- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.201
benim yumurtam kac aydır solda olusuyodu bu sefer sagda olusmus. elbistanında ole dedigini hatırlıyorum benim sagda olusunca gebe kalmıstım diye.hatırlıyonuzmu kıslar ole bişi demişmiydi ben ole hatırladımda sabah onu sorcaktım ya görmedi sanırsam beni.
dejavum sen nasılsın canım adetin bitti demi.
hee yavv bazen oluyo insana adet krızıne sokuyo resmen vallaha ohh ye gülüm afiyet olsun ben şaka yapıyorum bak iyi hatırlattın evet patates salatası süper olur boşl limonlu hıım tşk ediyorum melisa hanım htırlattığınız için
o zman geçmiş doğum günün kutlu olsun bitanem iyiki doğdun deli arkadaşım benmim nice mutlu yıllra melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
saol minnosum bi ara hiç girmemiştim ya kardesim gelmişti zorunlu kafa dinleme tatili yapmstım işte o günlerin birinde idi d.günüm.
elifim sonucu ögrenmedinmi saat 3 ü geciyo bak.
kızlar sonucu almış eşim 190 olmuş ohh rahatladım yaaa vallaha
benim yumurtam kac aydır solda olusuyodu bu sefer sagda olusmus. elbistanında ole dedigini hatırlıyorum benim sagda olusunca gebe kalmıstım diye.hatırlıyonuzmu kıslar ole bişi demişmiydi ben ole hatırladımda sabah onu sorcaktım ya görmedi sanırsam beni.
dejavum sen nasılsın canım adetin bitti demi.
kızlar sonucu almış eşim 190 olmuş ohh rahatladım yaaa vallaha
oh beeeeeeeeeeeeeee
iyiyim gülüm mesai bitirmeye çalışıyorum. Evet bitti gülüm bu akşam temizlenrim artık.Kanama olmazsa bu ay ki zaten ilaçta vermedir dr fazla hormon kimyasal yüklemeyelim bir sorunun yok, bebek olursa ilacın etkiler olur dedi çünkü 21 gün kullanılıyor öğrendiğim zaman tüm ilaç bitmiş olur ve gebeliğin tutunma aşamasında da içileceğinden sorun olabilirmiş bilmeden içince. İlaç kullanma artık dedi beklicez kanama olmazsa çalışma olcak ama haftaya annemde gelebilir nasıl olacaksa eşim çağırdı tabii istiyorum gelmesini ama yumurtlama zamanın olmasa iki hafta sonra falan olsa daha iyi olurdu. Neyse o da kafam dağılsın diye çağırdı dr bu kanamalara psikolojik dedi çünkü.
ohhh gülümm süper iki katında fazla işte dedim sana boşa geriliyorsun diye şimdi rahatla artık gebişim...
iyiyim gülüm mesai bitirmeye çalışıyorum. Evet bitti gülüm bu akşam temizlenrim artık.Kanama olmazsa bu ay ki zaten ilaçta vermedir dr fazla hormon kimyasal yüklemeyelim bir sorunun yok, bebek olursa ilacın etkiler olur dedi çünkü 21 gün kullanılıyor öğrendiğim zaman tüm ilaç bitmiş olur ve gebeliğin tutunma aşamasında da içileceğinden sorun olabilirmiş bilmeden içince. İlaç kullanma artık dedi beklicez kanama olmazsa çalışma olcak ama haftaya annemde gelebilir nasıl olacaksa eşim çağırdı tabii istiyorum gelmesini ama yumurtlama zamanın olmasa iki hafta sonra falan olsa daha iyi olurdu. Neyse o da kafam dağılsın diye çağırdı dr bu kanamalara psikolojik dedi çünkü.
ohhh gülümm süper iki katında fazla işte dedim sana boşa geriliyorsun diye şimdi rahatla artık gebişim...
biraz psikolojik baskı oluyo evde bi misafir olunca ama yap gülüm artık bişekilde halletmen lazım ayda sadece üç dört günümüzü iyi degerlendirmek lazım.
şimdi kızlr benim ovucanlar 7 mayısta yumurtlamamı gösterdi zaten otomatik hesaplayıcıda öyle diyo ama benim akıntım 17. günümde başladı 2. güne kadar yani mayısın 10 da oldu şimdi ben ne zman yumurtladım geç döllenme olduda yumurtlama zamanında mı hamile kaldım yoksa anlamadım ayhuuu:44::44::44::44:
canım 7sindede olmus olabilir. cünkü akıntı olayı catlama işlemi bittikten sonrada gelebiliyo yani 7 sinde catlamıssındır belkim
hem sadece 3 gün var len arada sankim bi haftada kafan karısıyo delü gacı seni koydun bebişi seyine simcikte sacma sapan seyleri takmaya basladın bi rahat ol ya git göbişini ac aynanın karsısında sev azcık.
yok gülüm 3 5in hesabı değilde hani dediniz yaa ayda 3-4 günü değerlendirmek lazım diye o açıdan dedim bazıları yumurtlamda olmuyo benim 2 eltimde adet bitiminde hamile kaldı o açıdan merak ettim eskiler derki ne yumurtlaması her gün risklidir rabbim nasip ettikten sonra bende onu merak ettim yani yoksa azo çoğu değil mesele yeterki hayırlı sağlıklı olsun bitanem
evet bencede her gün degerli ama işte o zamanlar gebe kalma sansın cok artıyo ya. sen yumurtlama döneminde kalmıssındır gülüm. ne zaman kalp atısını falan duycanki.:26::26:
pazartesi gittiginde bakalım ne yapcak doktor folic asite basladınmı canım.
canım ben biraz cıkıyorum balkonda hava alıyım daraldım ya ev üstüme üstüme geliyo.sende yürüyüş yapmaya basla bence yavastan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?