- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.721
melşsam ben kümseye küsmedim bitanem ben öyle bir kızmıyım sence alınırmıyım ki oratada ne var ben içenmlere laf etmedim edecek olsambenim babamda içerdi her hafta sonu bir iki kadah lafım yok ben sadece dejavumun isyan etmesine laf ettim isyan edip içkiye sığınmasına kızdım yoksa normal şartlarda insanların içmesine ne diyebşilirim çatlak gacı seni
esram balım sağolaısn bitname yazmayınca küstüm sandın galiba yok kuzucum gittim yemeğimi yağptım çornbamı koydum biber dolması yaptım kahvemi yaptım geldim içmemene sevindim bitanem sonuçta günah haram bu benim görüşürm içemlere ne kızarım ne laf ederim nede yargılarım böyle bir hakkım yok fıstığım ama her şeye rağmen içmeiğine sevindim bitanem
dejavum burdayım meleğim yemeğimiz yapmaya gittim sistm atmış küsermiyim kuzum bizde böyle birşey yok kimin ne yanlışı hatası varsa söyleyebilir küsmek yok birbirimize yanlış anlamak yok hepimiz biriz burda ayrı gayrı yok hepimizin düşünceleri tabiki ayrı biz birbirimize saygı duyarak geldik bu günlere yalanmı kimse kimse tarafınfdan yanlış anlaşılmadı sorun yok yuppi
bende mantı yapabiliyorum çok severim, hatta her fırsatta yapıp yapıp buzluğa atarım acil durumlar da çok rahat oluyor. Lakin biz bohça olarak kapatmayız üçgen kapatırız, birde piştikten sonra tamamen suyunu süzer öyle yoğur ve sos dökeriz.
Canım 7 ay oldu, bu ay olmaz ise 3 ay tatil yapcam, bende bir hormon problemi var ama çok büyük boyutlarda değil en son bakıldığında normal sınırlardaydı. kociş hiç spermiyogram yatırmadı bakalım önümüzdeki 3 ay içinde bir ara yaptıracağız. Ağustos dahil gebelik gelişmezsede tedaviye başlıcaz. O nednle şu an gebe değilsem şayet önümüzdeki 3 ay boyunca verebildiğim kadar kilo vereceğim çünkü klomen ve türevleri kilo aldırıyormuş, en azından orda alacaksamda biraz tolere ediyim durumu zaten şişkoyum iyice duba olmayayım :))
bende mantı yapabiliyorum çok severim, hatta her fırsatta yapıp yapıp buzluğa atarım acil durumlar da çok rahat oluyor. Lakin biz bohça olarak kapatmayız üçgen kapatırız, birde piştikten sonra tamamen suyunu süzer öyle yoğur ve sos dökeriz.
Canım 7 ay oldu, bu ay olmaz ise 3 ay tatil yapcam, bende bir hormon problemi var ama çok büyük boyutlarda değil en son bakıldığında normal sınırlardaydı. kociş hiç spermiyogram yatırmadı bakalım önümüzdeki 3 ay içinde bir ara yaptıracağız. Ağustos dahil gebelik gelişmezsede tedaviye başlıcaz. O nednle şu an gebe değilsem şayet önümüzdeki 3 ay boyunca verebildiğim kadar kilo vereceğim çünkü klomen ve türevleri kilo aldırıyormuş, en azından orda alacaksamda biraz tolere ediyim durumu zaten şişkoyum iyice duba olmayayım :))
tamam kuzucumm biliyorum zaten küsmeyeceğini bende şakasına didim zaten bu kanamayla ağrıyla zor içerim ben hem 3 ayların başlangıcı yani.. Kahve içelim biz en iyisi benim için dediğini biliyorum balım iyiliğim için yoksa neden çeneni yorasın dimi ama bizim dostluğumuz daimi bitanemm..
ooooooooo bayagı belirti var kıs. ama bende bu belirtilerle kac aydır yerlerdeyim dikkat et canım kaptırma kendinicok insallah vardır canım.
bu yumurtlama saatine kadar nasıl tahmin ettin kıs. nasıl bi agrı oluyo anlat bakım ben hiç anlamıyorum sadece yumurtam hangi tarafta oldugunu cok hafif sancılarla hissedebiliyorum yine sol kasıgım agrıyor benim.
