- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.661
canım ben bi ara adet gecikmesi yaşadım böyle 15 gün falan gecikti. Adet olacakmışım gibi ağrım var, korunduğum için gebelik şüpheside duymuyorum. Bütün adet belirtilerini yaşıyorum ama adet olamıyorum. Artık dayanamayıp 15. gecikme günün de doktora gittim. Anlattım karnım ağrıyor, belim ağrıyor, çok sinirliyim, adet olacam ama olamıyorum ben diye. Bana dediki bunların hepsi gebeykende oluyor, bunlar gebe olmadığını göstermez. Ultrasona aldı rahim duvarı kalınlaşmış ama kese falan görmüyorum 10 gün daha bekle hala adet olmaz isen kan testi yaptır gel dedi.
10 gün daha adet görmedim kan testi yaptırdım negatifti, ondan sonra adet söktürücü verdi. Düşün adetim 15 gün geçmiş olmasına rağmen ultrasonda bebek varmı yokmu bilemem dedi doktor ki çoğunlukta 6. gebelik haftasında keseyi rahat rahat görüyorlar kalp atışlarını bile gören oluyor. O nedenle o ağrıların sebebi hiç belli olmaz.
taşındım gülüm yeni vimdeyim ben bugün 9 gün oluyo
direkt çıktı balım hemen çıktı hiç beklemeden yani bakalım gelmezse eğer yarına ypıcam ama gelirsede kalıcam artık gelsede şu yara işidine halletem balım aha önceleride çıktı yaa biz hiç inanamıyoruz eşim gördü dediki pehh bu ne kaç gün gecikti bu kadar mı çıkar inanma artık bu noktadayız bitanem vallaha biz dejavumla acaba geç döllenmemi diyoruz çünkü 17. günümde benim akıntım gedi 21. günwe kadar işte en son 2. günde ilişki oldu o uttuysa tuttu yoksa gelicek diye bekliyoruz vallaha olmasını çok isteridm ama yine üzülmemek için hiç takılı kalmıyım diyorum sancılarım gidince acabamı diyorum gelince yok be beek diyorummmm
Allah Allah peki gecikmenin sebebi ne imiş balım vallaha benimd euzun süreli gecikmelerimolmuştu ama prolaktin yüzündendi beni düştü ya 2 ye birde ben hafta bir ilacımı aldım bırakmadım o kdar eminimki yükselemez yani o yüzden bebek ihtimalide var adet ihtimalide haklısın belirtiler aynısı oluyomuş mesela sinir çok bende en ufak birşeye sinirleniyorum örneğin eşim dün kısır yaptı tabağıma fazla koymuş neden bu şeklilde koydun dedim en sevmediğim iş düşünsene adam yapıyo koyuyo fantamı dolduruyo yine yaranmaıyo bunlar gibi daha nicesi ama adet olamıyorum yaa onun mu etkisi bebek belirtisimi inan bilmiyorum eğerki sabaha kadargelemzse yapıcam testi yine çıkarsaki test nova olucak o garanti yani derimki tmm hamileyim zaten çarşambada kana gidicem tabi bu palnlar gelmezse eğer bitanem hayırlısı Allahtan bebek yoksada adet gesin aylardır gecikmezdi şimdi bebek yoksa ne olmuş oblir anlam vermeişyorum fıstığımmm:44::44:
Eki Görüntüle 429844 Eki Görüntüle 429845 Eki Görüntüle 429846 melisam bir sürü kahven var bak sanada veremmi çok mutluuym kahvellerimi kucaklıyorum eşim gülüyo üstüme manyek diyo ne yapayım onsuz bir hayat düşünemiyorum ki ben birde çay tabiki
ne bieyim be esram hayırlısı Allahtan artık vallaha durmamak en iyiside üstünde ah ah işte ne mümklün başarabilmekhayırlısı olsun, büyük bir işi halletmişsin canım :)
sağolasın canım benim vallaha sornma hallettim canım çıktı ama yeminle ellerim parçalandı artık o derece yanii:26:
valla ben bilmem ben o zaman kan testin negatif çıktığında bile acaba diyordum çünkü, yarın sabah test yapacaksan aynı marka ile yapsa idin iyiydi koyulaşmayı daha iyi takip ederdin. Yada 2 tane alsın eşin. bu arada bugün kaçıncı günündesin bakem
benim hayatım boyunca 3 kere böyle uzun gecikmelerim oldu. Doktorlar 3 kere olunca adet düzensizliği var demiyorlar ama geciktimide dışardan müdahale edilmedikçe adetlenmiyorum ne işse. Ufak bir hormon sorunum var pek bilindik bir hormon değil. Dengesiz seyri arada yükseliyor arada düşüyor, onun aktifleştiğini düşünüyorum o dönemlerde çünkü o hormonda adet düzenini bozabiliyormuş ama o kaddar nadir sıkıntı çıkan bir hormonmuş ki benim doktorum benim sonuçlarımı inceletmek için yurtdışında tıp kongresine götürmüştü var sen düşün.
