- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.361
Yıllık iznimin ilk günü evde net başında oturmakla geçiyo....
anladım bitanem sıkma canını ne desem boş biliyorum sıkmamak mümkünmü her ay ne hissettiğimizi biz biliyoruz ne diyelm rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin ben bu ay gidicektim yarayı dondurmaya ev taşıdım babamlar gelir düğüne git memlkete git derken kışa kadar düşünmüyodum geldi çok şükür bebeişim zamanı gelmiş demekki kurban olduğum rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin cümlemizin AMİNNNNNNNNNNNNNNN
ciddimisin gülüm bu umut verici o zaman gelmezse dediğin gibi şansımız artar bundada var bir hayır be meleğim tutmaz diye bireşey yok zamanı gelmişşe eğer bir keredede olur canımıniçi öyle düşünme sakın emi ama sevindirik oldum bak inanki ben diyodum yaa arada kaçamak olsa falan şansın artar diye öyle olursa süper olur en azından boşa geçmez be gülüm inş bu hafta görürüm bakalım artık ne olucak cumaya kadar nasıl beklerim nasıl geçer bilemiyorum unutuyorum bitanem yaa yani görmedim yaa birde ilk inanki anlamıyoun o kadar küçükki kç haftalık onu bile bilmiyorum cumadan sonra inanırım amabende başladım inanki bakmaya 6 setler oluyo ana kucağı puseti arabası çantası beşiklere bakıyorum diyorumki başta idarelik alalım şu katlanılır beşiklerden sonra odasını lalaım bilsin odasını eşimde öylediyo başta küçük bebek ne odası benimle yatsın derdi bebek olmadan şimdi onu alalım bunu alalım bu çok güzel diyo heyecan çok kızmı erkekmi diye düşünmekten ölüyoruz meraktan hayoırlısı ile olsun cinsiyeti farkermiyo asla ama eşim 4 erkek kardeş abisinin 2 oğlu oldu diğerininde doğucak erkek gıcıklığına diyoki bizden kız çıkmıyo bende diyorum biz bozucaz o geleneği diye
dejavum yeşil değilsin ne oldu
evet balım senin açından çok iyi oldu bitanem ama gelirsede sıkma canını ne yapıcaksın demekki hayırlısı deriz hem bellimi olur siz üzerineze düşeni yapında bitanem evet ya bebeklerimizin herşeyi olsun istiyoruz abartısı iyi değil ama olması gerekenlerde olsun benim dediğim beşikler kuzucum oyun parkı zaten ama netten gördüğüm kadarını biliyorum kullanışlımıdır değilmidr olmadı normal beşik alırız oyun parkınıda alırız ama benim amacım yer kaplamaması yani burdaki evim geniş ama gittiğim her yer olmayabilir yani katlanır olursa saklamasıda basit olur diye düşünüyorum ama bilemiyorum kız erkek ne farkeder canısı yaa vallaha sağlıklı sıhhatli olsun eli ayağı tam olsun hayırlı evlat olsunda ikiside evlat sonuçta bir o günlere gelelimde hayırlısı ile bugün yorulmuşum ama belim kopuyo şuanerken almışsın sanki yıllık iznini. Neyse gez sende çağır arkadaşlarını canım..
evet öyle oldu canım bakalım. Dayım giderse annemde gider sonra önümüzdeki haftada gelemz sanırım ancak yoldan gelecek iğne olacak falan haftaya haftasonu gelse bile olur tüm önümüzdeki haftayı değerlendirirsem bu haftayla iyi olur yanii.. Normal canım daha çok yeni alışmak lazım. Gittiğinde dr ultrasonda söyler kaç haftalık. Son regl tarihini de sorar. Ondan 1-2 hafta sonra falan da kalp atışı duyulur canımm.. Valla bende oda yapıcam evim küçük ama napıyım valla herşeyi olsun kendi alanı olsun istiyorum. Zaten park yatak alsam yatağımın yanına sığmaz, o sığsa dolabı sığmaz yatak odama mecbur yapıcam yanii. Bize de kız gelse iyi olır eşimin ailesinde ız yok iki erkek am atabii farketmez sağlıklı olsunda canım..
heee baktım yeşil değlsin dedim ne oldu iyi etmişin yaa boşver balım senin zamanın yok oda olmayı versin bana sorarsan bitanemevet editir değilim artık gülüm bakamıyorum bu kata çıktığımdan beri editör olduğumda kütüphanedeydim ama şimdi bakamıyorum biliyorsun buraya bile zor geliyorum sonunda aldılar yetkilerimi bekliyordum zaten çünkü takip edemiyordum.
