Kaldığımız Yerden Her Telden..

Ayy yok sen öyle sanıyorsun işim gücüm tembellik mutfağın salonunn işi ne zamandır duruyor bugün yarın diye diye işten gidipel atmadım dizi falan ohh dün baya temizledim temizlemiştim ama beyaz yaa çabuk kirleniyor yaa maalesef. Çok iş var bitsin işte gülüm. Çıktım canım yedim geldimm.. Ben haftasonuna atardım işleri bakma annem gelir diye sıkıyorum akşamları. İyi de oluyor ama.

yaa ne oluyo bu siteye yeter ama haaa dünden beri daklagamı geçiyolar bizimle off yarım saatte bir son sayfa olmuyo ama

yaa yeter artık yaa bu ne yaa tüm topiklermi böyle kaç saaitr gelmiyo son sayfa ne oluyoruz anlamıyorum dünden beri cıcığını çıakrdınız ama yeter beee

Canlarımm sivatanı aradım. Malum geçen cuma amniyosentez olacaktı 1 haftası geçmiş işte güzel geçmiş işlem sorunsuz ben aradığımda dr dan çıkmıştı bebeğini görmüş ultrasonda iyiymiş bebeği yeni ayaklandım yattım hep dedim düşüğü tetikleyebiliyor ya ondan. Amniyosentez sonuçları için 2 haftası daha varmış. Dr güzel konuşmuş iyi çıkacak inşallah demiş. Sınırda zaten değerler. Testler yapmışlar bu arada falan.Sonucu alınca da arayacak ama iyi çıkacak zaten biliyorum.Elifim hamile olduğuun söyledim çok sevindi tebrik etti balımm.. Kendisi de gayte iyiymiş işte böyle.

vallaha balım ben seni tanıdım tanıyalı oturduğunu görmedim mleğim benim beyazında siyahında aman ev değilmi hepsi berat yaa vallaha sil süpür birgün yapmadığım an yok dünde yaptım belimi ağrıtmışım yattım sanki koparıyolar böyle belimi dinlendim ama korkmadımda değil yanii:18::18:
son sayfa hala yok ee yazılmıyor ki böyle de..
hee sorma be gülüm yaaa deli oldum vallaha yaaa
şimdilik geldi sanırım gülüm gelirsen konuşruuz hoca toplantıda..
geldi geldide benide deli etti hıı

yani anladığım kadarıyla 2 hafta sonramı asıl sonucu alıcaz bitanem ay inş Allahımın izniyle sorunsuz çıksın kurban oplduğum rabbim dualarımızı kabul etsin haber aldığında haber et banada emi bitanem rabbime emanet oy kıyamam ben ona sevinmiştir bilirim canım benim bendende slm söyle konuştuğunda canımıniçii dularımız onunla :26::26:

Gülüm valla benim mutfağımın dolapları da yerleri de beyaz arkaya bakıyor güneş görmüyor diye öyle yaptırmışlar.Salonum desen krem rengi kenarları kahvarendi ahşap, yemek masam cam ortası o da siyah yanii yani taz göstereninden gümüşlüklerim var iki tane onlarında kapakları cam içi cam sil sil yine aynı yaa hemen toz kapıyor. Canım bak sen evdesin hepsini aynı anda yapma yaptılklarınıda dinlenerek yap bu aylar dikkat etmelisin. Evet balım 1 haftası geçmiş 2 haftası daha varmış sonuçlar için. İnşallah birşeyde çıkmayacak dr da öyle demiş zaten önlem amaçlı yani sınırda bir riskte olsa dr bunu yapmak zorunda yoksa sorumluluğu anneye ait karşılacağı sorun olursa bunu da atlatırsam tadını çıkarıcam daha tadına varamadım dedi 19 haftalık olmuş bile 22. haftada da ayrıntlı ultrasonu varmış.

