- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.681
geldim loooooooo
tey tey tey haydi halaya kıslar .
kafayı yidim sanırsam doktora gitsemmi diye düşünüyom bugün.
dejavum dün iki kadeh rakı yuvarladım bek iyi geldi bana.
Niden gidicn doktora rahim filmi sonuçları için mi?
anam dimee gızz o işi bende yapsem pek eyi olcek ama benim kocam izin vermiyor biraya söz vermişti geçen caydı kendisi ağzına komaz zaten ama yok efkarlıyım valla bu haftasonu alıcam hiç olmazsa biramı içicem yaa ya da güzel bir şarap ancak paklar benii..
hahdi çekek vallaha benimde canım sıkkın aslında bugün kfam dağılır işte hımm tleden soramıyomusun k güümmgeldim loooooooo
tey tey tey haydi halaya kıslar .
kafayı yidim sanırsam doktora gitsemmi diye düşünüyom bugün.
içelim valla ya gerçi beni b ara şöyle bir votka falan paklar ama..
valla bilmiyorum canım psikolojiye bağlıyorum ben sıkıntıarımı biliyorsun dışarıdan gülüyorum ama içten içe takıyorum zaten yılbaşı akşamıma kadar herşey yolundayd ne oldusa ondan sonra oldu bir sorun d gözükmüyor anlamadım gitti yarın belli olur bakalm ne ilaç verecek nasıl düzene sokacak bilmiyorum ama benim kendimi düzene sokmam lazım..
Niden gidicn doktora rahim filmi sonuçları için mi?
anam dimee gızz o işi bende yapsem pek eyi olcek ama benim kocam izin vermiyor biraya söz vermişti geçen caydı kendisi ağzına komaz zaten ama yok efkarlıyım valla bu haftasonu alıcam hiç olmazsa biramı içicem yaa ya da güzel bir şarap ancak paklar benii..
şit sakın haa duymıyım birdaha ne içkisi bakım yakışıyomu isyana bağlamak sana meleğim sabret elbet geçicek bak balım hepimiz yaşıyoruz kurban olduğum herkesin derdi sıkıntısı var ne diyoduk sabır ya sabır lütfen öyle can sıkılınca öyle iğrenç şeyleri ağıza almak bile yakışmazbu bile bir isyan sakın meleğim sakın Allaha sığıın sen lütfenn bebeğim lütfen
şit sakın haa duymıyım birdaha ne içkisi bakım yakışıyomu isyana bağlamak sana meleğim sabret elbet geçicek bak balım hepimiz yaşıyoruz kurban olduğum herkesin derdi sıkıntısı var ne diyoduk sabır ya sabır lütfen öyle can sıkılınca öyle iğrenç şeyleri ağıza almak bile yakışmazbu bile bir isyan sakın meleğim sakın Allaha sığıın sen lütfenn bebeğim lütfen
ya benim rahim filmi işleminden sonra akıntım iyice arttı ya adamda yaparken ne kadar cok akıntın var dedi benim doktorda hiç sormuyo bile ya akıntın fazlamı ben az biliyodum ama dısa vurmuyo sanırsam içte bi dünya akıntı olusuyomus.
Melisa alemsin kız kırk yılda bir istiyor insnaın canı eşim içse ben ayda bir kere kesin içerim de eşim zaten sevmiyor eve de sokmuyor bir kadehten bişi olmaz ama dimi.
igrencte degil ayrıca tadı cok güzel hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
igrencte degil ayrıca tadı cok güzel hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ıyyy rakının mı tadı güzel böööööööööööööööööööö bir kere es kaza tattım nasıl zevk alıyorsunuz ondan anlamadım gitti.
hoş ben hiçbir içkinin tadını sevemedim de rakı daha bi kötü gelmişti bana. artık içmiyorum velhasılda, içtiğim zamanlarda da likör, meyve sulu votka falan ancak içebiliyordum, şarapta içerdim ama öyle bayıla bayıla değil ortam olursa. Bunların hiçbirini de yemekle içemezdim zaten yediğim yemekten tat almazdım. Hiç olamadı içki kültürüm ama çokta hayıflanmıyorum bunun için sonuçta çokta yararlı birşey değil.
Elifim yalnız kaldı, merak etme kuşum ben seni anlıyorum, nedenlerini de anlıyorum, hatta artık seninle aynı nedenle içmiyorum ama herkes böyle düşünmek zorunda değil. herkesin fikri kendine alınma sakın emi kuşum
bende ilk zamanlar rakıdan nefret ederdim kokusuna bilew dayanamazdım. bi kac kez arkadas ortamında içtim rakıyı suylla degil rakı soda olarak içmeye basladım bu sekilde karıstırınca acayip hosuma gitti . tabikide yararlı degil içki sonucta. ama soludugumuz hava bile ne kadar saglıklı ki yedigimiz içtigimiz kimyasallı hotrmonlu seyleri hiç saymıyorum.
insan zevk alıyorsa arada bi içebilir bu bi keyf işidir cünkü.
Elifim yalnız kaldı, merak etme kuşum ben seni anlıyorum, nedenlerini de anlıyorum, hatta artık seninle aynı nedenle içmiyorum ama herkes böyle düşünmek zorunda değil. herkesin fikri kendine alınma sakın emi kuşum
bu arada kızlar ben bir ara sinir krizi geçirmiştim iş yerinde ama bayağı sağlam bir krizdi. Beni apar topar hastaneye götürmüşlerdi. Artık beni sakinleştirmek için nasıl dayadılarsa diyazemi (doğrumu yazdım bilmiyorum) 3 gün bir kafa yaptı bende, değme içki onun kadar güzel kafa yapamaz, bütün arkadaşlarım hayran olmuştu o halime, sarhoş sarhoş dolandıydım, herşeylere güldüydüm, içimden ne geçiyorsa ölçmeden bçmeden pat söyleyiveriyordum, otokontrol diye birşey kalmamıştı.
Bu şıkkı da düşünebilirsiniz.
Biz kafa yapacak kadar içmiyoruz Esracım herşey dozacında sadece keyif için yani efkarlanınca efkar dağıtmak için o da dedim ya kırık yılda bir hatta ne bekarken ne evliyken eve ayrıca içki almışlığımız yoktur işte ya arkadaşlar gelecek öyle bir yere gidicez ya da yılbaşı falan olacak ancak o da bir kaç kadeh çakırkeyiflik o kadar. Yok ben almıyım diyazem falan denize nazır balıkla rakı keyfi bir başka sindire sindire.. Tabii eşim içirmiyor o ayrı. Zate burada denizde yok İstanbul'da olur o iş boğaza karşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?