hıımm ilişkilrin amanı çok güzel değerlendşirmeler harika gerisi rabbiin takdirine kalmış inş hayırlısı ise zmanı gelmiştir balım yaaa belirtiler benziyo ama psikolojimidir değilmidir bunu yaşayıp görücez ben şimdi desem seni umutlandırmış olurum sonrada üzülrüm inş iyiye işarettir ve bebeğin gelmiştir bazılarında belirtiler hemen olluyor erken döllenmeyse bazılarında adeti geçince bazılarında da hiç o yüzden bizim başımıaza ne zaman gleri ve kesinleşirse o zaman doğrularız ama inanki fıstığım olmasını çok isterim şu topikte sen melisam ben dejavum kaldık inş arka arkaya alırız o müjdeli haberleri senin geçen ay gecikmişti bu ayda gecikebişlir o yüzden senin yapacağın geçöen ay ne kadar geciktiuse bu ayda o geciken sürecin gçemesini beklemek olsun emi bitaenm:18::18:
oy kyamam severmiydin sen balım benimm
canımcım pkolumusun sen. ben oleyimde klomen tedavisi görüyorum bayadır evet bende cok kilo yaptı sonucta hormon hapı sisiriyo.yalnız bence elif bak sanada diyom gülüm spermiyogram testini hemen yaptırın bosuna farklı seylerde oyalanılmamıs olur bebiş için ne bilim sonuc düşük cıkarsa hemen balklı sperm arttırıcı seyler yedirirsiniz eslerinize. ben ce bu test cok onemli tabi bide rahim filmi.
hıımm ilişkilrin amanı çok güzel değerlendşirmeler harika gerisi rabbiin takdirine kalmış inş hayırlısı ise zmanı gelmiştir balım yaaa belirtiler benziyo ama psikolojimidir değilmidir bunu yaşayıp görücez ben şimdi desem seni umutlandırmış olurum sonrada üzülrüm inş iyiye işarettir ve bebeğin gelmiştir bazılarında belirtiler hemen olluyor erken döllenmeyse bazılarında adeti geçince bazılarında da hiç o yüzden bizim başımıaza ne zaman gleri ve kesinleşirse o zaman doğrularız ama inanki fıstığım olmasını çok isterim şu topikte sen melisam ben dejavum kaldık inş arka arkaya alırız o müjdeli haberleri senin geçen ay gecikmişti bu ayda gecikebişlir o yüzden senin yapacağın geçöen ay ne kadar geciktiuse bu ayda o geciken sürecin gçemesini beklemek olsun emi bitaenm:18::18:
oy kyamam severmiydin sen balım benimm
ben kocama sabah akşam keçiboynuzu içiriyorum zaten ne olur ne olmaz diye. Eşşeğimi garantiye alıyorum yani. Acele etmeye gerek yok bir kendi haline bırakalım dedim açıkcası. Serpmiyogram için kültür vermek çok sıkıntılı bir iş hiç çaremiz kalmaz ise yaptırırız diye düşündüm ben. zaten artık eşim diyor bir ara ayarlıyımda yaptırayım diye spermiyogramımı, eğer ben çok üstüne düşseydim içten içe kırıldı benim erkekim, kıyamam ona, böyle yapınca akıllı kocam kendi karar vermiş oldu teste, üzülmedik ikimizde.
Rahim filmide yumurta takibinden sonra ister doktor herhalde. hoş biz bir ay yumurtamı rahmimde görmüştük kontrol olurken ama bu bir kritermidir tüplerin açık olduğuna bilemiyorum. Hatta doktor bak yumurtlamışsın yumurtan burda diye göstermişti birde hayıflamıştı yazık oldu gül gibi bebek adayına diye
canım ben senin küsme ihtimalini zaten hiç düşünmedimki esraik elifin yanında oluyum deyince yoksam alındımı dedim kendi kendime.
gec yazdım kusura bakmayın. ben yumurta dayanmadan iş yapmam otutdum o kadar doktor hastaneden cıkmasına 10 dakka kalana kadar sonra kosturdum filmi, gösterdim geldim.
ay bende cörek yapcam bırazdan hamur mayalarım burnumda tütüyodu hamur işi kilolar eklenecek üztüne ya aman s.......... ettim gitti yapacamda yicemde işte yanına cayda demlicem domates biber ohhhh mis gibi.
canım ovucanlarım 14-15-16 da kızardı ne kadar güvenebilirz bilmiyorum.
ilişkiler 8-13-15-16-18-20 de oldu, yumurtlama ağrılarını 18. günde hissettim hatta 18inde 13:30 gibi yumurtladım sanırsam.
adet belirtim yok gibi, gebelik belirtimde yok gibi.
