Kaldığımız Yerden Her Telden..

tabi bebek içinde zararı olabilir olsun tedavi bitsin bebiş gelir zaten sağlıklı ol sende gerisi mühim değil.

hoşgeldin esraikimmmmmmmm ne yapıyon bakalım.

oo birşey almamışsın canım ya tabi son aylarda alacaksın asıl hazırlıklı ol ancak ilk ayları atlattığın için asgari düzeyde, o kadar kilolu doğuma gitmezsin canım benim..

yok be gülüm o hafta yapmadık yorgunluk falan geçti zaten ovu yaptım dönünce silikleşmişti artık. ilk ayptığım az koyu çıktı ama sonra silikleşti iyice. Bu aya kısmet. bi< aşılamaya da odaklandık biraz tedavi falan derken olursa olacak bakalım klomen verir belki öbür kutuda bitsin düzenleyecinin çağırdı zaten. evet hatırlıyorum tabii gülüm yara varkende kalırsın ama zorlar işte canım da yara varken bilmeden gebe kalan da zor oluyor ana dondurunca daha rahat olur tabii sağlıklı bedene gelsin miniğimiz bekleriz az daha hem 2 sene dolmuış be gülüm dur daha bak benim 5 senem doldu öyleydi böyleydi derken geçti günler ben 2 senedir bir fiil istiyorum düşün yanii.. sen daha ne oldu başlayalı umutsuz olmak için erken..

tabi bebek içinde zararı olabilir olsun tedavi bitsin bebiş gelir zaten sağlıklı ol sende gerisi mühim değil.

evet balım bebek için hayırlısı ne ise iyisi ne ise o olsun ben her şeye razıyım korkuyorum ama bebeğim için iyisi bu ise katlanırım vallaha yeterki o hayırla gelsin

olsun gülüm üzülme sen daha önümüzdeki günlermiz var yaparsın kanmaların bitti yaa vallaha bak ben umutluyum senden yani sabret yeterki benim 1 yılı geçiyo işte gülüm ilk 9 ay korunduk hesapladımda ben işte geçen yıl ramazana 4 ay kala başlamıştık bu ramazan geliyo hala olmadı nasip işteee

tırsma kuşum can acıtacak bir durum olacağını sanmam, çok geçmiş olsun bebeğim.

hoşbuldumda saatide beşbuçuk yapmışım eve gitme vakti, dikka edin kendinize

inşallah tatlım bakalım yok zaten ben biraz dikkat ediyorum tatlı falan yemem öyle meyveden alıyoum şekeri onun büyük etkisi oluyor kuzum.

tamam kuzucuk sende dikkat et kendine :)

sağolasın bitanem Allah razı olsun canım benim bakalım artık korku morku sağlık için şart dinlememde hayırlısı artık

kızlar eşim geldi ben kaçar kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum canlarım görüşmek üzere Allaha emanet olun

inşallah ben normal yolla umutlu değilim artık çünkü 1 sene deneyecek vaktimiz yok artık eşiminde yaşı geçiyor, bende 29 yaşımdayım o yüzden fazla uzatmada ekime kadar olmazsa aşılamaya gidicez canım..O zamana kadar olursa en ala.Olsun canım Allah hayırlısı nasip etsin şansın daha fazla zaman geçtikçe. hele yaran halledilsin bak nasıl gelecek azcık daha sabret bak bu kadar sabrettin balım hem bu kadar bekledik biz bebeklerimizin değerini daha çok bilicez tabii her anne bilir ama daha bir kıymetli olacaklar.

yaa asemb gelmedi hala bir hafta oldu bugün ama sanırsam gelmedi daha evineee

gelmedi sanırım canım tatlı gelmiştir annesinin yanı alışverişte edecekti gelir ama yarın falan heralde.

inşallah tatlım bakalım yok zaten ben biraz dikkat ediyorum tatlı falan yemem öyle meyveden alıyoum şekeri onun büyük etkisi oluyor kuzum.

çok iyi yapıyorsun canım çünkü sütlü tatlılar dışında hamurlu tatlıların falan hiçbir yararı yok bebeğe boşuna şeker yanii. Sütlü tatlı yiyebilirsin sütlaç falan mesela kendin yapar şekeini ayarlarsın gülüm. Ama meyveden hem vitamin alıyorsun hem de onun şekeri yetiyor.

kızlar eşim geldi ben kaçar kendinize iyi bakın hepinizi öpüyorum canlarım görüşmek üzere Allaha emanet olun

tamam canım benim görüşürüz öpüyorum iyi akşamlarr..

inşallah ben normal yolla umutlu değilim artık çünkü 1 sene deneyecek vaktimiz yok artık eşiminde yaşı geçiyor, bende 29 yaşımdayım o yüzden fazla uzatmada ekime kadar olmazsa aşılamaya gidicez canım..O zamana kadar olursa en ala.Olsun canım Allah hayırlısı nasip etsin şansın daha fazla zaman geçtikçe. hele yaran halledilsin bak nasıl gelecek azcık daha sabret bak bu kadar sabrettin balım hem bu kadar bekledik biz bebeklerimizin değerini daha çok bilicez tabii her anne bilir ama daha bir kıymetli olacaklar.

yaa asemb gelmedi hala bir hafta oldu bugün ama sanırsam gelmedi daha evineee

gelmedi sanırım canım tatlı gelmiştir annesinin yanı alışverişte edecekti gelir ama yarın falan heralde.