ooooooooooooooooooo senin işlerin baya sürer bir kereliğine değil seni her zaman uğraştırır bitanem bende öyle gümüşlük falan yok almadım kim uğraşıcak az eşya ferahlık temizlik ki az dediğim bile beni ne kadar zorladı taşınırken meleğim senin kendi evinde güzel yani taşınma derdiniz yok çok şükür biz kiracıyız bunlar bile fazla vallahaa dejavum balım 9 türkiye maçı varmış muhtemelen gelirim ağrılarım olmazsa sıkılırım ben maçtan gelirim bakarım olursan görüşürüz canımıniçi gelemezsende sakın zorlama annen gelicek işlerin olur sakın sıkıntıya girme bitanem öpüyoum görüşrrüzzzz

napiyonuz canlar nasılsınız bizde yoğun şekilde iş yapıyoruz annemlergitmeden işleri toparlamak lazım o yüzden gelemiyorum hafta sonuna kadar oğluşumun odasıda gelir düzenlencek daha iş çok :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hadi sizi öptüm görüşürüz canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ya öyle gülüm bir vitrinimde kesme cam bardak takımlarım var öbüründe süs eşyaları ve kaynanamın verdiği çini fincanlarım var o gümüşlükler olmasa nereye koyacaktım. Ama işte sürekli tozlanıyor yaa deli oluyorum. Gülüm annem gelmeyecek gelse söylerdi dayımlar büyük ihtimal bandırmaya gideceklermiş akrabanın oğlunun sünnet düğününe o da gidecek ama salı günü iğne vurulur, çarşamba gelirim dedi. Öbür salıya kadar 6 gün kalırım dedi ondna sonraki slaı randevusu var yine dr çünkü. Gelirim tatlım hatta şu an msn açtım bile. Eşimi acile götürdüm balım işten geldiğimde çok kötüydü ateşi vardı serum verdiler tahlil yaptılar kulağında ve boğazında iltihap varmış. İlaç verdi antibiyotik falan. 2 günde rapor aldı serum iyi geldi ama ilaçları alamadım eczaneler kapanmıştı. Bende yarın işe gitmicem büyük ihtimal bir çorba bile ısıtamaz eşim ısıtır da üşenir fasulye de var ama zeytinyağlı yemez peynir ekmeğe talim eder hemde bakarım kocişime.

ohh ne güzell canım güzel koşturmalar bunlarr.. Sen işlerini hallet oğlunun hazırlıklarını tamamla sorun değil gerisi bitanem görüşürüz sonra biz..

Merhaba hanımlarr.. Ben bugün işe gitmedim eşimin halsizliği hala sürüyor. Dün geldim ateşi vardı acile götürdüm serum takıldı kan alındı kendine geldi biraz. Boğazında ve kulağında iltihap varmış. Antibiyotik, ateş düşürücü ve boğazı içinde spreyi var. Bende yanında kalayım dedim. Kahvaltı ettik şimdi. Bende işlerimi hallederim evde biraz o da yatar. Bu arada kanamam falan gelmedi dün çok korktum kahverengi akıntı gelince ama yok çok şükür iki gndür ovulasyon yapmıyorum bugün devam edicem cumaya falan eşim iyi olur devam ederiz çalışmalara annem de gelmiyor haftaya çarşamba gelecek o zamana kadar baya şansımız var inşallah Allah nasip ederse.

miyabaaa ben geldim nasılsın dejavummmmmmmmmmmmmmmmm eşin nasıl oldu hala halsizmiş rabbim şifasını versin bitanem senin ellerinede eşin yani emin ellerde yarına toparlanır gör bak sen bakarsın kocişine meleğim benim

demek haftaya kadar şansınız ver meleğim çok sevindim bu işe ben yaaainş eşinde sağlığına kavuşur balım annen gelene kadar değerlendirisiniz senin bugün 11.gününmü 12. günümü bilemdimde ben:26::26:

