Kaldığımız Yerden Her Telden..

geldim loooooooo
tey tey tey haydi halaya kıslar .
kafayı yidim sanırsam doktora gitsemmi diye düşünüyom bugün.

Niden gidicn doktora rahim filmi sonuçları için mi?

dejavum dün iki kadeh rakı yuvarladım bek iyi geldi bana.

anam dimee gızz o işi bende yapsem pek eyi olcek ama benim kocam izin vermiyor biraya söz vermişti geçen caydı kendisi ağzına komaz zaten ama yok efkarlıyım valla bu haftasonu alıcam hiç olmazsa biramı içicem yaa ya da güzel bir şarap ancak paklar benii..

götürrrrrrrrrrrrrr yakısırrrrrrrrr dejavuma

geldim loooooooo
tey tey tey haydi halaya kıslar .
kafayı yidim sanırsam doktora gitsemmi diye düşünüyom bugün.
hahdi çekek vallaha benimde canım sıkkın aslında bugün kfam dağılır işte hımm tleden soramıyomusun k güümm

ah gülüm ah ne desem bilemiyorum valaha bakk Allahım şifanıu versin inş geçer gider lant kanmaların ne güzel sevinmiştik daha dün dedim senin için çok önemli ilk ayların diye vallaha bak :44:

şit sakın haa duymıyım birdaha ne içkisi bakım yakışıyomu isyana bağlamak sana meleğim sabret elbet geçicek bak balım hepimiz yaşıyoruz kurban olduğum herkesin derdi sıkıntısı var ne diyoduk sabır ya sabır lütfen öyle can sıkılınca öyle iğrenç şeyleri ağıza almak bile yakışmazbu bile bir isyan sakın meleğim sakın Allaha sığıın sen lütfenn bebeğim lütfen

ay ne alakası var elifim ya içki içince isyanmı etmiş olunuyo. e dejavumuz ayyaş olacakta degil yani sadece psikolojik rahatlatır içsin ole deme ya.

igrencte degil ayrıca tadı cok güzel hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

benim hep olur akıntım canım beyaz beyaz hiç kesilmez yanii sadece regliye birkaç gün kala kupkuru geçirirdim ama bu ay bu teori de çöktü çünkü akıntım vardı baya krem rengi yoğun ama reglim geldi.

ya canım valla 2010 a girerken yılbaşında içmiştim en son 4 kadeh şarap daha hiç içmedim canım istiyor be az efkar dağıtırım ne olacak hem masumunda yanii bira ya da şarap çok görmeyin yaaa ah eşimde evde olmasa açardım arabeski ohhh..

igrencte degil ayrıca tadı cok güzel hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ıyyy rakının mı tadı güzel böööööööööööööööööööö bir kere es kaza tattım nasıl zevk alıyorsunuz ondan anlamadım gitti.
hoş ben hiçbir içkinin tadını sevemedim de rakı daha bi kötü gelmişti bana. artık içmiyorum velhasılda, içtiğim zamanlarda da likör, meyve sulu votka falan ancak içebiliyordum, şarapta içerdim ama öyle bayıla bayıla değil ortam olursa. Bunların hiçbirini de yemekle içemezdim zaten yediğim yemekten tat almazdım. Hiç olamadı içki kültürüm ama çokta hayıflanmıyorum bunun için sonuçta çokta yararlı birşey değil.

Elifim yalnız kaldı, merak etme kuşum ben seni anlıyorum, nedenlerini de anlıyorum, hatta artık seninle aynı nedenle içmiyorum ama herkes böyle düşünmek zorunda değil. herkesin fikri kendine alınma sakın emi kuşum

bende ilk zamanlar rakıdan nefret ederdim kokusuna bilew dayanamazdım. bi kac kez arkadas ortamında içtim rakıyı suylla degil rakı soda olarak içmeye basladım bu sekilde karıstırınca acayip hosuma gitti . tabikide yararlı degil içki sonucta. ama soludugumuz hava bile ne kadar saglıklı ki yedigimiz içtigimiz kimyasallı hotrmonlu seyleri hiç saymıyorum.
insan zevk alıyorsa arada bi içebilir bu bi keyf işidir cünkü.

bu arada kızlar ben bir ara sinir krizi geçirmiştim iş yerinde ama bayağı sağlam bir krizdi. Beni apar topar hastaneye götürmüşlerdi. Artık beni sakinleştirmek için nasıl dayadılarsa diyazemi (doğrumu yazdım bilmiyorum) 3 gün bir kafa yaptı bende, değme içki onun kadar güzel kafa yapamaz, bütün arkadaşlarım hayran olmuştu o halime, sarhoş sarhoş dolandıydım, herşeylere güldüydüm, içimden ne geçiyorsa ölçmeden bçmeden pat söyleyiveriyordum, otokontrol diye birşey kalmamıştı.

Bu şıkkı da düşünebilirsiniz.

Elif neden yalnız kalsın canımm biz onu yalnız bırakır mıyız bizde sürekli içmiyoruz ya hani ayda bir falan kırk yıolda bir yanii ben yılbaşında doğumgünümde o da belki en son işte yılbaşında 4 kadeh şarap içtim o yanii yoksa benim içki kültürüm yok yemekle falan öyle pek içmem hani evde akşam yemeğği hazırlayınca bir de şarap açayım demem. Melisa da onu kastetti zaten şaka yaptı Elif'e yıldönümleriymiş eşine eşlik etmiş.

tabii canım herkesin kendi keyfi, sen böyle hissediyorsan, böyle yaparsın. takıl kafana göre
ama rakı seven arkidişlerden biliyorum kafası fena onun gözlerini bir türlü sabit tutamazlar çok gülerim o hallerine

elifimiz niye yalnız kalsın ki biz varız ya her insan aynı seyi düşünmek zorunda degilki kimi günah der kimi sevap onun için dine girmeden güzelce sohbetimize devam edelim. elife cephe olsun diye yazmadımki ben bunu bana göre yanlıstı fikrimi yazdım bunda alınıcak hiç bişi yok yani. hı o kadar sohbetimiz var buna alınmaz elif alınırsada asıl ben ona alınırım bak.

bak illa kafa yapcaz diyorsanız bir şömine bulun karşısında 1 kadeh bile içseniz şarabı çok güzel çarpıyor bir de çikolata ohhhh, direk bir kadehle işlem tamam, tecrübe ile sabittir.

Biz kafa yapacak kadar içmiyoruz Esracım herşey dozacında sadece keyif için yani efkarlanınca efkar dağıtmak için o da dedim ya kırık yılda bir hatta ne bekarken ne evliyken eve ayrıca içki almışlığımız yoktur işte ya arkadaşlar gelecek öyle bir yere gidicez ya da yılbaşı falan olacak ancak o da bir kaç kadeh çakırkeyiflik o kadar. Yok ben almıyım diyazem falan denize nazır balıkla rakı keyfi bir başka sindire sindire.. Tabii eşim içirmiyor o ayrı. Zate burada denizde yok İstanbul'da olur o iş boğaza karşı.

cakır keyf dim süperdi vallahi. keske birazdaha uzun sürseydi etkisi cay içesiye kadar sürdü bitek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…