Kaldığımız Yerden Her Telden..

hehe bittimi testlerimiz gari 1 ay sonra gel dedi bana gali dr..
SANA bahsetmiştim ya küçük gelin vardı , uzak akraba kız benden 1ay öndeydi akıllım kaplıcalara gitmişler sıcaktan erken doğum olmuş bebişi küveze almışlar 15gün falan kalcakmış biz bu sıcaklarda cnmız çıkıyor oda hamama girmiş yavvvvvvvvvv kimsede dememişmi yavrum iyi değil sıcağa girme diye cehalet işte .

bende iyiyim cnm işteyim herzamanki gibi uğraşıyozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

çağatayım nasıl tepikler devammııı

heeeeeeeeeee bide geeçen gün pisim karnıma patisini koymuştu kuzum. bir baktım bizim bebik pisimi tepikliyor:) garibimde anlamadı sağa sola bakıyor şimdiden halletcek kızımı oğlum fena olcek galiba

ohaaa yaa nasıl gider kaplıcaya hey yarabbiiim baya erken dogum olmuş bebişi toparlar bian önce inşallah
hakketden tam cehalet banyoda bile sıcak su zararlı hamişlere kışın bile öyle sıcak suyla yıkanmadım neme lazım dıye
30. haftadan sonrada 2 haftada bi çağırıyo drlar kuzumm bende temmuz 2 de gitcem bakalım
şu ferdanın dogum yaptıgı hastaneye gitcem baya methetmiş oraya bakıcam bakalım
drla ilk tanışmam olcek umarım iyidir bide sezeryana ok der inşallah
dvm valla kuzum bazen acıtıyo bazen öyle bi sarsıyoki karnımı anlatamam bende izliyorum dışardan onu
fatihim nasıl peki keyfi yerindemi paşamın

heeeeeeeeeee bide geeçen gün pisim karnıma patisini koymuştu kuzum. bir baktım bizim bebik pisimi tepikliyor:) garibimde anlamadı sağa sola bakıyor şimdiden halletcek kızımı oğlum fena olcek galiba

hehe süpermiş kuzumm demek pisine yapıştırdı fatih çekeceği var ozaman zavallı pisinin

aynen tatlm manyak işte bende kaynanama dedim ne manyakmış o kız gerçi kızda hata yok ordaki kadınlar dememişmi sıcak zararlı erken doğum nedeni diye bişi demiyor akrabası ya toz kondurmuyor.:) hayırlısı sen sezeryan diye aklına koyma ama kısmet cnm belki fırt diye çıkacak:)senin kinin kafasa aşaığı dönmüştür demi kuzum.

oda iyi tepikliyor karnımı acıkmaya başladı anlamadım :) çokhoşuma gidiyor ama tepiklemesi bazende tam sağ memuşun altına kendini bir yapıştırıyor ne yapıyorsa artık.

sağlıkları yerinde olsunda gerisi mühüm değil az kaldı sanada kuzum

pisimi ezdirmem kuzum oğlumda olsa haddini bilcek

aman kondurmasın toz hıh haklısın kuzumm hayırlısı tabi ama ne bilem tırsıyorum işte bide kıl dönmesi apsesinde lokal oldum ya dr a ameliyat sırası sordum
sizce epiduralmi genelmi olsun diye adam sen kesınlıkle uyutulmalısın dedi ağrı eşiğin çok düşük dedi gene yıktım ameliyathaneyide
döndü kuzum başı aşağıda baskı yapıyo bide acıyo şeyim

maşallahhh fatihimee tepüklesin tabi annesini bide bundan sonra günlük hareket olayına dikkat et emi kuzum
dr öyle demişti bana bundan sonra takip et hareket etmesse doğru gel demişti aklında bulunsun kuzumm
aynen öle kuzum sağlıklı olsun bebişlerimiz he valla az kaldı napcam bilmayrum tırsmalar başladı

hehe demek ezdirmessin he bi doğsunda fatih paşa bakalım neler yapcak baya eğlenceli bi ev olcak sizin ev kuzum

evet tatlım benim kide dönmüş bu gitiğimde,,,, takip ediyorum hareketlerini bazen inceden inceye bazen baya tokmak misali vuruyor bakalım

öyle cnm pisim zaten neşe kaynağım pek nazlıdır sıpam hissediyor bişiler oluyor ama ne oluyor bi hazırlık var ama ne :) klimayı açıyorum geliyor önüne yatıyor sıpa herşeyi biliyor dün söylemesi ayıp ciğer tava yaptım eşeğe de verdim yemedi hiç et yemiyorya nasıl kedisin sen diyorum sade kuru mama süt tam sıpa

maşallahh kuzuyaa yani fatihe aynen bazen kuvvetli bazen kuvvetsiz oluyo
dışardan izlemeye bayılıyorum onu bazen ben bakarken farkediyo duruyo sonra aynen dvm
bide böyle ritmik hafif pıt pıt hissedersen o da bebişin hıçkırdıgı anlamına geliyomus kuzum
ben alt tarafda hissediyorum onu ahanda hıçkırıyo diyorum