Valla bence iyi olmuş dejavu hakkaten nası yetişiyodun ben şaşırıyorum...
dejavum gülüm sana sorularım olucak birincisi kahve arada içsem sorun olurmu ikinnciside bu dönemde halvet olmaması iyi değilmi eşim korkusundan yaklaşmıyo doktordan duymadan sorun olmadığını olmasın diyo sence doktor sorun yok dese bile ne yapmalıyım korkuyorum biliyomusun :18::18::18:
kızım sadece seninm işin var bizimde var Allahım yaa nedir senden çektiğimiz yürü gitkıslar niye kimse yok yaaaaaaaaaaaaaaaaa. işleri yaptım gerci bı kısmı kaldı da. doktoruma gittim iki saattir ordayım ya yıldım beklemekten vallahi.
neyse doktor yumurtlamıssın dedi ev ödevlerine devam dedi. 15 inde test için gitcem bakalım.
ucak yolculugunu sordum hiç bişi olmöaz dedi.
lan oglum mmmmmmmmmmmmmm nediye karamürsel sepeti gibi oturuyonuz len yazsanıza parnmaklar calıssın lütfennnnnnnnnnnnnn
sağolasınız toktor hanım bilgileriniz için sayın zartzurt tşklerimi sunuyorum efeneimben sana cevap veriyim ben deniz jinekolog melis zartzurt: simcik canım sen hamileligini ögrendin ögreneli kahve içmiyomusun. bence günde bisefer ben iki sefer içerim içmenin bi sakıncası olmaması lazım tabi sütlü olmak sartıyla birazda acık cok sert degil yani. türk kahveside cok yararlı günde bide ondan içebilirsin bi nescafe bi türk.
doktor sorun yok derse yapın canım bi sakıncası olsa doktor der zzaten demezsede sen sor bunu mutllaka ilişkiden bahsediyorum bu arada.
banada doktor ev ödevlerini yap 3 4 gün boyunca diyo
elifim yazmıyosan cıkıyorum Bk sIKILDIM YAV
Valla bence iyi olmuş dejavu hakkaten nası yetişiyodun ben şaşırıyorum...
evet balım senin açından çok iyi oldu bitanem ama gelirsede sıkma canını ne yapıcaksın demekki hayırlısı deriz hem bellimi olur siz üzerineze düşeni yapında bitanem evet ya bebeklerimizin herşeyi olsun istiyoruz abartısı iyi değil ama olması gerekenlerde olsun benim dediğim beşikler kuzucum oyun parkı zaten ama netten gördüğüm kadarını biliyorum kullanışlımıdır değilmidr olmadı normal beşik alırız oyun parkınıda alırız ama benim amacım yer kaplamaması yani burdaki evim geniş ama gittiğim her yer olmayabilir yani katlanır olursa saklamasıda basit olur diye düşünüyorum ama bilemiyorum kız erkek ne farkeder canısı yaa vallaha sağlıklı sıhhatli olsun eli ayağı tam olsun hayırlı evlat olsunda ikiside evlat sonuçta bir o günlere gelelimde hayırlısı ile bugün yorulmuşum ama belim kopuyo şuan
heee baktım yeşil değlsin dedim ne oldu iyi etmişin yaa boşver balım senin zamanın yok oda olmayı versin bana sorarsan bitanem
bencede her işe koşturuyo maaşallah
dejavum gülüm sana sorularım olucak birincisi kahve arada içsem sorun olurmu ikinnciside bu dönemde halvet olmaması iyi değilmi eşim korkusundan yaklaşmıyo doktordan duymadan sorun olmadığını olmasın diyo sence doktor sorun yok dese bile ne yapmalıyım korkuyorum biliyomusun :18::18::18:
Eki Görüntüle 436767 Eki Görüntüle 436776 Eki Görüntüle 436775 Eki Görüntüle 436774 Eki Görüntüle 436773 Eki Görüntüle 436772 Eki Görüntüle 436771 Eki Görüntüle 436770 Eki Görüntüle 436769 Eki Görüntüle 436768 Eki Görüntüle 436766 Eki Görüntüle 436777 dejavum netten bakıyodum görsellerden bulşdum hepside çok şeker bayıldım yaaa
kıslar niye kimse yok yaaaaaaaaaaaaaaaaa. işleri yaptım gerci bı kısmı kaldı da. doktoruma gittim iki saattir ordayım ya yıldım beklemekten vallahi.
neyse doktor yumurtlamıssın dedi ev ödevlerine devam dedi. 15 inde test için gitcem bakalım.
ucak yolculugunu sordum hiç bişi olmöaz dedi.
sağolasınız toktor hanım bilgileriniz için sayın zartzurt tşklerimi sunuyorum efeneimiçiyorum len yaptım demnin bir tane açığından sütünü fazla koydum süt demişken ben inek sütümü içmedim eşim gelince kızıcak heee nerden bulmışşa almış gelmiş dün yoğurt yaptırdı süt içiriyo bugünde köy yumurtası bakıcakmış vallaha hep hamile kalmak var diyivemde şu süt yumurta olmasaa
len geldim canım bidenem gülüm balım kaymağım canım ciğerim böreğim çöreğim ne var len yazdık len sabırsız seni mutfaktaydım gormedim pilavımı koydum geldim yazdım fıstıkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çıkma biryre dögerem haaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?