çok iyi yapıyorsun canım çünkü sütlü tatlılar dışında hamurlu tatlıların falan hiçbir yararı yok bebeğe boşuna şeker yanii. Sütlü tatlı yiyebilirsin sütlaç falan mesela kendin yapar şekeini ayarlarsın gülüm. Ama meyveden hem vitamin alıyorsun hem de onun şekeri yetiyor.

tamam canım benim görüşürüz öpüyorum iyi akşamlarr..

madem her telden paylaşımlar yapabiliyoruz... bende evlilik hayalimin bir an önce gerçeklerşmesi için dua ediyorum hepsi bu:) öyle istiyorum ki... inşallah bu ramazan sonrası hayırlı bir evlilik sayfası açarım kendime... öyle zor ki yalnızlık... hep bir umut.......bir işaret bekleyişi... bakalım.. hayırlısı olsun... ALLAH kimseyi yalnız koymasın... ... sevgiyle ve mutlulukla kalın hatunlar :)

nişanlısın heralde
ramazan sonrası evlilik düşündügüne göre...
Allah hayırlı koca ,hayırlı evlilik ve bebişler versin inşallahh..
biz cok sükür evi mutlulugu bulduk da bebiş gelmiyo beeee

valla canım senin dediklerinin bir kısım temizliği bugün yaptım birden oluverdi: )
benimde bi odanın camı kaldı silincek
bi kısım tülleri yıkadım yavas yavas yıkarım hepsini
halıları verdin bugün yıkamaya..
bu ay günüm vardı ona hazırlancaktım
erteledim ama temizliği erteleyemem artık kışın hi bişeye elimi sürmedim
ama camlar ne güzel oldu yaaa megersem pismiş offf
keşke ayda 1 silebilsek ne güzel olur ama nerdeeeeee....

sende yavas yavas yaparsın.. ama var ya fena yorulmuşm 6 bucuk - arası yattım heryerim agrımış.. ama böyle yorgun olunca yatmak da cok güzel oluyo arada yapmak lazım )))

ya ben kendi kendine olacagını düşünmüyorum bizim bebeklerin canım.

yaş da gidiyor artık bilmiyorum yaaa:44::44:

çok güzelmişş balımm ellerine sağlık...

Ramazan sonrası faln diye bir zaman dilimi koyma kendine eğer hali hazırda bir sevglin ve planlarınız yoksa tabii. Çünkü gerçekleşmediği zaman hayal ettiğin olmadığı için üzülürsün bu işleri zamana bırak evlenmiş olmak için evlenme iyi tanı, görüş, kısa zamanda olmasın bu gibi şeyler ailesi de çok önemli tabii bekarlık gibi olmuyor evlilik hadi eyvallah deyip gidemezsin hemen çok önemli bir karar bu yüzden hayırlısı olsun geç olsun temiz olsun canım benim ömür boyu mutlu olmak için ince eleyip sık dokumalı ve illa aşık olmalısın mantıkla evlilik yürümez..

nerdee ayda bir cam silsem ahh ahh kışın zaten az siliyorum içeriden o da çok batmıştı benim de ama tertemiz oldular. Akşamdan akşama işten giitkte ne kadar olursa artık herzaaman da halim olmuyor ki. Bak dün ütü yapcaktım çarşıya indik işlerimiz vardı gekdik halim kalmadı. Bugün yapıcam haftaiçi bititirim biraz diyordum ama nerdee haftasonu da eşim geç kalkıyor onu bekliyorum,kahvaltı pazar merket derken öğleden sonra başlıyorum işe sonrada yemek düşünüyorum zaman yetmiyor valla yaa.. Canım öyle şartlama kendini önce normal deneyin daha biraz sonra çaresine nasılsa bakılır zamanı gelince tedavi de denenir elbet daha olmadı. Ben ekimde aşılamaya gidicem kısmetse o zamana kadar normal deneyeceğim..

canım öyle düşünme bak salıver gitsin kendini vallaha bende rahatladım ki baya sorma tabiki aklımda hala uğraşıyoruz ama bak stresle ilişkiye girmek bebek olumna engel diye okudum dün senin yaşın kaç bu arada balım

[video=youtube;V_EgjIzTio4]http://www.youtube.com/watch?v=V_EgjIzTio4&feature=related[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…