- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.981
vallaha bugün kendimi aştım zaten baya iş yaptım işte sonuçlar çıksında gülüm adet sonrası dondurucam nasipse bebek olsa bile zararlıymış yaa yaptırayımda hamile kalırsamda bebeğim sağlıklı olsun bu ay geçsinde sonrasında zaten 1 ay korunma falan derken benim bebeiş baya uzak görünüyo bana balısı nasıl geçisin akşama kadr evdeydik sonra çıktık yemek yedik sahilde gezdik el ele geldik güzeldi ama ne bileyim farklı oluyo her zamankinden adı verdı yaa bitanem
tamam tatlım sabah alırım artık. tabi cnm sağlıklı olsun yeter ben gene az aldım ya 5 ayda iki kilo. veririz kuzum sağlıkla gelsinde sıpam.
hoşbulduk kuzum iyiyim ben sen nasılsın toplamda iki kilo aldım ama önümüzdeki aylarda alıncak ebede dedi aferin dedi çok almıyorsun balık etli olmanın faydası ilk 3 ay bebe depodan yiyor:)alsamda çatlasamda sağlıklı olsun hiç birşey önemli değil kuzum.
a.slm hoşeldin canım ne yapalım muhabbet işte sne ansılsınnn
olsun gülüm dertlenme en azından ara kanmalardan kurtuldun meleğim yaa belki tutmuştur olmasa bile diğer aylara umudumuz var artık .çok şükür bitanem gerçi benim adetimin 5. gününden beri koyu çıkıyodu tam net 1. çizgi gibi olmasada koyuydu koymuştum hatta hatırlarsan balım:44::44::44:
evet balım bebek için hayırlısı ne ise iyisi ne ise o olsun ben her şeye razıyım korkuyorum ama bebeğim için iyisi bu ise katlanırım vallaha yeterki o hayırla gelsintabi bebek içinde zararı olabilir olsun tedavi bitsin bebiş gelir zaten sağlıklı ol sende gerisi mühim değil.
hoşgeldin esraikimmmmmmmm ne yapıyon bakalım.
oo birşey almamışsın canım ya tabi son aylarda alacaksın asıl hazırlıklı ol ancak ilk ayları atlattığın için asgari düzeyde, o kadar kilolu doğuma gitmezsin canım benim..
yok be gülüm o hafta yapmadık yorgunluk falan geçti zaten ovu yaptım dönünce silikleşmişti artık. ilk ayptığım az koyu çıktı ama sonra silikleşti iyice. Bu aya kısmet. bi< aşılamaya da odaklandık biraz tedavi falan derken olursa olacak bakalım klomen verir belki öbür kutuda bitsin düzenleyecinin çağırdı zaten. evet hatırlıyorum tabii gülüm yara varkende kalırsın ama zorlar işte canım da yara varken bilmeden gebe kalan da zor oluyor ana dondurunca daha rahat olur tabii sağlıklı bedene gelsin miniğimiz bekleriz az daha hem 2 sene dolmuış be gülüm dur daha bak benim 5 senem doldu öyleydi böyleydi derken geçti günler ben 2 senedir bir fiil istiyorum düşün yanii.. sen daha ne oldu başlayalı umutsuz olmak için erken..
bende özlemişim gülüm yaa rahime büyükçe bir yaram varmış onu dondurucam yara varıda iltihaptan oyutu görünmüyodu yeniden smear aldı gönderdi ite bekliyorum sonuçlarını çıksında bakıcız artık aslında çok tırsıyorum ama :18::18::18::18:
tabi bebek içinde zararı olabilir olsun tedavi bitsin bebiş gelir zaten sağlıklı ol sende gerisi mühim değil.
hoşgeldin esraikimmmmmmmm ne yapıyon bakalım.
oo birşey almamışsın canım ya tabi son aylarda alacaksın asıl hazırlıklı ol ancak ilk ayları atlattığın için asgari düzeyde, o kadar kilolu doğuma gitmezsin canım benim..
yok be gülüm o hafta yapmadık yorgunluk falan geçti zaten ovu yaptım dönünce silikleşmişti artık. ilk ayptığım az koyu çıktı ama sonra silikleşti iyice. Bu aya kısmet. bi< aşılamaya da odaklandık biraz tedavi falan derken olursa olacak bakalım klomen verir belki öbür kutuda bitsin düzenleyecinin çağırdı zaten. evet hatırlıyorum tabii gülüm yara varkende kalırsın ama zorlar işte canım da yara varken bilmeden gebe kalan da zor oluyor ana dondurunca daha rahat olur tabii sağlıklı bedene gelsin miniğimiz bekleriz az daha hem 2 sene dolmuış be gülüm dur daha bak benim 5 senem doldu öyleydi böyleydi derken geçti günler ben 2 senedir bir fiil istiyorum düşün yanii.. sen daha ne oldu başlayalı umutsuz olmak için erken..
tırsma kuşum can acıtacak bir durum olacağını sanmam, çok geçmiş olsun bebeğim.
hoşbuldumda saatide beşbuçuk yapmışım eve gitme vakti, dikka edin kendinize
tırsma kuşum can acıtacak bir durum olacağını sanmam, çok geçmiş olsun bebeğim.
