Kaldığımız Yerden Her Telden..

melisam bir sürü kahven var bak sanada veremmi çok mutluuym kahvellerimi kucaklıyorum eşim gülüyo üstüme manyek diyo ne yapayım onsuz bir hayat düşünemiyorum ki ben birde çay tabiki

Allah Allah peki gecikmenin sebebi ne imiş balım vallaha benimd euzun süreli gecikmelerimolmuştu ama prolaktin yüzündendi beni düştü ya 2 ye birde ben hafta bir ilacımı aldım bırakmadım o kdar eminimki yükselemez yani o yüzden bebek ihtimalide var adet ihtimalide haklısın belirtiler aynısı oluyomuş mesela sinir çok bende en ufak birşeye sinirleniyorum örneğin eşim dün kısır yaptı tabağıma fazla koymuş neden bu şeklilde koydun dedim en sevmediğim iş düşünsene adam yapıyo koyuyo fantamı dolduruyo yine yaranmaıyo bunlar gibi daha nicesi ama adet olamıyorum yaa onun mu etkisi bebek belirtisimi inan bilmiyorum eğerki sabaha kadargelemzse yapıcam testi yine çıkarsaki test nova olucak o garanti yani derimki tmm hamileyim zaten çarşambada kana gidicem tabi bu palnlar gelmezse eğer bitanem hayırlısı Allahtan bebek yoksada adet gesin aylardır gecikmezdi şimdi bebek yoksa ne olmuş oblir anlam vermeişyorum fıstığımmm:44::44:

taşındım gülüm yeni vimdeyim ben bugün 9 gün oluyo

hayırlısı olsun, büyük bir işi halletmişsin canım :)

valla ben bilmem ben o zaman kan testin negatif çıktığında bile acaba diyordum çünkü, yarın sabah test yapacaksan aynı marka ile yapsa idin iyiydi koyulaşmayı daha iyi takip ederdin. Yada 2 tane alsın eşin. bu arada bugün kaçıncı günündesin bakem

benim hayatım boyunca 3 kere böyle uzun gecikmelerim oldu. Doktorlar 3 kere olunca adet düzensizliği var demiyorlar ama geciktimide dışardan müdahale edilmedikçe adetlenmiyorum ne işse. Ufak bir hormon sorunum var pek bilindik bir hormon değil. Dengesiz seyri arada yükseliyor arada düşüyor, onun aktifleştiğini düşünüyorum o dönemlerde çünkü o hormonda adet düzenini bozabiliyormuş ama o kaddar nadir sıkıntı çıkan bir hormonmuş ki benim doktorum benim sonuçlarımı inceletmek için yurtdışında tıp kongresine götürmüştü var sen düşün.

bende cok tüketiyorum ya 3 kupa içiyorum günde. cayda var tabi selülitler aldı basını gidiyo vallahi azaltmak lazım fazlası sinirde yapıyo. ama işte eswim cok kızıyo cok içiyorum diye.ama işte alıtım artıkın. bak biu ikinci büyük boy kupam bide 6 a dogru içiyorum.ç

ne bieyim be esram hayırlısı Allahtan artık vallaha durmamak en iyiside üstünde ah ah işte ne mümklün başarabilmeko tersti beylik düzünden almıştık balım hafta sonu burda ondan yok işte bebtıme certain nova var en gvenilri nova diyealdırıyorum bugün 35. günümdeyim işte

yoılda bir kaç defa gecikmeyi normal sayıyıolar ama bence normal değil balım neden geciksin üst üste bilmiyorum çom deştiğimizden olsa gerek her şeiy takarsdak böyle olur işte meleğim yaa silkelennip bu bebeği atmak lazım da ah ah işte oturmuş kafaya gidermi hiç

