Kaldığımız Yerden Her Telden..

Elifim bakıyorum da avatarın değişiyor sürekli çok güzel şeyler koyuyorsun merakın vardı tabiiş ohhh koy çeşit çeşit tadını çıkar canımm bende hamiş kalınca sendenn avatar tavsiyesi alırım

canım gecmiş olsun
inşallah gelmez ara kanaman artık...

yanlış anlamazsan bişey sorucam.. biz zaten 2 günde bir çalışma yapıyoruz o yüzden ovulasyon yapmak cok da akıllı gelmiyo bana..
sizde nasıl?
ovucan yapınca insan daha bi stres oluyo sanki acaba yapmasan mı?

evet balım sen demiştin kesin hamilesin demiştin kanın sonucu bizi biraz acablara düürdü ama bizim yaramaz bizi kandırmış teyzesi herşeyin hayırlısı çok yıprattık kendimzi ama aslında boşa zamanı gelmeden oldumu yok olmadı neler çektim aslında gerçekten keşke kendimize dur diyebilsek ama öyle bir özlem öyle bir sevgiki engellemek ne mümkün meleğim alıcam tabi almazmıyım canımıniçi ama cinsiyetinden önce almayız nasıl tutucam kendimi hiç bilmiyorum birde kızsa eğer geç gösteren oluyo yaa benim kardeşimde öyle oldu 8 ayına kadar tam göstermedi yani hep acabalarda kaldık ama cadoşmuş meğersem yerim seni gülüm daha olmadan hediyesi benden dedin kıyamam ben sana zahmete girme teysezi gerçekten senin düşünmen yeter balım benim düşünmüş olman beni nasıl mutlu etti duygulandırdı biliyomusun sağolasın canım arkadaşım benim

evet gülüm yaa ne bileyim daha güzelini görünce değiştiriyorum birtek şu hamileklik takvimi kaldı herşeyini gün gün yazıyo ya gelişimi çok istiyorum bugün ne olmuş bebeğimin neyi oluyo diye yarından sonra yapıcam hemen inş ama bilmiyorum o ayrı sen tek hamile kal ben sana daha neler bulurum gülüm benim hem belki yarından sonra ultrason resmini koyarım ilk resmi olur tiyzesi

ahanda iyi insan lafın üzerine gelirmiş kız şimcik adını didim nerde bu kı gelemdi dün merak ediyorum diidim nerdesin neden gelmedin iyimisin nasılsın balım benim

canım benim yirim ben seni gızzzzzzzzzzzzzz
dün sabahtan aksama kadar kadıköydeydim canım cıkyttı ablamla görüştük sıca k cok ama cok yordu. eve geldigimde pestilim cıkmıstı aksam 9 da
evde yemekte yoktu kocişi calıstırdım vallahi yoldayken aradım cay koldu cok güzel bi sandiviç hazırlamıs. geldim eve hemen kendimi banyoya attım sonra yedik içtik işte. bugünde burdayım
evim evim güzel evimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hee yi beni yii yisine gızzzdimek gezdin tozdun kızım yaa gezen var gezemeyen var nen kıskandıtıyosunki şimcik şaka şakaiyi etmişin gülüm şimcik ayaklarında tutmuyodur senin yorgunluktan

gelesekse kuzum nasılsın geliyosun yazmıyosun balım benim yaa bu melisam da nerde dünde hiç gelmedi merak ediyorum gelirdi bu saatlerde yaaa:18::18:

iyi canım nolsun..
sizi takip ediyorum...

:)))

valla ne yazıcamı bilmiyorum işte öyle bakıyorum boş boş...

senin nasıl gidiyo herkes ögrendi mi ?

iyi canım nolsun..
sizi takip ediyorum...

