- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.621
delü içinde saklayıp kurutacanmı bebeni töbe. keske girmeseydin sen ya hamileleri böle seylerden uzak tutarmıs dogduktan sonra gideydim sevmeye yanında kalmaya.bak gözün korktu. bişi olmaz sezaryan olursun korkarsan mis gibi.
elifim inşalalh kuzum bakalım yarın görcez hayırlısı. he mantı hiç yorucu değildikkat et kendine çokta gezme yarım saaten fazla yürümemen lazım yürceksen dinlenceksin. ona göre
inş gülüm yorucu gelmioy banamantıyı hemen yapıyorum vallaha bak dinlenirim gülüm babam beni tutmaz ayakata eşimde aynı araba olucak yaa pikniklere dfalan gideriz artık hayırlısı balısı dikkat ederiz tiysezi sen merak etme sen abna yarın sonuçlar çıkınca bana özelden yaz olmazsam eğer olurmumkuzum şimdi çıkıyorum elşim geldi yemeğe geçöioyruz bitanem Allaha emanet ol görüşürüz meleğim öpüoyrumelifim inşalalh kuzum bakalım yarın görcez hayırlısı. he mantı hiç yorucu değildikkat et kendine çokta gezme yarım saaten fazla yürümemen lazım yürceksen dinlenceksin. ona göre
aferin bak ögrenmişsin alıntıyla yazmayı. ben becremiyom diyodun ya iyi olmus helal sana kıs yürü len kim tutar seni. ya ben cıkmak zorundayım yemek yapacam moonum hosgeldin gülüm nasılsın. kıslar öptüm sizi yarın sabah gelmeye calısın emi.
aferin bak ögrenmişsin alıntıyla yazmayı. ben becremiyom diyodun ya iyi olmus helal sana kıs yürü len kim tutar seni. ya ben cıkmak zorundayım yemek yapacam moonum hosgeldin gülüm nasılsın. kıslar öptüm sizi yarın sabah gelmeye calısın emi.
TAMAM cnm sağol inşallah .tamam tatlım kendine iyi bak çooooooooook öptüm .aklına kötü bisey getirme canım iyi cıkacak sonucun hayırlısıyla. öptüm ben cııkıyorum.
inş gülüm yorucu gelmioy banamantıyı hemen yapıyorum vallaha bak dinlenirim gülüm babam beni tutmaz ayakata eşimde aynı araba olucak yaa pikniklere dfalan gideriz artık hayırlısı balısı dikkat ederiz tiysezi sen merak etme sen abna yarın sonuçlar çıkınca bana özelden yaz olmazsam eğer olurmumkuzum şimdi çıkıyorum elşim geldi yemeğe geçöioyruz bitanem Allaha emanet ol görüşürüz meleğim öpüoyrum
hee arada yapıyorum balısı ama bazen çok oounca karışıyo vallaha tmm balım bende çıkıoyrum yarına görüşürüz inş denk gelirsek canım benim öpüyorum
ne oldu hayırdır hastamısın senn? yoksa halsizlik mi yaptı bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşş dikkat et bol bol su içi vücudu susuz bırakmaaaaaaaaaaaaaaaaherkese slm nasılsınız kızlar dejavum girmemiş hiç baya ayrı kalıcaz bu ara bende yoğunumki vallaha dün akşam 7 yattım sabah 11 de kalktım süründdüm resmen kendimde değilim ama işlerim var birazdan dolma sarıcam bir girip bakayım dedim hepinizi öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
şeker yükleme sonucum 126 çıkmış sorun yk dedi dr.:) sevindim kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrr öptüm sizi
herkese slm nasılsınız kızlar dejavum girmemiş hiç baya ayrı kalıcaz bu ara bende yoğunumki vallaha dün akşam 7 yattım sabah 11 de kalktım süründdüm resmen kendimde değilim ama işlerim var birazdan dolma sarıcam bir girip bakayım dedim hepinizi öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
bende salı sabahı yolcuyum elif desen babası gelcek dejavu bu hafta iyice yogun moon canım bi sen kalcan kıs burda. baska topiclerde dolan bari vakitte geçmiyor oyle yapayanlız beklemek.