benim ki 1 yılda olmadı adet gördüm göreli 3 defa olduğundan sorun yok. Bu arada ben bu ay gebe değilsem her ne kadar korunmasamda bebiş çalışmalarını hayatımdan çıkarıp diyet çalışmalarına hız veriyor olacağım. Normalde Temmuza kadar vakit vermişti doktor Temmuzda tedaviye başlıyacaktık ama Ramazan falan girecek hiç uygun değil Temmuzda tedaviye başlamak benim için. Bu ay gebe değilsem Haziran Temmuz Ağustosta bol spor ve diyetle şöyle 10-12 kilo vereyim diyorum, hem psikolojikmandan bu bebek hesaplamalarından kurtulunca rahatlarım. Ağustostada gebe kalmamış olursam salim kafa ile tedaviye başlarım diye düşünüyorum. Hemen bayram sonrasına. Zaten adam gibi müslümanlığı bir tek ramazanda yaşıyoruz onuda bebek çalışmaları ve stresi ile geçiremeyeceğim hiç

vallaha öyle gülüm ama alışınca bırakamıyo insan birgün içmesem deli oluyorum bende sinirde yapıyo haklısın vallaha selilütlere çözüm yok bendede var kilo alıp vermekten yani 76 olmuşum işte gidiyo yavaştan amakalanalrda sinir bozucu be
oooooo konuşsanıza tembel gacılar
konuşak bacım sen anlat birazda nerelerdesin snein adetinde geliyo galiba durumların nasıl balım böreğimm
bakın kahvemi bitirdim hemen gidip cay demledim. sıvı almaktan catlıcak vücudum artıkın.

oooooo hızlı gacı kız ne ara yaptın çay üstüne kahve ıy hiçde sevmem dermişimmmmmmm bende isterş beee

Canlarım kütüphaneye geldim. Ne olur bilmiyorum ama yüksekokul sekreterinin sekreteri bende toplantıya gidicem ded, konuşucam dedi halaa konuşacak ee adam bekliyo aşağıda diyo ki sen in ben gidince gelirsin ee dedim kütüphaneye insan ayarlanmadı ben nasıl geleyim dedim kadın oturuyor hala ne haber vernek var ne birşey. Ben de kalktım geldim naparsa yapsın. Bu arada çok kanamam var yaa.. pek doluyor hem de nasıl ilacım bittikten sonra gelen reglin çok az gelmişti ama uzun sürmüştü bu felaket geliyor.

Canlarım kütüphaneye geldim. Ne olur bilmiyorum ama yüksekokul sekreterinin sekreteri bende toplantıya gidicem ded, konuşucam dedi halaa konuşacak ee adam bekliyo aşağıda diyo ki sen in ben gidince gelirsin ee dedim kütüphaneye insan ayarlanmadı ben nasıl geleyim dedim kadın oturuyor hala ne haber vernek var ne birşey. Ben de kalktım geldim naparsa yapsın. Bu arada çok kanamam var yaa.. pek doluyor hem de nasıl ilacım bittikten sonra gelen reglin çok az gelmişti ama uzun sürmüştü bu felaket geliyor.

gelin hadi hepbirlikte içelim cayı.

iyi ettin balım iyide hangisine yetişecekmişin be anlamadım demek kanman çok fazla haa halla aklım almıyo inanırmısın neden bu şekşlde olur diye bir açıklaması olmalı senin kanamlarının beinmde şu testlerin pozitif çıkmasının bir çıklaması olmalı ama yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

gelin hadi hepbirlikte içelim cayı.

içelim valla ya gerçi beni b ara şöyle bir votka falan paklar ama..

valla bilmiyorum canım psikolojiye bağlıyorum ben sıkıntıarımı biliyorsun dışarıdan gülüyorum ama içten içe takıyorum zaten yılbaşı akşamıma kadar herşey yolundayd ne oldusa ondan sonra oldu bir sorun d gözükmüyor anlamadım gitti yarın belli olur bakalm ne ilaç verecek nasıl düzene sokacak bilmiyorum ama benim kendimi düzene sokmam lazım..

dejavum dün iki kadeh rakı yuvarladım bek iyi geldi bana.

ya benim rahim filmi işleminden sonra akıntım iyice arttı ya adamda yaparken ne kadar cok akıntın var dedi benim doktorda hiç sormuyo bile ya akıntın fazlamı ben az biliyodum ama dısa vurmuyo sanırsam içte bi dünya akıntı olusuyomus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…