eneee ilginçmiş kuzumm demek et yemiyo masrafsız kediymiş kuzum

geçenlerde yatıyorum sağ tarafımdayım çağatay yırtınıyo içerde kalkayım diye
bende ınat ettim dedim kalmıycam len ne bu maymun ettin benı dıye tabi 1 dakka bilem sürmedi inadım
döndüm öbür tarafa kocişe dedim böyle böyle inat ettim felen dıye ne gaddarsın nasıl vicdanın el verdi felen
dedim de get kıyamadım tabı azcık durdum sonra döndüm dedim hemen kociş elini attı oyy oğlum annen sana böylemi yaptı ben kızdım ona falan
hemen oğlundan taraf oldu pabucum atıldı dama

ehe :) kız bizim bebeler anlaşmış benimkide sağ tarafa yatırmıyor beni hep sola yatıyom sola yatmaktan kolum ağrıyor düz zaten yatamıyorum rahat edemyom:) şimddien dediklerini yaptırıyor sıpalar.

ehe :) kız bizim bebeler anlaşmış benimkide sağ tarafa yatırmıyor beni hep sola yatıyom sola yatmaktan kolum ağrıyor düz zaten yatamıyorum rahat edemyom:) şimddien dediklerini yaptırıyor sıpalar.

hehe tıpkı bizim gibi onlarda anlamış demekki kuzum
ya sorma tek yöne yatınca ağrı oluyo bacaklarıma koluma felen sinir geliyo gecenın bi vakti uyandırıyorum
kocişi masaj yap dıye bacagımın arasına yastık koyup yattım iki gece baya rahat oluyo ama o da sıktı sağa sola dönerken uyku arasında
bide yastıkla ugraşmak zorunda kalınca vazgeçtim

sıcakta yastıkla uğraşılmaz cnm kış gibesi iyimiş:)zaten ben sıcağı pek sevmem rabbim kolaylık versin herkese.senin kociş yokmu bugün.

sıcakta yastıkla uğraşılmaz cnm kış gibesi iyimiş:)zaten ben sıcağı pek sevmem rabbim kolaylık versin herkese.senin kociş yokmu bugün.

sorma yaa keşke kış gebesi olaydık ahh ahh neyseki az kaldı dayancaz artık kuzumm
amiiiiiiin kuzum zor valla benım kociş çocuk odasını boyamakla meşgul bende tv karşısında keyif yapıyorum
boya konusunda kararsızdım bugun sabah dedi boyayalım dedim sen bilirsin boya yapcak sensın üşenmessen yap dedim
gitti aldı hem tavan hem duvar boyuyo duvar renginide kese kağıdı aldırttım tavanı bitirdide duvarı yapıyo şimdi güzel olcaga benzıyo

kolay gelsin hızlısınız cnm. oda işini ne yapıcaksın karar verdinizmi . güzel renk bizimde ofiste o renk seviyom o rengi

kolay gelsin hızlısınız cnm. oda işini ne yapıcaksın karar verdinizmi . güzel renk bizimde ofiste o renk seviyom o rengi

sağolasın kuzumm benımm valla alcaz kuzumm nekadar kalcagımız belirsiz oldugu için alcaz artık
şu oda boyama işi bitsin yakın vakitde mobilyacıları gezcez artık vakit yaklaştı daha odasını alamadık
giysileri felen yerleşcek çook işimiz var çok
evet bende seviyorum o rengi annemlerin ev bu renk çok hoşuma gidiyodu
aklıma ilk o renk geldi oyuzden geçen eczaneden burun aspiratörü bide tırnak makası setini aldık
geriye ateş ölçer, biberon emzik ve sebamed ürünleri kaldı he bi arada yenidoğan bezini alayım atayım kenara
banyo küveti filesi ve süngeri alıncak bide bebek arabası alıncak başka varmıydı eksiik bide odası işte başkada kalmadı sanırsam
bi tamamlansada rahatlasam

şimdi ihtiyaç listeme baktımda varmış eksik oto koltugu, bebek eşyalarının konulcagı kol çantası, göbek bağı bandı, giysileri yıkıycagım deterjan
bunlarda eksikmiş kuzum

enem ihtiyaçlar bitmez bende alıcam o dediklerinden ben küvetini aldım havlusuydu falanda giysilerde baya alındı birazdaha zıbın ve çıtçtlı kollu badi almam lazım onu çk kirletiyormuş bide tam eylüle gelcek hava soğumaya başlıcak üşürler gibime geliyor kısa kollu şeylerler ne bilim annem bana liste yaptı eksikleri birçok şeyi onlar almıştı zaten şimdi yavaştan bitirmek lazım temmuzda halletmemiz lazım

şimdi ihtiyaç listeme baktımda varmış eksik oto koltugu, bebek eşyalarının konulcagı kol çantası, göbek bağı bandı, giysileri yıkıycagım deterjan
bunlarda eksikmiş kuzum

onu bende almadım daha oto koltuğu ve çanta gecelik kendimize gögüs pedi falan oho ooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhh neyse saymayalım sayınca arıtyor ihtiyaçlar ehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…