hoşbuldumda saatide beşbuçuk yapmışım eve gitme vakti, dikka edin kendinize
evet balım bebek için hayırlısı ne ise iyisi ne ise o olsun ben her şeye razıyım korkuyorum ama bebeğim için iyisi bu ise katlanırım vallaha yeterki o hayırla gelsin
olsun gülüm üzülme sen daha önümüzdeki günlermiz var yaparsın kanmaların bitti yaa vallaha bak ben umutluyum senden yani sabret yeterki benim 1 yılı geçiyo işte gülüm ilk 9 ay korunduk hesapladımda ben işte geçen yıl ramazana 4 ay kala başlamıştık bu ramazan geliyo hala olmadı nasip işteee
yaa asemb gelmedi hala bir hafta oldu bugün ama sanırsam gelmedi daha evineee
inşallah tatlım bakalım yok zaten ben biraz dikkat ediyorum tatlı falan yemem öyle meyveden alıyoum şekeri onun büyük etkisi oluyor kuzum.
kızlar eşim geldi ben kaçar kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum canlarım görüşmek üzere Allaha emanet olun
evet balım bebek için hayırlısı ne ise iyisi ne ise o olsun ben her şeye razıyım korkuyorum ama bebeğim için iyisi bu ise katlanırım vallaha yeterki o hayırla gelsin
olsun gülüm üzülme sen daha önümüzdeki günlermiz var yaparsın kanmaların bitti yaa vallaha bak ben umutluyum senden yani sabret yeterki benim 1 yılı geçiyo işte gülüm ilk 9 ay korunduk hesapladımda ben işte geçen yıl ramazana 4 ay kala başlamıştık bu ramazan geliyo hala olmadı nasip işteee
yaa asemb gelmedi hala bir hafta oldu bugün ama sanırsam gelmedi daha evineee
inşallah tatlım bakalım yok zaten ben biraz dikkat ediyorum tatlı falan yemem öyle meyveden alıyoum şekeri onun büyük etkisi oluyor kuzum.
kızlar eşim geldi ben kaçar kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum canlarım görüşmek üzere Allaha emanet olun
madem her telden paylaşımlar yapabiliyoruz... bende evlilik hayalimin bir an önce gerçeklerşmesi için dua ediyorum hepsi bu:) öyle istiyorum ki... inşallah bu ramazan sonrası hayırlı bir evlilik sayfası açarım kendime... öyle zor ki yalnızlık... hep bir umut.......bir işaret bekleyişi... bakalım.. hayırlısı olsun... ALLAH kimseyi yalnız koymasın... ... sevgiyle ve mutlulukla kalın hatunlar :)
evet canım bu doktora çok güvendim açıkçası inşallah boşa gitmez umutlarım bakalım. Valla kız daha cam sildim yatak odasınıni mutfağın camı da duruyıor daha. Evde daha öyle çok iş var ki. dün tüm akşam tül ütüledim b akşam 3 seper kıyafet beyazlar falan ütülücem. Salşona girilcek vitrinler silinecek, duvar silincek, fayans araları, küvet, balkonu kapattırmıştık hep cam onlar silinecek, halılar yıkamaya gidecek çok iş var çok ama valla haftaiçi yaptğımı yapıcam cumartesi gezicem geçen hftasonu kaynanam dışında bir yere gitmedim bunaldım. Ne güzel işte canım gereksiz tedaviler ilaçlar vermiyor sana en güzeli öyle sorunun yoksa az daha dene sonra yardımcı tdavi istersin canım benim ki inşallah gerek kalmaz gelecek bebeğin bitanemm merak etmee..
madem her telden paylaşımlar yapabiliyoruz... bende evlilik hayalimin bir an önce gerçeklerşmesi için dua ediyorum hepsi bu:) öyle istiyorum ki... inşallah bu ramazan sonrası hayırlı bir evlilik sayfası açarım kendime... öyle zor ki yalnızlık... hep bir umut.......bir işaret bekleyişi... bakalım.. hayırlısı olsun... ALLAH kimseyi yalnız koymasın... ... sevgiyle ve mutlulukla kalın hatunlar :)
valla canım senin dediklerinin bir kısım temizliği bugün yaptım birden oluverdi: )
benimde bi odanın camı kaldı silincek
bi kısım tülleri yıkadım yavas yavas yıkarım hepsini
halıları verdin bugün yıkamaya..
bu ay günüm vardı ona hazırlancaktım
erteledim ama temizliği erteleyemem artık kışın hi bişeye elimi sürmedim
ama camlar ne güzel oldu yaaa megersem pismiş offf
keşke ayda 1 silebilsek ne güzel olur ama nerdeeeeee....
sende yavas yavas yaparsın.. ama var ya fena yorulmuşm 6 bucuk - arası yattım heryerim agrımış.. ama böyle yorgun olunca yatmak da cok güzel oluyo arada yapmak lazım)))
ya ben kendi kendine olacagını düşünmüyorum bizim bebeklerin canım.
yaş da gidiyor artık bilmiyorum yaaa:44::44:
valla canım senin dediklerinin bir kısım temizliği bugün yaptım birden oluverdi: )
benimde bi odanın camı kaldı silincek
bi kısım tülleri yıkadım yavas yavas yıkarım hepsini
halıları verdin bugün yıkamaya..
bu ay günüm vardı ona hazırlancaktım
erteledim ama temizliği erteleyemem artık kışın hi bişeye elimi sürmedim
ama camlar ne güzel oldu yaaa megersem pismiş offf
keşke ayda 1 silebilsek ne güzel olur ama nerdeeeeee....
sende yavas yavas yaparsın.. ama var ya fena yorulmuşm 6 bucuk - arası yattım heryerim agrımış.. ama böyle yorgun olunca yatmak da cok güzel oluyo arada yapmak lazım)))
ya ben kendi kendine olacagını düşünmüyorum bizim bebeklerin canım.
yaş da gidiyor artık bilmiyorum yaaa:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?