Kaldığımız Yerden Her Telden..

olur gülüm devlette mi yaptırcan bir tek sağlık ocakları geç veriyor bildiğim kadarıyla yani yine 2-3 saate belli olsa yine beş buçukta çıkmış olur.

evet balım devlette yaptırıcam doktor ultrasonada koyar muhtemelen ama gözükürmü varsa bile bilemiyorum sağlık ocağına bugün gidersem yarın çıkıcak sonuç sanırım ama işte randevu aldık yaa gidelim diyorum belki varsa görünür ultrasonda zor bir ihtimal ama olsun acaba hesaba göre kaç hftalık bakayım bir 23 nisan son sat gülüm tabi varsa ben kaptırıyoum kendimi yine yaaa:26:

canım şu gözükmez var demesi şin kesenin yolk sac denilen kısmı var hiç olmazsa onun gözükmeye başlaması lazım canım.. Ama rahim kalınlığına bakar. Gerçi regliye yakında kalın olıyor zaten ama bir tahmin yürütebilir en doğru kararı kan ile verecektir. Dr randevu alman iyi olmuş ama dışarıdan gidip kan vermektense.

6 haftalık olsa çizgi baya baya koyu çıkardı gülüm, hem kese bile gözükür 6 haftaysa sen en osn yaptığınız tarihten sayınca mı 6 hafta oluyor ovuda gördüğünmü.

yok gülüm ben en son adet tarihimden saydım 6 haftalım oldu ama son ilişkiden sonrası sanırım daha 3 haftalık vardır gibi aman neyse varmı ypkmu bakalımda hesap olur artık kaptırdımki kendmi meleğim sen nerdeydin

evet dejavum hesapladım 20-21 günlk ediyo 17 üzerine koyduğumuzda ama inş vardır bu sefer nasıl duygularım karışık şuan teste bakıyorum acabamı diyorum ya yoksa diyorum bugün 36. günüm 6 gün gecikti elle tutulur bu var adetim gecikti offf ben yarını nasıl edicem yaa kızlar gelin oayalayın beni melisam esram nerdesiniz beee

elifim canım ben burdayım gülüm hadi yaz bana bakim heyecanın biraz yatıssın. sen yine test mi yaptın daha belirgin falanmı canım.:26::26:

günaydınlar güzel arkadaslarım benim. nettiriyonuz bakim.
kıs elif kana mı gitcen ay cok heyecanlandım ya.

günaydın melisam hoşgeldin evet kana gidicem yarın sen testlerimi gördünmü balım yaa ne düşünüyosun dur ekliyim hemen bana yardım et yaa:18::18:

elifim canım ben burdayım gülüm hadi yaz bana bakim heyecanın biraz yatıssın. sen yine test mi yaptın daha belirgin falanmı canım.:26::26:
yazdım balım yazdımda heyecandan ne yaptığımı bilmiyorumki koku çok ya yine oyun oynuyosa diyee off yaaa:18::18:
ekle canım bekliyorum yerim ben seni ya su heyecana bak allah askına.

melisam balım sorma vallaha ölücem yerimde duramıyorum ne düünsem ya yine eskisi gibi olursa kanda negatifse diyorum çok korkuyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaa:18:

melisam işte testler hmde novayla yaptım:18::18:

aferinm bu sefer hedefi tutturdun
bizede ögret emi nasıl bebek olusturuluyo diye.
canım ya kesin var ne diyim bu saatten sonra hangi kelime benimde mutlulugumu anlatabilirki. gözün aydın bebebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ıslıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

son regliden sayılıyor genelde doğumu tam hesaplayabilmek için ama 6 haftalıksa kese ble gözükür yani neyse yarın artık ak kara çıkacak ortaya ama ak olsun inşallah tertemiz bir pozitif olsunn Rabbim dualarımızı kabul etsinn.. Yafrim hoca içeride fazla yazamıyorum gülüm. Öğleden sonra gelince haber ederim dr ne dedi diye. Arada hoca gitikçe gelmeye çalışırım..

ayyy melisam öylemi dersin ben hala inanmamakla inanmka arasındayım korkuyorum ki inş bu sefer vardır yaa ben novayla çok yaptım hiç çıkmazdı beklerdi 1-2 saat sonra gölgesi olurdu ama bu sefer hemen anında çıktı bu çizgi ve diğer teste göre koyulaşmış öncekileri yaprdım ikinciler koyulaşma yerine silikleşirdi o yüzden umutluyum ama ya değlse dediğim an bitiyorum meleğim yaaa

son regliden sayılıyor genelde doğumu tam hesaplayabilmek için ama 6 haftalıksa kese ble gözükür yani neyse yarın artık ak kara çıkacak ortaya ama ak olsun inşallah tertemiz bir pozitif olsunn Rabbim dualarımızı kabul etsinn.. Yafrim hoca içeride fazla yazamıyorum gülüm. Öğleden sonra gelince haber ederim dr ne dedi diye. Arada hoca gitikçe gelmeye çalışırım..

ayyy melisam öylemi dersin ben hala inanmamakla inanmka arasındayım korkuyorum ki inş bu sefer vardır yaa ben novayla çok yaptım hiç çıkmazdı beklerdi 1-2 saat sonra gölgesi olurdu ama bu sefer hemen anında çıktı bu çizgi ve diğer teste göre koyulaşmış öncekileri yaprdım ikinciler koyulaşma yerine silikleşirdi o yüzden umutluyum ama ya değlse dediğim an bitiyorum meleğim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…