Kaldığımız Yerden Her Telden..

Elifmmm cnmm çok tebrk ederm seni çook sevndm adına Allah tez zamanda kucagna da almanı nasip etsnn darısı tüm isteynlern başna inşşşşşşşşş

Elifmmm cnmm çok tebrk ederm seni çook sevndm adına Allah tez zamanda kucagna da almanı nasip etsnn darısı tüm isteynlern başna inşşşşşşşşş

sağolasın gülüm benim çok tşk ediyorum Allah razı olsun amin bitanem darısı isteyen bekleyen herkesin başına inş canım benim çok sağolsın

maaşallah sana meleğim yaaa arı gibisin haa hiç boş kalmıyon kız yormuşşun yine kendini kızıyorum sana o ayrı ama biliyorumki yapmak zorundasın dimek kanaman hala yok ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh şükürler olsun göbek atalım gelmesin lanet kırmızılar kanmalar hi gelmesinbebeğin gelsin inş en kısa zamanda dimek bugünde fazla duramıycaksın bitanem yaa özledim ben seninle doya doya görüşmeye ama neyse canın sağolsun artıkın yapcek birşey yok

yaaaa nerdesiniz uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gelsenize melisammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sen gel bariiiii

hoşgeldin gülümmmmmmmmmm benim ne yapayım bekliyorum öyle boş boş sen nasılsın kuzucum

adetlendim sabah saatleri itibari ile rahatladım canım, dünkü acabalarım sonlandı hamd olsun.
tatile girdim yaaa şimdi moralim yerinde, spora başılıyorum bugün itibari ile

adetlendim sabah saatleri itibari ile rahatladım canım, dünkü acabalarım sonlandı hamd olsun.

hadi yaa oldunmu gülüm benim canın sağolsun bitanem en azından acabların kalktı canım benim yaaaaa hayırlısı olsun

hadi yaa oldunmu gülüm benim canın sağolsun bitanem en azından acabların kalktı canım benim yaaaaa hayırlısı olsun

Üzülme kuşusu, ben gayet iyiyim şu an, şimdi biraz toparlanma zamanı benim için iyi gelecek bu bana da kocişimede. Her şeyin bir vadesi var diyorum hep bizim vademiz daha gelmemiş demekki.
Rabbim en hayırlı zamanı bilir elbet, onun için yıpatmıyorum kendimi. Sadece güzel ve rahat bir yaz geçirmek istiyorum. Bu verdiğim kararın ne kadar yerinde olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.
Gayet mutlu mesutum.

kuzucum üzülmemek elde değil günün geçmese insan umutlanmıyo ama geçince ister istemz umutlanıyo çok zorlu günler kendişmden biliyorum sanki ben yaşamışım gibi üzüldüm yeminle tabiki canımız sağolsun önemli olan bu çok haklısın zamanı gelmemiş demekki gelmediğindede yaptığımız herşey boş ben geçen sene ramazandan 4-5 ay önce başlamıştık bu sene nasip oldu günü gününe hatırlamıyorum ama bir buçuk yıl oldu sanırım senin ne zamandır isteyeli balım

canım ne zamandır yaptığım birşey yok ki siliyorum süpürüyorum toz alıyorum banyo lavabo o kadar bazaların altını halletmiştik eşimle mutfağı hallettim haftasonu salonuj vitrimlerini falan halletim işte annem büyük ihtimal gelemicek gibi ama ben yapayım işlerimi haftasonu az rahat ederim bugün küveti ovucam, ütü yapıcam buzdolabı temizlenecek, yemek tapılacak yarına, yarında kapıları silicem mutfak ve aranın küçük camını silicem balkonu toparlıcam falan falan.. Annem gelemzse haftasonu halıları veririm yıkamaya, balkonun camlarını silerim, odanın camlarda kirlendi aslında kaç kere yağmur yağdı üstüne onlara bile girişebilirim. yapayım bitsin.

canım hayırlısı olsun sende kafanı dağıt birazcık. Bak elif ev taşıdı kafasını dağıttı umudu yoktu hiç ve gebe kaldı sende en rahat olduğun anda gebe kalacaksın canımm.. Herşeyin hayırlısı.. Sporunu yap gez toz keyfini çıkar kafandan at balım..

Elifim öğlene kadar internet yoktu valla öğle tatilinden erken geldim yazayım diye. Kadın dahaa gelmedi evrakları teslim etti göreviyle ilgili heralde öğleden sonra gelir yerime geçerim bende gerçi orada da hoca var ama gittikçe yazarım toplantı falan oluyor bazen.Eşim de evde yaa gece ateşleindi dondu çok üşüdü sabah baya ateşi vardı beni zor bıraktı okula gitti eve yattı neyse dersler bitti bu hafta sınavda yapmayacak. Kayınpederim alacak işten beni akşam.. Aklım onda ama napyıım artık evde yemek var da çorba kaynatırım gidince ateş düşürücü almıştı iyiymiş biraz daha.

öylede gülüm işte bir and yüklenince ne hafta sonundan nede akşamından anlamıyosun hani ben snei bildim bilelide bir kere evde keyif yapıcam iş yok dediğini görmedim hamarat gacı seni nasılsın bitanem sen yemeğeçıktınmı

anladım bitanem bende dedim gelirdi gülüm en azından aradada olsa ama net gitti diye düşünmedim hani gelirdi neden gelmedi acep didim çok geçmiş olsun eşine gülüm yaaa rabbim şifasını versin bitanem yaa keşke yanında olabilsen telden konuştunmu nasılmış peki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…