Kaldığımız Yerden Her Telden..

dejavum geldinmi meleğim nasılsın moralin nasıl bende 1 saat öncesine kadar acaip sancı çektim ama şuan geçti haif hifi vuruyo anamdımki lanet neden gelmiyo anacım ne zorluklar çekiyoruz ya adet oluruz dert olmayız dert offffffffffffffffff

dejavum geldinmi meleğim nasılsın moralin nasıl bende 1 saat öncesine kadar acaip sancı çektim ama şuan geçti haif hifi vuruyo anamdımki lanet neden gelmiyo anacım ne zorluklar çekiyoruz ya adet oluruz dert olmayız dert offffffffffffffffff

huuu huuuuu, ben geldim

nasılsın Elifim? ASEMB te gelmiş bir ara neyse iyi olduğunu duyduğuma sevindim. Eee bana komşu gelecek olmasına daha da sevindim. Çağatay bebeği gider severim belkim doğumdan sonra. Bat sayıyorum ben yaaaa bakalım bu ay ne olacak :))

senin adet gelemedi mi hala Elif'im. Nerde kaldı bu yaaa

hoşgeldin esram yok gelmedi daha balım yaa 5 gün oldu ama aslında ovulara göre bugün 8 günüm geöiyoda ben onalra inanmadığımdan normal günü günnüe sayıyorum 5 gün oldu dün test yaptım açık pembe çıktı ama tabi ben arıtk bunu yermiyim

Gebelik mi yaptın ovu mu yaptın peki, resim ekle

esram bak bunlar testler işte sabah ilk idrarla yaptım dün silik çıktı ama açı pembe yani elden daha net telden çektiğim içn bu kadar çıktı

Gebelik mi yaptın ovu mu yaptın peki, resim ekle

gebelik yaptım balım info diye bir marka daha öncede yapmıştım ama çıkmaıştı adet olmuştum bu sefer çıktı ama vallaha ne eşim nede ben ciddiye almıyoruz eşim nova getiricek eğerki sabhaa kadar adet olmazsam yapıcam tekrar daha nert çıkarsa anlaki var yok çıkmazsa anlaki yok ki çarşambayada randevu aldık ama boşa biliyorum bugün samcılarım çok vuruyo belim kopuyo rsmen

esram bak bunlar testler işte sabah ilk idrarla yaptım dün silik çıktı ama açı pembe yani elden daha net telden çektiğim içn bu kadar çıktı

yok kızım bende gördüm çizgiyi, geçen seferkinde görmemiştim ama şimdi gayette görüyorum ikinci çizgiyi. Ay Allah'ım inşallah çektiğin ağrılar bebeğin inşaat çalışmalarından kaynaklanıyordur. Yarın birtane daha gebelik testi yap sen. Birde bu çizgi 5 dakika içinde çıktı değil mi??? Daha geç değil. Malum sonradan çıkan çizgiler yanıltıcı olabiliyorlar

direkt çıktı balım hemen çıktı hiç beklemeden yani bakalım gelmezse eğer yarına ypıcam ama gelirsede kalıcam artık gelsede şu yara işidine halletem balım aha önceleride çıktı yaa biz hiç inanamıyoruz eşim gördü dediki pehh bu ne kaç gün gecikti bu kadar mı çıkar inanma artık bu noktadayız bitanem vallaha biz dejavumla acaba geç döllenmemi diyoruz çünkü 17. günümde benim akıntım gedi 21. günwe kadar işte en son 2. günde ilişki oldu o uttuysa tuttu yoksa gelicek diye bekliyoruz vallaha olmasını çok isteridm ama yine üzülmemek için hiç takılı kalmıyım diyorum sancılarım gidince acabamı diyorum gelince yok be beek diyorummmm

ocaktan beri aynı hapımı kullanıyosun peki. belki o yan etki yapıyodur o hap yaramıyodur sana.

yok balım ilacı geçen ay kullanmaya başladım bir kutu bitirdim geçen ay işe yaradı hiç ara kanama gelmedi ama bu ay fayda etmedi daha ikinci kutudan 10 hap içtim geldi işte regl canım yaa bu ay fos çıktı gidicem yarın bakalım bu sefer ne verecek dr aman ilaç ala ala bir hal oldum.

tmm balım sıkıntı etme boşver gelsende gelemsende canın sağolsun bştanem afiyet bal şeker olsun tatlım görüşürz

canım belli değil şimdilik bakalım yüksekoukl sekreteri gelsin söyler.

dün aksam yemege cıktık balık rest. yıldönümüz için cok hos biyerde hosuma gitti bayagı.3 yılı devirdik 4 üncü yılımızdada bebişimiz yanımızda olur insallah.

canım hayırlı olsu nice senelerre inşallah balım sağlkla huzurla inşallah bu sene bebişnizde gelir bir daha ki yıldönümünü bebişle kutlarsınız. Çokta güzel olmuş gitmişsiniz yemeğe stresten sıkıntıdan bir nebze uzaklaşmışsındır. Benimki de annemi getirmeye uğraşıyor onunla vakit geçirirsin kafan dağılır diyor o da çok üzüldü sabah ki halime.

canım inşallah yerleşme ağrılarıdır balım yaaa gelmesinlerr yaaa bu test doğru olsun lütfen ama randevunu iptal etme gelecek diye gelmezse git kan ver balımm..

anladım canım benim bakalım ya artık akmı karamı nedne gecikti geçde yumurtlamadım mesela 23 ya nisanın bu ayında 23 desek ki ovulara göre dedğil ama onları hiç yapmamaış sayıryum normalını sayıyorum 17.gün bil e yumurtlasam yine 23 denk geliyo benim her şekilde gecikti adetim buna neden prolaktin değil kesinlikle meleğim bakıp görücez artık kesin giderim balım adet te olsam kanda baktırırım kimyasalmı değilmi onu öğreniriz en aından balım
bi toz almak dısındaki günlük işlerimi yaptım kahvemide yaptım geldimmmmmmmmmmmmmmmmm

ohh ne güzel ben hala oturuyorum ütütümğ akşama yapıcam yemeğimide kyrım birazdan işte kahve demişken bende yapayım bari eşim kahve dayandıramıyo melisam yeni almıştık orta boylarından geöen gittik dışarı büyük boyu 22 tl bulduk nescafe bizim bura 29 tl eşimde aldı 3 ay istemezsin diyo birde bardak aldımki dur resmini çekeyimde gül sende üstüme

canım ben bi ara adet gecikmesi yaşadım böyle 15 gün falan gecikti. Adet olacakmışım gibi ağrım var, korunduğum için gebelik şüpheside duymuyorum. Bütün adet belirtilerini yaşıyorum ama adet olamıyorum. Artık dayanamayıp 15. gecikme günün de doktora gittim. Anlattım karnım ağrıyor, belim ağrıyor, çok sinirliyim, adet olacam ama olamıyorum ben diye. Bana dediki bunların hepsi gebeykende oluyor, bunlar gebe olmadığını göstermez. Ultrasona aldı rahim duvarı kalınlaşmış ama kese falan görmüyorum 10 gün daha bekle hala adet olmaz isen kan testi yaptır gel dedi.
10 gün daha adet görmedim kan testi yaptırdım negatifti, ondan sonra adet söktürücü verdi. Düşün adetim 15 gün geçmiş olmasına rağmen ultrasonda bebek varmı yokmu bilemem dedi doktor ki çoğunlukta 6. gebelik haftasında keseyi rahat rahat görüyorlar kalp atışlarını bile gören oluyor. O nedenle o ağrıların sebebi hiç belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…