- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.621
oyy kıymaam ben sanameleğim yaa vallaha şimdi üzüldüm ben dün kapatmadsan senin için ilk ayın çok önemli dedim bugün sabah ne oldu canımıniçi yaa yeminle ağlıycam şimdi o derece lanet kanama yaa hemde çokgeliyo diyosun nasıl birşey bu yaa adı batsın senin adetin daha yeni bitti bee ne oluyo neden oluyo offf sıkıldım şimdi yeminle bak
günaydın canllarımmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım bu adet kanamanın dısındaki kanama demi canım. bi git bakalım doktora NE diyo ya. banada rahim filminden sonra kanaman olabilir dediler ya olmadı hiç.
evet canım küçük el kadar ince bir çubukla alıyolar bir sıvı camın üzerine sürüyo paketleyip gönderiyo işte hiç acımıyo çok basit bir işlem yani sen ne zaman yaptırmıştın kızz
canım sen gel bir de bana sor sabah hem ağladım hem hazırlandım bugün mesai olmasa herhalde tüm gün yatardım bu moral bozukluğuyla ama mecbur geldim işte. Geçen ay işe yaradı ya bu ay ihtimal vermedim geç çıkacak ovuda herhalde dedim falan ama işte olacağa çare yok bu da benim sunavım herşeyin hayırlısı diyorum ya vardır bunda da bir hayır birşeyleri yaşaman gerekiyorsa yaşıyorsun gülüm erteledim falan diye kızıyorum kendime ama öyle olmadı gerekiyormuş demek ki bunlarda yaşanacakmış napyıım elimden birşey gelmiyor dr ne derse ona uyucam ama yıpratıyoe işte balım bak sen kaç aydır deniyorsun neden diyorsun ben 2 senedir çeşitli nedenlerle erteledim ocakta tam başlıcam derken bunlar oldu. Üzülmenin faydası yok dr detaylı konuşucam en kısa zamanda bebek istiyoruz dicem, eylülde aşılama istiyorum dicem ve rahim filmini sorucam..
evet canım öyle ama yine regl gibi bir fark yok sadece erken geliyor ayda iki kanama oluyor ocaktan beri yaşıyorum bunu geçen ay ilaç işe yaramıştı işte ama buişeyaradı yine oldu anlamadım gitti yarın gideyim de bakalım alternatif ne sunacak bana..
canım sen gel bir de bana sor sabah hem ağladım hem hazırlandım bugün mesai olmasa herhalde tüm gün yatardım bu moral bozukluğuyla ama mecbur geldim işte. Geçen ay işe yaradı ya bu ay ihtimal vermedim geç çıkacak ovuda herhalde dedim falan ama işte olacağa çare yok bu da benim sunavım herşeyin hayırlısı diyorum ya vardır bunda da bir hayır birşeyleri yaşaman gerekiyorsa yaşıyorsun gülüm erteledim falan diye kızıyorum kendime ama öyle olmadı gerekiyormuş demek ki bunlarda yaşanacakmış napyıım elimden birşey gelmiyor dr ne derse ona uyucam ama yıpratıyoe işte balım bak sen kaç aydır deniyorsun neden diyorsun ben 2 senedir çeşitli nedenlerle erteledim ocakta tam başlıcam derken bunlar oldu. Üzülmenin faydası yok dr detaylı konuşucam en kısa zamanda bebek istiyoruz dicem, eylülde aşılama istiyorum dicem ve rahim filmini sorucam..
kıyamam ben sana yaa keşkeler işe yaramıyo malesef gülüm rabbim bir zaman tanımış bizlere bu zaman içerisnde sınıyo işte güçlü olamız gerekiyo bende hep diyorum keşke salıverseyfik diye ama böyle olucakmış elden ne gelir bitanem sıkma o güzel csanını çok zor biliyorım ama güçlü olucaksın ömnnce gşt bakalım sebep ne tam olarak ne sebep oluyo vallaha anlamıyorum ben gerçekten:44::44::44:
evet canım öyle ama yine regl gibi bir fark yok sadece erken geliyor ayda iki kanama oluyor ocaktan beri yaşıyorum bunu geçen ay ilaç işe yaramıştı işte ama buişeyaradı yine oldu anlamadım gitti yarın gideyim de bakalım alternatif ne sunacak bana..
ya ben ilk evlendiim de bi kere gittiydim doktora adet düzensizligim var demiştim bişiler yapmıstı bi kac gün sonrada sonucu almaya gitmiştim bi sorun cıkmamıstı. ama busmearda yarayı nasıl anlıyolarki.sen arastırdınmı canım dondurma işlemi nasıl oluyomus.
Bu arada kızlar 14.30 da kütüphende olacaktım ama yükokul sekreterliğindne bayanda sınav görevi toplantısna gidecekmiş 4 te bilmiyorum ne olacak hangi yere bakarım bilmiyorum sekreterliğe bakarsam gelemem haberini olsun gelirsem bilin ki kütüphanedeyimm öptüm.. öğle yemeğine gidiyorum..
anladım balım yaa smeardan anlamıyolar sadece alltan balkıldığı için bu smearı alıcağı zaman rahimi açıyo yaa krıko gibi birşeyle o zmaan görünüyo alltan bakmak yeterli yani smear ayrı birşey yani bebeğim o esnada gördü iltihsptn tam belli değildiilaçları kullandım yaa daha net çıktı birde smear için ek randevu almak gerekmiyo gidiyosun istiyousun seni hemen çatala yatıryo 5 dk alıyo bu kadar basit bitanem
ya bi atıyo site beni sonrada giremiyorum bendemi problem sitedemi anlamadım gitti.
hee anladım aşağıda gözüküyosunda dedim ne ediyo bukız yine br sürü ütüm var biri beni kaldırsın da gideyim sonrada banyoya gireyim kırmızıalr gelemden bir duş yapayım da kalkan yokki
dün aksam yemege cıktık balık rest. yıldönümüz için cok hos biyerde hosuma gitti bayagı.3 yılı devirdik 4 üncü yılımızdada bebişimiz yanımızda olur insallah.
nice nice mutlu yıllara inş melisam rabbim bir ömür ağız tadı versin huzur nasip etsin aşk sevgi ve bebek nasip etsin inş birtanem evlilik yıldönümünüz kutlu olsun meleğim
hastalanınca banyo yapmıyomusun ben hep yapıyorum ya kesiyo falan diye duydum ya ben 4, 5 gün duramam banyosuz.
hastalanınca banyo yapmıyomusun ben hep yapıyorum ya kesiyo falan diye duydum ya ben 4, 5 gün duramam banyosuz.
bu elibeses neden geliyoda yazmıyoki katılmıyo aramıza bize küsmü acaba :26::26::26:
ne küsecewk len ne dedikki agzını burnunu kırarım bak küserse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?