- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.421
Merhaba hanımlarr.. Ben bugün işe gitmedim eşimin halsizliği hala sürüyor. Dün geldim ateşi vardı acile götürdüm serum takıldı kan alındı kendine geldi biraz. Boğazında ve kulağında iltihap varmış. Antibiyotik, ateş düşürücü ve boğazı içinde spreyi var. Bende yanında kalayım dedim. Kahvaltı ettik şimdi. Bende işlerimi hallederim evde biraz o da yatar. Bu arada kanamam falan gelmedi dün çok korktum kahverengi akıntı gelince ama yok çok şükür iki gndür ovulasyon yapmıyorum bugün devam edicem cumaya falan eşim iyi olur devam ederiz çalışmalara annem de gelmiyor haftaya çarşamba gelecek o zamana kadar baya şansımız var inşallah Allah nasip ederse.
İnşallah bitanem seninle ilgili hislerim çok baskındı biliyorsun sürekli hamilesin dedim yakında olacak dedim. Hele ovulasyonunu görünce hiç şüphem kalmadı kendşim içinde o hislerim yok değil ama kendi kendime de bunu yarattığımı düşünüyorum. Tek umudum eşimin değerlerinin çok çok iyi olması. Hız hareket ve sayı çok güzel. Biz benim dr işte aşılama istiyoruz dedik çünkü eşimde yoğunluk ve hacim sorunu var dedik ama dr anlıkta öyle çıkmış olabilir değişkendir o yoğunluk falan dedi sonuçta hastane stresli bir ortam. O yüzden umudum var bir de rahmim arkaya dönük olmasaydı. Dediğimiz gibi hepsi boş aslında Allah ne zaman nasip etmişse o zaman olacak biz üzerimize düşeni yapıp beklemeliyiz. Ayy kimbilir ne cici şeyler alırsın bebeğine hele kalp atışı duyulsun bak ben neler alıcam ama bir yandan da hele cinsiyeti belli olsun diyorum erkeğe de kıza da öyle güzel şeyler var ki unısex bişi almak istemiyorum..Giydikça teyzesini anarsınız güzelimm..
Elifim bakıyorum da avatarın değişiyor sürekli çok güzel şeyler koyuyorsun merakın vardı tabiiş ohhh koy çeşit çeşit tadını çıkar canımm bende hamiş kalınca sendenn avatar tavsiyesi alırım
günaydın arkadaslar nasılsınız
ahanda iyi insan lafın üzerine gelirmiş kız şimcik adını didim nerde bu kı gelemdi dün merak ediyorum diidim nerdesin neden gelmedin iyimisin nasılsın balım benim
canım benim yirim ben seni gızzzzzzzzzzzzzz
dün sabahtan aksama kadar kadıköydeydim canım cıkyttı ablamla görüştük sıca k cok ama cok yordu. eve geldigimde pestilim cıkmıstı aksam 9 da
evde yemekte yoktu kocişi calıstırdım vallahi yoldayken aradım cay koldu cok güzel bi sandiviç hazırlamıs. geldim eve hemen kendimi banyoya attım sonra yedik içtik işte. bugünde burdayım
evim evim güzel evimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gelesekse kuzum nasılsın geliyosun yazmıyosun balım benim yaa bu melisam da nerde dünde hiç gelmedi merak ediyorum gelirdi bu saatlerde yaaa:18::18:
ahanda iyi insan lafın üzerine gelirmiş kız şimcik adını didim nerde bu kı gelemdi dün merak ediyorum diidim nerdesin neden gelmedin iyimisin nasılsın balım benim
iyi canım nolsun..
sizi takip ediyorum...
:)))
valla ne yazıcamı bilmiyorum işte öyle bakıyorum boş boş...
senin nasıl gidiyo herkes ögrendi mi ?
hıım anladım canım ne bileyim altta görüyorum yazmıyosun ben yazayım didim herkes öğrendi evet artık bakalım ne olucak bundna sonra gülümiyi canım nolsun..
sizi takip ediyorum...
