- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.641
kıslar bi evi temzileyimde gelcem bi saate.
senin adet gelemedi mi hala Elif'im. Nerde kaldı bu yaaa
hoşgeldin esram yok gelmedi daha balım yaa 5 gün oldu ama aslında ovulara göre bugün 8 günüm geöiyoda ben onalra inanmadığımdan normal günü günnüe sayıyorum 5 gün oldu dün test yaptım açık pembe çıktı ama tabi ben arıtk bunu yermiyim
Eki Görüntüle 429663 Eki Görüntüle 429664 Eki Görüntüle 429665 Eki Görüntüle 429666 Eki Görüntüle 429667 Eki Görüntüle 429668 Eki Görüntüle 429670 Eki Görüntüle 429671 Eki Görüntüle 429672 melisam dün yaptığım test bunlardı gördünmü geçmişte çok çok silik yine çıktı
Gebelik mi yaptın ovu mu yaptın peki, resim ekle
esram bak bunlar testler işte sabah ilk idrarla yaptım dün silik çıktı ama açı pembe yani elden daha net telden çektiğim içn bu kadar çıktı
kız sen birde taşınacaktın o iş ne oldu
yok kızım bende gördüm çizgiyi, geçen seferkinde görmemiştim ama şimdi gayette görüyorum ikinci çizgiyi. Ay Allah'ım inşallah çektiğin ağrılar bebeğin inşaat çalışmalarından kaynaklanıyordur. Yarın birtane daha gebelik testi yap sen. Birde bu çizgi 5 dakika içinde çıktı değil mi??? Daha geç değil. Malum sonradan çıkan çizgiler yanıltıcı olabiliyorlar
ocaktan beri aynı hapımı kullanıyosun peki. belki o yan etki yapıyodur o hap yaramıyodur sana.
tmm balım sıkıntı etme boşver gelsende gelemsende canın sağolsun bştanem afiyet bal şeker olsun tatlım görüşürz
dün aksam yemege cıktık balık rest. yıldönümüz için cok hos biyerde hosuma gitti bayagı.3 yılı devirdik 4 üncü yılımızdada bebişimiz yanımızda olur insallah.
dejavum geldinmi meleğim nasılsın moralin nasıl bende 1 saat öncesine kadar acaip sancı çektim ama şuan geçti haif hifi vuruyo anamdımki lanet neden gelmiyo anacım ne zorluklar çekiyoruz ya adet oluruz dert olmayız dert offffffffffffffffff
anladım canım benim bakalım ya artık akmı karamı nedne gecikti geçde yumurtlamadım mesela 23 ya nisanın bu ayında 23 desek ki ovulara göre dedğil ama onları hiç yapmamaış sayıryum normalını sayıyorum 17.gün bil e yumurtlasam yine 23 denk geliyo benim her şekilde gecikti adetim buna neden prolaktin değil kesinlikle meleğim bakıp görücez artık kesin giderim balım adet te olsam kanda baktırırım kimyasalmı değilmi onu öğreniriz en aından balımyok balım ilacı geçen ay kullanmaya başladım bir kutu bitirdim geçen ay işe yaradı hiç ara kanama gelmedi ama bu ay fayda etmedi daha ikinci kutudan 10 hap içtim geldi işte regl canım yaa bu ay fos çıktı gidicem yarın bakalım bu sefer ne verecek dr aman ilaç ala ala bir hal oldum.
canım belli değil şimdilik bakalım yüksekoukl sekreteri gelsin söyler.
canım hayırlı olsu nice senelerre inşallah balım sağlkla huzurla inşallah bu sene bebişnizde gelir bir daha ki yıldönümünü bebişle kutlarsınız. Çokta güzel olmuş gitmişsiniz yemeğe stresten sıkıntıdan bir nebze uzaklaşmışsındır. Benimki de annemi getirmeye uğraşıyor onunla vakit geçirirsin kafan dağılır diyor o da çok üzüldü sabah ki halime.
canım inşallah yerleşme ağrılarıdır balım yaaa gelmesinlerr yaaa bu test doğru olsun lütfen ama randevunu iptal etme gelecek diye gelmezse git kan ver balımm..
bi toz almak dısındaki günlük işlerimi yaptım kahvemide yaptım geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
gebelik yaptım balım info diye bir marka daha öncede yapmıştım ama çıkmaıştı adet olmuştum bu sefer çıktı ama vallaha ne eşim nede ben ciddiye almıyoruz eşim nova getiricek eğerki sabhaa kadar adet olmazsam yapıcam tekrar daha nert çıkarsa anlaki var yok çıkmazsa anlaki yok ki çarşambayada randevu aldık ama boşa biliyorum bugün samcılarım çok vuruyo belim kopuyo rsmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?