:)))

valla ne yazıcamı bilmiyorum işte öyle bakıyorum boş boş...

senin nasıl gidiyo herkes ögrendi mi ?
hıım anladım canım ne bileyim altta görüyorum yazmıyosun ben yazayım didim herkes öğrendi evet artık bakalım ne olucak bundna sonra gülüm
canım sen bu cuma gidecektin doktora demi.

gülüm cumaya randevu bulamadık şansa yarına bulduk 10 gidicem işte gülümmm

canım ovulasyon yapma sebebim yumurtlama olup olmadğını anlamak. Yani yumurtlamamda sorun var mı merak ediyorum bu ay görürsem belki bir daha ki ay yapmam. En azındna yumurtlama da oldu ilişki de oldu deyi umut edebilirim ama yumurtlama olmadıysa yapsakta olmayacak boşuna umut edeceğim bu inşallah kanamasız şlk ayık gibi birşey ilacı ilk kulandığım ayda olmadı ama şhir dışındaydık değerlendiremedik. Yumurtlamam ne alemde bilmiyorum gerçi sorun olacağını sanmıyorum ama.

Öyle canım ister istemez tuttu mu oldu mu regl gelcek mi gelmyecek mi düşünüp duruyoruz. Oysa zaten zamanı gelince olacak ya da yoksa nasipte olamayacak napalım. Hayatım ben sana daha gebe kalmadan söyledim bunu o benim adağım gibi birşeydi canım senin için zevle seçicem alıcam bitanemm... Görüşemiyoruz zaten bari bir hatıra olur.. evet güzel olur takvim ama hele dr git yarın belli olur zaten sende sor dr reglimin ilk gününden mi sayıcam yoksa ultrasona göre mi diye. Heralde ultrason ile sat karşılaştırılıyor ileri ya da geri olabiliyor ultrasonda ama o sorun değil hiç. Oyyy yerim ben onun ultrason resmini yirimmm.. Ama avatar koyma nazar değer gülüm amann sayfada paylaş bizimlee..

günaydın arkadaslar nasılsınız

iyi insan lafının üzerine gelirmiş neredesin kızım senn..

ooohhh ne güzeeell
arada böyle değişikllikler yapmak iyi geliyo insanın Ruhunaa...

benimde keyfim yerinde valla dün annemdeydim.. köy havası iyi geldi..

ama insan evini özlüyooo 1 günde olsaaaaaa......:106::126:

ee peki nasıl cıkıyor ovulasyonlar?
ben hiç tam çift cizgi görememiştim biliyosun... zaten bende yumurta tembelliği oldugu için normal tabi...

Sende de var dimi tembellik?

evet sıcakmış İstanbul çok.Annemde anadolu yakasında o da dedi çok sıcak dedi. Hastaneye gitmitşi kontrol için öldüm dedi çokta beklemiş. İyi gezdin ohhh bugünde evde dinlen. Ben evdeyim bugün eşim rahatsız dün evdeydi kötü olmuş ateşi çıkmış geldim işten acile götürdüm yakında hastane var boğazı ve kulağı iltihaplanmış iğne vuruldu serum takıldı antibiyotik falan verdi içiyor onları bende bırakmak istemedim izin aldım canım..

daha iyi olmus canımoh yarın gidecen görecek ha ay ne güzel ya içim kıpırdadı kıs bi an düşününce tanısma faslı olcak ha. ay cok güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. canım benim gelince anmlatırsın emi.

ee peki nasıl cıkıyor ovulasyonlar?
ben hiç tam çift cizgi görememiştim biliyosun... zaten bende yumurta tembelliği oldugu için normal tabi...

Sende de var dimi tembellik?

yok canım bende tembellik ben geçen sene ocak şubatta çalışmalar varken ovulasyon yapıyordum iki koyu çizgi görüyordum akıntımda oluyordu zaten sonra ertekedik işte okulum bitsin sonra hadi araba aldıık az borçlandık eee sonra sene başından beri ara kanama görme imkanım olmadı çizgi. Ne zamandı cumartesiydi sanırım yaptım iknci çizgi silikti daha bugünde yapıcam işte devam edicem..

melisamm senin çalışmalar bitti ne alemde zaten dr gittiğinde çatlamıştı dimi 1-2 gün yapsanız yeterdi zaten çatladıktan sonra 24 saat dayanıyor dayanıksız yumurta nolcaakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…