İnşallah canım daha iyice düne göre başı ağrıyor işte ilaçları aldık içti. Ekmek kızarttım peynirle onu yedi hafif. Evet balım yaa var geçen ay yani kanamamın gelmediği ay 17. gün falan yumurtlama oldu sanırım 32 günde regl olmuştm şimdi ilaç kullanmayınca ne zaman olurum bilmiyorum. Ama ovu yapıcam işte annem gelene kadar ne kadar değerlendirirsek işte. Bugün benim 11. günüm. Aslında pazar günü akıntı olarak başlamıştı ben o günü sayıyorum ama pazartesiden sayarsam 10. günüm oluyor her halukarda 17. günü kaçırmayız ama daha geç yumurtlama olursa bilemiyırum ama yine de annemin erken gelmesine göre daha çok şansımız var. İlk denemede mümkün değil tutması ama ümit işte. Netten bebek kıyafetlerine bakıyorum acayip indirimde olan öyle güzel şeyler var ki alalım dedim eşime hamile olsan cinsiyet belli olsa alırım dyor. Sonraz vazgeçiyrum olmazsa o eşyalara bakmak görmek daha zor. Allah nasip eder inşallah..Sen nasılsın balımm..

ohh ohh iyi ilaçlarıda aldıysa daha iyi olur Allahın izniyle gülümçok şükür kanmalarında olmasın inş böyle böyle düzene giriyo inşallah bebeğim yaaa artık annen gelene kadar ne olursa kalan sağlar bizim olsun olduğu kadarıyla bitanem sorma o kıyafetlere bende bakıyorum beşiklere takımlara arabalara oyun parklarına o kadar güzellerki sanırım bir kaç aya kalmaz eşimi batıurırımcanımıniçi onlara bakmak güzelde üzülmek çok zor ve kötü sakın üzme kendini emi olucak bitanem bak görürsün bende kendime olan inancımıı kaybetmedim arada tökezleidm ama toparlandım rabbim nasip etti zamanı gelmiş inş yarın doktor herşey normal derse daha iyiolucam şuan acabalar kafamın iinde dört dönüyo sorun varmı nasıl diye çok heyecanalyım korkuluyum yani demek istediğim herşeyin hayırlısdı sevienemiyorum bile şuan korkudan sende içini ferah tut normal yollardan gelicek bebeğin anne ben geldim huu huu diyicek bak gör

gelesekse kuzum nasılsın geliyosun yazmıyosun balım benim yaa bu melisam da nerde dünde hiç gelmedi merak ediyorum gelirdi bu saatlerde yaaa:18::18:

İnşallah bitanem seninle ilgili hislerim çok baskındı biliyorsun sürekli hamilesin dedim yakında olacak dedim. Hele ovulasyonunu görünce hiç şüphem kalmadı kendşim içinde o hislerim yok değil ama kendi kendime de bunu yarattığımı düşünüyorum. Tek umudum eşimin değerlerinin çok çok iyi olması. Hız hareket ve sayı çok güzel. Biz benim dr işte aşılama istiyoruz dedik çünkü eşimde yoğunluk ve hacim sorunu var dedik ama dr anlıkta öyle çıkmış olabilir değişkendir o yoğunluk falan dedi sonuçta hastane stresli bir ortam. O yüzden umudum var bir de rahmim arkaya dönük olmasaydı. Dediğimiz gibi hepsi boş aslında Allah ne zaman nasip etmişse o zaman olacak biz üzerimize düşeni yapıp beklemeliyiz. Ayy kimbilir ne cici şeyler alırsın bebeğine hele kalp atışı duyulsun bak ben neler alıcam ama bir yandan da hele cinsiyeti belli olsun diyorum erkeğe de kıza da öyle güzel şeyler var ki unısex bişi almak istemiyorum..Giydikça teyzesini anarsınız güzelimm..

gelesekse kuzum nasılsın geliyosun yazmıyosun balım benim yaa bu melisam da nerde dünde hiç gelmedi merak ediyorum gelirdi bu saatlerde yaaa:18::18:

evet yaa melisa nerelerde moon gelmiş annem bizde oğlumun odasını tamamlıyoruz demiş ama melisa girmedi hiç. Neler yaptı acaba dr ilişki vermişti yumurtası çatlamıştı sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…