Kaldığımız Yerden Her Telden..

ayyy melisam öylemi dersin ben hala inanmamakla inanmka arasındayım korkuyorum ki inş bu sefer vardır yaa ben novayla çok yaptım hiç çıkmazdı beklerdi 1-2 saat sonra gölgesi olurdu ama bu sefer hemen anında çıktı bu çizgi ve diğer teste göre koyulaşmış öncekileri yaprdım ikinciler koyulaşma yerine silikleşirdi o yüzden umutluyum ama ya değlse dediğim an bitiyorum meleğim yaaa

ayyy melisam öylemi dersin ben hala inanmamakla inanmka arasındayım korkuyorum ki inş bu sefer vardır yaa ben novayla çok yaptım hiç çıkmazdı beklerdi 1-2 saat sonra gölgesi olurdu ama bu sefer hemen anında çıktı bu çizgi ve diğer teste göre koyulaşmış öncekileri yaprdım ikinciler koyulaşma yerine silikleşirdi o yüzden umutluyum ama ya değlse dediğim an bitiyorum meleğim yaaa

gülüm s...... et devleti saglık ocagını git özele yaptır ya bu kadar beklenmez yarın kanı verecen öbür gün alacaksın tabi verirlerse devlete göre bi gün cok az oluyoda o ayrı konu beklersin en az iki 3 gün insan taş olsa yarılır kıssssssssssss.

öyle sayılıyoda balım 2 hafta 10 falan geriye çıkıyo nasıl oluyosa aman ne kadarlıksa artık yeterki olsun eğerki hayırlısı ise meleğim bakalım dediğin gibi inş vardır bu sefer dularımız kabul olur eğerki hayırlısı ise bebeğim çok sağolun kızlar yaaa off çatlıycam gelince hemen bana haber et tamammı balım

kötü düşünme gülüm ama kaptırsakta kaptırmaskta aynı acıyı her ay yaşıyoruz gülüm korkma insallah vardır. yoksada gencsin daha daha cok olur gülüm ya.

kötü düşünme gülüm ama kaptırsakta kaptırmaskta aynı acıyı her ay yaşıyoruz gülüm korkma insallah vardır. yoksada gencsin daha daha cok olur gülüm ya.

evet balım ama işte bu kadar gecikme testler koyulaşması baya bir heveslendirdi beni aksi beni çok üzer yaaahayırlısı artık:18::18:

elif kıs dün esraike diyodun ya ikinci hamilemiz olursun diye bak sen oluyosun insallah. bu arada birinci hamişimiz kim kıs.:26::26:

evet balım yaa inş hayırlısı bakalım varnmı bu sefer keşke emin olabilsem uçucam havalarada ah ah yarın olurmuki acabaa:18::18:

evet balım ama işte bu kadar gecikme testler koyulaşması baya bir heveslendirdi beni aksi beni çok üzer yaaahayırlısı artık:18::18:

hadi bakalım bebişimiz geliyosa artıkın, yara işinde yırtıyosun seni cakalseniiiiiiiiiiiiii bu ay fazladan calıstın demi kesin gebe kalamda dondurma işinden kurtuluyum diye.

hadi bakalım bebişimiz geliyosa artıkın, yara işinde yırtıyosun seni cakalseniiiiiiiiiiiiii bu ay fazladan calıstın demi kesin gebe kalamda dondurma işinden kurtuluyum diye.

delü kız seni vallaha adetim bitti başladık taki 21. gününe kadar bir tek taşınma esnasına kadar olmadı işte en son cuma bile oldu bitanem vallaha yattmki saatlersce 4-5 saat her seferinde inş bu ay olmuştur balım hayırlsıı ise inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kıs giyinde git özele yaptır ya böle beklemek daha kotü bak bi kac gün beklicen bikac saat degil. hadi kalk korkma kanı ver de gel.

kıs giyinde git özele yaptır ya böle beklemek daha kotü bak bi kac gün beklicen bikac saat degil. hadi kalk korkma kanı ver de gel.

bugün gidemem balım yaa zaten randevu yarına bekliyim ama nasıl aslında yarına bile korkuyorum o kan testinin sonucunda negatif yazazsa artık bilemyroum bak şimdi çok tıstım yinede ben temkinli olaym sonuçta ağzım yandı bu nedenden offf yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…