Kaldığımız Yerden Her Telden..

ay neerede kız benim kaynana kalantır güzelim hem de yaşlı 70 yaşında evde hiçbi iş yapmaz senelrdir kadın gelşiyor işini yapar geriye kalan günlerde kayınpeder yemeği ısıtır ayağına getirir kahvesine kadar meyvesini falan hiç yerinden kalkmaz eh yorulmayınca da gece uyuyamaz gündüz uyur sonrada uyuyamıyorum der. Kız dün tencereyle dolma götürdü eşim sardım da ben yapıyorum onlara yani iki gün iznim var meyvesini alır götürürüz arada yemek yapar götürürz nerdee öyle bana yapılsı ancak yılbaşında bayramda kadına yaptırırda gn önceden öyle hazır yerim.. Bazen kadının yaptığı yemek olyor ama az yaptırıyorlar kendilerine kadar.

ay dejavunun kayınvalide de bir döktürü bir döktürür gelinim geliyor diye alemsin melisa. Bilmiyon mu onun kaynana kokoş, her şeyleri ayağına bekliyor

heh iyi dedin vala kızzz ben onlara yapıp götürüyorum asıl. Çlaışan halimle dün oturdum tencereyle dolma sardım. Neredee anam nerdeee.. hastayım, uyuyamadım, belim, tansiyonum tamam hasta ama işte kayınpeder ilgileniyor nasılsa naalım eşimi annesi hoş tutuyoruz bana zararı yok neyse ki.

ay dejavunun kayınvalide de bir döktürü bir döktürür gelinim geliyor diye alemsin melisa. Bilmiyon mu onun kaynana kokoş, her şeyleri ayağına bekliyor

ay sarma muabbetinizde ben yoktum ki nerden bileyim sadece cok sık gidiyor kaynmanasına onu biliyodum. ay benim kaynananam nazımı ceker yapardı ya simdi aramız kötü hiç cekmiyo artıkın nazımı yav

kızlarr test yaptım anında çıktı hemen diğerinden daha koyu şuan elimde baya baya pempe heyecanlandım çünkü sürekli önce çıktığında ikincisinde çıkmazdı silikleşirdi ama bu kkoyulaştı hemde baya koyulaştı marka da nova ne düşünsem kendşmş kaptırsammı yoksa inanmasammı ayy kızlar off yarına adet olmazsam kana gidiyorum sanırım bu sefer hamilemiyim dersinizzz:18::18:

Ay kızım ağlıcam yaa şu ann kız baya belirgin olmuşlar geçen gün böyle gözükmüyordu çok zor görünüyordu şimdi gözüküyor hem oradan daha koyudur eminim ki. Anam kız nıvaymış hem de yanıltmaz çoğunlukla.. Rabbim duydu sesimizi İnşallahhh... İnşallahh yarın alıcaz güzel haberlerini balımm benimm... amaa smiley yapamıyorummmm beeenn.. Yoksa çok koyacağım smiley vardııı.. Ayy heyecan yaptımmm...

Geç döllenme oldu demekkiiii zaten reglide gelmedi ya kalın hem de çizgi baya belirginn ordan kimbilir nasıl gözüküypr yaaa ayyy valla heyecanladın yarını nasıl beklicem ben yaaa....

Geç döllenme oldu demekkiiii zaten reglide gelmedi ya kalın hem de çizgi baya belirginn ordan kimbilir nasıl gözüküypr yaaa ayyy valla heyecanladın yarını nasıl beklicem ben yaaa....

bilmiyorum ki gülüm geçmi erkenmi varmı dersinnnn bendeki daha belli nett belirgin baya bya koyu kalın off ölüyorum heyecandan:18::18::18:

bilmiyorum ki gülüm geçmi erkenmi varmı dersinnnn bendeki daha belli nett belirgin baya bya koyu kalın off ölüyorum heyecandan:18::18::18:

sen bir de bana sor yaaa aklım çıkacak valla ümidi kesmiştik sen sancılarımda başladı deyince ama yine de ümidim vardı benim. Yarın öğleden sonra hoca yok eğer varsa rahatça kutlama yaparız. Ama yüksekokul sekreterinin sekreteri şehir dışı sınav görevine yarından gidebilirmiş orada da olabilirim öle olursa belki az girerim ama gece gidecekse yarın öğleden sonra rahat olurum. Ya benim çok kanamam var. Bazen başım dönüyor acaba dr gidicem ya rapor mu alsam acep yazarsa yarım gün rapor yazar mı..