ne bieyim be esram hayırlısı Allahtan artık vallaha durmamak en iyiside üstünde ah ah işte ne mümklün başarabilmeko tersti beylik düzünden almıştık balım hafta sonu burda ondan yok işte bebtıme certain nova var en gvenilri nova diyealdırıyorum bugün 35. günümdeyim işte
eğer 21. günde yumurtladı isen zaten senin bugün adet günündür. Bence de geç yumurtlama canım rahat ol sen.
yoılda bir kaç defa gecikmeyi normal sayıyıolar ama bence normal değil balım neden geciksin üst üste bilmiyorum çom deştiğimizden olsa gerek her şeiy takarsdak böyle olur işte meleğim yaa silkelennip bu bebeği atmak lazım da ah ah işte oturmuş kafaya gidermi hiç
vallaha öyle gülüm ama alışınca bırakamıyo insan birgün içmesem deli oluyorum bende sinirde yapıyo haklısın vallaha selilütlere çözüm yok bendede var kilo alıp vermekten yani 76 olmuşum işte gidiyo yavaştan amakalanalrda sinir bozucu bebende cok tüketiyorum ya 3 kupa içiyorum günde. cayda var tabi selülitler aldı basını gidiyo vallahi azaltmak lazım fazlası sinirde yapıyo. ama işte eswim cok kızıyo cok içiyorum diye.ama işte alıtım artıkın. bak biu ikinci büyük boy kupam bide 6 a dogru içiyorum.ç
konuşak bacım sen anlat birazda nerelerdesin snein adetinde geliyo galiba durumların nasıl balım böreğimmoooooo konuşsanıza tembel gacılar
bakın kahvemi bitirdim hemen gidip cay demledim. sıvı almaktan catlıcak vücudum artıkın.
vallaha öyle gülüm ama alışınca bırakamıyo insan birgün içmesem deli oluyorum bende sinirde yapıyo haklısın vallaha selilütlere çözüm yok bendede var kilo alıp vermekten yani 76 olmuşum işte gidiyo yavaştan amakalanalrda sinir bozucu be
konuşak bacım sen anlat birazda nerelerdesin snein adetinde geliyo galiba durumların nasıl balım böreğimm
oooooo hızlı gacı kız ne ara yaptın çay üstüne kahve ıy hiçde sevmem dermişimmmmmmm bende isterş beee
gelin hadi hepbirlikte içelim cayı.
Canlarım kütüphaneye geldim. Ne olur bilmiyorum ama yüksekokul sekreterinin sekreteri bende toplantıya gidicem ded, konuşucam dedi halaa konuşacak ee adam bekliyo aşağıda diyo ki sen in ben gidince gelirsin ee dedim kütüphaneye insan ayarlanmadı ben nasıl geleyim dedim kadın oturuyor hala ne haber vernek var ne birşey. Ben de kalktım geldim naparsa yapsın. Bu arada çok kanamam var yaa.. pek doluyor hem de nasıl ilacım bittikten sonra gelen reglin çok az gelmişti ama uzun sürmüştü bu felaket geliyor.
len melisa nerdesin sen küstüm gidiyorum
gelin hadi hepbirlikte içelim cayı.
iyi ettin balım iyide hangisine yetişecekmişin be anlamadım demek kanman çok fazla haa halla aklım almıyo inanırmısın neden bu şekşlde olur diye bir açıklaması olmalı senin kanamlarının beinmde şu testlerin pozitif çıkmasının bir çıklaması olmalı ama yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
içelim valla ya gerçi beni b ara şöyle bir votka falan paklar ama..
valla bilmiyorum canım psikolojiye bağlıyorum ben sıkıntıarımı biliyorsun dışarıdan gülüyorum ama içten içe takıyorum zaten yılbaşı akşamıma kadar herşey yolundayd ne oldusa ondan sonra oldu bir sorun d gözükmüyor anlamadım gitti yarın belli olur bakalm ne ilaç verecek nasıl düzene sokacak bilmiyorum ama benim kendimi düzene sokmam lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?