Geçenlerde 1-2 gün çok iştahlıydım doyma duygum yoktu geçti. Arada da kasıklarımda sancılar var hafif hafif ama buda hem gebelikte hem adette olabiliyor. yaklaşık bir haftadır hemen hemen hergün çikolata yedim, canım istedi.
birde cuma ve pazartesi günleri sabah serviste içim çekilir gibi oldu, araç tutması gibi. o kadar
o zaman maaşlaalh sana bitanem ne diyeyim belirtilerin var gerçketen elle tutulur belirtiler inş bu sefer doğru çıkar da alırız müjdeli haberlerini bel ağrısı kasık ağrısı hepsi bir belrirti inş rabbim nasip etmiştim fıstığım 2. gebemiz olursun inşşş:18:kuşum ben bunların hiçbirine belirti demiyorum açıkcası, belirtilere çok güvenen biri değilim kaşarlandım artık. bir memelerim ağrırsa dikkate alırım çünkü benim ömrü billah ne çıkarlarken ne adetlenirken ağrıdı sızladı memelerim, şanslıyım bu konuda.
yumurtlamayı her ay hissetmiyorum ama bazen bariz anlaşılıyor. Şöyle diyim sabah saatlerinde belli belirsiz sızı vardı kasığımda Öğlen 12 ila 13:20 arası tavan yaptı hafif şiddette adet ağrısı gibi, hah dedim çatladı yumurta, zaten öncesindeki 3 gün ovucanlarım kızarık kızarıktı akabindede ağrı ile çatladığını hissettim. 13:30-14:00 arasıda tekrar belli belirsiz bir sızı oldu ve geçti. Hal böyle olunca ben iş çıkışı tamda cuma günü idi koştur koştur eve giderim yumurtlayalı 4-5 saat oldu hadi çabuk halvet diye kocişi yatağa atıp ırzına geçtimadam ne olduğunu anlamadı şokta idi
ben psikolojik şeyler olduğunu düşünüyorum, öyle artık kendimi kaptırmıyorumda inan ben elimden geleni yapıyorum Rabbim de bvermez ise boynum kıldan ince, tevekkül etmesini biliyorum, hatta kendime inanamayacağım derecede sabırlıyım ondan hiç endişe etme umutlanırım üzülürüm diye. Umudum hep var ama artık hayal kırıklığıda yaşamıyorum, rahatım.
Sadece tahmin almak istedim
her türlü bogaza bayılırım ben homini gırtladgımda biraz.
o zaman maaşlaalh sana bitanem ne diyeyim belirtilerin var gerçketen elle tutulur belirtiler inş bu sefer doğru çıkar da alırız müjdeli haberlerini bel ağrısı kasık ağrısı hepsi bir belrirti inş rabbim nasip etmiştim fıstığım 2. gebemiz olursun inşşş:18:
vay homini gırtlak seni var sen bize gelme o zan iflas ettirirsin aman aman
ee nasılmış ne dedi dr sorun yok dimi gülüm çık tüplerin..
off deme yaa vaktim yok ki benim kaynanaya gidicem gelcem yarının yemeğini yapıcam.. Az dolma var eşime yeter ancak ben kendime ne etsem akşam bilmiyorum karnımda bir acıktı ki gitmeden tost alayımda giderken yolda yiyeyim bari kaynanamdan eve gidene kadar ölürüm açlıktan ben.
iyi çalışmışsınız değerlendirmişsiniz canım bundan sonrası Allah'a kalmış İnşallah gelir bebiş hiç belli olmaz bu işler zaten regl baya gecikmeden öyle çok çok belirtiler aramayın kendinizde..
kısmet kısmet kısmet.
acıkk canım bi problem yokmus. cuma gitcem yumurtama bakcak işte.catlatma ignesi falan .canım kaynanana yemege gitsenize ya işten hemen cıkınca ne yemek düşünüyon telefonda söle de yapsın hamusr işleri gülüm ya keske sölemeseydim canın cekti tühhhh
kızlar ben çıkıyorum eşim geleli baya oldu açcıkmış yarına göreüşürz artık hepinzi püyorum iyi akşamlar görüşömmek dileğiyle
o zaman maaşlaalh sana bitanem ne diyeyim belirtilerin var gerçketen elle tutulur belirtiler inş bu sefer doğru çıkar da alırız müjdeli haberlerini bel ağrısı kasık ağrısı hepsi bir belrirti inş rabbim nasip etmiştim fıstığım 2. gebemiz olursun inşşş:18:
vay homini gırtlak seni var sen bize gelme o zan iflas ettirirsin aman aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?