off gülüm bilemiyorum her zaman silikleşirdi bu sefer koyulaştı hemen damattığımda çıktı koyulaştıı eşim hala ciddiye almadı yine ama daha görmedi gördüğüde ne yapar bu çizgiyi bakaklım kalın pembe ama hala kasık ağrılarım var belim kopuyo göğüslerim acıyo yanıyo sanki yinede temkinli olalım diyorum üzülmemek için çokmu kanaman kan gidinccccceee meleğimmm başnda dönüyo valla bence rapor al dinlen bahaneyle dinlenirsin bitanem

bir lavaboya gediip geliyorm balım sayfayı kapatcam biri oturursa görmesin diye hemen geliyorum.Ped değiştirmekten bittim zatenn..

ee görmeyince nasl ciddiye alsın ilk defa yaşamıyorsun ki ama bu gördüklerini en koyusu dimi canım en başındna beri. Belli olmaz gülüm ya dedim ya regl ve gebelik belirtileri çok benzerdir. Yarın kaçta randevun bitanemm İnşallah vardır yaa dualarımız kabul olmuştur rüyam çıkarr inşallahhhh...

Ya bilmiyoruım ki alsam mı almasam mı birşey derlerse diye çekniyorum ama rapor alınca ne diyecekler ki dr boşuna vermez yaa o da işte raoru verirse tabii.Dün sağ kasığıma acayip sancı girdi önce göğsümün altına girdi bıçakla oyuyorlar gibi, sonra kasığıma girdi yemek falan yapamadım kaynanama gittik geldik bir ara kaynanam birşey anlatıyor benim gözlerim kararıyor o dereceydim.

canımıniçi ne diyebilirler sen hastasın kadınsal mevzu ne derlerse desinler al biraz dinlen bence bitanem gerçekten bakkk

canımıniçi ne diyebilirler sen hastasın kadınsal mevzu ne derlerse desinler al biraz dinlen bence bitanem gerçekten bakkk

işte dr verirse alırım canım zaten yarım gün olur mu onuda bilmiyorum yarına da almam gerekebilir ama yarın sekreter göreve giderse oraya da bakmam gerekebilir o yüzden de çekiniyorum eleman yok. Hem yarın ne yapcam ne etcem srucam kütüphaneye mi baksam yüksekokul sekreterinin oraya mı belli olacak perşembe sabah gelirim kütüphaneye gitsem bir türlü, sekreterlikte kalsam bir türlü yarın açığa kavuşması lazım..

evet görmedi balım ama işte kıpkırmızıda çıksa inanmam diyo kanda görmeyince evet bu en koyusu bitanem yaa bilmiyorum inanki çok korkuyrum ne düşüneceğimi bilmioyurm hamilemiyim değilmiyim belimde fena ağrı var kopuyo resmen:18::18:

canım sakin ol düşünme şimdi stres yapma yarını bekle inşallah gelmez.. İnşallah kanda pozitifi görürsün bu seferrr.. Neye niyet neye kısmet olur yara dondurcam derken bakarsın bebiş gelir ama sen sakin ol kafandan uzaklaştır her ihtimali düşün yine de.. Yarın belli olacak herşey. Kaça randevu aldınız yarına balım..

gülüm adet olucakmışım gibi değil belimde ağrı ağır kaldırmışımda incitmişim gibi ağrıyo sancı şeklinde giriyo ama bilmeiyorum tabi bakıp görücez inş hayırlısı olur bu sefer 6 gün gecikti benim adetim bilirsin ya erken gelirdi ve geçen hafta novayla yaptım silik çizgi gölge hiç birşey öçıkamdı ama bu sefer hemen çıktı hemde silik falan değil umutlanmakak mümkün değilde işte hayırlısı artık yarın ikibuçukta randevu kan alsalar bile yarına belli olmaz perşembeye belli olur sanırsam

olur gülüm devlette mi yaptırcan bir tek sağlık ocakları geç veriyor bildiğim kadarıyla yani yine 2-3 saate belli olsa yine beş buçukta çıkmış olur.

Bak novayla yapmışsın geçen sefer silik çıktı aynı marka yanii en fazal yine aynı çıkardı ama koyulaşmış yanii..Eğer negatif çıkarsa al testi dr göster bu ne yaaa diyee.. Yuttur labaratuar görevlisine yada eczacıyaa artık orası sana kalmışş bence vardır gülüm yaa ah ben böyle çizgi görse davulla duyururdum valla gebeliğimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…