:)))
valla ne yazıcamı bilmiyorum işte öyle bakıyorum boş boş...
senin nasıl gidiyo herkes ögrendi mi ?
canım sen bu cuma gidecektin doktora demi.
canım gecmiş olsun
inşallah gelmez ara kanaman artık...
yanlış anlamazsan bişey sorucam.. biz zaten 2 günde bir çalışma yapıyoruz o yüzden ovulasyon yapmak cok da akıllı gelmiyo bana..
sizde nasıl?
ovucan yapınca insan daha bi stres oluyo sanki acaba yapmasan mı?
evet balım sen demiştin kesin hamilesin demiştin kanın sonucu bizi biraz acablara düürdü ama bizim yaramaz bizi kandırmış teyzesi herşeyin hayırlısı çok yıprattık kendimzi ama aslında boşa zamanı gelmeden oldumu yok olmadı neler çektim aslında gerçekten keşke kendimize dur diyebilsek ama öyle bir özlem öyle bir sevgiki engellemek ne mümkün meleğim alıcam tabi almazmıyım canımıniçi ama cinsiyetinden önce almayız nasıl tutucam kendimi hiç bilmiyorum birde kızsa eğer geç gösteren oluyo yaa benim kardeşimde öyle oldu 8 ayına kadar tam göstermedi yani hep acabalarda kaldık ama cadoşmuş meğersem yerim seni gülüm daha olmadan hediyesi benden dedin kıyamam ben sana zahmete girme teysezi gerçekten senin düşünmen yeter balım benim düşünmüş olman beni nasıl mutlu etti duygulandırdı biliyomusun sağolasın canım arkadaşım benim
evet gülüm yaa ne bileyim daha güzelini görünce değiştiriyorum birtek şu hamileklik takvimi kaldı herşeyini gün gün yazıyo ya gelişimi çok istiyorum bugün ne olmuş bebeğimin neyi oluyo diye yarından sonra yapıcam hemen inş ama bilmiyorum o ayrı sen tek hamile kal ben sana daha neler bulurum gülüm benim hem belki yarından sonra ultrason resmini koyarım ilk resmi olur tiyzesi
günaydın arkadaslar nasılsınız
dün sabahtan aksama kadar kadıköydeydim canım cıkyttı ablamla görüştük sıca k cok ama cok yordu. eve geldigimde pestilim cıkmıstı aksam 9 da
evde yemekte yoktu kocişi calıstırdım vallahi yoldayken aradım cay koldu cok güzel bi sandiviç hazırlamıs. geldim eve hemen kendimi banyoya attım sonra yedik içtik işte. bugünde burdayım
he ya gecen günde sormustum ya arada kaynadı ailelere söyledinizmi bekliyomusunuz.
canım ovulasyon yapma sebebim yumurtlama olup olmadğını anlamak. Yani yumurtlamamda sorun var mı merak ediyorum bu ay görürsem belki bir daha ki ay yapmam. En azındna yumurtlama da oldu ilişki de oldu deyi umut edebilirim ama yumurtlama olmadıysa yapsakta olmayacak boşuna umut edeceğim bu inşallah kanamasız şlk ayık gibi birşey ilacı ilk kulandığım ayda olmadı ama şhir dışındaydık değerlendiremedik. Yumurtlamam ne alemde bilmiyorum gerçi sorun olacağını sanmıyorum ama.
iyi insan lafının üzerine gelirmiş neredesin kızım senn..
hıım anladım canım ne bileyim altta görüyorum yazmıyosun ben yazayım didim herkes öğrendi evet artık bakalım ne olucak bundna sonra gülüm
gülüm cumaya randevu bulamadık şansa yarına bulduk 10 gidicem işte gülümmm
ee peki nasıl cıkıyor ovulasyonlar?
ben hiç tam çift cizgi görememiştim biliyosun... zaten bende yumurta tembelliği oldugu için normal tabi...
Sende de var dimi tembellik?
daha iyi olmus canımoh yarın gidecen görecek ha ay ne güzel ya içim kıpırdadı kıs bi an düşününce tanısma faslı olcak ha. ay cok güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. canım benim gelince anmlatırsın emi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?