- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.741
acıkk canım bi problem yokmus. cuma gitcem yumurtama bakcak işte.catlatma ignesi falan .canım kaynanana yemege gitsenize ya işten hemen cıkınca ne yemek düşünüyon telefonda söle de yapsın hamusr işleri gülüm ya keske sölemeseydim canın cekti tühhhh
ay dejavunun kayınvalide de bir döktürü bir döktürür gelinim geliyor diye alemsin melisa. Bilmiyon mu onun kaynana kokoş, her şeyleri ayağına bekliyor
ay dejavunun kayınvalide de bir döktürü bir döktürür gelinim geliyor diye alemsin melisa. Bilmiyon mu onun kaynana kokoş, her şeyleri ayağına bekliyor
Eki Görüntüle 430805 Eki Görüntüle 430818 Eki Görüntüle 430817 Eki Görüntüle 430816 Eki Görüntüle 430815 Eki Görüntüle 430814 Eki Görüntüle 430813 Eki Görüntüle 430812 Eki Görüntüle 430811 Eki Görüntüle 430810 Eki Görüntüle 430809 Eki Görüntüle 430808 Eki Görüntüle 430807 Eki Görüntüle 430806 Eki Görüntüle 430804 Eki Görüntüle 430819 kızlarr test yaptım anında çıktı hemen diğerinden daha koyu şuan elimde baya baya pempe heyecanlandım çünkü sürekli önce çıktığında ikincisinde çıkmazdı silikleşirdi ama bu kkoyulaştı hemde baya koyulaştı marka da nova ne düşünsem kendşmş kaptırsammı yoksa inanmasammı ayy kızlar off yarına adet olmazsam kana gidiyorum sanırım bu sefer hamilemiyim dersinizzz:18::18:
Geç döllenme oldu demekkiiii zaten reglide gelmedi ya kalın hem de çizgi baya belirginn ordan kimbilir nasıl gözüküypr yaaa ayyy valla heyecanladın yarını nasıl beklicem ben yaaa....
bilmiyorum ki gülüm geçmi erkenmi varmı dersinnnn bendeki daha belli nett belirgin baya bya koyu kalın off ölüyorum heyecandan:18::18::18:
sen bir de bana sor yaaa aklım çıkacak valla ümidi kesmiştik sen sancılarımda başladı deyince ama yine de ümidim vardı benim. Yarın öğleden sonra hoca yok eğer varsa rahatça kutlama yaparız. Ama yüksekokul sekreterinin sekreteri şehir dışı sınav görevine yarından gidebilirmiş orada da olabilirim öle olursa belki az girerim ama gece gidecekse yarın öğleden sonra rahat olurum. Ya benim çok kanamam var. Bazen başım dönüyor acaba dr gidicem ya rapor mu alsam acep yazarsa yarım gün rapor yazar mı..
bir lavaboya gediip geliyorm balım sayfayı kapatcam biri oturursa görmesin diye hemen geliyorum.Ped değiştirmekten bittim zatenn..
off gülüm bilemiyorum her zaman silikleşirdi bu sefer koyulaştı hemen damattığımda çıktı koyulaştıı eşim hala ciddiye almadı yine ama daha görmedi gördüğüde ne yapar bu çizgiyi bakaklım kalın pembe ama hala kasık ağrılarım var belim kopuyo göğüslerim acıyo yanıyo sanki yinede temkinli olalım diyorum üzülmemek için çokmu kanaman kan gidinccccceee meleğimmm başnda dönüyo valla bence rapor al dinlen bahaneyle dinlenirsin bitanem
Ya bilmiyoruım ki alsam mı almasam mı birşey derlerse diye çekniyorum ama rapor alınca ne diyecekler ki dr boşuna vermez yaa o da işte raoru verirse tabii.Dün sağ kasığıma acayip sancı girdi önce göğsümün altına girdi bıçakla oyuyorlar gibi, sonra kasığıma girdi yemek falan yapamadım kaynanama gittik geldik bir ara kaynanam birşey anlatıyor benim gözlerim kararıyor o dereceydim.
canımıniçi ne diyebilirler sen hastasın kadınsal mevzu ne derlerse desinler al biraz dinlen bence bitanem gerçekten bakkk
ee görmeyince nasl ciddiye alsın ilk defa yaşamıyorsun ki ama bu gördüklerini en koyusu dimi canım en başındna beri. Belli olmaz gülüm ya dedim ya regl ve gebelik belirtileri çok benzerdir. Yarın kaçta randevun bitanemm İnşallah vardır yaa dualarımız kabul olmuştur rüyam çıkarr inşallahhhh...
evet görmedi balım ama işte kıpkırmızıda çıksa inanmam diyo kanda görmeyince evet bu en koyusu bitanem yaa bilmiyorum inanki çok korkuyrum ne düşüneceğimi bilmioyurm hamilemiyim değilmiyim belimde fena ağrı var kopuyo resmen:18::18:
canım sakin ol düşünme şimdi stres yapma yarını bekle inşallah gelmez.. İnşallah kanda pozitifi görürsün bu seferrr.. Neye niyet neye kısmet olur yara dondurcam derken bakarsın bebiş gelir ama sen sakin ol kafandan uzaklaştır her ihtimali düşün yine de.. Yarın belli olacak herşey. Kaça randevu aldınız yarına balım..
gülüm adet olucakmışım gibi değil belimde ağrı ağır kaldırmışımda incitmişim gibi ağrıyo sancı şeklinde giriyo ama bilmeiyorum tabi bakıp görücez inş hayırlısı olur bu sefer 6 gün gecikti benim adetim bilirsin ya erken gelirdi ve geçen hafta novayla yaptım silik çizgi gölge hiç birşey öçıkamdı ama bu sefer hemen çıktı hemde silik falan değil umutlanmakak mümkün değilde işte hayırlısı artık yarın ikibuçukta randevu kan alsalar bile yarına belli olmaz perşembeye belli olur sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?