demek gidiyosun tatile hee kuzum git gez kafanı dağıt gel baya bir ayrıu kalıcaz aMA DÖNÜŞÜMÜZ MUHTEŞEM OLUCAK BE GÜLÜMbende salı sabahı yolcuyum elif desen babası gelcek dejavu bu hafta iyice yogun moon canım bi sen kalcan kıs burda. baska topiclerde dolan bari vakitte geçmiyor oyle yapayanlız beklemek.
evet cnm sen demiştin güzel çıktı:))))))) tatile gidiyon demi sennnnnnnnnnnnnn iyi tatiler cnm.he bir ben kalcam neyse gelince acısını çıkarırım sizden.
he bu arada asemble görştüm iyimiş topikte yazmış ama kk atıvermiş yazdıkları gelmemiş ankaradamış orda doğum yapcakmış 40 çıkıncada istanbul a taşıncakmış hepinize selamı var. elif sana çok sevindi tatlım hamiş sin diyee
hadin öptüm güzel hafta sonu geçirin anacım. ben işte olcam pofffff
miyaba kuzum kusuruma bakma dün hiç duramadan çıktıım bebeğim işim çoktu yaa yazıp çıkayım deidm demek gördün oğluşunu ohhh maaşallah sorun olmadığına sevindim insan gmrmediği zaman böyle kurup duruyo iyimi nasıl gidipde doktordan çok iyi dediğini duyunca nasıl mutlu huzurlu oluyo insan dimi meleğim Allahım sağlıkla doğmasını nasip etsin inş paşamaın yesin tetyzesi ağzını burnunuMEYABA elifcik meyaba kızlllarrrrrrrrrrrrrr
bizde dr geldik bebemi gördüm büyümüşü maşallah boyumuz 36cm olmuş kilomuz 1kilo civarı dr teyzesi dedi herşey normal şeker yüklememde yapıldı sanıldğı gibi zor bişi değilmiş ya bazen insanlar abartıyor herşeyi,onun sonuçlarıda bugün çıkacak bakalım hayırlısı oğllllum gene güzel bir poz vermedi . ama yini pipişin gösterdi hemen biz yüz pozu istiyoz o başka şeyi gösteriyor.
yok gülüm hasta değilim ama yorgunluk var hastanede kaldım yaaa ayaka kaldım hem eltimi gezdir ihtiyaçlarını karşıla hem bebekle ilgilen birşey olur diye hiç uyumadım geceleri bitkin düştüm vallaha çok zordu ama kimsesi olmadığından herşeyini yaptım ama bende bittim kaç saat uyudum ama naile kendime gelemedim balısı içiyorum su zaten birtek su ve vişne suyu içebiliyoum başka birşey yok yani ilaç kullanmama rağmen yiyemiyorum özellikle akşamları bir kase çorbayla duruyorum gülüm yaa:26::26::26::26:ne oldu hayırdır hastamısın senn? yoksa halsizlik mi yaptı bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşş dikkat et bol bol su içi vücudu susuz bırakmaaaaaaaaaaaaaaaa
şeker yükleme sonucum 126 çıkmış sorun yk dedi dr.:) sevindim kızlaarrrrrrrrrrrrrrrrrr öptüm sizi
elifim meyaba :) iyi pazarlar gelmedi babişkon:)
sağol paşam iyi kuzum maşallah..kocanın içine kız mı doğuyor bebişiniz benim içimide kız doğuyor biliyomusun hayırlısı olsun farketmez eli ayağı düzgün özürsüz olsun da farketmez.
yanlızımı kaldın sennnnnnnn ara ara uğra bende buradayım eve net bağlattım eve iş getirdim yazışırık arada
dejavum annen gelmiş keyfine bakta arada bişi yaz merak ediyoz seni.
asembimde gelir artık cnm özlemişiz hemide çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hoşgeldin balım benim sorma yalnız kaldım yaa başka bir topike gittim sağolsun bir arkadaşla yazıştık bir taraftanda iş yapıyorum dinlene dinlene babam yolda kuzum sabaha ancak gelir Allahın izniyle uğrarım balım günlük ama kalamam uzun süreli işte dimek sneinde kız doğuyo yaa tabki ayırım değil kesinlikle sağlıklı olsunda tek farketmez ama işte merak ediyoruz birde eşim hep erkek dedi nokta kadar şeye bakıpda kız deyince ne yalan söyleyim hislerine güvenirim o çiiçeği aldı yaa bimeden içine doğarak bundada acabamı dedim yani asembcik gelsin artık bugün gelemzde daha yarına gelir belkim inş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?