- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.761
olur gülüm devlette mi yaptırcan bir tek sağlık ocakları geç veriyor bildiğim kadarıyla yani yine 2-3 saate belli olsa yine beş buçukta çıkmış olur.
evet balım devlette yaptırıcam doktor ultrasonada koyar muhtemelen ama gözükürmü varsa bile bilemiyorum sağlık ocağına bugün gidersem yarın çıkıcak sonuç sanırım ama işte randevu aldık yaa gidelim diyorum belki varsa görünür ultrasonda zor bir ihtimal ama olsun acaba hesaba göre kaç hftalık bakayım bir 23 nisan son sat gülüm tabi varsa ben kaptırıyoum kendimi yine yaaa:26:
Gebelik Takvimi Hesaplama, hamilelik hesaplama, hafta hafta hamilelik takvimi hesaplama - HESAPLAMA.NET dejavum burdan bakarmısın bana 6 haftalık diyo ama değildir dimi varsa bile geç döllenmemidir acep:18:
6 haftalık olsa çizgi baya baya koyu çıkardı gülüm, hem kese bile gözükür 6 haftaysa sen en osn yaptığınız tarihten sayınca mı 6 hafta oluyor ovuda gördüğünmü.
günaydınlar güzel arkadaslarım benim. nettiriyonuz bakim.
kıs elif kana mı gitcen ay cok heyecanlandım ya.
Eki Görüntüle 430824 Eki Görüntüle 430839 Eki Görüntüle 430838 Eki Görüntüle 430837 Eki Görüntüle 430836 Eki Görüntüle 430835 Eki Görüntüle 430834 Eki Görüntüle 430833 Eki Görüntüle 430832 Eki Görüntüle 430831 Eki Görüntüle 430830 Eki Görüntüle 430829 Eki Görüntüle 430828 Eki Görüntüle 430827 Eki Görüntüle 430826 Eki Görüntüle 430825 Eki Görüntüle 430840 bunlarıda daha yakından çektim dejavum nerdesin gel bak hadi ne düşüneceğimi bilemiyorum meleğim aklım çok karışık sence nasıl :18::18:
yazdım balım yazdımda heyecandan ne yaptığımı bilmiyorumki koku çok ya yine oyun oynuyosa diyee off yaaa:18::18:elifim canım ben burdayım gülüm hadi yaz bana bakim heyecanın biraz yatıssın. sen yine test mi yaptın daha belirgin falanmı canım.:26::26:
ekle canım bekliyorum yerim ben seni ya su heyecana bak allah askına.
melisam işte testler hmde novayla yaptım:18::18:
yok gülüm ben en son adet tarihimden saydım 6 haftalım oldu ama son ilişkiden sonrası sanırım daha 3 haftalık vardır gibi aman neyse varmı ypkmu bakalımda hesap olur artık kaptırdımki kendmi meleğim sen nerdeydin
evet dejavum hesapladım 20-21 günlk ediyo 17 üzerine koyduğumuzda ama inş vardır bu sefer nasıl duygularım karışık şuan teste bakıyorum acabamı diyorum ya yoksa diyorum bugün 36. günüm 6 gün gecikti elle tutulur bu var adetim gecikti offf ben yarını nasıl edicem yaa kızlar gelin oayalayın beni melisam esram nerdesiniz beee
aferinm bu sefer hedefi tutturdun
bizede ögret emi nasıl bebek olusturuluyo diye.
canım ya kesin var ne diyim bu saatten sonra hangi kelime benimde mutlulugumu anlatabilirki. gözün aydın bebebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ıslıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yok gülüm ben en son adet tarihimden saydım 6 haftalım oldu ama son ilişkiden sonrası sanırım daha 3 haftalık vardır gibi aman neyse varmı ypkmu bakalımda hesap olur artık kaptırdımki kendmi meleğim sen nerdeydin
evet dejavum hesapladım 20-21 günlk ediyo 17 üzerine koyduğumuzda ama inş vardır bu sefer nasıl duygularım karışık şuan teste bakıyorum acabamı diyorum ya yoksa diyorum bugün 36. günüm 6 gün gecikti elle tutulur bu var adetim gecikti offf ben yarını nasıl edicem yaa kızlar gelin oayalayın beni melisam esram nerdesiniz beee
canım ya kesin var ne diyim bu saatten sonra hangi kelime benimde mutlulugumu anlatabilirki. gözün aydın bebebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ıslıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?