi gülüm ama napıyım aslında yatak pedide varda işte ne bilim tiksiniyorum yatagıma geccek diye sarı sarı oluyo sonra cok igrenc ya.

ben fazal çay içmem yukarı çktığımdan beri içyorum biraz ama kahveyle aram yoktur burada yapılır günde bir kere onu içiyordum ama içmiuorum ben de çarpıntı yaptı ya bıraktım düzeldi içim daralıyordu böyle iyi gelmiyor bana karı koca sevmiyoruz pek zaten içersem de şekerli severim burada unutuyorlar hep orta yapıyorlar. Çekirdekte iyi değil diye duymuştum ama vazgeçemiyorum kabak çekirdeği iyi ama.

kız yapma öyle dıştan temizle yeter enfeksiyon olur öç tarafları ıslandıkça işte vajinal duş hiç önerilmez ele çocuk isteyince.

evet bak doğal akıntısı var vajinanın zaten işte o akıntılar temiz tutuyor enfeksiyon olmasını engelliyor ama sen su tutuyorsun yıkıyorsun ama kurulayamzsın ki iyice düşün yanii öyle de bakteri olur. yapmayın sakın bebek şası da olmaz öyle halvetten sonra hemen akabinde duş almayın..

ben fazal çay içmem yukarı çktığımdan beri içyorum biraz ama kahveyle aram yoktur burada yapılır günde bir kere onu içiyordum ama içmiuorum ben de çarpıntı yaptı ya bıraktım düzeldi içim daralıyordu böyle iyi gelmiyor bana karı koca sevmiyoruz pek zaten içersem de şekerli severim burada unutuyorlar hep orta yapıyorlar. Çekirdekte iyi değil diye duymuştum ama vazgeçemiyorum kabak çekirdeği iyi ama.

kız yapma öyle dıştan temizle yeter enfeksiyon olur öç tarafları ıslandıkça işte vajinal duş hiç önerilmez ele çocuk isteyince.

evet bak doğal akıntısı var vajinanın zaten işte o akıntılar temiz tutuyor enfeksiyon olmasını engelliyor ama sen su tutuyorsun yıkıyorsun ama kurulayamzsın ki iyice düşün yanii öyle de bakteri olur. yapmayın sakın bebek şası da olmaz öyle halvetten sonra hemen akabinde duş almayın..

evet btanem eşimi OKAADAR ÇOK SEVİORUM Kİ O BNM HERŞEYİM GEÇEN GN MÜZİK DİNLİYORUZ yatakta duygusal böle baktım bizim ki ağlıyo ne odu dedim sen çok sveiyorum ii varsın bnmsn fln demeye başlıınca bnde başladım ağlamaya işte bnde seni çok sevyorum fln diye geçen çocukluk arkadaşlarının yanına gitti sormuşlar nasıl gidiyo evlilik diye sormuşlar ya demiş eşimi çok sevyorum o bnm herşeyim her geçen gün bağlanıyorum aşık oluyorum demişşş çok mutlu oldumm ya

aynen bende peçeteyle tutuyorum ama bak şöle yap ilişki sonrası kalçanın altına yastık koy ama böyle takviye olsun yani o esnada yukarı olsun popo kısmın mümkünse yatakta değilde kanaepede koltukta yapın biz öyle yapıyoruz yatıyorum diye tvye bakıyorum canım sıkılıyo birde kanepe yanı hemen duvar yaaa ayaklarını hemen dik oraya bir 15 dk öyle bekle sonnrada yat sırt üstü sonrada da yan yat yoruldıkça değiştir işte peçeten kalsın çekmez o şekilde bılaşır ama gidende gider yat yatabildiğin kadar banyodada su tutma işte balım benböyle yapıyorum birde sabah ilişki çok önemli diyolar hegün değil 2 günde bir çünkü spermler kaliteli oluyomuş kaç yere baktıysam hep öyle yazıyor sabah yapın sizde bitanem

ögrendikten sonra yapmamaya basladım ya senelerce alısmısım ben bu olaya banyoda elime alıyom dusu sonra geri bırakıyorum . hatırlayınca zor oluyo ya alıstırıyorum kendimi.

sabah yapamıyoruz biz ya esim cok zor uyanıyo sonrada işe gec kaldım diye kosturuyo. gerci biz hafta sonuda sabah yapmıyoruz ya tercih etmiyoruz niyeyse. kaliteli sperm en iyi sabah oluyo ya .
ben bi yemek koyuyumda gelem bebelerimmmmmmmmmmmmmmmmm

evet gülüm ama işte bilmiyodumki zamanla öğreniyo insan ama geç kalıyo malesef oldu işte bakalım adet olayımda bitiminde gidicem dondurmaya 1 ayda korunma olur derken hayırlısı Allahtan bakalım neler olucak meleğimmm

oy kıyamam ben size ne kadar güzel işte rabim sevginizi her daim kılsın inş sevgi saygı çok önemli ne sevgiler oluyo ama zoru görünce bitiyo dayanamaıyo zor iş aslında derler ya bir kız düşerse yerine düşmezse yerin dibine diyeee öyle gerçkten senin kaynanan edepsiz ama çok şükü reşin seni seviyo koruyup kolluyo bu yetiyo işteee

hıımm aslında hafta içi bizde sabah yapmadık eimde diyo erken kalkmak gerek diye ama mevburi bir kerde öyle deneyelim dedim bakalım ne diyick beyfendi artık hayırlısı yaa zamanı gelmişşe sebep olucak birşey yani meleğim sen koyda gel bakım hade kolay gelsin fıstığımmmmmmmmmmmmenide ne var bu arada hımmm

inş..btanem

selam kızlar nasılsınız ,biz sağlık ocağından geliyoz tetonoz aşımızı olduk geldik,2 kilo almışım bu arada kilo almadım fala filan diyordum bakalım kaç kilo ile bitircem.

ay komik olmuş gerçekten ama sen de rövanşı almışsın bak nasıl kıyamıyor sana benimki de öyle ya canım benim dün ütü yaptım tülleri 3 tül kaç saat sürdü ay ellerim acıdı baya masaj yapıyor benimki ellerime yaa.. Yanlışlıkla vursa özüğr diler karısını döven erkekleri hiç anlamam tahmin edemiyorum yanii. Neyse sinek pert olmuş hiç olmazsa olur öyle kazalar canım..

Allah mutluluğunuzud aim etsin canım inşallahhh.. Bir de bebiş gelirse ohh değeyin keyfinize. Ben de eşimi çok seviyorum ama daha da çok o ben seviyor biliyorum ve abartısız hayatta bana en çok değer veren seven insanın o olduğunu düşünüyoruım annemden bile önce yanii o kadar. Bir kere şiddetli kavga etmiştik dedim olmayacak boşanalım ben açıcam davayı hiçbirşeyde istemiyorum ay nasıl ağladı nasıl yalvardı anlatamam ya.. Bazen kırıyorum sonra pişman olutyorum ama benim hayatımda da herşey öyle üst üste geldi ki nasım olna geçiyor ama hep sabırla karşılıtyor anlıyor çünkü Allah onları başımızdan eksik etmesin.

ögrendikten sonra yapmamaya basladım ya senelerce alısmısım ben bu olaya banyoda elime alıyom dusu sonra geri bırakıyorum . hatırlayınca zor oluyo ya alıstırıyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…