Kaldığımız Yerden Her Telden..

tamam kuzucumm biliyorum zaten küsmeyeceğini bende şakasına didim zaten bu kanamayla ağrıyla zor içerim ben hem 3 ayların başlangıcı yani.. Kahve içelim biz en iyisi benim için dediğini biliyorum balım iyiliğim için yoksa neden çeneni yorasın dimi ama bizim dostluğumuz daimi bitanemm..

hamarat gacı seni vallaha biz meleketteyken sulu salçalı sıyla pişirdik ama burda aynı haşlıyorum bende süzüyorum yoğurtluyorum üzerinedeyağı off o gün 3 tabak yedim düün balım çok güzel oluyo yaa

canımcım pkolumusun sen. ben oleyimde klomen tedavisi görüyorum bayadır evet bende cok kilo yaptı sonucta hormon hapı sisiriyo.yalnız bence elif bak sanada diyom gülüm spermiyogram testini hemen yaptırın bosuna farklı seylerde oyalanılmamıs olur bebiş için ne bilim sonuc düşük cıkarsa hemen balklı sperm arttırıcı seyler yedirirsiniz eslerinize. ben ce bu test cok onemli tabi bide rahim filmi.

kesinmlikle meleğim ben sana kıyamma üzülmeni isteemm ianaki üzülüyorum bu haline sen çektilkçe ama ledne ne gelir kuzucum buna da şükür dermansız derdsimiz yok sen yeterki sabırlı ol ben yanındayım seni dinlerim seninle ağlarım gülerim ama ötesinde yapamam ben inanıyorum olucak sen bana güven ve inancını yitirme balım

kuşum ben bunların hiçbirine belirti demiyorum açıkcası, belirtilere çok güvenen biri değilim kaşarlandım artık. bir memelerim ağrırsa dikkate alırım çünkü benim ömrü billah ne çıkarlarken ne adetlenirken ağrıdı sızladı memelerim, şanslıyım bu konuda.

yumurtlamayı her ay hissetmiyorum ama bazen bariz anlaşılıyor. Şöyle diyim sabah saatlerinde belli belirsiz sızı vardı kasığımda Öğlen 12 ila 13:20 arası tavan yaptı hafif şiddette adet ağrısı gibi, hah dedim çatladı yumurta, zaten öncesindeki 3 gün ovucanlarım kızarık kızarıktı akabindede ağrı ile çatladığını hissettim. 13:30-14:00 arasıda tekrar belli belirsiz bir sızı oldu ve geçti. Hal böyle olunca ben iş çıkışı tamda cuma günü idi koştur koştur eve giderim yumurtlayalı 4-5 saat oldu hadi çabuk halvet diye kocişi yatağa atıp ırzına geçtim adam ne olduğunu anlamadı şokta idi

ben psikolojik şeyler olduğunu düşünüyorum, öyle artık kendimi kaptırmıyorumda inan ben elimden geleni yapıyorum Rabbim de bvermez ise boynum kıldan ince, tevekkül etmesini biliyorum, hatta kendime inanamayacağım derecede sabırlıyım ondan hiç endişe etme umutlanırım üzülürüm diye. Umudum hep var ama artık hayal kırıklığıda yaşamıyorum, rahatım.

Sadece tahmin almak istedim

ben kocama sabah akşam keçiboynuzu içiriyorum zaten ne olur ne olmaz diye. Eşşeğimi garantiye alıyorum yani. Acele etmeye gerek yok bir kendi haline bırakalım dedim açıkcası. Serpmiyogram için kültür vermek çok sıkıntılı bir iş hiç çaremiz kalmaz ise yaptırırız diye düşündüm ben. zaten artık eşim diyor bir ara ayarlıyımda yaptırayım diye spermiyogramımı, eğer ben çok üstüne düşseydim içten içe kırıldı benim erkekim, kıyamam ona, böyle yapınca akıllı kocam kendi karar vermiş oldu teste, üzülmedik ikimizde.

Rahim filmide yumurta takibinden sonra ister doktor herhalde. hoş biz bir ay yumurtamı rahmimde görmüştük kontrol olurken ama bu bir kritermidir tüplerin açık olduğuna bilemiyorum. Hatta doktor bak yumurtlamışsın yumurtan burda diye göstermişti birde hayıflamıştı yazık oldu gül gibi bebek adayına diye

her türlü bogaza bayılırım ben homini gırtladgımda biraz.

yok canım o kriter degil. tüpler tıkalı oluncada yumurta olusuyo rahimde.

ee nasılmış ne dedi dr sorun yok dimi gülüm çık tüplerin..

ay bende cörek yapcam bırazdan hamur mayalarım burnumda tütüyodu hamur işi kilolar eklenecek üztüne ya aman s.......... ettim gitti yapacamda yicemde işte yanına cayda demlicem domates biber ohhhh mis gibi.

off deme yaa vaktim yok ki benim kaynanaya gidicem gelcem yarının yemeğini yapıcam.. Az dolma var eşime yeter ancak ben kendime ne etsem akşam bilmiyorum karnımda bir acıktı ki gitmeden tost alayımda giderken yolda yiyeyim bari kaynanamdan eve gidene kadar ölürüm açlıktan ben.

iyi çalışmışsınız değerlendirmişsiniz canım bundan sonrası Allah'a kalmış İnşallah gelir bebiş hiç belli olmaz bu işler zaten regl baya gecikmeden öyle çok çok belirtiler aramayın kendinizde..

o zaman maaşlaalh sana bitanem ne diyeyim belirtilerin var gerçketen elle tutulur belirtiler inş bu sefer doğru çıkar da alırız müjdeli haberlerini bel ağrısı kasık ağrısı hepsi bir belrirti inş rabbim nasip etmiştim fıstığım 2. gebemiz olursun inşşş:18:
her türlü bogaza bayılırım ben homini gırtladgımda biraz.

vay homini gırtlak seni var sen bize gelme o zan iflas ettirirsin aman aman

kısmet kısmet kısmet.

acıkk canım bi problem yokmus. cuma gitcem yumurtama bakcak işte.catlatma ignesi falan .canım kaynanana yemege gitsenize ya işten hemen cıkınca ne yemek düşünüyon telefonda söle de yapsın hamusr işleri gülüm ya keske sölemeseydim canın cekti tühhhh

ay dejavunun kayınvalide de bir döktürü bir döktürür gelinim geliyor diye alemsin melisa. Bilmiyon mu onun kaynana kokoş, her şeyleri ayağına bekliyor

kızlar ben çıkıyorum eşim geleli baya oldu açcıkmış yarına göreüşürz artık hepinzi püyorum iyi akşamlar görüşömmek dileğiyle

hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…