- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #6.781
aferinm bu sefer hedefi tutturdun
bizede ögret emi nasıl bebek olusturuluyo diye.
canım ya kesin var ne diyim bu saatten sonra hangi kelime benimde mutlulugumu anlatabilirki. gözün aydın bebebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ıslıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım ya kesin var ne diyim bu saatten sonra hangi kelime benimde mutlulugumu anlatabilirki. gözün aydın bebebemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ıslıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yazdım balım yazdımda heyecandan ne yaptığımı bilmiyorumki koku çok ya yine oyun oynuyosa diyee off yaaa:18::18:
melisam balım sorma vallaha ölücem yerimde duramıyorum ne düünsem ya yine eskisi gibi olursa kanda negatifse diyorum çok korkuyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaa:18:
son regliden sayılıyor genelde doğumu tam hesaplayabilmek için ama 6 haftalıksa kese ble gözükür yani neyse yarın artık ak kara çıkacak ortaya ama ak olsun inşallah tertemiz bir pozitif olsunn Rabbim dualarımızı kabul etsinn.. Yafrim hoca içeride fazla yazamıyorum gülüm. Öğleden sonra gelince haber ederim dr ne dedi diye. Arada hoca gitikçe gelmeye çalışırım..
ayyy melisam öylemi dersin ben hala inanmamakla inanmka arasındayım korkuyorum ki inş bu sefer vardır yaa ben novayla çok yaptım hiç çıkmazdı beklerdi 1-2 saat sonra gölgesi olurdu ama bu sefer hemen anında çıktı bu çizgi ve diğer teste göre koyulaşmış öncekileri yaprdım ikinciler koyulaşma yerine silikleşirdi o yüzden umutluyum ama ya değlse dediğim an bitiyorum meleğim yaaa
kötü düşünme gülüm ama kaptırsakta kaptırmaskta aynı acıyı her ay yaşıyoruz gülüm korkma insallah vardır. yoksada gencsin daha daha cok olur gülüm ya.
elif kıs dün esraike diyodun ya ikinci hamilemiz olursun diye bak sen oluyosun insallah. bu arada birinci hamişimiz kim kıs.:26::26:
evet balım ama işte bu kadar gecikme testler koyulaşması baya bir heveslendirdi beni aksi beni çok üzer yaaahayırlısı artık:18::18:
meraba hoşgeldinkızlar merhabaaaaaaa
merhaba canlar
iyiym canlar gelcem ben gene işim var selam veriyim dedim öptüm hepinizimeraba hoşgeldin
hoşgeldin meleğim nasılsın bakalım
hadi bakalım bebişimiz geliyosa artıkın, yara işinde yırtıyosun seni cakalseniiiiiiiiiiiiii bu ay fazladan calıstın demi kesin gebe kalamda dondurma işinden kurtuluyum diye.
delü kız seni vallaha adetim bitti başladık taki 21. gününe kadar bir tek taşınma esnasına kadar olmadı işte en son cuma bile oldu bitanem vallaha yattmki saatlersce 4-5 saat her seferinde inş bu ay olmuştur balım hayırlsıı ise inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kıs giyinde git özele yaptır ya böle beklemek daha kotü bak bi kac gün beklicen bikac saat degil. hadi kalk korkma kanı ver de gel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?